ortada kesin olarak aldatıldığını gösteren birşey yok bence takipte ol aldatılırsan enınde sonunda zaten çıkar ortaya...
kendine vakit ayır kendini başkaları için paralama...
Aman canım öfkeyle hareket etme sakın. Eşin bişeyler karıştırıyor olabilir ama sen aynı şeyi düşünme ondan farkın kalmaz. Şu arayan söyleyen arkadaş kadın mı erkek mi anlayamadım Erkek diye tahmin ettim evinin anahtarlarını verdiğine göre size niye gammazladı arkadaşını anlayamadım. Ama msj olayının arkasından bu olay pek hayra alamet değil.
arayan kişi benim arkadaşımın eski eşi erkek yani. x diyelim o kişiye. x bana benim eşimi gammazlıyo. O kişi ağzında sır tutamaz benim eşimin aklı olsa zaten benim kulağıma gider diye yapmamalıydı. Nefret ediyorum evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınlardan. erkekmi kalmadı dünyada,
arayan kişi benim arkadaşımın eski eşi erkek yani. x diyelim o kişiye. x bana benim eşimi gammazlıyo. O kişi ağzında sır tutamaz benim eşimin aklı olsa zaten benim kulağıma gider diye yapmamalıydı. Nefret ediyorum evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınlardan. erkekmi kalmadı dünyada,
ortada kesin olarak aldatıldığını gösteren birşey yok bence takipte ol aldatılırsan enınde sonunda zaten çıkar ortaya...
kendine vakit ayır kendini başkaları için paralama...
Lütfen bu hataya düşmeyin!
Zorla degil ya, eşiniz istemiş yapmış.
Ayrıca kızlar rus ve belli ki bu işi para karşılıgı yapıyorlar.
Basmış parayı yapmış eşiniz.
Önce bunu kabullenin...
Ay sağol ne güzel moral veriyosun. alkışlıyorum seni
Ay sağol ne güzel moral veriyosun. alkışlıyorum seni
Nasıl yani... Senin kocan zorlanmıştır kendi isteğiyle yapmamıştır demesini mi bekliyordun? Evet acı ama arkadaş doğru olanı söylemiş...Sen kabullenmek istemesen bile durum bu...
Sen kocamın yanındamıydın. Ne biçim insanlarsınız benim şuan içim içimi yiyor sizse ateşi harlıyorsunuz. Başına gelince aklına ben geleyim oldumu. Saol sanada iyi moral verdin.
Sen kocamın yanındamıydın. Ne biçim insanlarsınız benim şuan içim içimi yiyor sizse ateşi harlıyorsunuz. Başına gelince aklına ben geleyim oldumu. Saol sanada iyi moral verdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?