- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi tefekkurdenizi
-
kim ezikliyor seni bu kadar?ama kız bence beni kıskanmıyp hemde benden çok güzel öğretmenle evlendi evi arabası var eşinin neden kıskansın ki herşeyi var.
Yani evlendiğinde her anını mutlu geçirmiyorsun. Evlendiğinde daha mı özgür oluyorsun peki?Evlendiğin için pişman mısın? Yoksa bekar kalıp ülke gezmek mi?Eğer evlenmezsem ben dünyayı turlarım galiba.Yoksa yalnızlıktan ölürüm.
ama kız bence beni kıskanmıyp hemde benden çok güzel öğretmenle evlendi evi arabası var eşinin neden kıskansın ki herşeyi var.
Ya ezikleme değil aslında ben çalışıyorum kendimi geliştirmeye.Ama kız böyle bir kibirli...Tyt yks varya hani değişti sınav.Kendi lise mezunu.Bana dediki eşimde matematik öğretmeni ya çalıştırsa bende hukuk kazanabilirim dedi ama eşim çalışan kadın sevmiyor dedi.Çalışan kadın mı olurmuş kadın dediğin altın değerinde çocuk yetiştirirmiş diyor bana bende dedim eşin yanlış düşünüyor kadın çocukta yetiştirir çalışır da dedim dediki ama canım işte ilerde koca bulma olanağın azalıyor dedi bana sinir etti benikim ezikliyor seni bu kadar?
Onlara oturmaya gittik annemle gel dedi ayıp olmasın.Altınlarını sehbanın üzerine koymuştu.Dahada toplamadı o altınlar sehbanın üzerinde kaldı. kocası giyim alışverişi için 500 tl vermiş galiba onun ni kısmına gecelik mi ne almış annesi anlattı.Sonra dediki kız dur hele bakim ne kadarım kalmış diye gözümüzün önünde parayı saydı.Böyle kibirli ve gösteriş meraklısı...nesi var yahu? 19 yaşında evlenenlerin halini görüyoruz burada
Allah mesut etsin ayrı konu da, hayatından memnun olsa sana o konuşmayı yapmaz bi kere
elindekiyle yetinen insan, niye kendisinden başka hayatı olan birini ikna etmeye, değiştirmeye çalışır?
sen gidip o evlenmiş barklanmış kıza "aa hadi kalk üniye hazırlan böyle olmaz" der miydin?
demezdin çünkü sen karşındakine saygı duyan ve kendi kararlarını kendi veren bir insansın
Bana dediki eşimde matematik öğretmeni ya çalıştırsa bende hukuk kazanabilirim dedi
Onlara oturmaya gittik annemle hel dedi ayıp olmasın.Altınlarını sehbanın üzerine koymuştu.Dahada toplaması o altınlar sehbanın üzerinde kaldı. kocası giyim alışverişi için 500 tl vermiş galiba onun ni kısmına gecelik mi ne almış annesi anlattı.Sonra dediki kız dur hele bakim ne kadarım kalmış diye gözümüzün önünde parayı saydı.Böyle kibirli ve gösteriş meraklısı...
Çok gıcık ya moralimi bozuyor benim.Kardeşine kız bakıyorlar askerden geldi ay o kız güzel değil felan filan sürekli güzellik bana çirkin demezler sürekli de güzel diye övmezler ama insanın ister istemez canı sıkılıyo ya benim ilerde öyle bir görümcem olursa böyle güzelliğe düşkün bir kaynanahıhı eminim öyledir
ah canım ah. böyle cin olmadan adam çarpmaya kalkanlar senin gibi iyi niyetlileri bulup zehir akıtmaya çalışıyolar işte. azıcık gözü açık biri olsa o kızı yedi yunmuş beze çevirirdi
bi daha da görüşme o salakla :) negatif enerjisine maruz kalıp boşu boşuna motivasyonun düşmesin
off offf klasik "ben okusaydim dr olurdym avukat olurdum "tipi o kizla muhatap olma pek fazla cunku agir kiskanclik sezdim bu kizda fitne fücur...Sen kendin demissin "kocasinin her seyi var"diye ,kimin?kocasinin ...Ayrica bi soz vardir guvenme varliga bi kivilcim yeter guvenme guzellige bi sivilce yeter,ama kolunda altin bilezik olursa minnetin olmaz;ve sen izin vermezsen kocan kullanamaz malini kaldi ki hukuku cok iyi bilfigin icin kocan seni asla kandiramazYa ezikleme değil aslında ben çalışıyorum kendimi geliştirmeye.Ama kız böyle bir kibirli...Tyt yks varya hani değişti sınav.Kendi lise mezunu.Bana dediki eşimde matematik öğretmeni ya çalıştırsa bende hukuk kazanabilirim dedi ama eşim çalışan kadın sevmiyor dedi.Çalışan kadın mı olurmuş kadın dediğin altın değerinde çocuk yetiştirirmiş diyor bana bende dedim eşin yanlış düşünüyor kadın çocukta yetiştirir çalışır da dedim dediki ama canım işte ilerde koca bulma olanağın azalıyor dedi bana sinir etti beni
Umarım üniverstede dediğin gibi olur inşAllah.canım bak bu kibirli tipin yetiştireceği çocuk mu altın olacak allasen
sen annene söyle bi daha da görüşme
o gelmeye kalkarsa da dersim var yoğunum de. hepsi bu kadar.
üstte bir arkadaş yazmıştı. zaten üniye başlayınca yeni arkadaşların yeni ortamların olacak
bunları düşünmeyeceksin bile
o arkadaşların da sana fazlasıyla yetecek
sen de ne düşkün çıktın deseydin. bayağı etkisiz elemanmış bu kadın çatlıyor kıskançlıktan laflara bak heleYa ezikleme değil aslında ben çalışıyorum kendimi geliştirmeye.Ama kız böyle bir kibirli...Tyt yks varya hani değişti sınav.Kendi lise mezunu.Bana dediki eşimde matematik öğretmeni ya çalıştırsa bende hukuk kazanabilirim dedi ama eşim çalışan kadın sevmiyor dedi.Çalışan kadın mı olurmuş kadın dediğin altın değerinde çocuk yetiştirirmiş diyor bana bende dedim eşin yanlış düşünüyor kadın çocukta yetiştirir çalışır da dedim dediki ama canım işte ilerde koca bulma olanağın azalıyor dedi bana sinir etti beni
Kız ilahi hem güldürüyorsunuz hem moralimi düzeltiyorsunuz Allah razı olsunsen de ne düşkün çıktın deseydin. bayağı etkisiz elemanmış bu kadın çatlıyor kıskançlıktan laflara bak hele
kendisini yetersiz gördüğü her halinden belli
bir dahakine "canım sen çok içerlemişsin çalışan kadın olayına, acaba içinde bununla alakalı başka bir ezikliğin de mi var bana anlatabilirsin istersen çok takmışsın çünkü kafayı yemişsin bu konu hakkında aklını kaçıracak gibi bir halin var. doktora gidelim mi?" diyebilirsin
savunma mekanizması diyelim :)Kız ilahi hem güldürüyorsunuz hem moralimi düzeltiyorsunuz Allah razı olsun
Nerden buluyorsunuz bu lafları.
Çok teşekkür ederim bu dediklerinizi kesinlikle dikkate alacağım baştan sona okudum.Tüm mesajları.Okudukça keyfim yerine geliyoroff offf klasik "ben okusaydim dr olurdym avukat olurdum "tipi o kizla muhatap olma pek fazla cunku agir kiskanclik sezdim bu kizda fitne fücur...Sen kendin demissin "kocasinin her seyi var"diye ,kimin?kocasinin ...Ayrica bi soz vardir guvenme varliga bi kivilcim yeter guvenme guzellige bi sivilce yeter,ama kolunda altin bilezik olursa minnetin olmaz;ve sen izin vermezsen kocan kullanamaz malini kaldi ki hukuku cok iyi bilfigin icin kocan seni asla kandiramaz
Ben 17 yaşındayım ama ben sanki hiç evlenemicekmişim gibi geliyor.Yaşıtlarımı görüyorum.Veya benden bikaç yaş büyükleri.Sanki evlenmeyi sadece onlar hakediyor güzel kızlar hakediyor.Şimdi diceksiniz ki güzelliğin evlilikle ne alakası var.Çok alakası var kimse ahlak güzelliğine bakmıyor.Herkes dış görünüşe göre kız oluyor.Şöyle komşulara teyzelere bakıyorum oğullarına alacakları kızın güzelliğine bakıyor.Ben eşit ağırlık hukuk istiyorum.Başarı derecesi yüksek bir anadolu lisesinde okuyorum.Lise 3.sınıftayım.Fakat ilerde evlenirsem o kişi beni param için alacak beni gerçekten sevdiğinden değil.Bir hakim veya savcı olsam benle sırf param için evlenecek biliyorum Sanki beni bir erkek sevmiyecek.Sanki evlenemeyeceğim gibi geliyor.O kadar güzel kız dururken bir adam neden benle evlenir ki?Annem diyor sen oku illaki biri çıkar karşına ama o çıkan biri beni param için sevecekse istemiyorum evlenmem o zaman..Zaten kendimi güzel hissetmiyorum.Ama yinede çok iyiyiz diğer insanlara göre şükredecek haldeyiz.Şu anlattıklarım dahilindemi işliyor bu hayat yoksa ben çok mu saçma düşünüyorum.Ablalarım bana şöyle güzel bir açıklama yapsanız.
Umarım dediğin gibi olur. İşte bende ona takılıyorum galiba beni gönülden seven biri olmuyacak diye.O zamanda ağlıyorum.Yalnız ölecem diye.Hayatımın her anını yalnız geçirecem ye.Bahtsız nasipsiz kalcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?