Galiba bende aldatıldım aldatılıyorum...

Kızlar,
Hep beraber verelim ellerine tapularını,hiç de uğraşmayalım ooohhhh ne rahat hayat be
Töbeeeee
Böyle yaşanır mı ya,hep arkanı kollayarak

aman bu erkek mılletının hepsınden tıksındım resmen yaa

al bırını vur otekısını hepsı aynı .

ne sanıyor bunlar kendılerını anlamıyorum kı

sankı aldatmak sartmıs gıbı oldu artık yaa .

adatmayana erkek denmıyormus gıbı oldu

aldatması değil sorun, niyet önemli. adam niyeti bozmuş. bunun altında ciddi problemler var.. bu evliliğe devam edecekseniz oturup ciddi ciddi konuşmanız lazım.. neden böyle arayışlara girdi bu adam ? eğiriyle doğrusuyla tartişilmalı konuşulmalı.. ben olsam sorarım " aradığın ne" diye.. heyecan mı ? farklılık mı ? öylesine bi kaçamak mı ? evlilikten mi sıkıldı ? ben mi ilgisizim son zamanlarda ? kendisinde bi doyumsuzluk mu var ? nedir yani sebep nedir.. bu gibi durumlarda sebebine göre muamele edilmesi taraftarıyım ben.. ama bu durumda eşin senle konuşmuyor, gelip bişey demiyor, e sen de iyice gerilirsin.. haklıyken haksız duruma düşme sakinliğini koru.. bu şüpheyle yaşanmaz.. önce kendini düşün..

esim beni aldatmıs mıdır diye soranlar, istedikleri cevabı alamayınca nie bozuluyolar
siz rus kadınlarına evli erkeklerle ne isiniz var diye kızıyorsunuz gözlerinizle görmeden de neden esinize gelen elestrileri kaldıramıyorsunuz
ortada bir haksızlık varsa o da esiniz tarafından size yapılandır
hatayı neden diğer kadında arıyorsun
evlilik yeminini esin sana yapmad mı
muahatabın o degil mi
bence biz bu kafadan kaybediyoruz

Konu sahibi arkadaşım,
aldatıldın ya da aldatılmadın,
seni daha önemli bir konuya dikkate davet ediyorum..
ortada hayat kadınlarıyla ilişkiye girmiş şüphesi olan bir sahıs var ve girdiğini ya da girmediğini tespit edemiyoruz..
tespit edemiyorsak, bu bahsedeceğimiz konu daha da önemli bir hal alıyor..
Hayat kadınları, bir çok bulaşıcı hastalık taşıyor..
Bunların başında, hayati risk taşıyan AIDS geliyor..
Bu hastalık hiv virüsü bulaşmasıyla oluşuyor..
ve ELISA testiyle tespit ediliyor..
hiv virüsü, bugün bulaştıysa, 3 ay sonra tanısı konuyor..
eşin, bu hayat kadınlarıyla birlikte oldu yada olmadı, hastalık kaptı ya da kapmadı ama....
...sen ve çocukların eşindn hastalık kapma riski altındasınız, o yüzden hepiniz çok kontrollü olmalısınız çünkü bu hastalık kan yoluylada bulaşıyor..şöyleki; çocuğunun elinde hafif kanlı bir çizik olsa ve eşinde de açık bir yara olsa ve bu yaralar temas etse ve eşin bu virüsü kaptıysa, çocuğun için facia olur..ÇOK ACI..
Korunmalı yani prezervatifle de cinsel ilişki olsa diş kanamasından da bulaşır bu virus..
3 Ay sonra senin güvendiğin bir hastanede ELISA testi yaptır eşine, sonucuna göre karar verirsin artık..
ama bu üç ay içinde kendini ve çocuklarını koru..sağlık hiçbir insan için riske atılmaya değmez..
biliyorsunki, ülkemizde KAÇAK çalışan bu kadınlar, yakalanana kadar hiçbir sağlık kontrolünden geçmiyorlar ve patlamaya hazır saatli bomba gibi ortalıkda HASTALIK SATIYORLAR..

dipnot: tüm bunlar, emin olmadığımız risk taşıyan bir cinsel birliktelik için tedbir amaçlı uyarı niteliğindedir..acaba ilişki oldumu olmadımı, hastalık kaptımı kapmadımı gibi..

Bazı konuları anlamak ve yorumlamak için bu konuda hüküme varan yorum yapmak için elbeteki ehil olmak lazım. Okumayı birçok insan gerçekleştiriyor şuan.
Meal okumak çok farklı tefsir okumak çok farklı.Anlamak çok farklı, derinleri idrak edip bu konuda yorum yapmak çok farklı.

Biraz daha hassas biraz daha özenli olmak zorundayız herhangi bir dinin hassasiyeti söz konusu olduğunda.

Kuran-ı Kerim'i kendi dilinden okumanın üzerinde çok durmuşsunuz.
Benim ana dilim arapça. Kuran-ı Kerim-i baştan sona ezbere biliyorum.
Ehil olmadığım konularda da asla konuşmam.
Ehil olmak için ise yıllar yıllar gerekir. Daha bir arpa boy yolum var elimde benim.

beni ikna etmek için çalışan insana ben inanmam...

yapmıştır veya yapmamıştır ama senin kocan bir haltlar cevirdiği ortada asla seni ikna etmesine izin verme asla kabul etmiyor erkek bunu bilesin sonuna kadar inkar eder erkek evet yaptım dese daha mutlu olcaz asla yapıcan tek şey var bence eşinin valizini topla gönder bir kaç gun kafamı toplamam gerek de asla ve asla teline ve msj larına cıkma bence bir haltlar yediği ortada acı ama gerçekk

arkadasim 1senin dediklerine katiliyorum burda konu baskayken siz mevzuyu nelere cekmissiniz ve 1500 sene once cahil arabin diye bi talihsiz cumle kullanmissiniz dinimizde zina kesin bir dille yasaklanmistir cezasida acik sekilde belirtilmistir eger tam okuduysaniz bunlarida bilmeniz lazim

niyetlenmis kimi arkadas sucun esinde oldugunu soylemis haklilarda 50% o 50% o O.... ister kabul et etme gercegi bu kimse zorla bise yapmaz yaptiramaz kimseye saldirmana gerek yok

Ben mevzuyu biryere cekmis degilim. Arkadasin biri ancak gercdek islami yasayan esini aldatmaz haram oldugu icin demis. Ben de dindar olan da esinin disinda baska kadinlara bakar, yatar demisim. Yoksa zina hangi dinde yasak degil, var mi oyle bir hak din? Zina eden kadini yahudiler de tasliyordu, hatta insanligin kuruldugunda ortaya cikmis batil dinlerden beri var olan bir ceza idi. Islamiyette obur dinlerden farkli olarak esinin disinda baska bir kadini da begendiysen ona da nikah kiyip helalinden zinasiz bir sekilde evine dahi getirip onunla da yasayabilirsin, hatta esinin disinda 3 tane daha kadini begenip, sevip nikah kiyabilirsin. Bunu bilmek icin ve soylemek icin ille de ehil olmak gerekir diyorsaniz artik diyecek birseyim yok. Ayrica su an bastaki hukumet degistirdigi icin zina bir kac senedir suc olmaktan cikti. Eskiden zinacilari hapse atar, hapishanede bile dislanirlar, kotu muamele gorurlerdi diger mahkumlar tarafindan. simdilerde dini nikah sayesinde coklu eslilik basta milletvekilleri arasinda cogalmaya basladigi icin bu kalkti. Hepinize hayirli olsun demek lazim herhalde, bu kadar tepki gosterdiginize bakilirsa. Iciniz rahat olsun, 4 taneye kadar dini butune haram yok zaten, suc da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…