Bu arada kimse beğenmiyor oğlumun ismini :) 12 kişi beğenmemiş aşkoslun beğenmeseniz bile beğeniyomuş gibi yapsaydınız okadar heveslendik şurda :)
hiiiiccccc korkma 8 cmden sonrasi kolay geliyo zaten ben almanyada yasiyorum burada oldu dogumum ilk cocugum oldugu icin 15 saat sürdü ama normal dogum o kadar büyütülecek kadar korkunc bisey deilmis bide19 yasindayim düsün artik hem bütün uyusukluk gitmiyo ki gene de kaliyo uyusukluk biraz senin ilk bebis mi canim
bence cok güzel oglunun ismi
Evet benim ilk bebiş ohh ala benim yaşda kartlaştı az biraz 28 oldum ondanda zor olabilir ben en iyisi sezeryan olayım :) kestir kurtul :)))))))) 15 saat ne demek yaa zor valla ben yol yakınken döneyim :)
'Aren' güzelmş cnm 'aren doğu' daha bi güzel olmuş anlamı da çok güzel senin yazdığın şekilde
eger sartlarin uygun olursa bence normaldogum yap sana tek önerim normal dogumun sonrasi cok rahat sezeryan olan arkadaslarim var dikislerinin agrisindan bebeklerini kucaklarina alamadilar ne kartlasmasi kiz gencsin daha
19 nerde 28 nerde 10 yıl kartım Sana göre
ayyy canim benim yaa 40 lar 50 ler ne yapsin sekerim hem benim esimde 28 yasinda
Eşinmi doğuruyo cnm sen doğuruyosun yaşa takık değilim senin 19 yaşında olmana rağmen okadar sürdüyse benim bu yaşta kaç saat sürer daha zor olur belki diye dedim :)
valla benim esimde doguma girdi dogumdan sonra bana dediki sen 1 dogurdun ben9 dogurdum dedibosver hic kafana takma allah yardimcin olur insallah 1 avazda kurtulursun ben 3 avazda kurtuldum
Bak işte gördünmü :) Öyle derler babalr 9 doğururmuş :) Ayyy amiinnnnnnnn inşallah bakalım yaaa şaka bi yana hayırlısı tabiiimki Sağol
esin girecek mi dguma
öyle bişey söledinki dayanamaz kızz o bayılıverir oracıkda :))))))))) Piskopata bağlar valla
valla bende öleyapar sandim ama iyi dayandi ve cok faydasi oldu insanin eline tutacak birine cok ihtiyaci oluyo
Valla almanyada öle olabilir belki ama burada nasıldır bilemicem alıyolarmı hiç bilmiyorum isterim ama o kanbile aldırırken rengi kaçıyo ben avaz avazken duramaz diye tahmin ediyorum..... Yoksa evet çocuğu tek yapmadım yanımda olsun doğarkende
yani görsünlerde degerimizi bilsinler
Vallahan öyle dicem ama öyle olurmukii ayy kurban olurum ben kocama biliyo kıızzz :)
günaydinnnnnnnnn
Günaydıııınnnnn nbrrrr alamanyalı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?