Galiba hamileyim...

valla haftada bir kuaföre mutlaka gider manikürsüz ojesiz gezmezdim.pedikürüm gelince asla acık ayakkabı giymezdim .bugün ayaklarıma bir baktım erkek ayağı gibi olmuş.semsert.saçlarımı kısacık kestirdim belimden daha uzunken aylardır kuförün kapısından girmedim.saçımı topluyorum ve öyle gidiyorum heryere bazen aynaya bile bakmadan çıkıyorum .makyaj ve oje gebeliğimden beri yapmadım((sağlık ocağındaki ebe(beni bekarlığımdan tanıyor)çok kötü durumdasın ilerde pişman olursun bu kadar dünyanın merkezine koyma bebeğini dedi.hiç kendime bakmıyormuşum.kocama sorsan boş bulduğun an yat dinlen ben seviyorum seni dedi.saldım gitti yavruş sağolsun

korunuyoduk evet ama anlattım,koruma yöntemi o gün hiç bir işe yaramadı...tam da riskli dönemde.. ve diğer hamileliklerim de ki beliritilerin hepsi mevcut.. vee en önemlisi hissediorum hamile olduğumu.. tıpkı diğerlerinde olduğu gibi.. pzt kan testi yaptırcam.. ve şöyle söyliyim iyiki test yaptırmadan böyle bi konu açmışım.. burda ki arkadaşlar saolsunlar o kadar gzl destek oldular moral verdiler ki ( yakınımda ki hiçbir insanın vermeyeceği tepkiyi, söylemeyeceği sözleri söylediler) kendimi hamileliği hazırladım.. eğer bunları okumasaydım,sonucu öğrendiğim de vereceğim tepki, içine düşeceğim ruh hali elimde olmadan çok çok başka olurdu.. amin bu arada :)

cnm aynı ben :) bi de benim ard arda iki tane oldu.. tamamen saldım.. üçüncü olunca düşünemiorum halimi.. kim ne derse desin çocuk olmadan önce ki bakımını kimse aynen uygulayamıyor.. yine dikkat eden var tabi, onlara da helal olsun diorum

valla bakan bakıyorda çocukların hali içler acısı .ben rezil halde geziyorum ama utanmıyorum.

Benim arkadaşım doğuma makyaj yapıp girdi düşünün artık

Son düzenleme:
eee doğumdan sonra bebişle fotoğraflar çekilecek.. güzel çıkmak lazım :)

hayır ben tanıdım tanıyalı öyle ikiz erkek doğurdu sabah aniden sancılanmış 1 saat içinde doğdu bebekler düşün yani araya nası sıkıştırmış onu doğumu beklerken kadın makyaj yapıyor evini bal dök yaladır kişisel bakımını bekar kadın yapmaz birde 2,5 yaşında çocuğuda var. ben o ne ara uyuyor bilmiyorum artık :) insan isteyince oluyor demek istiyorum bir salınca bir daha toparlanmıyor

üç küçük çocukla bravo gerçekten.. ben kendimi salalı çok oldu, toparlanamadım işte.. ama şunu sölim, bende böle bi kaç kişi tanıorum, isterse tüm gece hiç uyumasın, şikayet etmez.. yeter ki kendinden ödün vermesin :)

Ben daha yeni evliyim bugün tam 1 ay oldu maşaallah bizde bebişcikler bekliyoruz allahtan hayırlısıyla..Başım rahat ondan böyle konuşuyorum gibi gelesin ben çocugun ne kadar kıymetli olduğunu yaşım kadar yıldır gören biri oldum ailemin tek kızıydım ve evlatlık olarak o insanlar çocukları olmadıklarının kahrını eminim çok yaşadılar sonradan da neler çektiklerini öğrendim..anlayacağınız çocuk kıyetlidir allah nasip etmişse sizede sorgulamayın duanızı edin yeter..allah yardımcınız olsun

allah verdi ise başkasının dediği değil, Allahın dediği önemli unutmayın..eğer hamile iseniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun..sağlıklı gebelik geçirmenizi ve bebeğinize sağsalim kavuşmanızı nasip etsin..

canım benım hıc uzulme aksıne sevın bebegın olaak dıye.bnm ıkızlerım 18 aylıktı 3.bebegıme hamıle kalmıstım suan ıkızlerım 3 yasında bebegımde 8 aylık.ve cok guzel bı duygu.allahın lutfu bu.banada cok sey dıyen oldu ornegın alt komsum daha yasın cok genc 25 yasıdnayım bu genc yasında etegınde 3 cocuk acıyorum sana vs vs vs bende acıncak bı durumda deılım.neden acıyasın dedım.hamıleydım ozaman bı ton sınırımı bozmustu.4 aylık hamıleydım neredeyse gıt aldı dıyecek sen takma kımseyı bak ben ısteyerek cocuk sahıbı olmam artık ama es kaza olursa allah verırse onuda dogururum 4 evladım olur en basta annem karsı cıkıyor kesınlıkle gelmem dıyor bı tane daha yaparsan bende sen bılırsın dıyorum.doguracagım cocuk ıcın kımseye danıscak deılım dıyorum kızıyor.3.bebegımı kaynanama ılk soledıgımde vahhhh tuhhh demıstı ole cnm sıkılmıstıkı.sonradan ben soledıgımde cok sasırmıstım o yuzden ole tepkı evrdım yoska cok sevındım tabıkı demıstı.ınsanalrı bosver tatlımm.sen karnındakı bebegın sıhhatını dusun

bende 25 yaşındaym daha bekarım şu an özendm ne güzel çoluk çocuğa karışmıssınız...

Tabiki zor belki 3 çocuk ama bundan sonrasına sizde biraz daha dikkat edersiniz 4. bebiş gelmeden =)

Arkadaşların dediği gibi herkes çocuk sahibi olmak isterken Allahın size bi lütfu onunda bu dünyada yiyecek ekmeği var demekki Allahın işine karışılmaz...

Kim ne derse desin siz ve eşiniz istedikten sonra gerisi boş bence sizde açıklama yapmayın ,,Allahın takdiri diyin geçin hesap vermek zorunda değilsniz yemeğiniz falan başkasından mı geliyo,,belki zorlanırsız bebek yeni doğdunda diğerleri de sevgiye muhtaçlar ilgiye muhtaçlar ama bebek doğdunda en azından anneniz ya da kv niz boş bırakmaz inşallah ...

Benim kendi fikrim sadece yaşlar birbirine yakın olunca çocuklarda kıskançlık ilgi azlığı falan oluo diye etrafmda üzülüyorum çünkü hep küçüğe yöneliolar aman siz yapmayın onu ...

Sonuç ne oldu acaba bebiş geliyor mu ?

Eğer bebek geliyorsa hayırlı olsun.
Bende ikinci kızıma hamile kaldığımda daha birinciyi emziriyordum. çocuk emmeyi bıraktıktan sonra anladım ki hamileyim. eski kavınvalidemler,herkes arka arkaya nasıl bakacaksın bilmem ne, aldırt diye moralimi çok bozdular ama ben aldıramazdım. Veren Allah alan Allah. Şimdi iyi ki de doğdu diyorum onun için. çok özel bir çocuk. Allaha binlerce şükürler ediyorum.Biraz çocuklarını büyütürken zorlanıcaksın ama olsun.Unutma Allah var kaygı yok..

bende korkuyorum canim ama millet neder diye degil kendim icin kizim bu ayin 21de 2yasina gircek oglum bu ayin 22sinde 6aylik olcak bende bi kazaya Kurban olmamak icin siprail taktirdim ama gunum gecti testlerde cikmadi ama hala regli gelmiyo korkuyorum acikcasi
ama hic takma millet nederi ne derlerse desin bende ogluma hamile kalinca kizim cok kucuk ne diycekler dedim annemde millete ne dedi dogruda soyledi eger hamileysen rabbim saglikla bulustursun su gunler hurmetine senin cocuklarin buyumus bile sayilir canim 2 ve 6 aylik iki cocukla basetmeye calisan biri olarak zor ama imkansiz degil emin olabilirsin

Allah tamamına erdirsin öncelikle, ama açıkçası ben anlamadım işaretlediğim yerleri, tamam insanlar korunarak da hamile kalabiliyolar hiçbi korunma yöntemi %100 değil ama hepside seni mi buldu, acaba korunma ile ilgili eksik ya da yanlış bildiğin bişeyler olabilir mi

kızlar doktor kesin sonuç vermesi için günün 2 gün geçtikten sonra gel öle kanına bakalım dedi.. bekliorum bakalım.. 3 gün sonra gideceğim inş..

tşkler...bu konuda eksik ya da yanlış bildiğim bişey olduğunu düşünmüorum..spirali taktırdım kontrolde tm ddi bi sıkıntı yok dedi.. 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.. hap kullanırken de düşünüorum düşünüorum içmeyi unuttuğum, atlatığım bi gün var mıydı die hatırlayamıorum.. en son olay da zaten bi çok çiftin başına gelmiş bişey.. Allahtan kızım çok daha küçükken böyle bişey olmadı.. en azından şimdi biraz büyüdü.. drum hamileysen bebek doğduktan sonra gel, spirali takalım ama siz ona güvenmeyin yine korunmaya devam edin dio

maşallah cnm.. Allah bağışlasın çocuklarını.. maalesef benim kv, kb annem dahil herkes moralimi bozacak biliorum.. ama takmamaya çalışacağım.. iyi dileklerin için tşkler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…