Galiba bende aldatıldım aldatılıyorum...

Güzin abla sanıyo kendini heralde ş.sizz

Güzin abla sanıyo kendini heralde ş.sizz

Kızlar,
Hep beraber verelim ellerine tapularını,hiç de uğraşmayalım ooohhhh ne rahat hayat be
Töbeeeee
Böyle yaşanır mı ya,hep arkanı kollayarak

Ben ispiyonun sebebini hala çözemedim.

Vuslata erilseydi,ispiyonlanmayacak mıydı ?

Ve söylemeden edemeyeceğim,bu ispiyon sayesinde,eşinin diğer takımla arkadaşlığı kesin bozulmuştur.

Bir süre böyle bir tehlike olmayacaktır.Kalan süre içinse,senin tehditlerin ve gözdağların büyük önem taşıyor.

Eşinizin attığı msj bile kesinlikle hiç doğru değil yapmaması gereken bişey. Bu bile güvenmemeye sebep. 'boş ev var hatun atmak istersen' bu ne demek ya? Onlara aracı olduğuna göre kendide işin içinde diye düşünmeden edemiyorum malesef

hmmm ozaman durum sakat canım yanı nıyet var ortada aksilik çıkmasa iş bitecek offf Allah yardımcın olsun ne yapmayı dusunuyorsun
Kızlar,
Hep beraber verelim ellerine tapularını,hiç de uğraşmayalım ooohhhh ne rahat hayat be
Töbeeeee
Böyle yaşanır mı ya,hep arkanı kollayarak
ya evet boyle yasanır mı yaaaa sürekli tetıkte olsan kendını huzursuz edeceksın ve ettıgınle kalacaksın yapan gene yapacak, terkedeceksın ama al bırını vur otekıne başkası gene yapacak.artık burda ıyıce psıkolojım bozuldu guwenılır erkek yok galıba en ıyısı yalnızlık

Bunu size anlatan o arkadaşınızla iletişimi tamamen koparmanızı öneriyorum.
Hem bunları yaşıyor, hem arasını düzeltmek için sizden akıl oluyor-sizinle konuşuyor hemde sizinde yuvanıza zarar veriyor. Bu nasıl arkadaşlık ?
Önceden niye söylememişte kendi arası bozulunca söylüyor ?
..

Yapmıştır ya da yapmamıştır bilemeyiz fakat gözünüzle görmediğiniz bir kanıta inanmayın.
Fevri davranarak yuvanıza zarar vermeyin.
Elbetteki gerçekten böyle bir plan yaptıysa bunun hesabı sorulu fakat o zamana kadar akıllıca davranmaya çalışın.
Böyle davranmak zordur yürek yangını varken ama bir yolunu bulmanız gerekiyor.
Eşinizle yüzgöz olmadan, sizin ciddiyetinizin farkına varmalı.
..

Bu anahtarı verilen ev kimin evi ? Size aitse oraya kamera yerleştirmenizi öneriyorum.

Çocuğunuz var mı? :26: ve kaç yıllık evlisiniz? :44:

Ben de ya kendisi de işin içinde ya da daha önceden olan bir vefa borcunu ödeme isteği olabilir gibi aklıma geliyor.....Yani bu gün bana yarın sana durumu olmuş olabilir bir zamanlar gibi........

Şuan büyük sessizlik içindeyim. Yarın ne olur bilmiyorum. ve yarın pazar nasıl geçecek koca gün..

Bu kadınlar Kulübü-eşi ve eşinin ailesi bölümü,benim gözümü açtı çok fena :2:
Artık kül yutmam,yakalarım sanırım :44:
He yakalarsam naparım,onu bilmiyorum.. Belki şutlamak gerekli anında..
Yada son bir şans verip,hayatı dar etmeli..
olmuyorsa da zorlamamalı..

bu tür konularda içinizin rahat etmesinin tek yolu kaşılıklı oturup düzgünce konuşmak.konuşmazsanız içiniz içinizi yer.neyin ne oldunu bilmeniz lazım.onun için bence tutun kolundan oturtun duygularınızı endişeleriinizi üzüntünüzü anlatın.cevap vermeden bu konuyu halletmedende bırakmayn.

Bence bi insan aldatıldığını anladığı an bitirmeli, kesinlikle bi şans daha vermemeli zaten versede artık hiç bişey eski gibi olmaz, olamaz kadınlık gururu denen bişey var.. Biz aldatan aciz erkeklere muhtaç değiliz çok şükür

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Neden bize kızıyorsun? Bir kere eğer bir insan eşini aldatmamışsa, iftira atanı bulur, ağzını yüzünü bir güzel kırar, gider yüzleşir, ortalığı dağıtır. Sen bana iftira atamazsın der. Eşinizi tek gecelik ilişkilerle sırf cinsellik için sizi aldatıyor belli ki. Bu noktada bize neden beddua ediyorsunuz? Arkadaş da demiş ki; siz, evli erkekle olan kadınlara kızdığınız için, boşuna kızmayın on kadınlar zaten hayat kadını demiş. Ne var bunda? Hayat kadını işte. Eşiniz gönül ilişkisi aşk ilişkisi yaşamıyor. Bu iyi mi kötü mü bilemedim şimdi. Aşık olsa o daha beter ama belli ki cinsel heyecan arıyor.

Dediğim gibi ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Siz de msj yakalamışsınız zaten..

Şu durumda bilimsel olarak yaklaşmak gerekirse olaya, bi kez aldatan ve eşinden caydırıcılık göremeyen erkekler sürekli aldatıyor. Eşiniz eğer 1 kez yaptıysa öncesinde ve sonrasında da vukuatları olacaktır. Onunla konuşup evlilik terapistine gidebilirsiniz. Ona kesin bir dille ifade etmeniz lazım. Eğer beni aldatırsan boşanırım! Onun sizin onu terk edeceğinize inanması ve hatasını anlaması lazım.

vallahi ben de burada pişiyorum

bazı şeyleri ne kadar kabullenemesende,konduramasanda normal olarak...görmen iyi oldu belki de,
boş kızları tanıyan ,bulan ,bilen arkadaşlarına tavsiye eden bir erkek masum değildir ,
şu an yapmıyordur belki ama illaki yaşamıştır bir şeyler,
en kötüsüde boşanmayacaksan aynı evde yaşamak ,bir kadın affetmiş gözükse bile unutmaz ve gerginliğini her fırsatta yansıtır.

Evet içten içe kesinlikle katılmaktayım..
Ancak bir musibet,bin nasihattan iyidir lafını da yabana atmamalı mı diye de düşünüyorum..

Yani meraktan,eşşeklikten vs vs sebepten, hani bir kere kalkıştıysa,bir daha tövbe eder.... mi... acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…