Galiba patronuma aşık oldum

Siz patronunuza değil, parasına aşık olmuşsunuz.

Çünkü anlattığınız tarzda bir yaşamı varsa aklı başında hiçbir bayan o adama aşık olmaz, sizin gibi parasına aşık olur.

Dikkatini nasıl çekersiniz kısmınada gelince kiralık daire için mi dikkat çekmek istiyorsunuz, villa için mi?

Yorumlar ona göre değişirde.

Son düzenleme:

Adamın yaptığı şeyleri duyunca uzaklaşmak yerine sizin hoşunuza gitmiş olmalı ki beni çekiyor diyorsunuz. kendinize yazık edersiniz. İş işten geçmeden siz bu işten vazgeçin derim.

Aşk bu, zengin de olsa çulsuz da olsa değişmez. Aşk aşktır.
Ama konu sahibesinin şu an ki duygusu aşk mı onu bilemiyoruz tabi.

Zira dünyayı, maddi varlığının rahatlığına güvenerek ürolojik bölgesinin etrafında döndüren erkeklere nasıl aşık olunuyor ben bilmiyorum.
Tecrübem yok yani:26:

Son düzenleme:
O bahsedilen kadınlardan biri olmak istemiyorsan uzak durmalısın canım

Arz, talep meselesi. Talepte dusus oldugunda beyimiz kaldirima cakilacak haberi yok. Kadinlarimiz da biraz akilli olsun. Boyle biri evlense de durmaz, durulmaz.

şoför bu kadar ayrıntıyı bildiğine göre,patron onuda atmış villaya

Tipik erkek aslinda hic bir extra ozelligi yok. Pardon "zengin" olmasi onu kaf dagi yapiyor.

Aslında adamın sırf zenginliği değil beni etkileyen ne bileyim o mütevaziliği sadeliği arabası olduğu halde işe yürüyerek gidip gelmesi kimseye tepeden bakmaması öyle demeyin bunlar ufak tefek şeyler belki ama adam değişik bir şey işte.Bunlarda adamı biraz esrarengiz ve cazip kılıyor.

adam seni istemez

onun kadar zengin değilsin sanırım hem işyerinde bu durumun hoş karşılanmayacağını düşünür seni beğense bile, hadi herşeyi bir kenara bıraktı diyelim sen de hayatından gelip geçen o kadınlardan birisi olursun en fazla, şirkette çıkan dedikoduların baş aktörü olduğunda bu baskılara dayanamayıp istifa ettiğinde çok ağlarsın.kısacası ne şamın şekeri ne arabın yüzü boşver ve yoluna devam et tabii patronun olmadan

Benzin parasi harcamak istemedigi icin ise yuruyerek gidip geliyordur, mutevaziliginden degil. Kadinlara tepeden bakiyormus, var mi otesi?

işe yürüyrek gidip gelmesi mütevazilik mi?
yeni öğrendim vallahi.ben yanlış biliyomuşum..

Son düzenleme:
Onun tek kişilik ilişki defterine adını yazdırmak istemiyorsun muhtemelen ;

Onun aşık olduğu kadın olup , ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişki umut ediyorsun yine muhtemelen.Hani her istediğini elde eden adamı kendine aşık eden kız rolü cazip geliyor kulağına.

Yok öyle bir dünya , o dünya yeşilçamda kaldı

Varsa da ufak bir ihtimal , bu ufacık ihtimali göze almaya değer mi ; bir sabah köhne eski bir dairede gözlerini açmaya ???

spor olsun diye yürüyerek gelip gidiyordur ya da cimriliğinden.

Arz, talep meselesi. Talepte dusus oldugunda beyimiz kaldirima cakilacak haberi yok. Kadinlarimiz da biraz akilli olsun. Boyle biri evlense de durmaz, durulmaz.

Böyle durumlarda bizim de egolarımız devreye giriyor sanırım.
Bak ben bu adamı nasıl yola getirdim diyebilmek için gereksiz bir hırsa giriyoruz.
Sonuç, kötü eşyalı kiralık ev ve gözyaşı

şoför bu kadar ayrıntıyı bildiğine göre,patron onuda atmış villaya

Badezuzuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…