Destek olan,hakkımda hayırlısını dileyip fikir veren herkese teşekkür ediyorum.
Birde şu akıllı,mantıklı görüneceğim-olacağım diye yazı yazanlar iyice saçmalamışlar.
Şu bana "evlilik çocuk oyuncağımı" diye direk çemkiren kişilere şu lafı demek istiyorum; ben buraya bir sorun yazmadım,ayrıntı detay girmedim...Yaşadıklarımızı bilmeden ne haddinize bana bu ithamda bulunuyorsunuz. Ve beni tanımıyorsunuz... Evcilik değilmiş,alla alla. Bak sen. Demek ki ciddi bir sorun var bu noktaya gelinmiş değil mi.
Biriside yok anlamıyormuş... Derdimi yazmadan gidiyormuşum...
Çok güldüm...
Burası paylaşma platformu,içimdekileri yazdım. Bu da bu forum başlığının bir içeriği. İlla sorunlarımı deşifre mi etmem gerekiyor. İstediğim şekilde yazarım,bu sitenin içeriğide bu zaten. Gereksiz buluyorsanız okumazsınız,yazmazsınız olur biter. Hayret valla...
Ayrıca bir önceki açtığım konu sanal sex muhabbetleri falan benim eşimle ilgili sorunlar değil. Yine birisi ordan hakkımda hüküm veriyor,yemezdik seni diye. Biraz şurda insanların yazdıklarına itaat edin,kendi kendinize anlamak istediğiniz gibi karar verip hüküm koymayın. Pes yani...
Arkadaşlar,gerçekten yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Bu sitede birilerinin manevi yönden destek olması harika birşeymiş.Sizlerle artı olarak şunu paylaşmak istiyorum...
Sorunumuzun çıkış noktası; benim sağlık durumunun ailesinin öğrenmesiyle ilgili.
Sağolsun eltim, üstüne vazifesi olmayan şeyleri gidip anlatmış.
Bilmiyordu da,sanırım hastane kağıtlarımı falan gördü.
Ve sanıyorum az çok olanları tahmin ettiniz.
Eşimin ailesi bu konuda anlayışsız.
Eşimle aramızda bu konuda hiç problem yok.
Ama yoruldum eşimin ailesiyle kötü olmasından. Ve ailesinin benim sağlığım konusunda daha da üzücü laflar etmesinden.
Artık son zamanlarda eşimle tartışmaya başladık alakasız konularda.Hemde haddinden fazla.
Sinirimizi istemeden birbirimizden çıkarmaya başladık. Hemde öyle böyle değil...
Birbirimizin daha fazla tartaklamanın alemi yok. Bir süre ayrı kaldık.
Hayırlısı olsun diyorum sadece,böyle şeyler herşeyden soğutuyor insanı.
Bazı aileler böyle işte,"hayırlısı olsun,herşey allahtan,kısmetse olur" diyeceklerine; başka türlü tepkiler verebiliyorlar bencilce.
Ailesine kızamıyorum. Biraz küçük yerde yaşadıkları için,hoş görüp cahilliklerine veriyorum.
Ama çok üzülüyorum...Çok...Çokkkk...
canim biraz okuyunca daha net gordum sorununu. cocuk elbette onemli fakat bi aileyi dagitacak kadr onemli hale gelmesinin en buyuk nedeni cevredir.sanirim esini cok seviyosun ve tum bunlar birbirinizden soguttu sizi. duygularini ve hislerini sadece sen bilebilirsin elbet.ama eger esinle aranizdaki bagin cok ince bile olsa oldugunu biliyosan birileri icin hareket etme derim ben. konusan konusuyo her zaman. inan bu tur insanlar sen cocuk dogursan bile konusmaya devam edecekler. cunku yapilari bu. bu seferde baska seyler konusup araniza girmeye calisacaklar esine son bir sans verip acaba konussan nasil olur ?onlari hayatinizdan cikararak devam edebilirsiniz belki ve lutfen uzulme artik tip oylesine gelistiki yillarca cocugu olmayip sonradan olan onlarca aile biliyoruz ustelik bu senin sucun degil bundada vardir bir hayir insallah hersey duzelecek biraz sabir biz burdayiz yanindayiz:)))
Önceki konunuzu sormuş idim.. Sonra açıklamanızı okudum. Gerek kalmadı.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.. Gerçekten birbirinizi seviyorsanız daha kuvvetli bir sarılma olabilir aranızda diye düşünüyorum. Biraz ara vermek bazen iyidir...
aslında insanı üzüyor derdini anlatıpta anlamak istemeyen insanlar olduğunda
empati yapamama zaman zaman benimde olmuştur ama sadece aptal bir durum karşısında ama boşanma gibi durumlarda karşı taraf zaten hasas ve kırılgandır tabi ki
boşanılır karşındaki kişi sürekli seni üzüyorsa mutlu olamıyorsan varolan enerjini bitiriyorsa illaki evli kal diyemem bir uyumsuzluk kolay değil kimsede belli yaştan sonra huy düşünce değiştirme girişimlerinde bulunmaya bilir inada bine bilir
evlilik bence beraberce bir pencereden aynı görüntüyü yakalamak
ama olmuyorsada bunu kabullenip gereken bir karar almak mutlu olmak için zaten ne yapıyorsak mutluluk içindir kim mutsuz olmak için yaşar ki ?
bir kararı verecek çok fazla cesur kadında yok zaten ülkemizde
Hanımefendi bu forum eleştirilere açıktır dolayısıyla herkes istediğini yazar. Sizin bunlara "çemkiriyo" deme hakkınız yok. Eğer bir konu açtıysanız iyi yada kötü yorumlar muhakkak gelecektir. Eve yaşadıklarınızı kimse bilmiyor, dolayısıyla sadece yazdıklarınıza göre yorum yapılıyor. Şonuçta yazınız bir hiç yüzünden bitirilen bir evliliği gösteriyor. Kimse müneccim değilki sizin yaşadıklarınızı bilsin...Lütfen hakaret derecesine varan yazılar yazmayın ve eleştirilere açık olun. ıyi yazanlara destek oluyo diyip kötü olumsuz yazanlara bu şekilde ithamda bulunamazsınız...
Evliliğiniz içinse hayırlısı olsun... Bu konuya son yorumumdur bu sağlıcakla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?