- 30 Eylül 2011
- 594
- 27
- 318
- Konu Sahibi pamukannesi
-
tşkler...bu konuda eksik ya da yanlış bildiğim bişey olduğunu düşünmüorum..spirali taktırdım kontrolde tm ddi bi sıkıntı yok dedi.. 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.. hap kullanırken de düşünüorum düşünüorum içmeyi unuttuğum, atlatığım bi gün var mıydı die hatırlayamıorum.. en son olay da zaten bi çok çiftin başına gelmiş bişey.. Allahtan kızım çok daha küçükken böyle bişey olmadı.. en azından şimdi biraz büyüdü.. drum hamileysen bebek doğduktan sonra gel, spirali takalım ama siz ona güvenmeyin yine korunmaya devam edin dio
Olay yön değiştiriyor.
Sanki hamile değilseniz üzüleceksiniz gibi.:))
Alıştırdık mı sizi ne bu fikre...
evet üzüleceğim.. :) kendimi bu fikre çok alıştırmıştım.. öyle destek oldunuz ki işimi garantiye alayım die hemen çocuk çalışmalarına başlayasım geldi :) ama şuna karar verdim.. bebek yoksa bile 3. çocuk kesinlikle istemiorum diyen ben bi kaç sene sonra yeniden anne olmak istiyorum... herşey için tşkler kızlar...
Arkadaşlar dert değil aslında.. ama beklenmedik bir zaman da olduğu için şaşkınım.. daha kesin bişey yok ama ben eminim. belirtiler,önce ki hamileliklerimde yaşadıklarım bunu gösteriyor.. riskli bi zaman da oldu.. istenmedik bi şekilde condom yırtık çıktı... ve şimdi adetime bi hafta var ama gördüğüm belirtiler hamile olduğum yönünde... hissediyorum da... yaşım 25.. 4 ve 2,5 yaşında iki evladım daha var.. oğlum hap kullanırken kızım spiral varken oldu.. anlayacağınız doğum kontrol yöntemleri bende işe yaramadı.. aldırmayı kesinlikle düşünmem.. Allah verdi vardır bi bildiği derim.. ama çevremden çekiniyorum..zaten ikisi ard arda olduğu için üçüncü bi bebek beklediğimi söylediğim anda eşimin ailesinde ki insanlar yadırgayacaklar, konuşacaklar ve kınayacaklar.. buna adım gibi eminim..kardeşim bile millet ne der dio.... ve çevrenin ne söylediğini takan biriyim maalesef.. bu yüzden hasta olmuşluğum bile var... amaan boşver konuşsunlar diyemiorum... bu yüzden nelerle karşılacağımı bildiğim için çok tedirginim.. bunu nasıl yenebilirim? bir de ben tek başıma üç çocuğa bakabilir miyim yardım olmadan.. oğlum kreşe gidio bu arada... yoksa illa anne ve kv desteği gerekir mi? şimdiden düşünceleriniz için tşkler..
değilim kızlar.. göğüslerimin şişmesi acıması adetimin gecikmesi hepsi psikolojikmiş.. iki hamileliğimde de gittiğim doktorum senin böyle bi durumda hamile kalmamana şaşırdım dedi :) hepinize tşk.. en azından bana çok uzak olan üçüncü çocuk fikrine sıcak bakmamı sağladınız.. istiorum bi bebek daha bi kaç sene sonra...Allah isteyen herkese nasib etsin sağlıklı bi bebek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?