Doğuma Hazırlık Galiba Oğluşumun İsmine Karar Verdik Bu sefer :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hadi şimdide oylayalım :)

• Ankete Katılan
    97

Evet benim ilk bebiş ohh ala benim yaşda kartlaştı az biraz 28 oldum ondanda zor olabilir ben en iyisi sezeryan olayım :) kestir kurtul :)))))))) 15 saat ne demek yaa zor valla ben yol yakınken döneyim :)

Evet benim ilk bebiş ohh ala benim yaşda kartlaştı az biraz 28 oldum ondanda zor olabilir ben en iyisi sezeryan olayım :) kestir kurtul :)))))))) 15 saat ne demek yaa zor valla ben yol yakınken döneyim :)

eger sartlarin uygun olursa bence normaldogum yap sana tek önerim normal dogumun sonrasi cok rahat sezeryan olan arkadaslarim var dikislerinin agrisindan bebeklerini kucaklarina alamadilar ne kartlasmasi kiz gencsin daha

Eşinmi doğuruyo cnm sen doğuruyosun yaşa takık değilim senin 19 yaşında olmana rağmen okadar sürdüyse benim bu yaşta kaç saat sürer daha zor olur belki diye dedim :)

valla benim esimde doguma girdi dogumdan sonra bana dediki sen 1 dogurdun ben9 dogurdum dedi bosver hic kafana takma allah yardimcin olur insallah 1 avazda kurtulursun ben 3 avazda kurtuldum

valla benim esimde doguma girdi dogumdan sonra bana dediki sen 1 dogurdun ben9 dogurdum dedi bosver hic kafana takma allah yardimcin olur insallah 1 avazda kurtulursun ben 3 avazda kurtuldum

Bak işte gördünmü :) Öyle derler babalr 9 doğururmuş :) Ayyy amiinnnnnnnn inşallah bakalım yaaa şaka bi yana hayırlısı tabiiimki Sağol

valla bende öleyapar sandim ama iyi dayandi ve cok faydasi oldu insanin eline tutacak birine cok ihtiyaci oluyo

Valla almanyada öle olabilir belki ama burada nasıldır bilemicem alıyolarmı hiç bilmiyorum isterim ama o kanbile aldırırken rengi kaçıyo ben avaz avazken duramaz diye tahmin ediyorum..... Yoksa evet çocuğu tek yapmadım yanımda olsun doğarkende

yani görsünlerde degerimizi bilsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…