Galiba bende aldatıldım aldatılıyorum...

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
eşimin daha önce cebinde msj yakalamıştım. attığı msj boş ev var hatun atmak istersen die. Bunun hesabını sorduğumda yok öle birşey bilmem ne sadece sustu. neyse içimdeki kırgınlık geçmemişti ona karşı ama yapacak birşeyde yoktu, bir arkadaşım eşinden ayrıldı. 3 gün önce arkadaşımın eşi beni aradı eşiyle arasının nasıl düzeltebileceğini falan filan dert yanıyordu. o ara işten geldim yemek yapıyorum ve açım. Tam tlf. kapatırken bana dediki sana birşey söyliycem nasıl desem hayırdır dedim. benim ş.. siz onun evine gidip 2 tane rus getirecekmiş bir ş..siz arkadaşı daha varmış anahtarı istemiş oda vermiş, ama yarım saat sonra geri vermiş anahtarı aksilik olmuş kızlar gelmemiş. Neyse kapattım teli ama elim ayağım titriyor, kendi kendime dedimki benmi çok safım yada salağım. Neden hep evim çocuklarım kocam diyorum, işten çıakrım direk evime yolda ne yemek yapsam eksik ne var diye düşünürüm. kendime bile birşey almam hep evime çocuklarıma. Neyse bu eve geldi ben dedimki kim o ruslar yok eve atıcakmışsınız bilmem ne. bu ne diyosun sen, kim diyo bilmem ne. ben aşırı sinirlenince bu arabasına binip gitti. gece geldi yastığını verdim eline bundan sonra salonda yatarsın dedim. 3 gündür konuşmuyoruz. Evde bile huzursuzum. içim içimi yiyor acaba yine yapıyormu yada yaptımı birşeyler diye. Alımlı ve dikkat çeken bir kadınım yaşımı asla göstermem. Bende onumu aldatsam diye düşüncelerede giriyorum içim hyr diyor. Benim suçum ne peki...

Aman canım öfkeyle hareket etme sakın. Eşin bişeyler karıştırıyor olabilir ama sen aynı şeyi düşünme ondan farkın kalmaz. Şu arayan söyleyen arkadaş kadın mı erkek mi anlayamadım Erkek diye tahmin ettim evinin anahtarlarını verdiğine göre size niye gammazladı arkadaşını anlayamadım. Ama msj olayının arkasından bu olay pek hayra alamet değil.

Son düzenleme:
ya dur bakalım belki arkadaşı sizin de aranızı bozmak için yapmıştır, eşinden dinle bi de hemen yargılama. Ben zaten dinlemekten yanayım ha ikna olurmusun bilemem ama daha sen de tam bilmiryorsun, bi de şu var sizi arayan kişi neden durduk yere bunu söylüyor

ortada kesin olarak aldatıldığını gösteren birşey yok bence takipte ol aldatılırsan enınde sonunda zaten çıkar ortaya...

kendine vakit ayır kendini başkaları için paralama...

3 gündür konuşmuyorsunuz,
peki eşinizin davranışları ne durumda?

Yani bana iftira atıldı gibi mi davranıyor,
yoksa umursamaz mı?

Ve ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Anladıgım kadarıyla ayrılık düşünmüyorsunuz sanki...

Son düzenleme:
konuşurken parlayan sinirlenen sizi dinlemekten ziyade kaçmaya çalışan erkek şüpheli erkektir

ama sizi dinliyorsa sakin sakin cevabını veriyorssa kendini aklamak için deliller sunuyorsa o zaman o adama ben inanırım...

üste çıkmak için bağırana kesinlikle inanmam

arayan kişi benim arkadaşımın eski eşi erkek yani. x diyelim o kişiye. x bana benim eşimi gammazlıyo. O kişi ağzında sır tutamaz benim eşimin aklı olsa zaten benim kulağıma gider diye yapmamalıydı. Nefret ediyorum evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınlardan. erkekmi kalmadı dünyada,

yok yok evlikliler daha cazip geliyor ş...sizler.

Son düzenleme:

Lütfen bu hataya düşmeyin!
Zorla degil ya, eşiniz istemiş yapmış.

Ayrıca kızlar rus ve belli ki bu işi para karşılıgı yapıyorlar.
Basmış parayı yapmış eşiniz.

Önce bunu kabullenin...

ortada kesin olarak aldatıldığını gösteren birşey yok bence takipte ol aldatılırsan enınde sonunda zaten çıkar ortaya...

kendine vakit ayır kendini başkaları için paralama...

Zaten evden gittiğinde msj attı bana ben senden başkasını sevmiyorum günahımı alıyorsun diye. İyide bunu yapmaya yeltenmesi bile çok kırdı beni. Haa yapmış haa ev ayarlamış. demekki fırsat olsa bitecekmiş değişen ne.. İnsan kabul edemiyor yediremiyorsun kendine, içim bir alev gibi. Huzurum dahi yok

Bazen düşünmek istediğimiz gibi düşünüp ona inanmak isteriz. Doğal olarak böyle bişey varsada sen inanmak istemediğin için inanmamışsın başta. Kendini kandırmışsın aslında. 'boş ev var hatun atmak istersen' bu ne demek hiç yakışıyor mu evli bir adama? bunu ayıp bilmeyip aracı oluyorsa başkasına kendide yapıyordur zaten..

Ay sağol ne güzel moral veriyosun. alkışlıyorum seni

İnanın sizi kırmak gibi bir niyetim yok.

Moralinizi bozmak için de yazmadım.

Siz eşinizi aklamaya çalışıyorsunuz,
fakat ortada bir yanlış var.
Ve bu yanlışı eşinizin kendi iradesi dahilinde yaptıgını kabul etmelisiniz.

Son düzenleme:
Ay sağol ne güzel moral veriyosun. alkışlıyorum seni

Nasıl yani... Senin kocan zorlanmıştır kendi isteğiyle yapmamıştır demesini mi bekliyordun? Evet acı ama arkadaş doğru olanı söylemiş...Sen kabullenmek istemesen bile durum bu...

Eşinle arkadaşının eşi,bu derece samimi mi ?
Arkadaşının eşi,battı balık yan gider,ben battım onlar da batsın demiş herhalde.
Kendisi evli olsaydı sana söylemeyecekti büyük ihtimalle.

1-Arkadaşının eşi,tamamen yalan söylüyor olabilir.

2-Böyle bir erkek muhabbeti dönmüştür.Herkes sallamıştır.
Oh sen iyisin,anahtarı ver,biz de arada Rus getiririz gibi...
İcraata dökülmeyecek dilde çapkınlık halleri olabilir.

3-Cidden böyle bir plan olmuştur.Eşin son anda kendine yedirememiştir.Kızlar gelmedi deyip yançizmiştir.

4-Son şık olarak elbette,eşinin bu tarz bir 2. hayatı olması ihtimali var.Ama sana sezdirmeden ne derece yürütebilir tartışılır.

Nasıl yani... Senin kocan zorlanmıştır kendi isteğiyle yapmamıştır demesini mi bekliyordun? Evet acı ama arkadaş doğru olanı söylemiş...Sen kabullenmek istemesen bile durum bu...

Sen kocamın yanındamıydın. Ne biçim insanlarsınız benim şuan içim içimi yiyor sizse ateşi harlıyorsunuz. Başına gelince aklına ben geleyim oldumu. Saol sanada iyi moral verdin.

Kızlar aldattığını gözünüzle gördünüz mü nasıl böyle sert yorumlar yapabiliyorsunuz? arkadaşın neler hissettiğini şuan anlayabiliyor musunuz? gerçekten öyle bişey olsa arkadaş bunu bize dese dahi biraz daha yavaştan gelin lütfen..

Son düzenleme:
Sen kocamın yanındamıydın. Ne biçim insanlarsınız benim şuan içim içimi yiyor sizse ateşi harlıyorsunuz. Başına gelince aklına ben geleyim oldumu. Saol sanada iyi moral verdin.

Arkadaşım inan nasıl zor bir durumda oldugunu elbette biliyoruz.

Yazdım yine yazayım inanın sizi kırmak, daha fazla üzmek için yazmadım ben o mesajımı.
Neyse zaten neden yazdıgımı açıkladım.

Umarım bu hataya düşmezsiniz..

arkadaşların sana demek istedikleri evet kocan senı kesınlıkle aldatmıştır değil bunu demıyorlar sana

eğer aldatırsa ya da aldatmışsa-bak ihtimalleri diyorlar- kocan bunu kendı istediği için yapar zorlamayla ya da yanlışlıkla değil bilhassa kendı hür iradesiyle yapar diyorlar

neden yanlış anlıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…