Galiba hamileyim...

Hayırlı olsun hamile miymişsin?
Bu arada yumurtalıklarını doğumdan sonra bağlatsan rahat edersin...

kızlar adetim bi gün geçtikten sonra ki kan testi negatif çıktı.. şu an adetim geçeli 4 gün oluyor.. dr aradım yarına kadar olmazsan gel bi de ultrasonda bakalım dedi.. gebelik yoksa muayene edelim nie olmadığını dedi... son durum bu

Olay yön değiştiriyor.
Sanki hamile değilseniz üzüleceksiniz gibi.:))
Alıştırdık mı sizi ne bu fikre...

Olay yön değiştiriyor.
Sanki hamile değilseniz üzüleceksiniz gibi.:))
Alıştırdık mı sizi ne bu fikre...

evet üzüleceğim.. :) kendimi bu fikre çok alıştırmıştım.. öyle destek oldunuz ki işimi garantiye alayım die hemen çocuk çalışmalarına başlayasım geldi :) ama şuna karar verdim.. bebek yoksa bile 3. çocuk kesinlikle istemiorum diyen ben bi kaç sene sonra yeniden anne olmak istiyorum... herşey için tşkler kızlar...

Benim ilk hamileliğimde evde idrar testinde 10 gün sonra çıkmıştı.
Her gün test yapar olmuştum. Biraz sakin olup beklemek lazım sanırım.6 Haftalık olduğunda kalp atışı ve kese tam belirgin olarak görünüyor. Şu an benimde 7 gün geçti. Doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum. Sanırım 1 hafta daha bekleyeceğim.

Canım ögrenebıldın mı sonuc ne acaba

Kinayacaklarmi??? Yahu bunda kinanacak ne var? Evli barkli kadinsiniz.
Ben anlamiyorum milletimizi zaten. Hamile kalsan kinarlar, cocuk yapmazsan kinarlar, zayif olsan kinarlar, kilolu olsan kinarlar....
Demem o ki kimseye yaranamazsiniz bu hayatta, hep kinayacak laf edecek birsey bulurlar. Önemli olan sizin hayatinizi nasil yasamak istediginiz. Eger hamileyseniz, bebisiniz hayirli olsun

Sadece ilk mesajını okuyarak cevap veriyorum. Diğer mesajlarını ve yorumları okumadım. benim de kızım 1 yaşındayken 2. kızıma hamile kaldım, kısmetse eylülde doğacak. iki kızımın arası 21 ay olacak. ben de ilk başta çok erken oldu diyordum,çevreden aaa küçükmüş bebeğin gibi laflar duyuyordum. sonrasında kime ne dedim. artık bu tarz yorumlarla gelenlere bakacak olan benim gücüm kuvvetim de var siz hiç tasasına kalmayın diyorum. ayrıca uzun ara verdikten sonra kızım ilkokul çağındayken 2. bebeği yapmak ve tekrar en başa dönmek bana daha zor geliyordu. sonuçta herkes bir gün iki gün konuşur. milletin işi yok da sürekli seni beni mi konuşacak. hem senin çocukların arasındaki yaş farkı benimkinden fazla olacak. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin yeterki.

değilim kızlar.. göğüslerimin şişmesi acıması adetimin gecikmesi hepsi psikolojikmiş.. iki hamileliğimde de gittiğim doktorum senin böyle bi durumda hamile kalmamana şaşırdım dedi :) hepinize tşk.. en azından bana çok uzak olan üçüncü çocuk fikrine sıcak bakmamı sağladınız.. istiorum bi bebek daha bi kaç sene sonra... Allah isteyen herkese nasib etsin sağlıklı bi bebek....

ne güzel inşallah kendinizi en hazır hissettiğiniz zamanda yeniden anne olursunuz slogan gibi oldu artık ama 3 çocuk iyidir bence de, biz 3 kardeşiz buna rağmen bazen keşke 4 kardeş olsaydık deriz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Valla kim ne derse desin çok kardeş olmak kadar güzel birşey yok kardeş sevgisi dünyadaki tüm sevgilerden farklı bir de evlat sevgisi var da onu katmiyorum
Bizde 5kız kardeşiz anneme olsun bi oğlan diye diye 5kız olduk oğlu olmadı annemin hala yap bi tane diyorum annem bu arada 44yaşında aaa bakamam daha diyor ki bende evliyim 9aylık en küçük kardeşimle aramda 18yaş var annemin doğum haberi geldiğinde ben ehliyet kursundaydim şimdi ben 22en küçük 4yaşında hiç bize benzemiyo o sapsarı alman çocukları gibi çok farklı bizden ölüyoruz ona eşim bi sarılıyo öpüyor görümcelerim bile öyle bunu bize verin diyorlar okadar yani

O yüzden kim ne derse desin boşverin gerçi hamile değilmişsiniz ama bu kadar çekinmeyin milletten millet söylecek çok laf bulur bitmez yani hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…