Galiba bende aldatıldım aldatılıyorum...

Var 2 tane. 13 yıllık evliyim.

çok zor bir durum ,allah yardımcınız olsun

çok zor ,hele birde ileri gittiyse ,asla uslanmazlar
er yada geç gene aldatır

:44:bende ammada güvensizim

Aldatan insanın karakterinde az olsa içinde vardır ki yapmıştır.. Aldatırken eşini ailesini içe saymıştır.. Eşinin insanlara karşı kendini nasıl ağır hissediceğini düşünmemiştir.. Ya kulağına giderse eşimin beni terkederse çocuklarımla bi yuvada yaşayamazsam diye korkmamıştır.. herşeyi göze aldırmıştır karakter bozukluğu. Sebep ne olursa olsun bence aldatma aldatmadır. ve aldatan insana güven olmaz zaten istesende güvenemezsin ki içinde ömür boyu bi şüphe bi kuşku kalır. En ufak bişeyde huylanırsın.. Ayrıca 3 yaşındayken anne-babası bu yüzden ayrılmış olan biri olarak söylüyorum bunu, sonradan benim için barışmışlar.. 20 sene sonra annem aynı şeylerin dahada beterini yaptı ve şuan ayrılar.. Şans vermeyin bence kimseye. Çevremde çok örneği var malesef

ben bişey merak ediyorm eşi dururken neden başka bayana giderler:26:
yanlış bişey demedim dimi
sadece merak ettim de

Son düzenleme:
arkadasin esinden neden ayrildi :26: bu rus kizlari olayi yüzündenmi yoksa baska meselemi

arkadasini arayip bi söylesene senin eski kocan bana böyle böyle dedi, bakalim arkadasin ne dicek

ben bişey merak ediyorm eşi duruken neden başka bayana giderler:26:
sadece merak ettim de

O kişiye göre ve yaşanan duruma göre değişir.. Ama işin ucu ne olursa olsun 'karaktersiz'liğe dayanıyor.. Neden gidebilir başka birine? Karşında ki insan onunla kibar kibar konuşup tepelere çıkarmış olabilir. Oda kendini bişey sanarak aa bak eşim bana hiç böyle şeyler söyleyip benim farkıma varmıyor diye düşünebilir halbu ki karşısında ki insan büyük ihtimal bi çıkar yada para için öyle davranır ama odun erkekler bunu anlamayıp kendilerini bişey sanarlar. Başka neden olabilir? eşinin ilgi eksikliğinden kaynaklı olabilir. Yada kadın çekici gelmiştir gözüne eline bi fırsat geçmiştir kullanmıştır yada kadın zengindir parasını yemek için olabilir, karısının bakımsızlığından bıkmış çare bulamamış kendini dışarı atmış olabilir, arkadaş ortamı bozuktur buna müsaittir çevresi o yüzden yapmış olabilir en büyük etkenlerden biri de eşinin yatakodasına düşkün olmaması, önem vermemesi olabilir erkekler genelde bu yüzden aldatır. Fakat herşeyi gayet düzgün olupta aldatan erkekler yada kadınlarda yok değil. Macera ve değişiklik amaçlı tercih ediyolar sanırım ama diyorum ya tamamen karaktersiz ve düşüncesiz insanların yapıcağı şeydir aldatma.

çok haklısın canım tamamen katılıyorum allah başlara vermesin ahlaksız, karektersiz insanlarla karşılaştırmasın rabbim

Ayni dunyada mi yasiyoruz acaba? Erkekler ne allahtan korktuklari icin harama bakmazlar ya? Hayatin gercekleri: eline firsat geciren erkeklerin buyuk bir cogunlugu bu firsati kacirmaz, din filan akillarinin ucundan gecmez. Harama cok ehemmiyet verselerdi su islami hayat yasayan erkekler, bugun icki icen musluman da olmazdi. Icki satislari da bu ekonomik durgunlukta fahis fiyatlarina ragmen bu kadar alici bulmazdi. ayrica islamda erkegin seks hayatina o kadar kati kistaslar da yok, zaten kafadan 4 kari alma haklari var, peygamber efendimiz cok daha fazlasini da almis, bir de sure inmis kendisine ki ailesinde ve cevresindeki butun kadinlar ona helal kilinmis zaten. Yani islamiyette ve din buyuklerimizin hayatlarina baktigimizda kadin konusunda icki ve domuza denk bir haramiyet yok yani.. Dediginizin tam tersine esine, evliligine saygi duyan, gozu disariya kapali olup esinden baskasini gozu gormeyen adam baska kadina alici gozu ile bakmiyor.. Bu isin dinle alakasi yok. O zaman gitsin baska bir kadina imam nikahi kiyip kuma getirsin, dine de uydu helal oldu, tatli mi gelecek evdekine yani? Laf..

Bu sebeplerin hepsi ve daha fazlası.. belki de hiçbiri olmayabilir..
Irk gereği,minareyi çalan kılıfını hazırlayacak elbette..
Şimdi artık internet denen,erkeğe sanal bir sürü eğlence,zevk ve keyif sunabilecek olan bir şey de var..

Aldatma,karaktersizliktir,adiliktir,kandırmaktır.. Fena bir şeydir..Kahrolur kadın..

Affetmek tercih meselesidir..
Affedersin ama hayatı zehir edersin.. Hem ona,hem kendine.. Yada sadece ona
Yada yallah der gönderirsin.. Eğer hazırsan onsuz olmaya..
Yada olabiliyormuya bakarsın,olamıyorsa,gönderirsin..
Tamamen tercih meselesidir..

Son düzenleme:
Aldatma ve aldatma şüphesiyle ilgili bir meselenin en son açılacağı yer onlarca kadının bulunduğu bir mekan.
İnsan karar vermekte güçlük çeker, duyguları karışır, kalbi daha bir yanar.

Herkes kendi hayatından mesuldur. 13 yıllık eşinizi en çok siz tanıyorsunuz linda.
Sanal ortamdaki bu muhabbet size ve evliliğe yapılan büyük saygısızlık fakat boşanmaya bu kadar çabuk götürecek bir durum değil bence.
Öncesi berisi araştırılmalıdır evvelinde.

Eşinize asla taviz vermeyin. Konuşmalarınız arasında aldatma kelimesi geçmesin, sonrasında affederseniz aldatıldığınızı affetmemiş olursunuz.
Bu yapılanın büyük saygısızlık olduğunu,güven sarsıcı bir hareket olduğunu, aynı durumla karşılaşsaydı nasıl hareket edeceğini ısrarla sorun ona.

Zamana bırakmayın birşeyleri.Zamana bıraktıkça eşiniz olayın akışını kendisine çekecek, zamanla soğuk bir konuşmada olsa konuşmalar başlayacak ve eşiniz kendini affettirmeden unutulmaya bailayacak birşeyler belkide.

Pazartesi gidip mahmekemeye vereceğim cevabınız sizi biraz zorlayacak. İnandırıcılığınızı kaybetmemeniz açısından eyleme geçmelisiniz galiba.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bilmediğiniz konularda bu kadar kolay hüküm vermeyiniz lütfen.
Doğru kaynaklardan bilgileri okumanızı tartışma anında bu şekilde sunmanızı tavsiye ediyorum.
Peygamber Efendimizin hanımları konusunda özellikle daha fazla bilgi edinmelisiniz.
...

İslamiyet haram işleme konusunda gerçekten büyük bir önleyicidir.
Fakat kaç kişi Allah aşkını yüzde yüz kalbini saracak şekilde yaşıyor ki ?

ben bişey merak ediyorm eşi dururken neden başka bayana giderler:26:
sadece merak ettim de

Degisiklik olsun diye.. Laf bile uydurmuslar "Tek cicekle bahar gecer mi?" diye. Erkek milleti iste..

Konu sahibi kızıyor ne güzel moral veriyorsunuz diye ama " dost acı söyler" diye de bir söz var hatırlatmak isterim. Eşiniz başkalarına ev ayarlamış olsa bile, bu onun da güvenilir olmadığını göstermektedir, nereden bileceksiniz ki, belki daha önce arkadaşları ona ayarlamıştır, şimdi sıra ondadır....
Eşinizi aklamak yerine bence biraz daha güçlü durun ve aslını öğrenene kadar peşini bırakmayın.
Yanlış da anlamayın YAPMIŞTIR demiyorum, YAPMIŞ OLMA İHTİMALİ ANLATTIKLARINIZDAN YÜKSEK GÖRÜNÜYOR. Hatta şöyle bile olsa: Rus kızlara gidecekti ama son anda işler yürümedi İptal oldu...Yine aldatma sayılmıyor mu?
Sonuçta illa fiziksel olarak yapmasına gerek yok, aklına girmiş ve teşebbüs etmiş ve zihnen kalben zaten aldatmış olur bu durumda.

Eşinizi çok seviyorsanız ve konduramıyorsanız güveniyorsanız; o zaman kapatın bu konuyu evliliğinize devam edin.
Ama şüpheler size de bir hayli güçlü geliyorsa o zaman itiraf edene kadar zorlayın. Peşini bırakmayın

Siz evliliğinize devam edin en iyisi. Zaten niyetiniz bu yönde görünüyor.
Bugün niyetlenmiş ama engel çıkmış yapamamış , yarın elbet eline fırsat geçer yapar. O zaman ne yazık ki burada kızdığınız insanların ne kadar haklı olduğunu görürsünüz.. Hı bunu bu kadar rahatlıkla planlayan birisinin halihazırda daha önceden bu haltı yiyip yemediğini de bilemeyiz ya.
Benim tek üzüldüğüm nokta,dilerim yavrunuz bu işten zararlı çıkmaz..

Adam aldatsa da aldatmasa da arkadaşları için boş ev ayarlamaya kalktı mı kalktı...Sırf bu bile yeter..........

Ben zaten bu konuda epey bir arastirma yaptim, sadece islamiyet degil, musevilikten de oncesine kadar. Kuran ve incil'i de bizzat okudum, kendi anlayacagim dilden. Hersey cok acik, ortada zaten. Konuyu dine baglayan da ben degilim, arkadasin yazdigina cevap verdim. Ben de size ayni tavsiyede bulunuyorum, dogru kaynak derken, Kuran'in kendisini de okumanizi tavsiye ediyorum, kendi dilinizden. Bircoklarinin dedigi gibi hatali yorumlanacak birsey olmadigini da goreceksiniz. Ne de olsa halk icindir Kuran, din alimleri icin yazilmis filozofi kitabi degil. Nerdeyse 1500 sene once en cahil arabin bile anlayacagi sekilde yazilmis, yorum yapmak icin ille de din alimi olmaya gerek yok yani, ben yorumlayamama ozrunu kabul etmiyorum yani.

bence karılarını aldatan adamlardan nefret etmelisiniz. zaten büyük ihtimal eskorttur onlar.

adam dindar ama yapmak istiyorsa kılıfına uydurur yine merak etme imam nikahı atar üstüne oldu bitti,3 e kadar yola açık(karısının dışında).sonra isterse boşar istemezse boşamaz o da kendi insiyatifinde neden olsa.bence dindarlar değil sadece gerçekten seven ve ahlaklı insanlar aldatmaz.

senin eşin seni aldatıyo ya da aldatmıyo
ama başka erkeklere ev ayarlıyo ve bunada
ne deniliyo bilirsin bence sen eşinin arkadaşıyla otur
ve konuş sonra da eşinle karşılaştır sen karAR VER
sonuçda çoçukların varmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…