- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Güzin abla sanıyo kendini heralde ş.sizz
Arkadaşlarına birlikte olacakları kızlar için boş ev ayarlamayı teklif eden bir erkek asla masum değildir.............Ona ne milletin uçkurunu nerede çözeceğinden..Kendileri bulsunlar evi oteli.........Eşin neden böyle bir misyon üstlenmiş ??
Her şey ortada........................
Güzin abla sanıyo kendini heralde ş.sizz
Benim eşimle o rusları ayarlayan ş.siz arkadaşına galiba. Anahtarı aldığı kişide benim arkadaşımın eşi. x kişi anahtarı verecek bunlarda ruslarla birlikte olacaklardı kesin. iş olmayınca anahtarı teslim ediyor yarım saat içinde.
Ya da Haydar Dümen..........
hmmm ozaman durum sakat canım yanı nıyet var ortada aksilik çıkmasa iş bitecekBenim eşimle o rusları ayarlayan ş.siz arkadaşına galiba. Anahtarı aldığı kişide benim arkadaşımın eşi. x kişi anahtarı verecek bunlarda ruslarla birlikte olacaklardı kesin. iş olmayınca anahtarı teslim ediyor yarım saat içinde.
ya evet boyle yasanır mı yaaaa sürekli tetıkte olsan kendını huzursuz edeceksın ve ettıgınle kalacaksın yapan gene yapacak, terkedeceksın ama al bırını vur otekıne başkası gene yapacak.artık burda ıyıce psıkolojım bozuldu guwenılır erkek yok galıbaKızlar,
Hep beraber verelim ellerine tapularını,hiç de uğraşmayalım ooohhhh ne rahat hayat be
Töbeeeee
Böyle yaşanır mı ya,hep arkanı kollayarak
Benim eşimle o rusları ayarlayan ş.siz arkadaşına galiba. Anahtarı aldığı kişide benim arkadaşımın eşi. x kişi anahtarı verecek bunlarda ruslarla birlikte olacaklardı kesin. iş olmayınca anahtarı teslim ediyor yarım saat içinde.
Eşinizin attığı msj bile kesinlikle hiç doğru değil yapmaması gereken bişey. Bu bile güvenmemeye sebep. 'boş ev var hatun atmak istersen' bu ne demek ya?Onlara aracı olduğuna göre kendide işin içinde diye düşünmeden edemiyorum malesef
Ben ispiyonun sebebini hala çözemedim.
Vuslata erilseydi,ispiyonlanmayacak mıydı ?
Ve söylemeden edemeyeceğim,bu ispiyon sayesinde,eşinin diğer takımla arkadaşlığı kesin bozulmuştur.
Bir süre böyle bir tehlike olmayacaktır.Kalan süre içinse,senin tehditlerin ve gözdağların büyük önem taşıyor.
Çocuğunuz var mı? :26: ve kaç yıllık evlisiniz? :44:
Bu kadınlar Kulübü-eşi ve eşinin ailesi bölümü,benim gözümü açtı çok fena :2:
Artık kül yutmam,yakalarım sanırım :44:
He yakalarsam naparım,onu bilmiyorum.. Belki şutlamak gerekli anında..
Yada son bir şans verip,hayatı dar etmeli..
olmuyorsa da zorlamamalı..
Var 2 tane. 13 yıllık evliyim.
Bu kadınlar Kulübü-eşi ve eşinin ailesi bölümü,benim gözümü açtı çok fena :2:
Artık kül yutmam,yakalarım sanırım :44:
He yakalarsam naparım,onu bilmiyorum.. Belki şutlamak gerekli anında..
Yada son bir şans verip,hayatı dar etmeli..
olmuyorsa da zorlamamalı..
Bence bi insan aldatıldığını anladığı an bitirmeli, kesinlikle bi şans daha vermemelizaten versede artık hiç bişey eski gibi olmaz, olamaz kadınlık gururu denen bişey var.. Biz aldatan aciz erkeklere muhtaç değiliz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?