Galiba patronuma aşık oldum

sevates

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
10
0
16
Antalya
Kızlar ben derdimi kimseye anlatamıyorum , anlatacak kimseleri bulamadığımdan geldim buraya uye oldum, anlayacağınız yeni üyeyim. Kızlar ben galiba patronuma aşık oldum. Ben şimdi merkezi İstanbul olan bir şirketler gurubunun Antalya şubesinde çalışan bir proje mühendisiyim , güzel bir işim oldukça da sıradışı bir patronum var. Patronum sıra dışı dedim gerçekten de öyle kendisi 43 yaşında uzun boylu oldukça hoş bir adam. Adam iki dil bilen üstelik oldukça da kültürlü biri. Bu adam karısından boşandıktan sonra 4 senede çok çabuk ilerlemiş, çok büyümüş,şu anda da oldukça zengin biri başka ne isterki bir insan dimi. Hiçbir zaman gösteriş yapmayan karşısındakine zenginliğini hissettirmeyen mütevazi de bir adam. İş dünyasından tanımayan bir adam bu adamın zengin biri olduğunu anlayamaz.şöyle bir örnek vereğim kendisi hakkında Antalya yı bilenler bilir bizim şirket büromuz konyaaltında kendisinin Lara’da dublex bir villası var villanın bahçesinde de bir BMW X6 4X4 cip. Birde bu adamın zengin olmadan önce oturduğu ,şehrin içinde kiralık basit bir dairesi daha var. Adam bu daireyi sonrada boşaltmamış hala hafta içinde burda kalır şirkete yürüyerek gelir gider. Villasına ancak hafta sonları gider. Arabasını bile hafta sonları kullanır. Bu adamın hiç mi kusuru yok diyeceksiniz var hem de çok kötü bir kusur, kadınlarla gönül eğlendirmeye bayılıyor. Ayrıca onlarla istediği gibi oynuyor. Ben şimdi başkalarının yalancısıyım dediklerine göre bir kadını kafaya koyduysa ne yapar eder tavlarmış. Söylediklerine göre şimdiye kadar hiçbir kadını villasına götürmemiş hep kiralık o eski dairesine götürmüş,güzel bir gecenin sabahında kadın ayıldıktan sonra o eski eşyaları evi gördükten sonra bye bye deyip giderlermiş. Böylece işinin kalmadığı kadından da kurtulması kolay oluyormuş Bütün bunları bizim şirket şöförü gevrek gevrek gülerek üstelik yüzümüze bakarak anlatmıyormu çıldırıyorum. Bir de demezmi siz kadınlar çok aptalsınız müstehak size , bizim patrona da helal olsun iyi yapıyor sizlere diye. Ama duyduğuma göre son ilişkiye girdiği kadından baya etkilenmiş bir arkadaşına onunla evlenmeyi düşünebilirdim keşke gitmeseydi demiş hatta işyerine çiçek göndermiş mesaj filan atmış ama kadın yapamıycam kusura bakma demiş. İşte ben bunları duydukça düşündükçe galiba bu adama aşık oldum. Şimdi kimbilir kimle gönül eğlendiriyor diye düşündükçe kıskançlıktan çıldıracak gibi oluyorum. Elimde değil ne yapayım. Dikkatini çekmek için nelermi yapmadım ama yok olmadı. Sadece bana değil hiçbir kadın çalışanına göz ucuyla bile bakmıyor bu adam. Ne yapacam ben bir akıl verin bana.Unut filan demeyin bir şey söyleyin.

Adamın iğrencliklerini duydukça mı aşık oldunuz? Zengilinliğine mi?

Koskoca proje mühendisi, şirket şoförüyle oturup böyle iğrenc muhabbetlere mi giriyorsunuz?

aşk falan değildir de size yaşam tarzı ve zenginliği ilginç gelmiş sanırım, bir de iş yerinde kimseye bakmaması falan, neden ilk baktığı ben olmayayım diye düşünmüş olabilirsiniz bilinçaltınızda...

bu arada şoför de işine baksa daha iyi olurmuş... adam iş hayatında profesyonel biri sanırım, o yüzden özel hayatı merak konusu olmuş, cazip gelmiş herkese ki konuşuluyor...

diğer taraftan 43 yaşında adamı yola getirmek, huyunu suyunu değiştirmek, yaşam tarzına müdahale etmek çok yorar sizi kanımca...

şu anda da oldukça zengin biri başka ne isterki bir insan dimi.

huzur ister mutluluk ister.... Siz adama değil parasına aşık olmuşsunuz...

şöfor mühendise,mühendis patrona,patron diğer kadınlara gibi

Patronunun parasina egosuna tav olan ilk kadin değilsin, son kadin da olmayacaksin.
Bu sıradan hikayenin yan rolü olmak senin tercihin.
Yargilayamam.
Lakin söz konusu parası değil karizması dersen,
Bu karizma nasil birşeymis bir tane çöp toplayicisinda bulunmuyor derim.
Aşk ne büyük yanılgı.
Insanın başka emellerini gizlediği ne büyük yalan, bazen.

Sizi cezbedenin adamın zenginliğnin olduğunu düşünmekteyim..

Oldukça zengin, bir insan daha ne ister ki cümlenize istinaden mutluluk ister, huzur ister diye eklemek isterim..

İki görüşmede adamla beraber olan kadınlara müstehak.
Bugün kadınlar günü olduğu için bazı gerzek hemcinslerime çok ağır konuşmayacağım.

Ama bu adamın bu tavrının sebebi yine karşısındaki kadındır.
O kadınlardan biri olup olmamak senin elinde yani.
Arkana bakmadan kaç kaç kaç.

Sonuç; yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, şoför haklı kardeş

Merak etme yakında farkeder seni ama götüreceği yer eski dairesi değil villası olur...Seni bırakmak için bahaneside hazır nasıl olsa...

anlattıklarına bakarsak bence o sana yaklaşsa bile sen ondan uzak durmalısın.. sonuçta üzülen taraf sen olacaksın.. o zaman üzüleceğine şimdi üzül daha iyi. keşke demektense belki olurdu demekte fayda var..

kadın haklı arkadaş bu adamı boşamakta. adamın cm si olmayı mı istiyorsun benmi yanlış anlıyorum.

Son düzenleme:
neye aşık oldugunu bende anlayamadım

Bazen insanda şöyle psikoloji olur ; hızlı yaşayan erkekler birgün gelir bir bayanla karşılaşırlar ve hayatları değişir aşık olurlar evlenmeyi düşünürler konu sahibeside o kadın olmak istiyor olabilir:26:

benimde anlamadığım kadınlar gidince değilde uyanıncamı evin eskiliğini görüyorlar..

giderken körmüymüş gözleride o iş olduktan sonra ay beni villaya götürmedi diye bırakıyorlar

dikkatini neden çekmeye çalışıyosun ki?
tek gecelik kadın olmaya mı...
iyiki adam çalışanına göz ucuyla bakmıyomuş...
unut kardeş unut

Adamın iğrencliklerini duydukça mı aşık oldunuz? Zengilinliğine mi?

Koskoca proje mühendisi, şirket şoförüyle oturup böyle iğrenc muhabbetlere mi giriyorsunuz?

Orda biraz yanlış ifade ettim sanırım.Ben tabiki şöförle oturup muhabbet etmiyorum etmemde izinde vermem ,dediğiniz gibi bu çok iğrenç olurdu ama birkaç defa bizim kızlarla muhabbet ederken gördüm ister istemez duydum şöförün söylediklerini. Orda gerçekten yanlış ifade ettim. Yoksa haklısınız. Evet zenginliğide etkilemiş olabilir beni ne bileyim işte huzurda isterim tabi.Öyle hemen yargılayıp asmayın beni. Çekiyor işte adam beni ne yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…