Galiba Evlenemeyeceğim

telefonunun ekranina son model bi audi ya da bmw fotografi koy ve gormesini sagla o fitnenin;sorunca"bikac yil sonraki arabam"dersin o da muhtemelen "sen anca araba koy benim kocamm var ekranimda "der,sen de o zaman yapistir cevabi "ben elbet bi gun koca bulurum da sen bu arabayi anca kocan alABILIRse gorursun"[/QUOTE]
ahahahah...Siz harikasınız..

17 yasinda ben hic evlenemeyecek miyim diye dusunen birinin hakim-savci olacagina pek inanmiyorum. Hedefi olan insanlar 17 yasinda kendini evde kalmis hissetmez, hedefleri icin calisirlar.
Aynı çevre sizdede olsa böyle düşünmezdiniz emin olun.Hedefi olan insanlar bişeyleri kafaya takamaz mı?4 4 lük mü ilerler.

Çok saçma düşünüyorsun gerçekten. Sorduğun için söylüyorum. Ki zaten karşıdaki seni seviyor mu sevmiyor mu anlarsın.

Bu yaşta derdin evlilik mi ? Çok yazık.. Evlilikle kafayı yoracağına derslerine odaklan,meslek sahibi ol. Bak ozaman nasıl evleniyorsun. 17 yaşında evlenme derdine düşmüş kızla ancak o standartta bi adam evlenir,o da olmasa daha iyi.

Mecnuna sormuşlar yahu mecnun bu leyla o kadar da guzel değil neden bu kadar aşıksın ına. Mecnun cvp vermiş. Sen birde onu benım gozumdenn gor dıye

Bazi seyler kismet.. zmni gelince olur ya da olmaz.. olmazsada dunyanin sonu olmaz. O kdr gencsinki keske 17 yasina donebilsem dedirttin bana :)

Daha cok miniksin ve guzellik gorecelidir... Liseyi okudugum yillarda okulun en guzellerinden biriydim Guzeldim de noldu lise bitti uni bitti o cirkin dedigimiz kizlar gidip is guc yokken evlendi bebisleri oldu Ben ugrastim okudum calistim is sahibi oldum daha yeni evlenebildim kismet bu isler ayrica sen kendini cirkin goruyorsun bence cirkin kadin yok ciddi soyluyorum bunu bakimsiz ve ozguvensiz kadin var..

Aynı çevre sizdede olsa böyle düşünmezdiniz emin olun.Hedefi olan insanlar bişeyleri kafaya takamaz mı?4 4 lük mü ilerler.
Senin kafana taktığın "bişey" değil, koca bulacak mıyım derdi. Evet hedefi olan insanlar böyle şeyleri düşünmezler üstelik daha evlenme yaşına bile gelmemişken.

Hiçbir zaman evlilik hayali kurmadım hala kurmuyorum 21 yaşındayım. Ben daha önemliyim çünkü. Kendimi seviyorum.
Ders çalışmaktan, öğrenmekten güzel ne var ya? Bu yaşta ne bu koca merakı? Senin yaşlarındaki erkeklerin kafası farklı dünyalarda. Evlenince sihirli bir dünyaya giriş yapacağınızı mı sanıyorsunuz anlamadım ki. Bence evliliğe dair beklentini düşür şimdiden.

Ben de o yaşlarda öyle düşünüyordum. Çalışma hayatım boyunca taliplerim oldu ve hepsi para kazanıyorum diye beni tercih etmişti sonra eşimle tanıştım memleket bile değiştirdim işi bıraktım güzel bir evladım var hiiiç içini karartma sen mesleğini eline al bırak taliplerin seni bulsun. zaten seni sevecek kişi senin de gönlünde yer edeceği için en iyisini bulacaksın. Seni gibi güzel ve başarılı kızlar asla bekar kalmaz

Ben universiteyi bile bitirdigimde is guc bulabilme derdinden aklima o isler gelmedi.

Karsindaki geline de bir daha sana oyle seyler soyle de :

"Benim tercihim bu siz o yolu secmissiniz saygim var ben bu yolu tercih ediyorum"

takar ama evlenemeyecek miyim diye dert etmek icin daha en az 13 yilin var, o da 30 yasini baz aldim =) ben o yastayken annem gorucu gelmek icin ima yapanlari kapidan kovuyordu, universite okuyacak kizim diye

Ne çirkin adamlar gördüm ne mükemmel kadınlara yar olmuş. Ne çirkin kadınlar gördüm baştacı olmuş.

Neden bu endişen biliyor musun?
Sen de o bahsettiğin insanlar gibi ahlak güzelliğine değil fiziğe bakıyorsun ve kendini bu açıdan yetersiz hissettiğin için kaygilaniyorsun..

Dur bakalım 10 yıl sonra ne olacaksın?
Bu düşüncelerin saçma ve yersiz şimdiden. .

Tamamen analizinizle 12 den vurdunuz.

Ben de ne guzel kadinlar gordum aynaya bakip guzelliklerini gorecek halleri yok.
Ne yakisikli adamlar gordum gecimsiz huysuz esleri var.

Eğer evlenmezsem ben dünyayı turlarım galiba.Yoksa yalnızlıktan ölürüm.
Iyiden iyiye takmissin canim evlenmeye. Bazi yorumlari okudum da komsu kizi evliligi övdü diye hemen bunalima girmissin, kafan karismis endiselenmissin. Ben bu kaygilarda olan birinin hukuk kazanabilecegine inanmiyorum. Ögretmenim suan meb de. 5 yil dersanede calistim. GERCEKTEN hukuk hedefi olan ogrencilerimin tek derdi netlerini nasil yukseltebilecegi idi. Her hafta yanima gelirler hafta analizi yapardik beraber. Hedeflerine ulasti o gelecek kaygisi tasiyan ogrencilerim. Cok guzel yerlerde hukuk okuyorlar. Ilerde hakim savci olmaktan falan bahsediyorsun ya hedef belirlenirken ilk olarak kisa süreli hedefler belirlenir. Yani icinde bulundugun zamani en iyi nasil degerlendirebilirsin. Daha sonra da yıl hedefi belirlenir. Ama sen taa savci olup ilerde evlenecegin kisinin senin paran icin evlenecegi kaygisina dusmussun:) hele bi sen hukuk kazanabilecek netlere ulas. Kazan hukuk fakultesini. Derdin bu olsun. ergen kafasi desem o degil ayri bi dunyasin, bu ne hiz 17 yasindasin yahu? Hani fen lisesini kazandim demissin bir de. Sirf hukuk okumak icin anadolu lisesine gitmissin. Tatlim hukuk okumak isteyenler fen lisesi degil sosyal bilimler lisesini tercih eder. Fen lisesini kazanip ta gitmeyen birini de gormedim su zamana kadar pek bi ütopik geldi. Yasina basina bakmadan yeme bizi burda otur derslerine calis.

Benim kimseyi yediğim yok Hocam.. Okuduğum lise 90 tıp 30 mühendislik 10 hukuk çıkardı illaki sosyal bilimlere gitmek zorunda değildim çünkü yaşadığım şehir Sbl 411 puandı ben 492 almıştım.İmkb fen lisesi kazandım öğretmen lisesiydi.Sonra 485 puanlık bir anadolu lisesine geldim.Sblymi gitseydim nerden baksan 70 küsur puanlık fark var.Evet çalışıyorum. Elimden gelsiğince olur olmaz Allahın takdiri.Neden yani.insan bişeyleri kafasına takamazmı çevremden gördüklerimi aktardım.Bu beni rahatsız etti burda paylaştım yanlış mı yaptım büyüklere danışarak.Onlarda yersiz olduğunu gelecek için bu kadar endişelenme dediler..Arkadaşlarımada söyledim daha dur hele bismillah dedilerAma diyorum böyle böyle onlar da dediler bir pdr hocasına git.Ama çok utandım pdrciden bi de erkek.

Son düzenleme:
Bu yorumu arıyordum açıkçası, kimse yazmamışsa ben yazmayı düşünüyordum :)

Aşk oyle birseyki sana hayattindaki en cirkin insani bile sevdirir. Ne rakam tanir ne guzellik nede para pul. Sen sadece onu görürsün icini kalbini. Ozguvenini boyle zedeleme guzellik seni hak edecek biri mutlaka karsina cikacak. Ne parana bakacak ne guzelligine o oyle bir gorecekki icindeki seni bugunleri dusunup guleceksin bu hallerine :)

Keşke cübbeni giyip çalışırken biraz da dil bilgisi konularına çalışsaydın.
Evlenemeyeceğim ben diye endişelenmektense önce bir kendini geliştirmeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…