Galiba hamileyim...

o da var tabi.. :) sabah akşam o işi yapıomuş gibi konuşcaklar şimdi.. ben biliorum çevremde ki dedikoducuları :) haha

yarın değil bir gün inş cnm.. sonucu yazarım.. kesinleşsin die bekliorum.. direk kan testi yaptırcam

şimdi bi arkadaş doğum yaptı da onu görmeye gidioruz hastaneye.. hamileysem bende orda doğum yapcam.. :) dokuz ay sonra Allahtan bi aksilik olmazsa, rabbim izin verirse bebeğimle fotomu paylaşcam burdan sizinle.. :) tşkler..

o da var tabi.. :) sabah akşam o işi yapıomuş gibi konuşcaklar şimdi.. ben biliorum çevremde ki dedikoducuları :) haha

Anladım zaten, bizim millet cinsellikten başka neyi tartışıyor taş atıyor ki

Evlensen bile rahat vermiyorlar demek, kocan değil mi yahu istersen sabah akşam yaparsın, kime ne hıh

Boşver sen elalem ne der diye düşünme.
Kim ne diyecek ki? Anası belli babası belli.
Sen kimseye bakma.
Millet deli gibi çocuk istiyor bulamıyor ne tedaviler görüyor olmuyor Sen bulmuşsun ne güzel doğur gitsin.
Başka da istemiyorsan bunu doğururken bağlat bu defteri de kaparsın bu son bebeğinle.

ne garip insanlar var ya hay allahım

ablacım doğacak çocuğun için laf edenlere doğurup o yorgunluğu uykusuzluğu çekicek olan benim siz niye dert ediyosunuz ki halimden memnun olmasam hamile kalmazdım deyin lütfen..

sizin derdiniz milleti germiş valla ne diyim bebeğiniz sağlıklı sıhhatli olur inşallah iyi günler..

yaşın sanırım 25 hiç üzülme benimde 2 tane 3. olsa istemiyorum ama bazen eşimden gizli 3. olsa nasıl olur diye düşünüyorum eşim istiyo ben istemiyorumda çocuklarında büyümüş sayılır zaten 9 ay sonra dahada büyüyecekler 30 yaşına geldiğinde hepsi okula başladiğnda genç bir anne olacaksın bana güven 2 çocuğu olan çoğu insan keşke 2 tane daha olsaydı diyor çevrende 40 yaşına gelip hamile kalsam doururum diyor biride benim annek 48 yaşinda istemeden gelen çocuklar evlatların en hayırlısı olurmuş arkadaşların dediği gibi anası belli babası belli zaten laf eden ler çekemeyenlerdir canım bunu unutma..:)

canım benimde biri5 biri 3yaşında 2kızım var ve 4gün günüm geçti,
eşim sağolsun kendim korunucam diye tutturdu,
çocukta istemiyor ,zaten zor geçiyor hamileliğim ,
varsa naparım nasıl yaparım bende çok korkuyorum ,
bugüne kadar bende hep dedim kazayla olursa karnım bellı olana kadar bende kimseye söylemem diyorum çünkü annemde dahil nasıl yapıcaksın nasıl bakıcaksın diyecek biliyorum
inşALLAH yoktur diyorum ama varsada nasip önüne geçilemezki olursada yapacak bişey yok sabredicez büyütücez yavrularımızı inşallah,
milleti fazla kafaya takmam zaten yardımcı olan yok o halde fazla
laf etmeyede hakları yok bencede..
ben eşimden çekiniyorum çocuk falan istemiyorum deyip duruyo,
bende dicem be adam ben korunayım dedim kabul etmedin şimdi ben ne edeyim derimde
2hamileliğimde yaşattığını tekrar yaşatır diye korkuyorum işte!

canim ben genc yas yada gec olaya katilmiyorum tamam bende genc yasta anne oldum ama cevremde o kadar cok ki genc yasda anne olmus ama anneligin bile ne oldugunu bilmeyen insan bir arkadasi ornek vereyim 24 yasinda 2 cocugu var biri 5 digeri3 birgun mangala gidecegiz evcek 2 cekirdek bir dirhem giyinmis makjay ustu basi 10 Numara ama cocuklari teee ertesi gunden ac ogle vakti olmus buz gibi havada ormanlik alanda kisa kollu getirmis kendisi sus pus yerinde benden yaninda birsey varmi cocuklari ince getirdim usuyorlar diyor akilli kadin kendin ust uste giyinip bide mont almasini biliyonda o bebeklerin usuyecegini bilmiyonmu ustelik paraya para demiyor ama cocuklarina birgun bile formula almadi bebekleri daha 4 aylik sut icirtti neymis bos paraymis formulaya verilen para bide beni assaliyordu ben aliyorum kizima diye daha neler sooookkk olursunuz ve bundan okadar cokki etrafimda bence bunlar 30 yada 40 anne olsalardi bu bebeklerede bu sekilde yazik olmazdi belki yasin vermis oldugu olgunluk olurdu ustlerinde tabiki her genc anne ayni degil hepsini ayni keseye koymak gerekmez benim etrafimda cogunluk genc annelerde boyle

Benim etrafimdaki genc annelerde sizin anlattiklarinizin tam tersi , hatta bende o genc annelerden biriyim kizimi 21 yasimda kucagima aldim simdi nasipse ikincisi geliyor , ama herseyden önce bana yavrularim geliyor , onlarin sagligi, onlarin yiyecegi , giyecegi herseyi .. Benim annemle aramda 17 yas var ve süper birsey annem degil arkadasim , dert ortagim genc anne olmak gibisi yok

Konu sahibi arkadasim sende onun bunun dedigini bosver canim ne güzel rabbim sana 3 cocuk nasip etmisn, hepsi ayni anda büyür giderlerb, önemli olan saglikli olsunda..

ben 32 yaşında anne oldum .keşke daha önce olsaymışım şimdi kızıma kardeş yapacak gücü ve cesareti bulamıyorum kendimde.sanırım tek çocuk kalacak böyle çünkü yaşımda geçiyor kısacası doğur bak keyfine

Hayırlısı olsun..ne dualar ne tedaviler gören var olmuyor sizin planlı değilken olmuş nasiptir allahtan hayrıyla bereketiyle gelir bide bunda yadırganacak ne var kısmettir bu yahu nikahlı kocandan hamile kaldın nesi anormal o kınayanlara ayıplayanlara lütfen takılmayın özgüveniniz yerinde olsun kötü niyetli allahtan geleni görmeyen insanların düşünceleri sizi etkiliyosa yazık asıl amaçlarına ulaşmasınlar ötü niyetliler yokolsunlar ..çatır çatır doğurun

desteğiniz için tşkler kızlar.. beni zor bi dönem beklio bunun farkındayım..ama en önemlisi sağlıklı olması... onun dışında herşey boş.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ne güzel böyle düşünebiliosunuz.. imrendim size :) ben elimde olmadan herşeyi kafama takıorum işte.. bakarım ya diorum çocuklarıma.. sonra çevredekiler zor nası bakcan nası yetişcen dediğinde ise haklılar bakamam diorum hemen... özgüven sıfır...

Allah bağışlasın evladınızı... benim 2 eltim var birisi 35 yaşında dördüncü çocuğunu doğurdu.. dediğiniz gibi cesaret işi.. şimdi çocuk 3 yaşında.. eltim de hayatından gayet memnun... :) ama kişiyle alakalı tabi..

cnm öleleri de var tabi.. süsüne püsüne o kadar düşkün oluyolar ki çocukları ikinci plana atıolar.. kendi kendilerine büyüyolar işte.. önemli olan bilinçli anne olmak.. 35 yaşında olup da gezeceğim die çocuğuyla ilgilenmeyen insanlar da var... yaşla alakası yok die düşünüorum.. okumanın, araştırmanın çok etkisi var..

Henüz kesinleşmemiş bir şey için bu kadar telaş niye?
Önce kesinleşsin sonra tüm bu endişeleri yaşarsınız....
Korunuyormuşsunuz da ...
Çevrenin ne diyeceğini bu kadar takıp da üzülmeye değer mi...

Eğer ki hamileyseniz de hayırlısı olsun...
Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…