Galiba patronuma aşık oldum

hey Allahım yürüyerek işe gelmesine mi aşık oldun
çook karizmatik
sana o adamdaki en büyük esrarı söyliimmi soğuk havalarda içine giydiği içlik
başkada bi gizemi yoktur emin ol

Ev yakınsa herhalde yürüyerek gidip gelecek. Adam mükemmel olsa kadına kirli peçete muamelesi yapmaz.

çook karizmatik

içtiğim su boğazımda kalıyordu az kalsın çok güldüm

işe yürüyrek gidip gelmesi mütevazilik mi?
yeni öğrendim vallahi.ben yanlış biliyomuşum..

Benim için bir nevi mütevaziliktir.Ben ne adamlar gördüm.Altında kıytırık bir araba caka sata sata bakkala gider böyleleride var. Ayrıca adamın benzin parasını hesaba kattığını hiç sanmıyorum.benzinden batacak değil ya.

"İşte ben bunları duydukça düşündükçe bu adama aşık oldum"

Pardon?

Neyi duydukça aşık oldunuz?

1-Laradaki dubleks villasına ve onun önündeki bmw cipe mi
2-Kadınlarla olan günü birlik maceralarına mı
3-Şöförün bile diline doladığı gereksiz dedkodularına mı
4-Her kadını elde edeilecek kapasitede olmasına mı

Neyine aşık oldunuz ?

Şahsen ben bu anlattıklarınızda aşık olunacak bir nane göremedim de ondan soruyorum .

İlaveten o şirket şöförüyle nasıl bir ilişkiniz var da adam tutup patronun kadınları eve atmasını anlatıyor size.
Hem de gevrek gevrek gülerek

Sizi ne cezbetmiş bilemiyorum ama unutun gitsin (ay pardon unutun felan demeyin demiştiniz demi )

bu adama karşı olan aşkınızı taze tutmaya çalışın çünkü bu aşk sizi terbiye edecek ve gerçek aşka yaklaştıracak.ancak bu yol çok meşakkatli olacak ve sabır gerektirecek.yaa o sıradan kadınlardan olacaksınız ya da nirvanaya ulaşacaksınız pardon pardon ne nirvanası nikah masası olacaktı; tabi ki başka bir erkekle

katar katar öyle öyle zengin olmuştur emin ol. öyle bir zengin biliyorum işyerinde çay demletirken çeşme suyundan yaptırıyor çayı, hergün menemen yaptırıp yiyor bu bahsettiğim adamın aylık geliri 60-70 bin lira civarı

cimrilik die bişey demedim.
bence ödü patlıyodur elinden kapacaklar die
halbuki kiralık evlerde yoruluyo baya bide üstüne yürüyomu bu adam üstelik kırk küsüründe

inşaat mühendisi olarak böyle biriyle çalışmışlığım var

mütevazilik mi adam kadınları eski eve götürüyor parası için başların bela olmasın diye
ama siz işe yüreyerek gitmesine mütevazilik diyorsunuz

bende ne adamlar gördüm kadınlara değer veren tek bi bayanla adam akıllı ilişki yaşayıp nikah kıyan
sizin zengin mütevazi adamın işi gücü kadınları kullanıp atmak

kızam sussana yaa

konu sahtemi bilmiyorum espride yapmıyorum çünkü
benim çocukluk arkadaşımda bu kafadan o aklıma geldi sinir oldum
aman biraz parası olsun aman bir iki karizmatik baksın ağızları açıkta kalıyo kızların
git çabala elde etmek için sonrada ağlayıp sızlarsın beni bıraktı diye

"Siz kadınlar çok aptalsınız mütehak size.Patron iyi yapıyor size"

Bu şöförün bir yarası mı vardır nedir

Yoksa bir eziklik mi hissetmeliyiz.
Patronu kadar kabarık bir listeye sahip olmadığı için .

Niye hemen astınız kestiniz kızı yav. Ne var bunda, ilgisini çekmiş adam. Hemen koynuna girmemişya adamın. Karizmatik, zengin, iş güç sahibi bir adam hangi kadını cezbetmez acaba. Şimdi bana "aaaa olurmu kardeş valla ben etkilenmem" diyin de güldürün beni.

Sanki burda yorum yapan herkes mükemmel insanlar. Geçin bunları.

Konu sahibi arkadaşa gelirsem eğer: güzel kardeşim temkinli ol yinede sen bu adama karşı. Tamam özellikleri iyi güzel hoş ama her gece başka bir kadınla olan bir adama ben olsam oldukça temkinli olurdum. Dikkatini çekmeye çalış(nasıl yaparsın bilmiyorum) ama olmuyorsa da olmuyordur.

çook karizmatik

Nereye çektiniz işi ya.ben adam mükemmel demedim zaten özel hayatını düşünürsen arızalı bir tip.
Anlamanız lazım ben anlatamıyorum işte ,bir arkadaşın söylediği gibi belki hayatındaki son kadın
olmak istiyorum ama biliyorumki yeşilçam değil burası.Ben dertleşmek istedim sadece sizlerle ,hiç mi
kalp acısı çekmediniz.hep mükemmel erkekleremi aşık oldunuz.

Para sen nelere kadirsin . Sevgili olcaksın ertesi gün senide unutucak sonra burda yeni bir konu sevgilim beni aldattı kızlar ne yapmalıyım. Bmw de gidicek cipte laradaki villada konyaaltındaki dükkanda kiralık pis evde ay çok karışık adamın serveti yorrdu beni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…