Doğuma Hazırlık Galiba Oğluşumun İsmine Karar Verdik Bu sefer :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hadi şimdide oylayalım :)

• Ankete Katılan
    97
iyilik nolsun bebisle ugrasiyom senden nbr kiz hem bem bemn alamanyali deilim geleli daha 1,5 sene oldum evlenipte geldim

Anaaammm bende seni evlenip oraya gittin sandımdı millet oraya gider sen burayamı geldin :)))))) Hoş benim kardeşimde buraya getirecek galibam :) bebişin nasıl öpüyo teyzesi onun bal yanacıklarından

Anaaammm bende seni evlenip oraya gittin sandımdı millet oraya gider sen burayamı geldin :)))))) Hoş benim kardeşimde buraya getirecek galibam :) bebişin nasıl öpüyo teyzesi onun bal yanacıklarından

kiz zaten öle evlenip almanyaya geldim simdi almanyadayim.bebis cok iyi allaha sükür

annelerin icine dogarmis benim aslinda 17n haziranda dogmasi gerekti ama ben hep diyodum 3-4 gün önce dogcak die öle de oldu 14 haziranda geldi yakisiklim

ooyy kıyamam ben ona içime doğduğu gibi olursa erkenden gelir kuzum erkenden gelmez inşallah..... Bu arada biz arenden vazgeçtik gibi bilionmuuuu

aren bir isim gibi değildi bir ara kelime gibi erenin değişiği gibi duruyor tuhaf arnavut olduğunuz için düşünmüşsünüz ama erkek çocuğuna göre güzel değil bence...

bende beğenmedim malesef çok itici bir isim
anlamsızzz bana göre

inşallah sağlıklı rahat bir doğum olur. isim çok güzel. oğlumuz olursa biz de eşimle aren i düşünebiliriz. tarihi kökeni ve yayıldığı geniş coğrafya ismin anlamını çok daha genişletmiş. adı gibi parlasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…