galiba bende boşanıyorum:(

ay valla varya kahkahalara boğuldum varya...........ya bu zamanda halen hurafelere inanan varmı .....levent kırcanın filmi gibisin sen yaaa heheheheh şu yazıyı yaz suya at haftada 3 defa içir heheheheheh....bide şey varmış eşek etini ızgarada pişirip yedirenler varmış kocayı dize getirmek için vuhahahahahahaaaaaaaaaa.........

ya derinin annesi Allah senide güldürsün emi

ay valla varya kahkahalara boğuldum varya...........ya bu zamanda halen hurafelere inanan varmı .....levent kırcanın filmi gibisin sen yaaa heheheheh şu yazıyı yaz suya at haftada 3 defa içir heheheheheh....bide şey varmış eşek etini ızgarada pişirip yedirenler varmış kocayı dize getirmek için vuhahahahahahaaaaaaaaaa.........

ya derinin annesi Allah senide güldürsün emi

bahsedilenler hurafe değil cnm. dikkatli okursan eğer anlarsın
bahsedilenler allahın isimleri yani esmalar ki bunların zikredilmesinin önemini biliyosundur heralde
ayrıca dualar kitabımızda ismi geçen esma ve dualara nasıl hurafe diyorsun şaştım doğrusu
eşek etiyle aynı kefeyemi koyuyorsun dualarımızı.
bu şekilde niyet edilerek okunan duaların yapıldığı bir ilim var dinimizde. adı da havas ilmi...
google amcaya yazarsan bir ilim oldugunu ve çok değerli islam insanlarının yazılarını görebilirsin.

bahsedilenler hurafe değil cnm. dikkatli okursan eğer anlarsın
bahsedilenler allahın isimleri yani esmalar ki bunların zikredilmesinin önemini biliyosundur heralde
ayrıca dualar kitabımızda ismi geçen esma ve dualara nasıl hurafe diyorsun şaştım doğrusu
eşek etiyle aynı kefeyemi koyuyorsun dualarımızı.
bu şekilde niyet edilerek okunan duaların yapıldığı bir ilim var dinimizde. adı da havas ilmi...
google amcaya yazarsan bir ilim oldugunu ve çok değerli islam insanlarının yazılarını görebilirsin.

ya neye inanıyorsanız inanın banane neyse hadi by .....1 2 3 tıp

ya neye inanıyorsanız inanın banane neyse hadi by .....1 2 3 tıp

sananeyse bu allahın kelamlarıyla dalga geçme hurafelere bizde inamıyoruz ama bu allahın adı duaları...

ewet bilmediğin şeye burnunu sokupta günaha girme bizide burada kötü yazdırıp günaha sokma hadi başka konuya sinirlendirdin beni..

bu yazdiklarin bana pekde yabanci gelmedi:) bence üc sene buna dayana bilmen bile bi mucize..

ben asla ayrilmakdan yana degilim, bazen desemde veya düsünsemde.. ama senin kocan sana böyle yapiyorsa, dogum günü mesajina bile sana cevab vermiyorsa, seni kovmakdan beter ediyorsa, baba evinden bu karim alip gidicem diyemiyorsa VE EN ÖNEMLISI, bosanma davasini acamiyorsa, onun sadece bi istegi var: seni cezalandirmak!
peki sen cezalanicak bisey yaptinmi? bence hayir, zaman zaman seninde hatarlin olmus ola bilir, ama bu kadar aci cekicek kadar bi hatan oldumu? sanmiyorum.. ve bu yüzden, sen bosnma davasini acmiyorsun ve zor biliyorum ama bu konuyu fazla kafana takmiyorsun ve en önemlisi BIDAHA ARAMIYORSUN onu! onun telefonu biraz daha susduktan sonra, anlayacaktir seninde vazgecme üzeri oldugunu.. o zaman ya gelir yada gelmez!
Gelirse, sende onu cezalandiricaksin, bu sartlarim var diyiceksin!
Gelmsede, bu erkek milleti, affedersin ama bos durmamisdir, yani ben böyle düsünüyorum! bu yüzden sende silersin onu.
daha gencsin, yasam devam ediyor.

düsünsene 3 sene boyunca cocuk yapmissin, bu senin emin olmadigini gösterir zaten.

herseye ragmen, yinede sen bilirsin, ama lütfen onu aramamaya calis.. er yada gec o seni arayacaktir..

Anlattiklarinizdan esinizin sizinle ilgili beklentilerini bulamadigi icin son noktaya getirdigini dusundum.6 senede orta yolu bulamamissiniz.ne olur nasil duzelir bilmiyorum ama maalesef erkekler bosanicam dediklerinde bizim gibi sinirle degil dusunerek soylemis oluyorlar.herseyin hayirlisini dileyin allahtan.

Back
X