Galiba patronuma aşık oldum

Yanlış konu başlığı ."Galiba patronuma aşık oldum " değil de " Galiba patronumun PARASINA aşık oldum " olmalıydı .zira anlattıklarınızda ben masum aşk duygusunu göremedım .varsa yoksa para ,para,para ve yine PARA !

Adamın parası başınızı öyle döndürmüş ki kullandığı aracın markasından tut ,nerede hangi ilde villası var maşallah hepsinin muhasebesini tutmuşsunuz .şunu da eklemeden geçemeyeceğim ; şoför arkadaşın söyledikleri bu gidişle sizin içinde geçerli olacaktır.Bu zihniyetinizle ancak tek kullanımlığa layik görünürsünüz çünkü.ilk defa bu kadar kaba bir yorum da bulunuyorum ,ancak konu miğdemi öyle bulandırdı ki hele ki aşk gibi masum bir duyguyu para aşkıyla karıştırılmasına tepkisiz kalamadım !

Son düzenleme:
how i met your mother dizisini izleyenler varsa, patron oradaki barney karakteri gibi.. bu ne ya

ustelik o barney türlü türlü tilkilikler yapıyordu, kadın tavlama konusunda taktikler geliştirmekle uygulamakta gecikmiyordu.gunde 1 kadın deiştiriordu. uzun soluklu ilişkilerde kacan. öyle ki alışkanlık hale getirmiş. aynı patronunuz gibi sevates. sen bence ucmuşun yok mutevazı yok cok kıbar. sen öle goruor olabilirsin bense azılı capkın olarak goruorum. mutevazı gibi davranıor cunku kadınları paraya alıştırmamak ve parayı kaptırmamak ıcın yapıor. eski dairesi var cunku orada kadınlarla gonul eglendirdikten sora orada bırakmak cok kolay. (c)alacak bişey yok değerli bişey yok. gidiyim orada yaşıyım demeyecek kimse. calısanlarla ask yasamıor cunku ayrıldıktan sora hic kimse durmaz işinde. deneyimli elemanlarını kaybetmemek ıcın yapıor. yoksa zarar edecek.

Son düzenleme:

etkilenmişsin sadece, aşık olduğunu düşünmüyorum. dikkatimi başka bir şey çekti benim, zenginliğinden fazlaca bahsetmişsin, adamın varlıklı olması mı bu kadar etkilemiş acaba seni?

Türk filmi gibi anlatmışsınız bundan sonrasını da ben yazıyım.

Siz onun zenginliğine fakirliğine aldırmadan gönlünü çalarsınız sizi de önce o eski fakirhanesine götürür.
ama Siz çaktırmazsınız sizinle bura da bile yaşarım dersiniz.
Patron sizin gözünüzün aç olmadığını onu aslında gerçekten sevdiğinizi düşünür.. ve Aşk başlar..

Mutlu yuva zenginlik hayallerine kavuşan bir kadın. ne kadar mesudum bilemezsiniz. gibi gibi.

değiştirebilir de.

Adam iğrenç ötesi ---- budalası bir adam belli siz hala nasıl tavlarım diyorsunuz.. üzgünüm ama

Çapkın zengin çocuğunu, kendine körkütük aşık eden, köle yapan kadın olursan
Etrafındaki herkes ''vaybee'' diyecek.
İşte senin asıl istediğin bu. Ama yanlış yoldasın güzelim hiç bulaşma

Bu iğrençlikleri duyduktan sonra adamın nesine aşıksınız sizce?
Bence siz adama değil zenginliğine hayran kalmışsınız.
Sizinle de gönül eğlendirmesini istemiyorsanız bence uzak durun.

o kadar paradan evden arabadan mülkten bahsetmişsin ki koskoca yazıdan gözüme çarpan tek onlar. mühendissiniz ne işiniz olur öyleleriyle. para pul başka türlü de kazanılır, şoförün dediği gibi bazılarına müstehak.
Şoför de kıskanmışmı ne

ben de başlığı görünce adam bekarsa neden olmasın dedim ama adam resmen hasta kadınlara bunu yapan birine aşık olmazdım ama midem cok bulanırdı o adamı görmek bile istemezdim her gece başka ten iğrençççç..

Aşık olmamıssın; adamın iş adamlığına, araçlarına, villasına..... kısacası gücüne hayran kalmıssın ve onun hayatında özel olabilir miyim, adamın dizginlerini elimde tutabilir miyim düşüncesindesin. Hayal kırıklığın yakındır. Proje müdürü ve şöför muhabbetide iş yerinde olmaması gereken bir durum ayrıca. Yapabiliyorsan, çalışkan, seviyeli, sadece işiyle ilgilenen bir hanımefendi edasıyla adamı kendine hayran bırak. Adamın yaptığı şeyleri şöförü anlatırsa da bir daha dinleme bence, dinlediğin anda aynadaki aksini düşün....

Sevates,
Hala ayni duygularda misin? Tek soyleyecegim, denemek istedikten sonra biz ne soylersek soyleyelim sen icinden geceni yapacaksin. Ask ya da heyecan diyelim biz ona ne meslek dinler ne de baska bir sey. Burada yorum yazan hepimiz zengin olsun olmasin haketmeyen birine mutlaka kapildik. Ama dinleyeceksen, verebilecegim tek tavsiye: isten ayril ya da baska bir subeye rotasyon iste.

40 yaşındaki tecrübeli patronunuz sizin ondan hoşlandığınızı çoktan anlamıştır.Buna rağmen tavırları sıradansa size karşı böyle adamların peşine düşmeyin derim ben .hayaller kurmadan .böyle adamların egosunu yükseltmeyin sallayın gitsin umursamaz görünün kaçan her zman kovalanır.olursa olur olmuyosada umrumda değil diye düşünün ve öyle davranın .hayatta herşey kısmet olmuyosada zorlamanın alemi yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…