galiba hata ettim..

Konuyu okurken "kaynım evden gitsene biz x ile kahvaltı yapıcaz dedi bende ne münasebet dedim kızdım" gibi bi içerik beklerken :oha:dedim. Odama girip dolabımdan parfümümü alıp sıkacak kızın alnını karışlarım vala saf maf diyon da saf olan böyle işlere girişmez canım :KK12:
Çarşafları falan kaynına hediye et anı olsun bu evden yakında gidicen ya de. Tövbe yaa :olamaz:

ay ben o nevresımı ve yastıkları hatta ımkanım olsa yatagı atardım cpe ya ogrennc bazen esım kaynıma arabayı veryr tenbıhle karı kız bındırmesın dyrum tıksınc bı durum tatıle gtrık gecen yaz cıceklerı sulasın dıye anahtarı kv braktım bırakmaz olaydım bır hafta byunca br kere sulamıs o da evı kurcalamak ıcın kurcalamıs merakı gıdınce brdaha grmemıs eve dlabımı acmıs brde bana syledı dlabında nevresmlerın var kullansana dıyr bende zaten ben kydum onlrı orya kullanmasam orda ısı ne dedım geldım esıme patladım anan yatak odamı kurcalammıs ne ayıp dedım tabı o da kv ye patladı hayret ya cok ayıp cok bu sene yıne gdecez anahtar falan bırakmam kurursa kurusun cıcekler
Çiçekler saksıdaysa kvnin balkonuna bırakın sulasın yazık çiçeklere.
Eşya karıştırma olayına gelince, keşke izinsiz eşyalara dokunana mobilya hafif elektrik akımı verse hani cıss deriz ya onun gibi veya tam evdeyken bi ses "evimiz güvenlik kameralarıyla 24 saat izlenmektedir":KK53: anında topuklar kaynana vala korku filmi gibi :KK70:

Ayyy, cidden hönkk yani. Bir kere kaynının sizle yaşaması saçmalık. İkincisi sizin yatak odanıza bir şeyler yapmışlar insan tiksinir yaa. Bir de terbiyesizlik yani utanma da yok gitsinler otel tutsunlar madem.

Yatak odanızı kilitleseydiniz keşke ne anliyorlarsa anlasalardı.
Yaptığınız hata izin vermemeliydiniz kahvaltiya yanliz gelip basbaşa kalabilen kız bunuda yapar şaşırmadım.

Yatak odanızı kilitleseydiniz keşke ne anliyorlarsa anlasalardı.
Yaptığınız hata izin vermemeliydiniz kahvaltiya yanliz gelip basbaşa kalabilen kız bunuda yapar şaşırmadım.
Evet aynen öyle. Hadi diyelim arkadaşımız izin vermiş ben o ''x şahız'' olarak izin verilmesine rağmen cesaret edemezdim.

Sözlüm misal kayınvalide ve baba ile 3. kat dan 1. kata taşındılar bende yardıma gittim. Elimdeki sepeti babamların odasına koyar mısın diye rica da bulundu ve ben o elimdeki eşyaları oraya koymaktan bile çekinerek sözlümün odasına elettim. Hani tamam bir yandan abartılı haraket olabilir ama insanın hani azıcık da olsa utanacak yüzü olması gerekir.

Kizda cekincek yuz yok baksana... Nolursa olsun kapak acik da olsa dolabin o dolap odanda değil mi???? Hamgi hak ve had ile giriyo odana????? Madem kaynin kahvalti yapcak kirigiyla gotrsn disarda yedirsin icirsin pislik!!! Bisi olcak senin basina kalcak mahalleden diosun bide ikinkurualuk insanlad yüzünden mahalleye rezil olmak var tasinmak zoruna kalmak var...allah korusun.o kayninla da konussun esin bence...kulagi cekilmeli...

Ayy o nevresimleri değistirin hemeeno_O
Üf çok sacma mahremede girilmezki yuh diyorum

Yuh artik. Sen hatalisin. Ikiside isteyebilir ama evin otel degil. Hemde buyuk sorumluluk. Ben olsam asla kabul etmezdim. Gidin disarda basbasa yapin kahvaltinizi derdim.
Hemde evimde. Hemde yatak odasindalar. Kiyamet koparirim.
Sonra kendileri yapto demezler. Sen yaptin olursin herkesin gozunde. Goruyon mu bak kayni icin kizi eve aldi falan sen ayarladin diye cikar adin.

Cücük kadar evde 3 kisi kalinir mi ya allasen nasil razi geldin buna ,maddi destekten daha onemli seyler var bak kayninin niyetini belli degil senin yatagin senin parfümün valla bilemedim

Sevişmek için girmişler. Kız da odaya girildiğini anlayacağını tahmin etmiş, onun için parfüm sıkıp yalan hazırlamış, sana da söylemiş hani "bak odana girdim ama parfüm sıkmak için girdim, sevişmek için değil" gibisine. Ama bunu kimse yemez tabi ki. Zaten bu dünyada en salak insan kendini akıllı, başkalarını salak sanan insandır.

Yanlış yapmışsınız vs.ye girmeyeceğim her şey zaten neresinden tutsan elde kalıyor 1+1'de 3 kişi nedir.

Çiçekler saksıdaysa kvnin balkonuna bırakın sulasın yazık çiçeklere.
Eşya karıştırma olayına gelince, keşke izinsiz eşyalara dokunana mobilya hafif elektrik akımı verse hani cıss deriz ya onun gibi veya tam evdeyken bi ses "evimiz güvenlik kameralarıyla 24 saat izlenmektedir":KK53: anında topuklar kaynana vala korku filmi gibi :KK70:

Hahahah :D seslı guldum cıcekler saksıda ama kv ıle evımın arası tasınamayacak kadar fazla cıcegım var o dert degıl apartman bslıgu sera gıbı zaten kmsumun cıceklerı var kapının onune kyarım onunkılerın arasında kaynar :)

Mobılyacılar bu elektrk olayını dusunebılırler ck mantıklı neden olmasın :rolleyes::KK9: hatta eglencesıne bı duzenek de kurulur da kapıda ambulansı hazr bekletmek lazım :D ay yazık kaynanama ıyı kadındır kıyamadım bak sımdı :KK36:

Gerçekten çok çirkin. Bunu teklif edenin pervasizligi bir yana alet olmak da bir o kadar çirkin kusura bakma canim.

Back
X