iyilik nolsun bebisle ugrasiyom senden nbr kiz hem bem bemn alamanyali deilim geleli daha 1,5 sene oldum evlenipte geldim
Anaaammm bende seni evlenip oraya gittin sandımdı millet oraya gider sen burayamı geldin :)))))) Hoş benim kardeşimde buraya getirecek galibam :) bebişin nasıl öpüyo teyzesi onun bal yanacıklarından
kiz zaten öle evlenip almanyaya geldim simdi almanyadayim.bebis cok iyi allaha sükür
Tamam olabilir yanlış anlaşılmalar :))))) olsun işte alamanyalısın şimdi :)
senin bebis nasil
İyi teyzesi ne yapsın bu aralar oda coştu içerde kıpır kıpır durmuyo yerinde erken gelirşe hiç şaşmam valla :44:
aman dur kiz daha 8 haftasi var
Valla öyleee aman gelmesin ztn de içimde erkenden çıkıp gelecekmiş gibi bi his var
annelerin icine dogarmis benim aslinda 17n haziranda dogmasi gerekti ama ben hep diyodum 3-4 gün önce dogcak die öle de oldu 14 haziranda geldi yakisiklim
ooyy kıyamam ben ona içime doğduğu gibi olursa erkenden gelir kuzum erkenden gelmez inşallah..... Bu arada biz arenden vazgeçtik gibi bilionmuuuu
peki ne olacak teyzesinin yakisiklisinin adi
dogurdun mu kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Harika 1'isim. aLLah yawrunuza kawuŞturSun
aren bir isim gibi değildi bir ara kelime gibi erenin değişiği gibi duruyor tuhaf arnavut olduğunuz için düşünmüşsünüz ama erkek çocuğuna göre güzel değil bence...
bende beğenmedim malesef çok itici bir isim
anlamsızzz bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?