Orda biraz yanlış ifade ettim sanırım.Ben tabiki şöförle oturup muhabbet etmiyorum etmemde izinde vermem ,dediğiniz gibi bu çok iğrenç olurdu ama birkaç defa bizim kızlarla muhabbet ederken gördüm ister istemez duydum şöförün söylediklerini. Orda gerçekten yanlış ifade ettim. Yoksa haklısınız. Evet zenginliğide etkilemiş olabilir beni ne bileyim işte huzurda isterim tabi.Öyle hemen yargılayıp asmayın beni. Çekiyor işte adam beni ne yapayım.
Merak ettigim, o kisi orda calisan siradan biri olsaydi ve zengin olmasaydi yine asik olur muydun?
Şoföre aşık olmadığına göre sanmıyorum ben. (Benim Fikrim)
Aşk bu, zengin de olsa çulsuz da olsa değişmez. Aşk aşktır.
Ama konu sahibesinin şu an ki duygusu aşk mı onu bilemiyoruz tabi.
Zira dünyayı, maddi varlığının rahatlığına güvenerek ürolojik bölgesinin etrafında döndüren erkeklere nasıl aşık olunuyor ben bilmiyorum.
Tecrübem yok yani:26:
Tipik erkek aslinda hic bir extra ozelligi yok. Pardon "zengin" olmasi onu kaf dagi yapiyor.
şoför bu kadar ayrıntıyı bildiğine göre,patron onuda atmış villaya
Aslında adamın sırf zenginliği değil beni etkileyen ne bileyim o mütevaziliği sadeliği arabası olduğu halde işe yürüyerek gidip gelmesi kimseye tepeden bakmaması öyle demeyin bunlar ufak tefek şeyler belki ama adam değişik bir şey işte.Bunlarda adamı biraz esrarengiz ve cazip kılıyor.
Aslında adamın sırf zenginliği değil beni etkileyen ne bileyim o mütevaziliği sadeliği arabası olduğu halde işe yürüyerek gidip gelmesi kimseye tepeden bakmaması öyle demeyin bunlar ufak tefek şeyler belki ama adam değişik bir şey işte.Bunlarda adamı biraz esrarengiz ve cazip kılıyor.
Arz, talep meselesi. Talepte dusus oldugunda beyimiz kaldirima cakilacak haberi yok. Kadinlarimiz da biraz akilli olsun. Boyle biri evlense de durmaz, durulmaz.
şoför bu kadar ayrıntıyı bildiğine göre,patron onuda atmış villaya
spor olsun diye yürüyerek gelip gidiyordur ya da cimriliğinden.
villa değil eski ev
yani 43 yaşında rahatsızları önlemek için tabii ki yürümesi gerekecek
yoksa akşamdan akşama spor pek işe yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?