galiba bende boşanıyorum:(

canım arkadasım bı dusun
sen karsında karı gıbı erkek ıstermısın?
kırıta kırıta konusan, dapdar kıyafetler gıyen falan falan falan

sahsen ben istemem, adam olucak, erkek olucak, benden guclu oldugunu hıssettırecek. sıkıntım oldugunda omzuna yaslanıcam. cınar agacı gıbı olucak gölgesınde serinlicem.
kadınlar boyle ısterken erkekler ne ıster? kendini güçlü hissettirebilen, kendisini seven, aşk oyunları yapabılen, ince zekalı şuh bı kadın isterler.
sen herdakka adama horozlanırsan, bagırıp cagırıp kendını onunla eşit göstermeye çalışırsan olmaz!!!!
sen bır kadınsın, kibar, narin hassas olucaksın. zeki olucaksın aklını kullanıcaksın. onu da evide idare ediceksin ama o yapıomus gıbı davranıcaksın. yok abi başka formulu yok yok yok!!!

senin yaşın yazmıyoki bacım ben 83 lüyüm ...

terracım bak o dengeyi öyle öyle kazanacak böyle yaparsa şu anki gibi yaparsa daha kötü olucak ...allah korusun... o kadın öbürü erkek biz azcık kriz zamanlarında bizim idaremiz lazım yoksa çığrından çıkar

bende sana hastayım 7511im

terracım bak o dengeyi öyle öyle kazanacak böyle yaparsa şu anki gibi yaparsa daha kötü olucak ...allah korusun... o kadın öbürü erkek biz azcık kriz zamanlarında bizim idaremiz lazım yoksa çığrından çıkar

86 lıyım ben ABLAA:):)

sorun mu???o zaten başlı başına bi sorunn yani varlığı yeter......artık dicek te yapcak ta bişi bulamayrm allaha havale edyrmm.allah onu nasıl biliosa öle yapsın...

ya canım Allah havale etmek en büyük beddualardan deme öyle çünkü Rabbimin gazabı büyük olur belki,sen üzülürsün Rabbim ıslat etsin hidayet versin de

canım elbetteki;

fazla herşeye he he demekde tamamen ipleri eline vermek olur
kendimden bilioom, sende bilioon,herkezcikler bilioo:118:

86 lıyım ben ABLAA:):)

len derin 86 lımısın anaam yavrum körpem yaaa

ben 81 liyim:26:

ne kaaa yaşım ilerlemiş meğer..:5:

anacım siz bunun için mi kavga ettiniz aman kız ne gerek var sakn ol biraz çok büyük kavgalardan sonra falan ilk bir hafta kendine sahip olacak sın canım yoksa böyl een ufak birşey de patlar ya..aöa geçekten çok tuhaf eşin senin ne giyeceni düşünmesi bir yandan iyi,bir yandan tuhaf geldi bana bizde herkes ne isterse onu giyer,çogu zaman lafatar ama kafaya takmam zevk derim geçerim send eboşver ,altın da daha büyük kavganız var bence dah aikinizde atlatamadını zsakin ol biraz boşverrrr:

canım arkadasım bı dusun
sen karsında karı gıbı erkek ıstermısın?
kırıta kırıta konusan, dapdar kıyafetler gıyen falan falan falan

sahsen ben istemem, adam olucak, erkek olucak, benden guclu oldugunu hıssettırecek. sıkıntım oldugunda omzuna yaslanıcam. cınar agacı gıbı olucak gölgesınde serinlicem.
kadınlar boyle ısterken erkekler ne ıster? kendini güçlü hissettirebilen, kendisini seven, aşk oyunları yapabılen, ince zekalı şuh bı kadın isterler.
sen herdakka adama horozlanırsan, bagırıp cagırıp kendını onunla eşit göstermeye çalışırsan olmaz!!!!
sen bır kadınsın, kibar, narin hassas olucaksın. zeki olucaksın aklını kullanıcaksın. onu da evide idare ediceksin ama o yapıomus gıbı davranıcaksın. yok abi başka formulu yok yok yok!!!

bu arkadaşın dediğine katılıyorum..
ben eşime diklenerek hiçbirşeyi yaptırammam aksine erkek gibi olma kadın oldugu hissettir diklenme karşımda agırlıgını kaybetme bu tavırlarla der sakin sessiz kalıp surat yapmazsam geri benim istediğimi yapar bu tavır onun için çok önemli diklenerek bir yere varamayacagını ögrenenlerdenim 7 senelik bir evliliğim var ve eşimin en nefret ettiği şey karşısında diklenmem oluyordu ben bir şeye itiraz etmeyip tamam canım sen nasıl istiyorsan öyle olsun dediğim zamanlarda inanın hep benim dediğim oluyor genelde o tavrımdan dolayı benim istediğmi yapar bende böyle olmaya çalışıyorum ama yaşadıgımız bu kötü olaylardan sonra biraz dengem bozumdu ama haklıyım napım..neyse inşallah herşey yoluna girer canım sen sakin ol sessiz ol sende karşılık verdikçe çıkmaz bir boyuta girer evliliğin bak boşanan bayanların pişmanlığınıokumuyormusun keşke şöyle yapmasaydım falan diyenler çok sabır et kimi zaman çok çatlasanda sus kazanana sen olursun...bunu ragmende düzelmşyorsa ozaman kaybeden gerçekten o olur..

Hep alttan alan kadin olursa da olmaz . Bu sefer de psikolojisi bozulur insanın. Bence esınız gereksiz yere kavga çıkartmış uzatmış. Genelde kadinlar uzatır ama sizde durum biraz farklı olmuş sanırım.

Tüm ipleri de eline vermeyin bence. Erkekse erkek . Onlar da biraz geri adım atmalilar yoksa insanın icinde birikiyor bazı seyler. Sevgi var mı yok mü iyi ölçmek lazım. Sevgi varsa zaten karsı Taraf da bir adım atar. Yoksa hep kadin susunca oluyorsa birseyler olmasa daha iyi. Sabırlı olun ve cok da geri adım atmayın. Esınız alışmış biraz sizin önce sinirlenip sonra pişman olmanıza. Ama bu sefer kararlı oldugunuzu hissettirin.

slm kızlar derincim konun başını okudum biraz düzeldimi aranız eşinle nasıl gidiyor beni bilgilendirin kızlar.pek giremiyorum.bende eşimden ayrıyım 13 yaşında bitane kızım var.erkek milleti asla güvenmiceksin

Back
X