- 14 Ocak 2018
- 64
- 85
- 3
- Konu Sahibi tefekkurdenizi
-
Çok teşekkürler ablacım Allah razı olsun.gercekten erkekler de erkek anneleri de guzellige bakiyorlar(kendi ogullari bi mehmet gunsur sanki);maaşa da bakanlar var ama bunlari yuzdeye vursN ellilerde kalir karsisindaki insani para ya da tip olarak gormeyen kalbine bakan adamlar da var.Ancaakk sen şu guzelim caglarinda bunlari dusunme hayalin bi kaynananin bi adamin gozdesi olmak değil kendi ayaklari ustunde duran guclu ozgur bi kadin olsun ;guzellik halledilir estetikle ,koca önunde sonunda oluyor ama gecen genclik gelmiyor
Herşeyi zamanında yaşarsın elbet , bu yaşlarının tadını çıkar seni sen olduğun için sevecek birini bulursun insallah iyi düşün iyi olsunEvet yok özgüvenim hiç yok benim evden çarşıya dolmuşa atlayıp dahi gidemiyorum yok özgüvenim sadece derslere çalışıyorum bir başarı elde ettiğimde dahi bir özgüven gelmiyor ne bilim böyleyim işte.Burdada özgürce yazabiliyoruö yüzyüze olsak hayatta konuşamam zaten arkadasımda yok bari buraya yazayım dedim
Ne güzel.Her şey zamanında güzel.Teşekkür ederim.Canım 17 yaşındasın, ergenlikte güzellik çirkinlik belli olmaz, benim kız kardeşim 77 kiloydu ve sivilce içinde bir cildi vardı, tek bir çıkma teklifi almadı ama hiç depresyona girmedi çünkü yakın arkadaşları vardı. Şimdi zayıf sarışın ve dupduru cilde sahip. Herkes diyor ki bu senin kardeşin mi? Ne kadar güzel, hiç benzemiyor sana
Ben de gurur duyuyorum çünkü hem iş hayatında gayretli hem de fiziği için çaba harcadı. Hiç bir zaman da depresyon yaşamadı. Bir çok kısmeti de var bu arada.
Yani evlilik her şey değil öyle değil mi? Benim çevrem çok önemsiyor belki ondandır.Evlenmeye insan da mutlu olabilir yani değil mi?Ben 17 yaşında evde acından ölür diye yalnız birakilmiyordum..Kaldı ki evlilik hayali kurayım.
Sende kurma..
Evlilik öyle doğa üstü bir olay değil.
Zamanı gelince seveceksin sevileceksin. Ama öncelik eğitim.
Yani evlilik her şey değil öyle değil mi? Benim çevrem çok önemsiyor belki ondandır.Evlenmeye insan da mutlu olabilir yani değil mi?
28 yaşındayım hala umut var diyorum sen 17 de bunu düşünüyorsan ben öleyim
Yani evlendiğinde her anını mutlu geçirmiyorsun. Evlendiğinde daha mı özgür oluyorsun peki?Evlendiğin için pişman mısın? Yoksa bekar kalıp ülke gezmek mi?Eğer evlenmezsem ben dünyayı turlarım galiba.Yoksa yalnızlıktan ölürüm.Hayatımın en güzel dönemlerini bekarken gecirdim.
yav evliyken de turlayabilirsin veya bekarken arkadaşlarınla da turlayabilirsin veya evliyken, arkadaşlarınla da turlayabilirsin yani bir sürü seçeneğin var zatenYani evlendiğinde her anını mutlu geçirmiyorsun. Evlendiğinde daha mı özgür oluyorsun peki?Evlendiğin için pişman mısın? Yoksa bekar kalıp ülke gezmek mi?Eğer evlenmezsem ben dünyayı turlarım galiba.Yoksa yalnızlıktan ölürüm.
Bir komşumuz vardı anlatıyor.Bir ingilizce öğretmeni varmış.Eşide gardiyanmış.Adam geçimi düşünerekten evlenmiş yuva kurmuş.Bu ne kadar doğru?Ben böyle bi hayatı istemiyorum sadece.çevren yüzünden böyle düşünüyorsun bence ne bu endişe? ne için yani gerek var mı bu şekilde düşünmeye evlilik delisi gibi görünmeye?
maddiyat konusu da ailenden kaynaklı gibi sanki. çok mu maddiyat konuşulur evinizde?
bence önce düşünce yapını değiştirmelisin, henüz çok gençsin hatta çocuksun acele etme bu kadar
anlaşılan komşularınızın işi gücü kişiler ve evlilikleriBir komşumuz vardı anlatıyor.Bir ingilizce öğretmeni varmış.Eşide gardiyanmış.Adam geçimi düşünerekten evlenmiş yuva kurmuş.Bu ne kadar doğru?Ben böyle bi hayatı istemiyorum sadece.
Ben hani hukuk istiyorum ya ama deli gibi istiyorum Fen lisesi kazanmıştım 3 yıl önce hukuk istiyorum diye gitmedim.Ondan biraz daha düşük Anadolu lisesini tercih ettim.Ama deli gibi çalışıyorum okul ortalamam 95in üzerinde.10.sınıfın sonunda TM seçtim şuan 11im TM görüyorum.Zaten 9 10 11 önemli....12 de konu işlenmiyo biliyorsun..Dönemin başında biz bi cübbe diktirdik.Hakim cübbesi annem ve babam çok istediğim için diktirmiş.Ben onu giyiyorum hevesli hevesli çalışıyorum tabi.karşı komşumuzun kızı öğretmenle evli şuan 2 ay oldu evleneli.19 yaşında.bigün odama girdi ben çalışırken çay içtik sohbet ettik.Vallahi canım boşa çalışırsın.Ben diyorumki iyiki evlenmişim.Hem kocan ilerde senin paranıda yer.Bence sende evlen kız evlilik çok güzel vesaire.Bunalıma soktu beni.Hakeza öbür komşularda.Evlilik ciddiymiş gibi hep onlat annemle dohbet ederken duydum.Evliliği ve güzel kızı çok dikkate alıyorlar.Meslek önemli değilmiş güya.yav evliyken de turlayabilirsin veya bekarken arkadaşlarınla da turlayabilirsin veya evliyken, arkadaşlarınla da turlayabilirsin yani bir sürü seçeneğin var zaten
kim soktu seni bunalıma?
yarin öbür gun sen işini eline aldiginda ,istedigin arabaya binip ,istedigin evi alip her metrekaresini kendi paranla zevkinle dosediginde en guzel elbiseleri ayakkabilari giydiginde davet edersin o minnos yeni gelini evineBen hani hukuk istiyorum ya ama deli gibi istiyorum Fen lisesi kazanmıştım 3 yıl önce hukuk istiyorum diye gitmedim.Ondan biraz daha düşük Anadolu lisesini tercih ettim.Ama deli gibi çalışıyorum okul ortalamam 95in üzerinde.10.sınıfın sonunda TM seçtim şuan 11im TM görüyorum.Zaten 9 10 11 önemli....12 de konu işlenmiyo biliyorsun..Dönemin başında biz bi cübbe diktirdik.Hakim cübbesi annem ve babam çok istediğim için diktirmiş.Ben onu giyiyorum hevesli hevesli çalışıyorum tabi.karşı komşumuzun kızı öğretmenle evli şuan 2 ay oldu evleneli.19 yaşında.bigün odama girdi ben çalışırken çay içtik sohbet ettik.Vallahi canım boşa çalışırsın.Ben diyorumki iyiki evlenmişim.Hem kocan ilerde senin paranıda yer.Bence sende evlen kız evlilik çok güzel vesaire.Bunalıma soktu beni.Hakeza öbür komşularda.Evlilik ciddiymiş gibi hep onlat annemle dohbet ederken duydum.Evliliği ve güzel kızı çok dikkate alıyorlar.Meslek önemli değilmiş güya.
bak ne diyorsunBen hani hukuk istiyorum ya ama deli gibi istiyorum Fen lisesi kazanmıştım 3 yıl önce hukuk istiyorum diye gitmedim.Ondan biraz daha düşük Anadolu lisesini tercih ettim.Ama deli gibi çalışıyorum okul ortalamam 95in üzerinde.10.sınıfın sonunda TM seçtim şuan 11im TM görüyorum.Zaten 9 10 11 önemli....12 de konu işlenmiyo biliyorsun..Dönemin başında biz bi cübbe diktirdik.Hakim cübbesi annem ve babam çok istediğim için diktirmiş.Ben onu giyiyorum hevesli hevesli çalışıyorum tabi.karşı komşumuzun kızı öğretmenle evli şuan 2 ay oldu evleneli.19 yaşında.bigün odama girdi ben çalışırken çay içtik sohbet ettik.Vallahi canım boşa çalışırsın.Ben diyorumki iyiki evlenmişim.Hem kocan ilerde senin paranıda yer.Bence sende evlen kız evlilik çok güzel vesaire.Bunalıma soktu beni.Hakeza öbür komşularda.Evlilik ciddiymiş gibi hep onlat annemle dohbet ederken duydum.Evliliği ve güzel kızı çok dikkate alıyorlar.Meslek önemli değilmiş güya.
Ben hani hukuk istiyorum ya ama deli gibi istiyorum Fen lisesi kazanmıştım 3 yıl önce hukuk istiyorum diye gitmedim.Ondan biraz daha düşük Anadolu lisesini tercih ettim.Ama deli gibi çalışıyorum okul ortalamam 95in üzerinde.10.sınıfın sonunda TM seçtim şuan 11im TM görüyorum.Zaten 9 10 11 önemli....12 de konu işlenmiyo biliyorsun..Dönemin başında biz bi cübbe diktirdik.Hakim cübbesi annem ve babam çok istediğim için diktirmiş.Ben onu giyiyorum hevesli hevesli çalışıyorum tabi.karşı komşumuzun kızı öğretmenle evli şuan 2 ay oldu evleneli.19 yaşında.bigün odama girdi ben çalışırken çay içtik sohbet ettik.Vallahi canım boşa çalışırsın.Ben diyorumki iyiki evlenmişim.Hem kocan ilerde senin paranıda yer.Bence sende evlen kız evlilik çok güzel vesaire.Bunalıma soktu beni.Hakeza öbür komşularda.Evlilik ciddiymiş gibi hep onlat annemle dohbet ederken duydum.Evliliği ve güzel kızı çok dikkate alıyorlar.Meslek önemli değilmiş güya.
ama kız bence beni kıskanmıyp hemde benden çok güzel öğretmenle evlendi evi arabası var eşinin neden kıskansın ki herşeyi var.ah canım ah. kız ortasından çattadanak çatlamış hasedinden, ne saçmalayacağını şaşırmış
bi dahakine kahkaha atıp "cnmm yhaa ben başkasının eline bakamam öyle yhaa" yap, bak bakalım napıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?