Aslında adamın sırf zenginliği değil beni etkileyen ne bileyim o mütevaziliği sadeliği arabası olduğu halde işe yürüyerek gidip gelmesi kimseye tepeden bakmaması öyle demeyin bunlar ufak tefek şeyler belki ama adam değişik bir şey işte.Bunlarda adamı biraz esrarengiz ve cazip kılıyor.
Orda biraz yanlış ifade ettim sanırım.Ben tabiki şöförle oturup muhabbet etmiyorum etmemde izinde vermem ,dediğiniz gibi bu çok iğrenç olurdu ama birkaç defa bizim kızlarla muhabbet ederken gördüm ister istemez duydum şöförün söylediklerini. Orda gerçekten yanlış ifade ettim. Yoksa haklısınız. Evet zenginliğide etkilemiş olabilir beni ne bileyim işte huzurda isterim tabi.Öyle hemen yargılayıp asmayın beni. Çekiyor işte adam beni ne yapayım.
hey Allahım yürüyerek işe gelmesine mi aşık oldun
çook karizmatik
sana o adamdaki en büyük esrarı söyliimmi soğuk havalarda içine giydiği içlik
başkada bi gizemi yoktur emin ol
işe yürüyrek gidip gelmesi mütevazilik mi?
yeni öğrendim vallahi.ben yanlış biliyomuşum..
çook karizmatik
Benim için bir nevi mütevaziliktir.Ben ne adamlar gördüm.Altında kıytırık bir araba caka sata sata bakkala gider böyleleride var. Ayrıca adamın benzin parasını hesaba kattığını hiç sanmıyorum.benzinden batacak değil ya.
Benim için bir nevi mütevaziliktir.Ben ne adamlar gördüm.Altında kıytırık bir araba caka sata sata bakkala gider böyleleride var. Ayrıca adamın benzin parasını hesaba kattığını hiç sanmıyorum.benzinden batacak değil ya.
katar katar öyle öyle zengin olmuştur emin ol. öyle bir zengin biliyorum işyerinde çay demletirken çeşme suyundan yaptırıyor çayı, hergün menemen yaptırıp yiyor bu bahsettiğim adamın aylık geliri 60-70 bin lira civarı
inşaat mühendisi olarak böyle biriyle çalışmışlığım var
kızam sussana yaa
çook karizmatik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?