Galiba Evlenemeyeceğim

Tabi ki de hayır..
İkisinin de yeri çok farklı.
Ama böyle arama ile olacak bir şey değil..
Gezebildigin kadar gez sevildiğin kadar sev o kadar ilerisini merak etme

ama kız bence beni kıskanmıyp hemde benden çok güzel öğretmenle evlendi evi arabası var eşinin neden kıskansın ki herşeyi var.

nesi var yahu? 19 yaşında evlenenlerin halini görüyoruz burada
Allah mesut etsin ayrı konu da, hayatından memnun olsa sana o konuşmayı yapmaz bi kere

elindekiyle yetinen insan, niye kendisinden başka hayatı olan birini ikna etmeye, değiştirmeye çalışır?

sen gidip o evlenmiş barklanmış kıza "aa hadi kalk üniye hazırlan böyle olmaz" der miydin?
demezdin çünkü sen karşındakine saygı duyan ve kendi kararlarını kendi veren bir insansın

kim ezikliyor seni bu kadar?
Ya ezikleme değil aslında ben çalışıyorum kendimi geliştirmeye.Ama kız böyle bir kibirli...Tyt yks varya hani değişti sınav.Kendi lise mezunu.Bana dediki eşimde matematik öğretmeni ya çalıştırsa bende hukuk kazanabilirim dedi ama eşim çalışan kadın sevmiyor dedi.Çalışan kadın mı olurmuş kadın dediğin altın değerinde çocuk yetiştirirmiş diyor bana bende dedim eşin yanlış düşünüyor kadın çocukta yetiştirir çalışır da dedim dediki ama canım işte ilerde koca bulma olanağın azalıyor dedi bana sinir etti beni

Onlara oturmaya gittik annemle gel dedi ayıp olmasın.Altınlarını sehbanın üzerine koymuştu.Dahada toplamadı o altınlar sehbanın üzerinde kaldı. kocası giyim alışverişi için 500 tl vermiş galiba onun ni kısmına gecelik mi ne almış annesi anlattı.Sonra dediki kız dur hele bakim ne kadarım kalmış diye gözümüzün önünde parayı saydı.Böyle kibirli ve gösteriş meraklısı...

Bana dediki eşimde matematik öğretmeni ya çalıştırsa bende hukuk kazanabilirim dedi

hıhı eminim öyledir
ah canım ah. böyle cin olmadan adam çarpmaya kalkanlar senin gibi iyi niyetlileri bulup zehir akıtmaya çalışıyolar işte. azıcık gözü açık biri olsa o kızı yedi yunmuş beze çevirirdi

bi daha da görüşme o salakla :) negatif enerjisine maruz kalıp boşu boşuna motivasyonun düşmesin

canım bak bu kibirli tipin yetiştireceği çocuk mu altın olacak allasen
sen annene söyle bi daha da görüşme
o gelmeye kalkarsa da dersim var yoğunum de. hepsi bu kadar.

üstte bir arkadaş yazmıştı. zaten üniye başlayınca yeni arkadaşların yeni ortamların olacak
bunları düşünmeyeceksin bile
o arkadaşların da sana fazlasıyla yetecek

Çok gıcık ya moralimi bozuyor benim.Kardeşine kız bakıyorlar askerden geldi ay o kız güzel değil felan filan sürekli güzellik bana çirkin demezler sürekli de güzel diye övmezler ama insanın ister istemez canı sıkılıyo ya benim ilerde öyle bir görümcem olursa böyle güzelliğe düşkün bir kaynana

off offf klasik "ben okusaydim dr olurdym avukat olurdum "tipi o kizla muhatap olma pek fazla cunku agir kiskanclik sezdim bu kizda fitne fücur...Sen kendin demissin "kocasinin her seyi var"diye ,kimin?kocasinin ...Ayrica bi soz vardir guvenme varliga bi kivilcim yeter guvenme guzellige bi sivilce yeter,ama kolunda altin bilezik olursa minnetin olmaz;ve sen izin vermezsen kocan kullanamaz malini kaldi ki hukuku cok iyi bilfigin icin kocan seni asla kandiramaz

Umarım üniverstede dediğin gibi olur inşAllah.

sen de ne düşkün çıktın deseydin. bayağı etkisiz elemanmış bu kadın çatlıyor kıskançlıktan laflara bak hele

kendisini yetersiz gördüğü her halinden belli

bir dahakine "canım sen çok içerlemişsin çalışan kadın olayına, acaba içinde bununla alakalı başka bir ezikliğin de mi var bana anlatabilirsin istersen çok takmışsın çünkü kafayı yemişsin bu konu hakkında aklını kaçıracak gibi bir halin var. doktora gidelim mi?" diyebilirsin

Kız ilahi hem güldürüyorsunuz hem moralimi düzeltiyorsunuz Allah razı olsun
Nerden buluyorsunuz bu lafları.

Çok teşekkür ederim bu dediklerinizi kesinlikle dikkate alacağım baştan sona okudum.Tüm mesajları.Okudukça keyfim yerine geliyor İnşAllah istediğim mesleğe kavuşursam yüzlerine dahi bakmam.

telefonunun ekranina son model bi audi ya da bmw fotografi koy ve gormesini sagla o fitnenin;sorunca"bikac yil sonraki arabam"dersin o da muhtemelen "sen anca araba koy benim kocamm var ekranimda "der,sen de o zaman yapistir cevabi "ben elbet bi gun koca bulurum da sen bu arabayi anca kocan alABILIRse gorursun"

17 yasinda ben hic evlenemeyecek miyim diye dusunen birinin hakim-savci olacagina pek inanmiyorum. Hedefi olan insanlar 17 yasinda kendini evde kalmis hissetmez, hedefleri icin calisirlar.

17 yaşındaki genç kızlarımızın eğitime kafa yorması, kendilerini geliştirip dünyaya faydalı ve kendi ayaklarının üzerinde duran bir birey olmak için çalışması gerekirken evliliğe kafa yorduran tüm zihniyetlere, eğitimsizliklere, çevreye, tv programlarına, geri zekalı özendirici yayınlara lanetler olsun..

Boyle dusunceler icin yasin bana gore musait degil. Evliligi degil okulu dusun. Ve hep sunu soyle Allahim beni guzel insanlarla karsilastir. Esimle isimle ailemle cocugumla sagligimla imtihan etme diye dua et. Guzel seyler dusun ki guzel olsun bosver elalemi

Olumlu düşünün olumlu olsun.
Kendinizi sevin.
Ve önce hayatınızı kurtarmaya bakın olabildiğince.
Söylediğiniz gibi insanlar hayatta var ama herkes öyle değil, zaman içinde hayatı daha iyi öğrenip insanları daha iyi anlayıp doğru seçimler yapmaya yatkın olacaksınız. Yeter ki fevri kararlar vermeyin. Yaş itibariyle melankoliniz yüksek ve daha hassassınız sanırım.
Şuan düşünmeniz için çok erken bunları, adım adım gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…