galiba hata ettim..

Bu konu saka mi, bu nasil bir iliski ya, kusura bakmayin da kayninizin sizinle kalmasi nedir, daha bastan bunu kabul etmemeliydiniz. Ay dusundukce sinir geliyor bana, okurken bile dayanamadim, cok mu rahatsiniz cok mu saf bilemedim.

Ayrica maddi destek icin sizde kalmasi olayini hic anlamadim. Baska yerde kalarak destek olamiyor mu, evi otel gibi kullanmasina karsilik (kiz bile atmis, parfumunuzu de otel promosyonu sandilar zar) size servet mi oduyor ki servet bile odese bu nasil bir cirkinliktir ya.

Kendi evinden postalanmaya müsade ettiğin an hatanın büyüğünü yapmışsın. Kahvaltıya geliyorsa hep birlikte ederiz, yok niyetiniz başbaşa kalmaksa gidin kendinize başbaşa kalacak başka yer bulun diyecektin. Olan olmuş, inşallah bu durumdan büyük arızalar çıkmaz ama bir daha bu olay tekrarlanırsa böyle söyle bence. Ve benden sana tavsiye, o kız olsun olmasın kayınbiraderin evde yalnızken yatak odanı hep kilitli tut, hatta evde olmayacağın her zaman kapını kilitle öyle git

Oha yani
Kaynim evime kız atacak hemde yatak odama kadar girilcek.
Otelmi yok gitsin nereye atiyosa atsin.
Kahvalti yapcaklarmis sizde inandiniz oylemi?
Pastanemi yok kahvalti etmeye
Resmem yardım ve yataklık..

Hem kaynınızsizle yaşıyor yetmezmiş gibi bir de üstüne buyur ev istediğin gibi kullan eve kız atabilirsin sorun olmaz ben çeker giderim dermişcesine evi onlara bırakıyorsunuz yalnız kalsınlar diye pes. Tabiki de birbirini seven iki insan birlikte olabilir ama bu ortamı sizin asla yaratmamanız gerekirdi gitsin kendi evinde birlikte olsun milletin evinde milletin yatağında değil. Doğum kontrol için kullandığınız şeylere baksaydınız o edepsiz kişiler belki arayıp bulup kullanmışlardır. Sizin suçunuz sadece evinizi açmak bundan sonra da yapacağınız tek şey böyle bi olay da olmuş zaten bu olayı kullanarak kaynınızı şutlayın bence

çok kötü bi durum ben asla izin vermezdim.hele yatağımda başkasının yatmış olduğu düşüncesi...Allah korusun bencede büyük hata etmişsin

olay gerçekten iğrenç.bide arkadaşınız saf değil bence.sonradan gelip parfümünü sıktım demesi olaya kılıf hazırlamak.odaya girdiğini niye belli etsinki yoksa..bide evli insanlarsınız, birbiriyle sevgili iki kişi aynı evde kaldığında bişey olurmu diye hiç aklınıza gelmedi mi yani ?bu hikaye de saf siz ve eşiniz.

Son düzenleme:
merhabalar direk konuya gırıyorum.
benım kaynım bızımle yasıyor. mahalleden bı kız arkadasımla görüşmeye basladılar bır haftadır. dün bana kızın adı x olsun x le kahvaltı yapalım evde sen sabah annene gitsene dedi. ben hönk :oha::KK57: sonra x e sordum haberı var yoo sorun yok falan dedı ıyı dedim bende x cekınmıyosa ben mı cekıncem.
sabah evımız temızledım yatagımı topladım odamın kapısını cektım cıktım. neyse sonra gelmeden once x le görustuk. parfümğnü sıktım cok guzelmıs adını yazsana dedi . parfümüm odamda dolabımda :oha: gardropta hemde. yatagım oda falan topluydu sorun yok dolabımın kapagı acıktı sadece. ama ben yatak örtümü düzeltince iki kenarını sıkıştırıyorum kaymasın köpeğim üstune zıplayıp kaydırıyo dıye. örtümün kenarları sıkısık değil. :oha:
okadar rahatsız oldum ki şu an.. :KK43:

tamam kız yabancı değil cocukluktan berı arkadasım parfumu alsın onun olsun hıc sıkıntı değil. ama odama girip dolabımdan alması.. yatak örtümün sankı yenıden düzeltilmiş olması..

ben iyilik yapıp ızın verdım ama böyle sonuc beklemıyodum acayip sinir oldum :cry:
Senin ki iyilik değil taviz

Back
X