Var 2 tane. 13 yıllık evliyim.
Evet içten içe kesinlikle katılmaktayım..
Ancak bir musibet,bin nasihattan iyidir lafını da yabana atmamalı mı diye de düşünüyorum..
Yani meraktan,eşşeklikten vs vs sebepten, hani bir kere kalkıştıysa,bir daha tövbe eder.... mi... acaba :44:
Evet içten içe kesinlikle katılmaktayım..
Ancak bir musibet,bin nasihattan iyidir lafını da yabana atmamalı mı diye de düşünüyorum..
Yani meraktan,eşşeklikten vs vs sebepten, hani bir kere kalkıştıysa,bir daha tövbe eder.... mi... acaba :44:
Aldatan insanın karakterinde az olsa içinde vardır ki yapmıştır.. Aldatırken eşini ailesini içe saymıştır.. Eşinin insanlara karşı kendini nasıl ağır hissediceğini düşünmemiştir.. Ya kulağına giderse eşimin beni terkederse çocuklarımla bi yuvada yaşayamazsam diye korkmamıştır.. herşeyi göze aldırmıştır karakter bozukluğu. Sebep ne olursa olsun bence aldatma aldatmadır. ve aldatan insana güven olmaz zaten istesende güvenemezsin ki içinde ömür boyu bi şüphe bi kuşku kalır. En ufak bişeyde huylanırsın.. Ayrıca 3 yaşındayken anne-babası bu yüzden ayrılmış olan biri olarak söylüyorum bunu, sonradan benim için barışmışlar.. 20 sene sonra annem aynı şeylerin dahada beterini yaptı ve şuan ayrılar.. Şans vermeyin bence kimseye. Çevremde çok örneği var malesef
ben bişey merak ediyorm eşi duruken neden başka bayana giderler:26:
yanlış bişey demedim dimi
sadece merak ettim de
O kişiye göre ve yaşanan duruma göre değişir.. Ama işin ucu ne olursa olsun 'karaktersiz'liğe dayanıyor.. Neden gidebilir başka birine? Karşında ki insan onunla kibar kibar konuşup tepelere çıkarmış olabilir. Oda kendini bişey sanarak aa bak eşim bana hiç böyle şeyler söyleyip benim farkıma varmıyor diye düşünebilir halbu ki karşısında ki insan büyük ihtimal bi çıkar yada para için öyle davranır ama odun erkekler bunu anlamayıp kendilerini bişey sanarlar. Başka neden olabilir? eşinin ilgi eksikliğinden kaynaklı olabilir. Yada kadın çekici gelmiştir gözüne eline bi fırsat geçmiştir kullanmıştır yada kadın zengindir parasını yemek için olabilir, karısının bakımsızlığından bıkmış çare bulamamış kendini dışarı atmış olabilir, arkadaş ortamı bozuktur buna müsaittir çevresi o yüzden yapmış olabilir en büyük etkenlerden biri de eşinin yatakodasına düşkün olmaması, önem vermemesi olabilir erkekler genelde bu yüzden aldatır. Fakat herşeyi gayet düzgün olupta aldatan erkekler yada kadınlarda yok değil. Macera ve değişiklik amaçlı tercih ediyolar sanırım ama diyorum ya tamamen karaktersiz ve düşüncesiz insanların yapıcağı şeydir aldatma.
önce sakin olmalısın bu duygular geçicidir
bir kaç gün sonra oturup adam akıllı konuşursunuz eşinizle
herşey olacağına varır ve erkeklerde tek kadınla bir ömür yaşayamaz
içinde gerçekten allah korkusu olanlar hariç
onlar eşlerini sevip saydıkları için değil allahtan korktukları için harama bakmazlar
bazıları gene diye bilir (bu konuyuda dine bağladınız )diye ama hayatın gerçekleri bunlar
gerçekte islami hayattır.
O kişiye göre ve yaşanan duruma göre değişir.. Ama işin ucu ne olursa olsun 'karaktersiz'liğe dayanıyor.. Neden gidebilir başka birine? Karşında ki insan onunla kibar kibar konuşup tepelere çıkarmış olabilir. Oda kendini bişey sanarak aa bak eşim bana hiç böyle şeyler söyleyip benim farkıma varmıyor diye düşünebilir halbu ki karşısında ki insan büyük ihtimal bi çıkar yada para için öyle davranır ama odun erkekler bunu anlamayıp kendilerini bişey sanarlar. Başka neden olabilir? eşinin ilgi eksikliğinden kaynaklı olabilir. Yada kadın çekici gelmiştir gözüne eline bi fırsat geçmiştir kullanmıştır yada kadın zengindir parasını yemek için olabilir, karısının bakımsızlığından bıkmış çare bulamamış kendini dışarı atmış olabilir, arkadaş ortamı bozuktur buna müsaittir çevresi o yüzden yapmış olabilir en büyük etkenlerden biri de eşinin yatakodasına düşkün olmaması, önem vermemesi olabilir erkekler genelde bu yüzden aldatır. Fakat herşeyi gayet düzgün olupta aldatan erkekler yada kadınlarda yok değil. Macera ve değişiklik amaçlı tercih ediyolar sanırım ama diyorum ya tamamen karaktersiz ve düşüncesiz insanların yapıcağı şeydir aldatma.
Ayni dunyada mi yasiyoruz acaba? Erkekler ne allahtan korktuklari icin harama bakmazlar ya? Hayatin gercekleri: eline firsat geciren erkeklerin buyuk bir cogunlugu bu firsati kacirmaz, din filan akillarinin ucundan gecmez. Harama cok ehemmiyet verselerdi su islami hayat yasayan erkekler, bugun icki icen musluman da olmazdi. Icki satislari da bu ekonomik durgunlukta fahis fiyatlarina ragmen bu kadar alici bulmazdi. ayrica islamda erkegin seks hayatina o kadar kati kistaslar da yok, zaten kafadan 4 kari alma haklari var, peygamber efendimiz cok daha fazlasini da almis, bir de sure inmis kendisine ki ailesinde ve cevresindeki butun kadinlar ona helal kilinmis zaten. Yani islamiyette ve din buyuklerimizin hayatlarina baktigimizda kadin konusunda icki ve domuza denk bir haramiyet yok yani.. Dediginizin tam tersine esine, evliligine saygi duyan, gozu disariya kapali olup esinden baskasini gozu gormeyen adam baska kadina alici gozu ile bakmiyor.. Bu isin dinle alakasi yok. O zaman gitsin baska bir kadina imam nikahi kiyip kuma getirsin, dine de uydu helal oldu, tatli mi gelecek evdekine yani? Laf..
ben bişey merak ediyorm eşi dururken neden başka bayana giderler:26:
yanlış bişey demedim dimi
sadece merak ettim de
Bilmediğiniz konularda bu kadar kolay hüküm vermeyiniz lütfen.
Doğru kaynaklardan bilgileri okumanızı tartışma anında bu şekilde sunmanızı tavsiye ediyorum.
Peygamber Efendimizin hanımları konusunda özellikle daha fazla bilgi edinmelisiniz.
...
İslamiyet haram işleme konusunda gerçekten büyük bir önleyicidir.
Fakat kaç kişi Allah aşkını yüzde yüz kalbini saracak şekilde yaşıyor ki ?
arayan kişi benim arkadaşımın eski eşi erkek yani. x diyelim o kişiye. x bana benim eşimi gammazlıyo. O kişi ağzında sır tutamaz benim eşimin aklı olsa zaten benim kulağıma gider diye yapmamalıydı. Nefret ediyorum evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınlardan. erkekmi kalmadı dünyada,
önce sakin olmalısın bu duygular geçicidir
bir kaç gün sonra oturup adam akıllı konuşursunuz eşinizle
herşey olacağına varır ve erkeklerde tek kadınla bir ömür yaşayamaz
içinde gerçekten allah korkusu olanlar hariç
onlar eşlerini sevip saydıkları için değil allahtan korktukları için harama bakmazlar
bazıları gene diye bilir (bu konuyuda dine bağladınız )diye ama hayatın gerçekleri bunlar
gerçekte islami hayattır.
Bilmediğiniz konularda bu kadar kolay hüküm vermeyiniz lütfen.
Doğru kaynaklardan bilgileri okumanızı tartışma anında bu şekilde sunmanızı tavsiye ediyorum.
Peygamber Efendimizin hanımları konusunda özellikle daha fazla bilgi edinmelisiniz.
...
İslamiyet haram işleme konusunda gerçekten büyük bir önleyicidir.
Fakat kaç kişi Allah aşkını yüzde yüz kalbini saracak şekilde yaşıyor ki ?[/QUO
haramı önlüyor doğru ama 2.,3.,4.eşi almak erkeklere analarının ak sütü gibi helal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?