Galiba bende aldatıldım aldatılıyorum...

İyi de canım şayet böyle bir şey olsa,
belli ki eşi yerine yine karşı tarafı yanı kocasını ayartanı suçlayacak.

Demeyecek ki benim eşim de istemiştir kendi yapmıştır diye.

Benim eşim yapacağı işi eline yüzüne bulaştırır. öyle elinde parası pulu olan biri değildir, yada bana göre öyle bilmiyorum. Arkadaşımın eşi yalan söylemiyor, sonradan benden özürler diledi ben niye söyledim falan filan diye. dediğiniz gibi muhabbetde dönmüş olabilir belki ama anahtarı alması ve iade bile etmesi, iş olsun yada olmasın benim gözümde yapmış kabul ediyorum.

Sen kocamın yanındamıydın. Ne biçim insanlarsınız benim şuan içim içimi yiyor sizse ateşi harlıyorsunuz. Başına gelince aklına ben geleyim oldumu. Saol sanada iyi moral verdin.
çok hassassınız şuan kabul etmek tabii ki çok zor ınsan hazmedemez inanmak istemez baska birinden duymak canını acıtır.

ortada bır sorun var ve sız konusmadan küsmüşsünüz bence buyuk hata.ya kaçmasına izin vermeyecektınız yada yastıgı elıne tutusturmak yerıne savunmasını dınleyecektınız.hoş evet yaptım demeyecektir ama olsun...

ben olsam ailemın evine gıderım bir süre eger cok pişman olur ve benı sewdıgıne ınanırsam bır şans daha verırdım belkı de ( onu da sevdıgınızı ve vazgecmek ıstemedıgınızı dusundugum ıcın yazıyorum)
yoksa eşiniz bana da masum gelmedı...

ama sız sakın ıntıkam almaya calısmayın en ıyı ıntıkam sessızce gıtmektır...

önce sakin olmalısın bu duygular geçicidir
bir kaç gün sonra oturup adam akıllı konuşursunuz eşinizle

herşey olacağına varır ve erkeklerde tek kadınla bir ömür yaşayamaz
içinde gerçekten allah korkusu olanlar hariç
onlar eşlerini sevip saydıkları için değil allahtan korktukları için harama bakmazlar

bazıları gene diye bilir (bu konuyuda dine bağladınız )diye ama hayatın gerçekleri bunlar
gerçekte islami hayattır.

Sen kocamın yanındamıydın. Ne biçim insanlarsınız benim şuan içim içimi yiyor sizse ateşi harlıyorsunuz. Başına gelince aklına ben geleyim oldumu. Saol sanada iyi moral verdin.

Kocam beni aldatsa sevineceksiniz bu duruma yani... Ben kocanız aldatmış demedim ki... Aldattıysa bile bunu kendi isteğiyle yapmıştır dedim... Biz size yardımcı olmaya çalışırken tavrınıza bakar mısınız... Sizin verdiğiniz ip uçları dahilinde yorum yapıyoruz biz de... Yoksa nerden bilelim aldatıp aldatmadığını... Ayrıca kocanıza toz konduramayacaktınız neden konu açtınız...

Benim sana tek tavsiyem ve diyceğim şey şu ki eşinin aldattığından kesin emin olursan hiç taviz verme direkt bitir. kendini alçaltma alttan alıp idare edip ha belki düzelir deyip devam etme. Tabi bu sana bi tavsiye sadece hayat senin kararlarda senin. Şuan yapman gereken şey sadece dikkat etmek ve takibe almak, için rahat edene kadar yada yakalayana kadar..

Eşin melek gibidir,o taraklarda bezi yoktur,rus kızlar onu kandırmak istemişlerdir muhakkak...O mesajı da o rus kızlardan biri yazmıştır,sırf aranız açılsın diye....
İftira atılmış eşine.....

Buna mı inanıyorsun bilemiyorum......:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi de canım şayet böyle bir şey olsa,
belli ki eşi yerine yine karşı tarafı yanı kocasını ayartanı suçlayacak.

Demeyecek ki benim eşim de istemiştir kendi yapmıştır diye.

Öyle bişey yaparsada artık kişinin kendi karakteri kendi hayatı yapıcak bişey yok
Malesef insanoğlu kendini kandırıp inanmak istediği olumlu şeylere inandırmayı çok sever

Biz kocan seni aldatmış zaten demedikki... Biz aldattıysa da kocan istediği için olmuştur dedik :26::26::26:

Bencede adam atlamış arabasına gitmiş neden gitmiş?

bi oturup konuşsaydınız adam eve gelince yastığı verıyorsun salona gönderiyorsun adama resmen zaman kazandırmışsın gibi olmuş

bi sormamışsın konuşmamışsın direkt adamı aldattı dıye yargılamışsın...

eğer o öyle birşey yaptıysa da gerçekten yalanını hazırlayacak vaktıde kazanmış...

Bu yazdığına tamamen katılıyorum canım, çok doğru tespit

Canım bak,üzgünsün,telaşlısın,ne yapacağını bilmez durumdasın ama...

Yapmış kabul ediyorsan,ne denebilir ki ?
Olsun,Ruslar bir kerelik birşey filan mı yazılsın istiyorsun ?

Yapmış kabul ediyorsan,cezasını yapmış gibi kesmen lazım.

Ama yapmışla yapmamış çok farkeder.
O yüzden sakin ol ve gerçeği öğrenip ona göre bir yol çiz derim.

onunla hiç konuşamam bağırıp çağırır. Biliyorumki suçlu, aslında saf birisi saf derken hemen saf olan bunu yaparmı anlamında demiyorum. İnsanlar bunu rahatlıkla kullanır. Bir arkadaşı buna demiş işte 2 tane rus var cmt pzr kalacak ev lazım, ben kendimi polis olarak tanıttım demiş, heralde benim saf kocam ben ev ayarlarım dedi. Kızlarıda artık ayartamadılarmı yada iknamı edemediler iş olmayınca anahtarı teslim ediyor x e. Sessizliğe büründüm zaten bu günlerde.

canım benım suan senı o kadar cok ıyı anlıyorum kı ,konduramıyorsun bunu da bılıyorum

suphelerın de keskin ama ınanmak da ıstemıyorsun ve gıt gellerı de yasıyorsun bunu da

biliyorum .esının senı aldattıgını soyleyen arkadasların yorumlarını da gormek ıstemıyorsun

bundan da emınım ,aynı hıslerı yasadım tatlım .

ortada kesın bırsey yok ama bu ısın altından ortaya atılan ıddıanın gercek olacagı cıkacak gıbı

sizi dinlemeyen konusurken bırden parlayan ve kacan erkek şüphelıdır malesef .

ayrıca demıssın kı ;paralı pullu bırı de degıldır demıssın ama ,ınan bu ısler canım paraya pula

hıc bakmıyor .ben de parayla pulla olur sanıyordum ama oyle degılmıs bunu cok ıyı anladım .

oyle kızlar var kı canım para pul derdın de degıller o kızların da amacı eglenmek oluyor .

Son düzenleme:
Biz kocan seni aldatmış zaten demedikki... Biz aldattıysa da kocan istediği için olmuştur dedik :26::26::26:

O zaman doğru demişsiniz canım, aynen öyle zaten önemli olan aldatıp aldatmadığıdır değil mi? Aldatmışsa şayet kiminle, nasıl, ne şekilde, kimin sebep olduğunun falan hiç bi anlamı yoktur. Önemli olan sonuçtur. Karakteri sağlam olan bi insan ahmet, mehmet yüzünden de yapmaz ayşe, fatma yüzündende

Erkeğe güvenmemeli,mutlaka açık kapı bırakılmalı..Başka ırk onlar!
Şimdiye kadar yapmamış olması,hiç yapmayacağı anlamına gelemiyor ne yazık ki..
Uygun ortam,uygun koşullar oluştuğunda,arkasını dönüp size gelebiliyorsa,kıymetli olan o..
Hep ve de her daim antenler,alıcılar,radarlar açık olmalı..
Eğer aptal yerine konularak,arkamızdan iş çevrilmesine izin vermek istemiyorsak..
Yada görmezden,duymazdan gelip,keyif çatmaya devam......

Peki ama nereye kadar bu böyle olmalı??? Adam bastonla yürümeye başlayıncaya kadar sanırım..
of ki ne offf

ya benım anlamadıgım bu ayarlanmaya calısan 2 rustan bırı eşiniz için mi? yoksa arkadasına ev ayarlamaya mı çalışmış sadece?
iyice öğrenin olayı bence..

Arkadaşlarına birlikte olacakları kızlar için boş ev ayarlamayı teklif eden bir erkek asla masum değildir.............Ona ne milletin uçkurunu nerede çözeceğinden..Kendileri bulsunlar evi oteli.........Eşin neden böyle bir misyon üstlenmiş ??

Her şey ortada........................

Uygun ortam,uygun koşullar oluştuğunda,arkasını dönüp size gelebiliyorsa,kıymetli olan o..
Gerçektende öyle, ne kadar güzel yazmışsınız.. Öyle erkeklerde baya bi azınlıkta malesef.

Son düzenleme:
ya benım anlamadıgım bu ayarlanmaya calısan 2 rustan bırı eşiniz için mi? yoksa arkadasına ev ayarlamaya mı çalışmış sadece?
iyice öğrenin olayı bence..

Benim eşimle o rusları ayarlayan ş.siz arkadaşına galiba. Anahtarı aldığı kişide benim arkadaşımın eşi. x kişi anahtarı verecek bunlarda ruslarla birlikte olacaklardı kesin. iş olmayınca anahtarı teslim ediyor yarım saat içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…