- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi pamukannesi
-
Aman böyle güzel sebeplerden yanın bitin canım :)
Sizin içinize siniyorsa kime ne?
Bence yanma bitmeden daha farklı yaklaşımlardan çekiniyorsunuz gibi geldi ama tam çözemedim aklınızdan geçeni, boş durmamış 3 tane yapmış falan mı derler diye düşünüyorsunuz
İleride bakabilecek olsam 5 tane yapardım millet ağzına çorap tıksın bayılıyorum bebişlere çocuklara
Pamuk, test yaptırdın mı merak ettim ?
Biliyorsun artık hiçbirşey çözümsüz değil, tüpleri bağlananda tüp bebek yapar.
Birde tüpü rahme yakın yerden kesmezsen yada bağlamazsan hamile kalanlar oluyor, bunlar doktor hatası, yoksa düzgün bir doktorla mümkün değil.
o da var tabi.. :) sabah akşam o işi yapıomuş gibi konuşcaklar şimdi.. ben biliorum çevremde ki dedikoducuları :) haha
Genç yaşta anne olmak gibisi varmı?
Ben 26 yaşında anne oldum ve çok geç anne olmuşum diye düşünüyorum.
Kimseyi umursamayın, kim ne derse desin kafanıza takmayın, 1-2 sene zorluk çekersiniz belki ama ileride meyvelerini çokta güzel yersiniz.
Eğer hamileyseniz sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
canim ben genc yas yada gec olaya katilmiyorum tamam bende genc yasta anne oldum ama cevremde o kadar cok ki genc yasda anne olmus ama anneligin bile ne oldugunu bilmeyen insan bir arkadasi ornek vereyim 24 yasinda 2 cocugu var biri 5 digeri3 birgun mangala gidecegiz evcek 2 cekirdek bir dirhem giyinmis makjay ustu basi 10 Numara ama cocuklari teee ertesi gunden ac ogle vakti olmus buz gibi havada ormanlik alanda kisa kollu getirmis kendisi sus pus yerinde benden yaninda birsey varmi cocuklari ince getirdim usuyorlar diyor akilli kadin kendin ust uste giyinip bide mont almasini biliyonda o bebeklerin usuyecegini bilmiyonmu ustelik paraya para demiyor ama cocuklarina birgun bile formula almadi bebekleri daha 4 aylik sut icirtti neymis bos paraymis formulaya verilen para bide beni assaliyordu ben aliyorum kizima diye daha neler sooookkk olursunuz ve bundan okadar cokki etrafimda bence bunlar 30 yada 40 anne olsalardi bu bebeklerede bu sekilde yazik olmazdi belki yasin vermis oldugu olgunluk olurdu ustlerinde tabiki her genc anne ayni degil hepsini ayni keseye koymak gerekmez benim etrafimda cogunluk genc annelerde boyle
Hayırlısı olsun..ne dualar ne tedaviler gören var olmuyor sizin planlı değilken olmuş nasiptir allahtan hayrıyla bereketiyle gelir bide bunda yadırganacak ne var kısmettir bu yahu nikahlı kocandan hamile kaldın nesi anormal o kınayanlara ayıplayanlara lütfen takılmayın özgüveniniz yerinde olsun kötü niyetli allahtan geleni görmeyen insanların düşünceleri sizi etkiliyosa yazık asıl amaçlarına ulaşmasınlar ötü niyetliler yokolsunlar ..çatır çatır doğurun
ben 32 yaşında anne oldum .keşke daha önce olsaymışım şimdi kızıma kardeş yapacak gücü ve cesareti bulamıyorum kendimde.sanırım tek çocuk kalacak böyle çünkü yaşımda geçiyor kısacası doğur bak keyfine
canim ben genc yas yada gec olaya katilmiyorum tamam bende genc yasta anne oldum ama cevremde o kadar cok ki genc yasda anne olmus ama anneligin bile ne oldugunu bilmeyen insan bir arkadasi ornek vereyim 24 yasinda 2 cocugu var biri 5 digeri3 birgun mangala gidecegiz evcek 2 cekirdek bir dirhem giyinmis makjay ustu basi 10 Numara ama cocuklari teee ertesi gunden ac ogle vakti olmus buz gibi havada ormanlik alanda kisa kollu getirmis kendisi sus pus yerinde benden yaninda birsey varmi cocuklari ince getirdim usuyorlar diyor akilli kadin kendin ust uste giyinip bide mont almasini biliyonda o bebeklerin usuyecegini bilmiyonmu ustelik paraya para demiyor ama cocuklarina birgun bile formula almadi bebekleri daha 4 aylik sut icirtti neymis bos paraymis formulaya verilen para bide beni assaliyordu ben aliyorum kizima diye daha neler sooookkk olursunuz ve bundan okadar cokki etrafimda bence bunlar 30 yada 40 anne olsalardi bu bebeklerede bu sekilde yazik olmazdi belki yasin vermis oldugu olgunluk olurdu ustlerinde tabiki her genc anne ayni degil hepsini ayni keseye koymak gerekmez benim etrafimda cogunluk genc annelerde boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?