Galiba senden ayrılıyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi helenic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

helenic

Ziyaretçi
Yorumluk değil,sadece yazmak istedim.
Evlilik herkesin harcı değilmiş...Sadece 4 ay oldu,ve sanırım bu burda bitiyor.
Uçak biletimi iptal ettim...Şimdi havaalanı yolunda olmam gerekirken; evime ve ona gideceğim yerde,laptop başında aval aval bakıyorum ekrana.
Hiçbir şey düşünemiyorum.
Düşünmekte istemiyorum...
Evliliklerin sadece şiddet,ihanet,saygısızlık dahilinde bittiğini zannederdim.
Öylesine bittikleride oluyormuş...

Gerçekten bittimi emin değilim.
Ama bitirmek istiyorum.
Okuldan sonra bıraktığım ideallerime geri dönmek istiyorum...

Yazamıyorum bile.Aklımdan geçenlerle parmaklarımın yazdıkları farklı gidiyor.
Bu kadar basit bir durumdan ayrılmamız gerekiyormu,aslında hayır.
Ama tuhaf bir şekilde gerçekten ayrılmak istiyorum.

Oh be rahatladım...Ağlayasım var ama halen

Evlilik bu kadar basitmi??
Evcilikten değil evlilikten bahsediyorsunuz değilmi, umarım yanlış anlamışımdır...
Bir ömür düşünürken 4 ayda bitirmek???

cnm yorum istemiosun...peki ne istiosun anlamadım.istersen biraz daha aç paylaş burda...belki iyi gelir sanada..

yorumluk değil demişsin ama yazasım geldi.

4 aylık bir evlilik ihanet, şiddet, saygısızlık haricinde sevginin bitmesinden biter sanırım.
bu da çok erken değil mi? o zaman birbirini tanıyamayan iki şnsan evlenmiş demek derim.
ya da geride kalan hayaller duyulan özlem bitirir mi evliliği..

yorum istemiyorsan hiç yazma daha ii ...anlamıyorum şu siteye yazanları yaa..kimisi yazar yorum istemez kimisi yazar yorum yapın der ,olumsuz yazınca saldırıya geçer ...yani bütün tuhaf insnlar bu sitede mi toplanmış ne anlamıyorum ..

Evlilik bu kadar basit mi ...Çocuk oyuncağı mı ...Madem boşancaktınız ne diye evlendiniz diye sormazlar mı adama..

Karar gene senin.Ben sadece -sen istemediğin halde - yorum yapanlardanım.

Bariz bir sebep yokken neden boşanmak ?

evlenmek yanlış kararnış. ama yazık olmuş ailelere, onca masrafa, umutlara...

ŞÖyle bır sÖz var

bazen herkesın Üzerıne geldıĞını dÜŞÜnÜyorsanız dıkkat edın belkı sız ters yÖne gırmıŞsınızdır.

DıyeceĞım Şu kı 3. Bır kıŞıdende fıkır alın lÜtfen sadece 4 ayda ne oldukı bu kadar yıpratan sızı.gerÇı boŞanma kararını 1 sanıyedede alırsınız ama evlılıkte 4 ay bence kısa bır sÜre olmuŞ
rabbım yrd olsun
eĞer paylaŞmak Öıstersenız bız burdayız

Hakkında hayırlı olur inşallah verdiğin karar !!

kusura bakmayın ama evcilik oynuyormuş gibi anlatmışsınız evliliği
bana göre siz evliliğin nasıl bir kurum olduğunu idrak edememişsiniz

hayırlısı olsun.duygular bitmiş bence. bitmese bunları düşünmezdiniz.

Az evvel açtığın konu 'şu arkadaşının eşiyle alakalı olan' sanırım kendinden bahsettin...
Puzzle birleşiyor...
Keşke gerçeği söyleseydin.
Burada kimse öcü değil ki seni yesinler...

bazı şeyler sonradan koyar be canım........alışmak zor evet evlilik herkesin harcı değil ama oyunda değil çok büyük bişey yoksa bozma evliliğini şimdi böyle hissediyor olabilirsin ama ayrılık koyar insana unutma hiç uğruna bitmemeli ..........güzel günleri düşün...hiç mi sevmedin? hiçmi özlemiyceksin? ona göre karar ver hayırlısı olsun hakkınızda ....

Hayırlısı neyse o olsun. Kararınız size güzel günler getirsin.

Arkadaşlar, konu sahibi ayrıntıya girmeden yazmış ve paylaşmak istemiş. Dört duvar arasında ne yaşandığını kimse bilemez. Nedenlerini bilmeden "evililik ciddi iştir, evcilik mi oyunuyorsunuz." diye eleştirmek doğru değil bence. Ne hayatlar var, ne nedenler var.

Anlatmak istemiyorsa "e konu açtın her ayrıntıyı ver" de diyemeyiz. Sadece yazıp rahatlamak istemiş, bize de içimizden geliyorsa bundan sonrasında mutluluk dilemek, gelmiyorsa okuyup geçmek düşer.

Ayrıntı yok ama bence de bir evliliği sadece aldatma ve şiddet bitirmez, 4 ayda olsa insanı yıpratan ya da yeni farkettiği ve karar vermesine gerek bir neden olabilir. Arkadaş bir konu açmış zaten, eğer konu dediği gibi arkadaşına ait değilde kendisine ait ise, böyle bir psikolojiye düşmüş ve karar almış olabilir. Belkide kaldıramamakta haklı.

bencede arkadas sadece yazip rahatlamak istemis bu onun hayati kimse yorum hakkina sahip degil ortada bir gercek varki oda mutlu olmadigi herkesin karari sadece kendini ilgilendirir bence saygi duymak lazim umarim gelecek iyi gunler getirir ve kimse verdigi kararlardan pismanlik duymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…