- Konu Sahibi ilknurum_92
-
Ah canım Allah sıkıntılarından arındırsın bir an önce.
Herkesin bir sıkıntısı vardır,tek değilsin
Kendine yeni uğraşlar bulsan,ilk önce kendini değiştirmekle başla mesela.
Saçlarının rengini değiştir..Spora başla vs.Bunlar klasik şeyler ama çok etkili yöntemlerdir dimi..
sanırım bahar yorgunluğu dedikleri bu olsa gerek , ben de aynı durumdayım
bu bunalım yaygın bişe sanırım buaralar al bendende okadar elimi kaldırmak bile istemiyorum sanki:2:
Canim negatif birsey mi yasadin görünüsünle ilgili?
saçımı kestirmeyi düşünüyorum inşallah onu yaparım ama 2 ay da çöktüm çünkü iki ay önce istemediğim halde nişanım atıldı ve bu beni çok büyük çöküntüye uğrattı ..
hayır görünüşümle bişey yaşamadım çünkü biri bişey dese umrumda olmaz Rabbim yaratmış millete yorum yapmak düşmez ve ben kendimle barışık insanım ama son zamanlarda hayatımdan bi sürü sorunum oldu en önemlisi pat diye nişanım atıldı istemediğim halde ve galiba sıkıntıdan olsa gerek boynum suratım hep kaşınıyo bişeyler çıktı diye hissediyorum öyle ona sinir oluyorum bişey olmadığı halde kaşınıyor
Şu bahar ayı uzatmaları oynuyor, zaten bu yaz çok sıcak olmayacakmış ,açık havada doğada yürüyüş iyi gelir beslenmeyide değiştirmek gerek ama bence en önemlisi sevdiğin ne varsa onlara yönelmek
Ema bu müjde umarım gerçektir
Artık verilen haberlerde neye inanacağımızı şaşırdık.
Öyle mutlu oldum ki..
Ay hiç gelemiyorum aşırı sıcağa.
Çok kötü geçiyor yaz ayları bu yüzden.
Şöyle serin sıcak olsa ne güzel olurdu.
92 doğumlu musunuz?Yaşınız kaç?
Atlattığınız sıkıntının telafisini vermek zordur tabiki.
Şimdi anlaşıldı depresyon nedeniniz..
Tekrar bir araya gelme gibi birşey olabilir mi?
Büyük ihtimal olamaz diyeceksiniz..O zaman bir an önce silkelenip kendinize gelin.
Olan olmuş,artık kendinizi toplama zamanınız gelmiş.Acınızı da yaşamışsınız..
Barışma imkanınız olsaydıda acilen kendinizi toplayıp,sevdiğiniz insanla birlikte ol derdim..
Cok iyi bir avantaj kendinle barisik olman.
böylece sanirim ileride atlatirsin bu sorunun.Peki umudun var mi yani tekrar birlesme imkani var mi nisanlinla?
Bence bahar depresyonu yaşıyorsun. Komik gelebilir ama bu mevsimde çoğu insan bu durumu yaşıyor. Şöyle ki çalıştığım hastanede bir psikiyatris söylemişti. Bahar mevsimde özellikle çalışan insanların çoğunluğu bu depresyonu yaşarmış belirtiler senin yazdığın gibi... Bu dönemde insanların bol bol gezip enerjilerini boşaltması gerekirmiş.
Şu bahar ayı uzatmaları oynuyor, zaten bu yaz çok sıcak olmayacakmış ,açık havada doğada yürüyüş iyi gelir beslenmeyide değiştirmek gerek ama bence en önemlisi sevdiğin ne varsa onlara yönelmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?