Galiba işimi kaybediyorum

Elif buraya sana çok yüklendiklerini yazmak için gelmiştim, herkes bu durumu hak ettiğini yazmış çünkü. Ama vazgeçtim inşallah kaybedersin işini de aklın başına gelir (ki sanmam) veya gidip tedavi olacak bol zamanın olur.

Ayrıca biz sana Batum'u nasıl affettin dedik dedik unutmadım yalayıp yutmadım diye kızdın bak şimdi kadınla yan yana oturacak diyorsun. Aldatılmaktan kıl payı döndün denizi geçip derede boğuluyorsun yine. Neden ? Çünkü sağlıklı değilsin.

Sen düzelmezsin.
Sen ne kadar vicdansız bi insandın ya

İki tane bayanla durcak odada zaten o bayanı hiç tanımıyorum belki yılışık biri belki gidip yanına oturcak

otursunnn

yılışsınnn

adam sağlam ise bir şey olmazzz

değilse de her an olur zaten bayanın yılışmasına gerek yok

bir de ya cidden 36 yaşındayım senden büyüğümdür

hiç bir kadının adama yılışıp da onu yoldan çıkardığını görmedim

duydum bu yönde dedikodular ama yanına oturdu akşama da yatakta gibi bir olay yokkk

ben eşimi beğenenler hakkındaki dedikodular duyuyorum bir çok kişiden hem de onun benim eşim olduğunu bilmeden yapılan

ne var ne önemi var

sadece beğenmiş bir halt yapamamış işte, adamı sıksam ne değişecek ki

ayrıca da dünya kadar insanın odasına ş için girip çıktım kimseye de asılmadım erkekler de bana asılması

iş hayatı böyledir, artık kabul et

İyi de sen zaten akademi aşkına sebep değil adamın ensesinde kalıp adamı rahatça dikizlemek için o işe girmemiş miydin???

Sabahtan akşama kadar adamın tepesindesin, hiç başını eğip tezine yoğunlaştın mı? Tez yazmak yerine adamın tepesinde gezersen olacağı budur.

2. bir şansın var, ya kır dizini otur tezinden başka bir şey düşünme ya da okuldan atıl. Okuldan atılcağına değil adamın tepesinden ineceğine üzgünsün bence.

Basina gelenleri hakettin diyenlere kizma, haklilar. Tezde de calismada da boyle, emek koyarsan guzel olur koymazsan kotu olur. Sen emek koymadin ve kotu oldu, yani beklenen sonuc oldu sen ne bekliyordun ki?

Son düzenleme:
Sen ne kadar vicdansız bi insandın ya
Kesinlikle gerçek bir insan olmadığına hükmettim.
Normal bir insan evladı işi tehlikedeyken kocişini (!) kıskanmaz. Ya fakesin yada ciddi bir psikolojik rahatsızlığın var.
Batum olayı affedip de iki kızı kıskanman bile normal değil.
Gerçek bir kişi olsan ve hasta boyutunda kıskanç olsan batumu sindirmezdin. Batumu sindirecek kadar geniş düşünen bir kadında kuzenden öğrenciden işkillenmez.
Her türlü manasız.
Yani işini zaten bu saçmalıklarla kaybeden bir kadın hala saçma sapan kıskançlık derdinde olamaz. O kadar hastalık boyutunda kıskanç biri diyelim hadi onun derdine düştü öyle bir kadın da Batum olayını sineye çekmez yeni numaradan kıskançlıklar bulmazdı.
Hiç gerçekçi değil yada ciddi anlamda psikolojide sorun var.

Kesinlikle gerçek bir insan olmadığına hükmettim.
Normal bir insan evladı işi tehlikedeyken kocişini (!) kıskanmaz. Ya fakesin yada ciddi bir psikolojik rahatsızlığın var.
Batum olayı affedip de iki kızı kıskanman bile normal değil.
Gerçek bir kişi olsan ve hasta boyutunda kıskanç olsan batumu sindirmezdin. Batumu sindirecek kadar geniş düşünen bir kadında kuzenden öğrenciden işkillenmez.
Her türlü manasız.
Yani işini zaten bu saçmalıklarla kaybeden bir kadın hala saçma sapan kıskançlık derdinde olamaz. O kadar hastalık boyutunda kıskanç biri diyelim hadi onun derdine düştü öyle bir kadın da Batum olayını sineye çekmez yeni numaradan kıskançlıklar bulmazdı.
Hiç gerçekçi değil yada ciddi anlamda psikolojide sorun var.

Adam Elif'e o tarihte eğitim mi seminer mi ne var diyor odanın ayırtıldığı tarihte yani. Ve oda sürpriz amaçlı da tutulmamış öyle bir gezi de olmıyor. Niyet çok belli ama yapamıyor kocası. Elif bunu yutuyor sonra da yanına kız oturursa...

Normal değil. Hem de hiç!

Adam Elif'e o tarihte eğitim mi seminer mi ne var diyor odanın ayırtıldığı tarihte yani. Ve oda sürpriz amaçlı da tutulmamış öyle bir gezi de olmıyor. Niyet çok belli ama yapamıyor kocası. Elif bunu yutuyor sonra da yanına kız oturursa...

Nasıl eğleniyomusun?

Silgi olayı yada sırt sıvazlama olayı da var.
Bayılan öğrenciyi götürdü diye ortalığı ayağa kaldıran kadın aynı zamanda.
Sırtını sıvazladı diye kadına gidip kocama nasıl ellersin diyecekti. Konuşmazsam olmaz demişti.
Böyle bir kadın aleni aldatma teşebbüsünü yuttu bir de kaldığı yerden öğrenci kıskanıyor.
Hiç gerçekçi değil.
Hele işle ilgili bu konuya yine kıskançlık yedirmeye çalışması direkt konuyu öne taşımak için yapılan bir reyting operasyonu.

İki tane bayanla durcak odada zaten o bayanı hiç tanımıyorum belki yılışık biri belki gidip yanına oturcak
Ben bazen bu herşeyin sahte olduğunu düşünüyorum.Ne bileyim durumlara göre kadınların tepkilerini ölçen yada bunla ilgili tezi olan biri gibi gözüküyorsun bana.Çünkü bana başka türlüsü mantıklı gelmiyor.Sen işini kaybedecem diye dertlenmek varken tezin için çaba sarfetmek varken saçma sapan bişey için ağlıyorsun.Yalnız kocanda çok komik 2 kadın gelecek gel yanıma :)

Tovbeler olsun valla asla demezdim ama sen atilmayida issiz kalmayida kocasiz kalmayida hak edecek hareketler icindesin adeta kasiniyorsun. Oturup derdine uzulecegine gelecegin hakkinda kaygilanacagina yusuf yusuf ettigin haftasonunu unutup bir anda kocam da kocam , kocamda kocam diyorsun. Pardon ama sen bu universitede calisan akademisyen tum kadinlari o...pu falan mi sandin ? Olayin ne yani senin ? Kocanin evli oldugunu cumle alem biliyor, biri kuzenin karisiymis zaten otekide muhtemelen yine bir is arkadasi ki ziyaret sebepleride zaten data analizi ve muhtemelen bu kadinlar ve kocan ayni alanda calisiyorlar kadinlar islerine yardim icin yanina gidiyorlar. Ne kuruyorsun klafanda kapiyi kilitleyip muzigin sesini acip bolum odasinda grup sex mi yapacaklar ? Sen yol yakinken git hastaneden bir heyet raporu al bir guzel is yerine ver uzunca bir sure tedavi gor bence ve hatta bosan bu adamdan hem onun hem senin iyiliginiz icin. Sagligini kendini gelecegini dusunuyorsan bunlari yaparsin. Tedavini olur bosanirsin master inin bitirir ve hatta bolum yonetimiyle konusup doktora icin gorevlendirem alir gidersin baska kuruma 5-6 sene orda doktorani yaparsin gozunun onunde de olmaz kocan bosandiktan sonra, ve hatta doktora icin cikar yurt disina gidersin. Doktora bitincede nerde kadro bulursa sen sag ben selamet der terkedersin Ankarayi. Bu sekilde olmaz senin sonun cok kotu olacak benden demesi.

kız elif yanına otursa ne olacak allesen?
yemez ya kocanı?
hadi yılıştı diyelim senin kocanın niyeti bozuk değilse kim yılışırsa yılışsın..
adamı az rahat bırak bakalım sen ensesinde olmadığında nasıl davranıyor ki önemli olan budur..

hakkında hayırlısı olsun . ne diyelim.
sen de hatalarını görmüşsün .

Aklı havada sensin bilip bilmeden konuşuyosun

Günah alıyosun ben kendi emeğimle girdim kim torpil yapıcak bana

%90 i torpille giriyor, illa sinava calisip yeterli puani almalisin son yillarda yok belli sartlar getirdi tabiki ama yinede almak istedikleri adami sozlu puaninda bir sekil yapip aliyorlar yada yazili sinavinda ayar cekiyorlar. %10 luk bir pay biraktim istersen sen ona dahil olabilirsin ama bu genel goruntuyu degistirmez, turkiyedeki tum akademik kadrolara yapilan atamalar ahbap cavus iliskisi, tanidik torpili, birinin selami iliskisi ve son zamanlarda ciddi siyasi baglanti iliskisine dayaniyor. Kimse aksini idda edemez.

%90 i torpille giriyor, illa sinava calisip yeterli puani almalisin son yillarda yok belli sartlar getirdi tabiki ama yinede almak istedikleri adami sozlu puaninda bir sekil yapip aliyorlar yada yazili sinavinda ayar cekiyorlar. %10 luk bir pay biraktim istersen sen ona dahil olabilirsin ama bu genel goruntuyu degistirmez, turkiyedeki tum akademik kadrolara yapilan atamalar ahbap cavus iliskisi, tanidik torpili, birinin selami iliskisi ve son zamanlarda ciddi siyasi baglanti iliskisine dayaniyor. Kimse aksini idda edemez.

Benim arkadaşım dediğiniz gibi bir olayı yaşadı dava da açtı kazanamadı ama.
Bölümünü dereceyle bitirdi, alesten 90 dil sınavından 85 aldı. Mülakatta alakasız yeni açılan bir üniversiteden mezun bir kız kazandı. Arkadaşıma 50 kıza 90 vermişler mülakkata ve kızı toplam ortalamada yükseltmişler. Çünkü kızın alesi dil puanı ve okul ortalaması arkadaşımdan oldukça düşükmüş. Danıştaya da verdi ama mülakat olduğu için dava düştü.

Back
X