- Konu Sahibi derinin_annesi
Ben bundan böyle tek kelime konuşmcam yaaa...hepinizin yazdıklarını okudum canım sağolun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon pardon budu senn küçükmüsün benden
benı dıdıkle benı dıdıklekız valla ben senin yaşına bakmadım 6 yıllık evliyim diyodunya bende yaş kompleksi yok anam kaç yaşındasınki inşallah benden küçük ol da rahat rahat didikliyim seni burnundan getireyim
senin yaşın yazmıyoki bacım ben 83 lüyüm ...
terracım bak o dengeyi öyle öyle kazanacak böyle yaparsa şu anki gibi yaparsa daha kötü olucak ...allah korusun... o kadın öbürü erkek biz azcık kriz zamanlarında bizim idaremiz lazım yoksa çığrından çıkar
bende sana hastayım 7511im
86 lıyım ben ABLAA:):)
benı dıdıkle benı dıdıkle
bn ızlıom her sabahablan kurban olsun sana yawreeem
sözümü dinle varya aldım mı elime kızılcık sopasınıı
ay bakıyom 7511 saol bacım hoşuma gittin ne güzel porogram dekor mekor çekim mekim![]()
sorun mu???o zaten başlı başına bi sorunn yani varlığı yeter......artık dicek te yapcak ta bişi bulamayrm allaha havale edyrmm.allah onu nasıl biliosa öle yapsın...
senin yaşın yazmıyoki bacım ben 83 lüyüm ...
terracım bak o dengeyi öyle öyle kazanacak böyle yaparsa şu anki gibi yaparsa daha kötü olucak ...allah korusun... o kadın öbürü erkek biz azcık kriz zamanlarında bizim idaremiz lazım yoksa çığrından çıkar
bende sana hastayım 7511im
86 lıyım ben ABLAA:):)
canım arkadasım bı dusun
sen karsında karı gıbı erkek ıstermısın?
kırıta kırıta konusan, dapdar kıyafetler gıyen falan falan falan
sahsen ben istemem, adam olucak, erkek olucak, benden guclu oldugunu hıssettırecek. sıkıntım oldugunda omzuna yaslanıcam. cınar agacı gıbı olucak gölgesınde serinlicem.
kadınlar boyle ısterken erkekler ne ıster? kendini güçlü hissettirebilen, kendisini seven, aşk oyunları yapabılen, ince zekalı şuh bı kadın isterler.
sen herdakka adama horozlanırsan, bagırıp cagırıp kendını onunla eşit göstermeye çalışırsan olmaz!!!!
sen bır kadınsın, kibar, narin hassas olucaksın. zeki olucaksın aklını kullanıcaksın. onu da evide idare ediceksin ama o yapıomus gıbı davranıcaksın. yok abi başka formulu yok yok yok!!!
günaydın kızlar.nolmuş ya ortalık karışmış.inşallah aranız düzelmiştir nişanda güzel geçmiştir.
ooo bacım herşey iyi gidiyo maşallahh tütütüthhh dym merak etme:))))))))sende ne var ne yok var mı gelişme falan???