Kızlar aldattığını gözünüzle gördünüz mü nasıl böyle sert yorumlar yapabiliyorsunuz? arkadaşın neler hissettiğini şuan anlayabiliyor musunuz? gerçekten öyle bişey olsa arkadaş bunu bize dese dahi biraz daha yavaştan gelin lütfen..
Eşinle arkadaşının eşi,bu derece samimi mi ?
Arkadaşının eşi,battı balık yan gider,ben battım onlar da batsın demiş herhalde.
Kendisi evli olsaydı sana söylemeyecekti büyük ihtimalle.
1-Arkadaşının eşi,tamamen yalan söylüyor olabilir.
2-Böyle bir erkek muhabbeti dönmüştür.Herkes sallamıştır.
Oh sen iyisin,anahtarı ver,biz de arada Rus getiririz gibi...
İcraata dökülmeyecek dilde çapkınlık halleri olabilir.
3-Cidden böyle bir plan olmuştur.Eşin son anda kendine yedirememiştir.Kızlar gelmedi deyip yançizmiştir.
4-Son şık olarak elbette,eşinin bu tarz bir 2. hayatı olması ihtimali var.Ama sana sezdirmeden ne derece yürütebilir tartışılır.
çok hassassınız şuan kabul etmek tabii ki çok zor ınsan hazmedemez inanmak istemez baska birinden duymak canını acıtır.Sen kocamın yanındamıydın. Ne biçim insanlarsınız benim şuan içim içimi yiyor sizse ateşi harlıyorsunuz. Başına gelince aklına ben geleyim oldumu. Saol sanada iyi moral verdin.
Sen kocamın yanındamıydın. Ne biçim insanlarsınız benim şuan içim içimi yiyor sizse ateşi harlıyorsunuz. Başına gelince aklına ben geleyim oldumu. Saol sanada iyi moral verdin.
İyi de canım şayet böyle bir şey olsa,
belli ki eşi yerine yine karşı tarafı yanı kocasını ayartanı suçlayacak.
Demeyecek ki benim eşim de istemiştir kendi yapmıştır diye.
Kızlar aldattığını gözünüzle gördünüz mü nasıl böyle sert yorumlar yapabiliyorsunuz? arkadaşın neler hissettiğini şuan anlayabiliyor musunuz? gerçekten öyle bişey olsa arkadaş bunu bize dese dahi biraz daha yavaştan gelin lütfen..
çok hassassınız şuan kabul etmek tabii ki çok zor ınsan hazmedemez inanmak istemez baska birinden duymak canını acıtır.
ortada bır sorun var ve sız konusmadan küsmüşsünüz bence buyuk hata.ya kaçmasına izin vermeyecektınız yada yastıgı elıne tutusturmak yerıne savunmasını dınleyecektınız.hoş evet yaptım demeyecektir ama olsun...
ben olsam ailemın evine gıderım bir süre eger cok pişman olur ve benı sewdıgıne ınanırsam bır şans daha verırdım belkı de ( onu da sevdıgınızı ve vazgecmek ıstemedıgınızı dusundugum ıcın yazıyorum)
yoksa eşiniz bana da masum gelmedı...
ama sız sakın ıntıkam almaya calısmayın en ıyı ıntıkam sessızce gıtmektır...
konuşurken parlayan sinirlenen sizi dinlemekten ziyade kaçmaya çalışan erkek şüpheli erkektir
ama sizi dinliyorsa sakin sakin cevabını veriyorssa kendini aklamak için deliller sunuyorsa o zaman o adama ben inanırım...
üste çıkmak için bağırana kesinlikle inanmam
Benim eşim yapacağı işi eline yüzüne bulaştırır. öyle elinde parası pulu olan biri değildir, yada bana göre öyle bilmiyorum. Arkadaşımın eşi yalan söylemiyor, sonradan benden özürler diledi ben niye söyledim falan filan diye. dediğiniz gibi muhabbetde dönmüş olabilir belki ama anahtarı alması ve iade bile etmesi, iş olsun yada olmasın benim gözümde yapmış kabul ediyorum.
çok hassassınız şuan kabul etmek tabii ki çok zor ınsan hazmedemez inanmak istemez baska birinden duymak canını acıtır.
ortada bır sorun var ve sız konusmadan küsmüşsünüz bence buyuk hata.ya kaçmasına izin vermeyecektınız yada yastıgı elıne tutusturmak yerıne savunmasını dınleyecektınız.hoş evet yaptım demeyecektir ama olsun...
ben olsam ailemın evine gıderım bir süre eger cok pişman olur ve benı sewdıgıne ınanırsam bır şans daha verırdım belkı de ( onu da sevdıgınızı ve vazgecmek ıstemedıgınızı dusundugum ıcın yazıyorum)
yoksa eşiniz bana da masum gelmedı...
ama sız sakın ıntıkam almaya calısmayın en ıyı ıntıkam sessızce gıtmektır...
Benim eşim yapacağı işi eline yüzüne bulaştırır. öyle elinde parası pulu olan biri değildir, yada bana göre öyle bilmiyorum. Arkadaşımın eşi yalan söylemiyor, sonradan benden özürler diledi ben niye söyledim falan filan diye. dediğiniz gibi muhabbetde dönmüş olabilir belki ama anahtarı alması ve iade bile etmesi, iş olsun yada olmasın benim gözümde yapmış kabul ediyorum.
Biz kocan seni aldatmış zaten demedikki... Biz aldattıysa da kocan istediği için olmuştur dedik :26::26::26:
ya benım anlamadıgım bu ayarlanmaya calısan 2 rustan bırı eşiniz için mi? yoksa arkadasına ev ayarlamaya mı çalışmış sadece?onunla hiç konuşamam bağırıp çağırır. Biliyorumki suçlu, aslında saf birisi saf derken hemen saf olan bunu yaparmı anlamında demiyorum. İnsanlar bunu rahatlıkla kullanır. Bir arkadaşı buna demiş işte 2 tane rus var cmt pzr kalacak ev lazım, ben kendimi polis olarak tanıttım demiş, heralde benim saf kocam ben ev ayarlarım dedi. Kızlarıda artık ayartamadılarmı yada iknamı edemediler iş olmayınca anahtarı teslim ediyor x e. Sessizliğe büründüm zaten bu günlerde.
Erkeğe güvenmemeli,mutlaka açık kapı bırakılmalı..Başka ırk onlar!
Şimdiye kadar yapmamış olması,hiç yapmayacağı anlamına gelemiyor ne yazık ki..
Uygun ortam,uygun koşullar oluştuğunda,arkasını dönüp size gelebiliyorsa,kıymetli olan o..
Hep ve de her daim antenler,alıcılar,radarlar açık olmalı..
Eğer aptal yerine konularak,arkamızdan iş çevrilmesine izin vermek istemiyorsak..
Yada görmezden,duymazdan gelip,keyif çatmaya devam......
Peki ama nereye kadar bu böyle olmalı??? Adam bastonla yürümeye başlayıncaya kadar sanırım..
of ki ne offf
ya benım anlamadıgım bu ayarlanmaya calısan 2 rustan bırı eşiniz için mi? yoksa arkadasına ev ayarlamaya mı çalışmış sadece?
iyice öğrenin olayı bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?