- Konu Sahibi burcum1988
-
Sinirlerime engel olamıyorum kocamı görmek bile istemez oldum tek aklımdaki allahım nasıl kurtulurum kocamın hiçbir akrabasına tahammülüm yok kardeşleri annesi babası hepsinden nefret ediorum ve hayatımdan ömrümün sonuna kadar çıksınlar istiorum nefret ne kadar güçlüymüş hiç yaşamamıştım
allah sabır versinn.çok kötü bişey.bizzat yaşadık bizler.istemediğin ot burnunda bitermiş.buda o hesap...bişeyi ben istemiyorum hayır nefret ediyorum derseniz o daha çok size yaklaşıyo.bunu denedim...olumlu düşünmek tek yol...keşke yapabilsek
Kısa bi süre sonrada evi ayıracak beklediği bi iş var ama ben ondanda geçtim artık doldum çünkü artık ne evde ne barkta nede eşimde gözüm kalmadı sırf annem babam için katlanmaya devam ediyorum ben istedim çünkü eşimi
bu durumu biliyorummben de öyle annem üzülmesin diyee gitmek istemiyorum bende kaynanmla aynı binada oturuyorumve ev alana kadar idare et diyodu eşim şimdi biz de av aldık şimdide onların borcu azalsın öyle gidelim diyo
sonrada kim bilir neler çıkar bende annemlere gitmek istiyorum ama biraz cesaret olması lazım
YA EVLENMESİN HİÇ KİMSE YA BEKARLIK HARBİDEN SULTANLIKMIŞ.YOK KARDEŞİNİ OKULDAN ALIR BEYEFENDİ YOK ANNESİNİ HERGÜN HASTAHANEYE TAŞIR YOK DURMADAN DEDEDİĞİRE GİDER Ya TAHAMMÜLÜM KALMADI YA DAHA DÜN TARTIŞTIM YİNE GÜNLÜK YAZIODUM OKUMUŞ SENİN GÜNLÜĞÜNDEKİLERİ OKUYUP MUTLU OLMAK MÜMKÜNMÜ DİO BENDE HER FIRSATTA KENDİ HAYATIMI KENDİ ELİMLE MAFVETTİM DİORUM ZATEN YÜZÜNE KARŞI.GÜNLÜKTE ALLAHIM NE OLUR Bİ YOL GÖSTERDE BU ADAMDAN KURTULAYIM YAZMIŞTIM.HALA EŞİM TOPARLAMAYA ÇALIŞIO AMA BENİM AİLESİNE TAHAMMÜLÜM YOK KOCAM YEMEĞİMİ BİLE KENDİ YEDİRECEK NERDEYSE AMA ANNESİ YÜZÜNDEN ONDANDA NEFRET ETTİM SÜREKLİ TARTIŞMA ÇIKINCA EŞİMDE SABREDEMİYOR ARTIK
Valla bilmiorum ne yapacağımı şaşırdım tek bildiğim annesinden kardeşlerinden bütün sülalesinden nefret ediorum artık eskisi kadar sallamıorumda ne yapsam boş çünkü eşimide sevmiorum galiba artık
Boşanmalımıyım?yoksa bu evden taşınana kadar sabretmelimiyim?ömür boyu o kadına tahammül edebilirmiyim?
ayrı eve çıkma durumu varsa evi ayırana kadar yine git.daha fazla yıpratma kendini.o da senin kıymetini anlayıp evi ayırırsa dönersin.yoksa hiçç dönme.
Canım eşini de sevmiyorsan yol yakınken dön bence.Çocuk filan olursa o zaman daha zor olur.Üstelik çocuğunu da alacaklar elinden onlar yetiştirecek sana da düşman edecekler.Annen sana sonra daha çok üzülecek.Nereye kadar saklayabilirsin ki?
evet bende katılıyorum.ne diye sen katlancan allah allah.kadınız diye haklarımız yokmu bizim?? O olsa senin annene tahammül edermiydi acaba.sende etme.zaten sevmiyorum diyosun.dayakçı kocanın nesini sevicen boşver bee..bilirmisin nefret aşkı öldürürmüş.bence sen artık ona aşık değilsinn.amann kimlerden vazgeçmedikki.bekara karı boşamak kolay derler ama ben öyle düşünmüyorum.olmayan bir şeyide konuşmuyoruz burada.ortada bir gerçek var.ben ulkus arkadaşa katılıyorum
pazartesi annem gelecek gelsinde bakayım artık çaresine
sen şimdi annen gelince ona deki anne ben sizde kalmak istiyorum bir müddet.en azından eşimle ayrı eve çıkana kadar.bakalım ne dicek.gerçi o da derse sana kızım el alem ne der diye.sende yalan uydur boşver.annem veyahut babam filan hastaydı onlara bakmaya geldim yada tatil amaçlı geldim filan.bence o esnada da kocan olacak yola gelir.ama eğer seni istiyosa senin yokluğuna 2 gün dayanamaz.o zaman çareler arar.ha baktın adamın umru değilsin e sığıntıda değilsin.çekme kimseyii.çocuk olunca daha beter.amann ha korun sen kondom doğum kontrol hepsini kullan.aksilik geldimmi üst üste gelirya bakarsın bide çocuğun olur sonra hiç kopamazsın.yada koparsın yazık olur...sen bence eşeğini sağlam kazığa bağla.önce tedbir sonra tevekkül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?