Doğuma Hazırlık Galiba Oğluşumun İsmine Karar Verdik Bu sefer :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hadi şimdide oylayalım :)

• Ankete Katılan
    97

ozzlem83

AREN DOĞU
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
598
1
96
42
İstanbul
Değerlendirme ve yorumlanız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar 6 Ekim tarihinde doğum yaptım oğluşun ismine karar verememiştik ama en sonun Aren Doğu oldu oğluşumun ismi öpüyorum hepiniziii.....

Son düzenleme:
Siz yazınca anlamına baktım ve şunu buldum "Davar ayağında olan kuru kemre. * Yarık. * Bir nesne yumuşak olmak, kum tanesi, ağaç ismi"
Ben olsam asla koymazdım ancak tercih sizin. Hayırla, sağlıkla kavuşun yavrunuza.

Son düzenleme:

Teşekkür edeirm internette bir bayan oğlunun ismine aren koymuş ve ço sorulması nedeniyle epey bi araştırmış ve işte sonuç aşağıda.. Teşekkürler Bu arada

Çok sorulduğu için bıktım ve en sonunda yazmaya karar verdim.Bizim mucizemiz minik oğlum Aren'in isminin anlamını araştırmak uzun bir süreçti.Bu isme Pomaklar üzerine okuduğum bir makalede rastladım.Pomaklar Balkanlarda yaşayan müslüman bir topluluk.Aren kelimesi Aren-avut(Arnavut)kelimesinin kökü.Aslen Arnavut olduğum için çok anlamlı geldi.Biraz daha derine indiğimde bu ismin Hititlerden geldiği yani Sanskritçe Güneş Tanrısının oğulları anlamına geldiğini öğrendim.Her Hititliye Aren denirmiş.(Işığın Oğulları).Avesta dilinde ise soylu demek.Farsça ise çöldeki en parlak kum tanesi anlamında.Fazla söze ne gerek iyi ki varsın Aren..

aren çok güzel bir isim çok havalı
aynı zamanda ares arya aras bayılıyorum bu isimlere
sağlıkla büyüsün oğlun aren çok hoş gerçekten.

aren çok güzel bir isim çok havalı
aynı zamanda ares arya aras bayılıyorum bu isimlere
sağlıkla büyüsün oğlun aren çok hoş gerçekten.

Çoookk teşekkür ederim :) Arya ve arası bende çok beğeniyorum aslında ama babaya herşeyi beğendiremiyoruzzz :)))) Neyse bunu beğendi allahtan

Aren kulağa hoş gelen bir isim ancak anlamı, söylenişi kadar hoş değil... Birde bilmiyorum etnik kökenin sizin için önemi varmı ama aren bir ermeni ismidir, ermenistanda bir göl ismidir. Tabi siz beğendiyseniz hayırlı olsun umarım ismiyle uzun yaşar..

Benim bildiğim aren değilde alen ermenice bi isim Ama yanlışta biliyor olabilirim... Din dil yada ırk gibi bir ayrımım olmadığı için buna çok takılmıyorum Teşekkür ederim yorumun ve düşüncen için öptümmmmm

ayy az kalmis cabuk gecer o 8 hafta ama dünyanin en güzel duygusu dogum yapmakmis benimki 2 aylik oldu bile normal dogum yapacaksin yoksa sezeryan:18:

Vallaha bilmiyorum nasıl ama şimdiden onu ilk kucağımı alacağım anı düşünmek bilem beni çok duygulandırıyor... Normal doğum istiyorum bi aksilik çıkmazsa epiduralle ama Diğerini yemez :) Ama beni bi tek makas taıyolarmış ya o korkutuyo :) benimkide ayrı bişey bilmiyorum normal doğum korkutmuyo beni baktım dayanılacak gibi değil sezeryana dönerim :)

bende epidural oldum ama hemen yapmadilar önce 2 cm acilmasini beklediler ben cok korkuydum normal dogumdan ve epidural yapilmasindan kesilmesinden ama hicte zor bi durum deildi epidural yapilirken ayni sinek isirigi gibi geldi hem 8cm acilma olduktan sonra bida vermediler epidural 5 saat sanci cektim dogumda ikinmam gerektigi icin vermediler ama öylede kesilmesi filan hic acimadi hissetmedim bile

anam 8 cm. açılınca vermiyolarmı yapmam ozaman ben sonuna kadar öyle uyuşuk die istiyodum doğurmam içimde tutarım valla :) Sen nerede yaptın bu arada doğumu bak korkmuyodum şimdi korkmaya başladım :) Toplamda nekadar sürdü doğumun

Bu arada kimse beğenmiyor oğlumun ismini :) 12 kişi beğenmemiş aşkoslun beğenmeseniz bile beğeniyomuş gibi yapsaydınız okadar heveslendik şurda :)

hiiiiccccc korkma 8 cmden sonrasi kolay geliyo zaten ben almanyada yasiyorum burada oldu dogumum ilk cocugum oldugu icin 15 saat sürdü ama normal dogum o kadar büyütülecek kadar korkunc bisey deilmis bide19 yasindayim düsün artik hem bütün uyusukluk gitmiyo ki gene de kaliyo uyusukluk biraz senin ilk bebis mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…