- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
Bilmiyorum akademik kadro konusunda insaflı değilim açıkçası. Daha iyi yapabilecek olan hayatının odak noktası tezi olan biri gelecekse yerine onun hakkı bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiside söylemedi hocam söyledi enstitüden öğrenmişYök mü söyledi enstitü mü?
Lütfen mesai bitmeden yökü arayın. Çoğu enstitü yeni yönetmeliği hiç anlamadı.İkiside söylemedi hocam söyledi enstitüden öğrenmiş
Hangi okuldasın? Bizde de bir araştırma görevlisi arkadaşın süreye ihtiyacı olmuştu, direkt çıkardılar. Sana süreyi savunmadan sonra 3 aylık mı verecekler yoksa savunmaya girmeden 6 aylık mı? Özellikle 3 aylık olanın çıkması çok kolay. Bir de kadron ne? 50d öyp 33a?mrb herkese o kadar canım sıkkın o kadar kötüyüm ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Bilmeyenler için bilgi vereyim ben yükseklisans yapıyotum şu anda ve y. Lisansm bitmeden kadrom geldi araş. Görevlisi olarak çalışıyorum ünide.
Y.lisansımda zaten uzadı bi dönem bu ay tezimin tamamlanmış olması jüri karşısında savunmasının yapılması gerekiyordu çünkü yine bu ay doktora müracaatları başlıyor.
Tezi hazırladım hocaya götürdüm ama yetersiz, çok eksiği var dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü..yetiştiremedim yani neden böyle oldu bende bilmiyorum niye zamanında çalışmadım da son zamana bıraktım bilmiyorum kendimi parçalamak istiyorım niye böyle oldu diye.
Hoca, jüriden ek zaman isteriz dedi verirlerse şubata filan kalır dedi. Şubatta başvurursun dedi doktoraya
Ama işte ek zaman verirler mi bilmiyoruz vermezlerse zaten y.lisansı uzattığım için son dönem olduğu için ilişiğim kesilcek işimi kaybedicem yani...
Hakettim belkide ben bunu
mrb herkese o kadar canım sıkkın o kadar kötüyüm ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Bilmeyenler için bilgi vereyim ben yükseklisans yapıyotum şu anda ve y. Lisansm bitmeden kadrom geldi araş. Görevlisi olarak çalışıyorum ünide.
Y.lisansımda zaten uzadı bi dönem bu ay tezimin tamamlanmış olması jüri karşısında savunmasının yapılması gerekiyordu çünkü yine bu ay doktora müracaatları başlıyor.
Tezi hazırladım hocaya götürdüm ama yetersiz, çok eksiği var dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü..yetiştiremedim yani neden böyle oldu bende bilmiyorum niye zamanında çalışmadım da son zamana bıraktım bilmiyorum kendimi parçalamak istiyorım niye böyle oldu diye.
Hoca, jüriden ek zaman isteriz dedi verirlerse şubata filan kalır dedi. Şubatta başvurursun dedi doktoraya
Ama işte ek zaman verirler mi bilmiyoruz vermezlerse zaten y.lisansı uzattığım için son dönem olduğu için ilişiğim kesilcek işimi kaybedicem yani...
Hakettim belkide ben bunu
Esinle baristiniz mi?Evet bide sorunlar olunca
50 yds ama okul isteğe göre yukseltebilir 70 ales yukske lisans yapıyor olma şartı da genelde olurBişey sorabilir miyim?yüksek lisans yapanlar için araştırma görevlisi olma kriterleri neler?yds den 50 almak şart mı?
Buna cevap vermesem kusura bakmazsın değil miHangi okuldasın? Bizde de bir araştırma görevlisi arkadaşın süreye ihtiyacı olmuştu, direkt çıkardılar. Sana süreyi savunmadan sonra 3 aylık mı verecekler yoksa savunmaya girmeden 6 aylık mı? Özellikle 3 aylık olanın çıkması çok kolay. Bir de kadron ne? 50d öyp 33a?
İnş verirler inşHakkında hayırlısı olsun, önceki durumlarını bilmiyorum.
Ama ek zaman verirlerse şayet, tek odaklanacağın nokta bu olsun.
Ayrıca ek süre vermezlerse de üzülme, dünyanın sonu değil.
Herşeyde bir hayır vardır elbet...
Tezimdeli asıl sorun içeriği yani içeriği zayıfmış hocamın dediğine göre ve evet o süreyi doldurdum ben uzattım yani, dediğin hibi son döneme geldim ama ortada hiçbirşey yok buda benim hatam zaten bu yüzden kahrolıyorum nasıl ihmal ettim diye hocamda ilgisiz zaten bir kere sormadı benim tezim benim sorumluluğum ama oda hiç ilgilenmedi..Yuksek lisans tamamlama suresi max 3 yil yani 6 semestra denk geliyor senin kac tane oldu ? ayri son doneme gelmissin nasil hala hocan yaptigin tezin yeterliligini tartisabilir onuda aklim almiyor. Benim bildigim son doneminde olan ogrenci deneyini calismasini yapmis sonuclarinin tartismasini falan yapiyor olmasi lazim. bu durumdanda danisman hocanin haberinin olmamasi imkansiz calimsa bitmis tek is tezi yazmaya kalmistir cunku o noktadan sonra yapilan calismanin kalitesine icerigine degil yazilan tezin formatina yazim ve anlatim sekline anca kusur bulunur yani.
Yok adam yaptigin ise kusur eksik bluyorsa 5 donemdir akli nerdeymis yaptigin isleri hic mi gostermiyorsun sen hocana ? 2.5 sene kendi kosende takildinda son donem mi gosterdin al bu tezim diye ? Bu imkansiz dolayisiyla hocan yuksek ihtimalle tezin yaz sekline formatina takilmistir o dedinde 1 ayda halledilecek bir is. Bana kalirsa sen juri karsisina cik savunmadan sonra juri biz tezde bazi duzeltmeler istiyoruz diye savunma raporuna yazip sana ek sure verebilirler. Boylece tezini savunmus duzeltmeleri yapiyor statusune gececegin icin doktora basvurusunu yapabilirsin.
Ha yok oda olmazsa subat basvurularina kalirsin ben bugune kadar donem uzatti diye ars gor lukten atilan hic duymadim , aksina enstitu kadrosunda olanlar daha uzun sure maas almak icin yasal sinirlari zorlayarak yuksek lisans doktora toplamda 9 sene arastirma gorevlisi olarak kaliyorlar.
2 Senede bitecek master i 3 senede, 3 senede bitecek doktorayi 6 senede yapiyiorlar.
Kisaca git enstitu ile konus bakalim yasal siniri asmis misin durumun nedir. Sonrada jurilerinle konusun , tabi ilk once tezindeki asil sorun neymis onu bir ogren bakalim.
Evet işte diyorumya özel hayatım yüzünden böyle olduelif eve döndün mü peki? yani işini odaklanman asılman gerkli ...zaten bu kadar şey yaşarken ,kıskançlığı bir kenara koydum,batum olayından itibaren işine ve tezine odaklandığını sanmıyorum ben..geçen de konu açmıştın ,sınavda yanlışlık yaptım diye..
demem o ki,önce kendini ve psikolojini düzeltmelisin ,işinde ancak bu şekilde başarılı olabilirsin..
EvetEsinle baristiniz mi?
Ales 70,yds 50 ama daha yükseklede alan okullar varBişey sorabilir miyim?yüksek lisans yapanlar için araştırma görevlisi olma kriterleri neler?yds den 50 almak şart mı?
Eline sağlıkAllah aşkına kızın önüne ısıtıp ısıtıp aynı mevzuları getirmeyin artık. Konu başka bir şey şu an. Ve hala aynı nakaratı çalıyorsunuz. Öneriniz ya da bir fikriniz yoksa kızın canını sıkmayın bence.