benim hedefim daha büyük olurdu.önce tövbe etsin ama benim aşkım buna sebep olsun, sonra o da yetmesin hacca gitsin.yüzünü sürsün ağlasın sızlasın.o kadar yola gelsin ki bana örtünmelisin desin.sonrasını düşünürdüm artık
Mesaim bitti. işten çıkıp eve gideceğim beni anlamaya çalışan dalga geçmeyen herkese teşekkür ederim.sadece şu soruma dürüstce cevap verin lütfen ,hanginiz bu adam acaba nasıl bir şey diye merak etmedi.Hiçmi merak etmediniz acaba neye benziyor diye. Herkese sevgilerimle.
Mesaim bitti. işten çıkıp eve gideceğim beni anlamaya çalışan dalga geçmeyen herkese teşekkür ederim.sadece şu soruma dürüstce cevap verin lütfen ,hanginiz bu adam acaba nasıl bir şey diye merak etmedi.Hiçmi merak etmediniz acaba neye benziyor diye. Herkese sevgilerimle.
elin sonradan görme kadınlara paçavra muamelesi yapan krosunu niye merak edeyim Allahaşkına.Mesaim bitti. işten çıkıp eve gideceğim beni anlamaya çalışan dalga geçmeyen herkese teşekkür ederim.sadece şu soruma dürüstce cevap verin lütfen ,hanginiz bu adam acaba nasıl bir şey diye merak etmedi.Hiçmi merak etmediniz acaba neye benziyor diye. Herkese sevgilerimle.
şoför bu kadar ayrıntıyı bildiğine göre,patron onuda atmış villaya
bana kalsa kaynana, görümce ve elti olmayacaksa bu adamı bırakma derim
Konuyu okuyunca aklıma grinin 50 tonu kitabı aklıma geldi,oradada chiristian grey kadınları kullanıp atıyordu acayip zengindibuda o olmasın sakın
eski turk fılmlerınde kaldı onlar bestiiiiimmm :))))Bazen insanda şöyle psikoloji olur ; hızlı yaşayan erkekler birgün gelir bir bayanla karşılaşırlar ve hayatları değişir aşık olurlar evlenmeyi düşünürler konu sahibeside o kadın olmak istiyor olabilir:26:
su içiodum püskürttüm dısarı gulmeye calışırken bogazımda kalıodu nerdeyse... iptal ettin benişoför bu kadar ayrıntıyı bildiğine göre,patron onuda atmış villaya
valla inan hıc merak etmedim. anlattıgın adam o kadar ıtıcı geldiki, okurken ıyhhh dedım... herkesın beklentısı kriterleri farklı işte...Mesaim bitti. işten çıkıp eve gideceğim beni anlamaya çalışan dalga geçmeyen herkese teşekkür ederim.sadece şu soruma dürüstce cevap verin lütfen ,hanginiz bu adam acaba nasıl bir şey diye merak etmedi.Hiçmi merak etmediniz acaba neye benziyor diye. Herkese sevgilerimle.
o ...... olarak işaretlediginide insanlar merak ettıgınden baslarına gelıo..vallaha hiç etmedim.
adamın başına ya meraktan ya da ....... gelirmiş ne gelirse.
sana ikisindende gelmesin dikkat et
kadir gecesi doğmuşsun otur oturduğun yerde
konu fake ise belkide bundan esinlenmiştir
Aslında adamın sırf zenginliği değil beni etkileyen ne bileyim o mütevaziliği sadeliği arabası olduğu halde işe yürüyerek gidip gelmesi kimseye tepeden bakmaması öyle demeyin bunlar ufak tefek şeyler belki ama adam değişik bir şey işte.Bunlarda adamı biraz esrarengiz ve cazip kılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?