Galiba işimi kaybediyorum

Açtığın konulara, ettiğin laflara bakınca, ben de böyle bir insan nasıl akademisyen olur diyorum kusura bakma. Daha kendine faydan yok, başkasına nasıl olsun... oradan atılırsan üzülmem, çünkü akıllara zarar düşüncelerin ve davranışların var. Ben ne senin gibi hocam olsun isterdim, ne de genel olarak senin gibi birinin eğitimci olmasını desteklerim. İyi kötü dua edecek değilim. Ne hakediyorsan o olsun diye umuyorum.

İki tane bayanla durcak odada zaten o bayanı hiç tanımıyorum belki yılışık biri belki gidip yanına oturcak
Bence sen bizimle dalga geçiyorsun:işsiz:
Eğer geçmiyorsan sen bu tezi bırak 6 ayı,3 yıl daha verseler gene yapamazsın. Bu arada kocanda evden kaçabilir haberin olsun.

Merak edenler için sonucu yazmak istedim
Ek süre vermediler zaten son dönemde olduğum için
Bende gidip tekrar konuştum hocayla ısrar ettim oda dedi ki o zaman eksiklikler gidene kadar bilgisayarın başından kalkmayacaksın yemeyi içmeyi bile unut dedi
Zaten öyle oldu şu an iki saatlik uykuyla duruyorum o iki saatte zaten eşim yazdı nöbetleşe yazdık biraz çok şükür hoca kabul etti bu sabah öğleden sonra evrakları tamamlayıp enstitüye götürcem tezi
Bu bana iyi bir ders oldu gerçekten

Merak edenler için sonucu yazmak istedim
Ek süre vermediler zaten son dönemde olduğum için
Bende gidip tekrar konuştum hocayla ısrar ettim oda dedi ki o zaman eksiklikler gidene kadar bilgisayarın başından kalkmayacaksın yemeyi içmeyi bile unut dedi
Zaten öyle oldu şu an iki saatlik uykuyla duruyorum o iki saatte zaten eşim yazdı nöbetleşe yazdık biraz çok şükür hoca kabul etti bu sabah öğleden sonra evrakları tamamlayıp enstitüye götürcem tezi
Bu bana iyi bir ders oldu gerçekten
ee bi gecede hallolabilecek bişeyse bu niye ihmal ettin bu kadar.
gerçekten iyi ders olmalı bu sana.
kardeşimden biliyorum tezi için ne kadar uğraştığını.
dünya alınteri döktü.
son dakikaya kadar sallamışssın anlaşılan:))
iyi hadi geçmiş olsun

Bende akademisyen olma adayıyım...
Hatta senden çok çok önd
dünya alınteri döktü.
iyi hadi geçmiş olsun
ben 8 ayda yazdım
kendimden biliyorum:KK14:

mrb herkese o kadar canım sıkkın o kadar kötüyüm ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Bilmeyenler için bilgi vereyim ben yükseklisans yapıyotum şu anda ve y. Lisansm bitmeden kadrom geldi araş. Görevlisi olarak çalışıyorum ünide.
Y.lisansımda zaten uzadı bi dönem bu ay tezimin tamamlanmış olması jüri karşısında savunmasının yapılması gerekiyordu çünkü yine bu ay doktora müracaatları başlıyor.
Tezi hazırladım hocaya götürdüm ama yetersiz, çok eksiği var dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü..yetiştiremedim yani neden böyle oldu bende bilmiyorum niye zamanında çalışmadım da son zamana bıraktım bilmiyorum kendimi parçalamak istiyorım niye böyle oldu diye.
Hoca, jüriden ek zaman isteriz dedi verirlerse şubata filan kalır dedi. Şubatta başvurursun dedi doktoraya
Ama işte ek zaman verirler mi bilmiyoruz vermezlerse zaten y.lisansı uzattığım için son dönem olduğu için ilişiğim kesilcek işimi kaybedicem yani...
Hakettim belkide ben bunu
ben y.lisans tezi yazarken son zamana bırakmayan görmedim, zaten hocalar senden maximum faydalanmak için ek süre almanı istiyorlar onlarında işine geliyor, bence ek süre verirler

İki tane bayanla durcak odada zaten o bayanı hiç tanımıyorum belki yılışık biri belki gidip yanına oturcak
elif şunları okuyunca içimden istemsizce ne geçti biliyor musun?? bu kadın bu kadar kıskandı yine de batum matum bişeyler oldu,affetti örttü üstünü bi ton olay..madem öyle inşallah Allah gözüyle görmeyi nasip etsin...
hani kadınla aynı odada diye kıskanan kadın gözüyle görse ne olur bilemedim..
sonun da ya okyanus gibi ya da sudamlası gibi oalcak benden söylemesi..

elif şunları okuyunca içimden istemsizce ne geçti biliyor musun?? bu kadın bu kadar kıskandı yine de batum matum bişeyler oldu,affetti örttü üstünü bi ton olay..madem öyle inşallah Allah gözüyle görmeyi nasip etsin...
hani kadınla aynı odada diye kıskanan kadın gözüyle görse ne olur bilemedim..
sonun da ya okyanus gibi ya da sudamlası gibi oalcak benden söylemesi..

Yani adama sorarlar velev ki kadın geldi yanına oturdu dahası öpüştüler falan eee ne yapacaksın, ne yaptın Batum olayında, bağırıp çağırıp 2 gün sonra susmaksa tek yaptırımın bari otur tezine işine odaklan

dünya alınteri döktü.
iyi hadi geçmiş olsun

Butun tezi yazmamistir ya. Yapabilecegine dair ; bir on asamadir.

Butun tezi bir-iki gunde yazdiysa ben elif in yaninda yetistirilmek istiyorum.:confused:

Yani adama sorarlar velev ki kadın geldi yanına oturdu dahası öpüştüler falan eee ne yapacaksın, ne yaptın Batum olayında, bağırıp çağırıp 2 gün sonra susmaksa tek yaptırımın bari otur tezine işine odaklan
:KK5:vallahi aynen öyle..evet odada kadın var ve sulu bir tip..eeeee???? dediğin gibi sırnaşıyor falan..adamdan zaten karşılık bulacağına şüphe yok..odada sevişiyorlar hatta....sonuç?????????
bence en iyisi elif işten atılırsa k,i bu gidişler öyle oalcak,hergün kocacığının yanında odasında dursun ,dizinin dibinde..böylece sorun da kalmaz..adam zaten 2 güne boşar..

Butun tezi yazmamistir ya. Yapabilecegine dair ; bir on asamadir.

Butun tezi bir-iki gunde yazdiysa ben elif in yaninda yetistirilmek istiyorum.:confused:
düzeltmeler filan diye düşünmüştüm.
kardeşim defalarca düzeltti diye hatırlıyorum.
artık elif açıklasın naptıklarını.
hepsini mi yazdılar düzeltme mi yaptılar:))

Allah bilir adamda Adriana limanın eski kocasına benziyodur ha,bu kadar bayılacak nesi var bu adamın anlamadım, bence hiçbir şeyi yok sadece kadının özgüvenini bitirmiş

Evlat olsa sevilmeyecek önüne sümüklü mendil atılmayacak tipleri arşa çıkarıyo kadınlar

dünya alınteri döktü.
iyi hadi geçmiş olsun
Hayır sallamadım zaten hazırdı ama hoca biraz basit kalmış dedi, geceli gündüzlü uğraştım kör olcaktım nerdeyse
Saol

Ortada bir tez var miydi yahu. Ben yok saniyordum. :)

Duzeltme ise olabilir ama yine de tam olarak bitmemistir .
Tabi ki vardı yoksa imkansızdı zaten:)
Biraz basit kalan yerlerini düzelttim yorum bilgi filan ekledim kaynak ekledim, zaten bugün enstitüye gitsin hoca yine oynama yapıcak üzerinde

düzeltmeler filan diye düşünmüştüm.
kardeşim defalarca düzeltti diye hatırlıyorum.
artık elif açıklasın naptıklarını.
hepsini mi yazdılar düzeltme mi yaptılar:))
Hepsi imkansız dediğim gibi zaten tez yazılmıştı ben hocaya götürdüm basit kalmış bazı yerler dedi oturdum onlarınyazdım ara vermeden ve hala ufak tefek eksikler var onları hoca yazıcak

Back
X