H
helenic
Ziyaretçi
- Konu Sahibi helenic
-
öncelikle çok üzüldüm..
eşinin ailesinden de hiç hürmetle bahsedemeyeceğim çünkü bu bir sağlık meselesi, eninde sonunda...
eltine ise diyecek laf bulamıyorum..
neyse onları mevzu yapmayalım.
bu tip mevzular çiftler arasında olmasa bile daha geniş çevrede illa ki yıpratıcı oluyor. sanırım anladıgım kadarıyla senın bu saglık durumun(ne oldugunu bilmiyorum sadece bebek oluşumuna engel diye tahmın ediyorum) evlenmeden bilinen bır durummuş ve eşin bunu kabul ederek senle evlenmiş.
bu durumda sen o kadar günahsızsın ki..
eşin de eminim bunu iyi biliyor..
hakkınızda hayırlısı olsun. henüz çok genç bir evlilik ve inan bana sağlık sorunun ne olursa olsun, tıp çok ilerledi ve bunun yanında tıpın bile hayrete düşebilceği şekilde bebek sahibi olan çiftler var...
Helenic arkadaşım sağlık sorunların varmış bunu bilmiyordum ben de öylesine alınmış bir karar diye bakıyordum konuna.
Hatta demiştim evlilik bu çocuk oyuncağı değil diye...
Keşke sen de ilk başta yazsaydın da anlasaydık be kuzum fisfisfis
Çocuğunuzun olmamasını ılımlı karşılamanız ne güzel olgun bir davranış ..Hele eşini tebrik ediyorum bu hususta çok anlayışlıymış.
Eltiniz sütten çıkmış ak kaşık olmalı ona neyse sizin sorunlarınızdan
Eşinin ailesi eninde sonunda öğrenecekti ama eltinizden değil belki eşinden belki de senden.
Sanırım üçüncü kişiden öğrenmek zorlarına gitmiş olacak .
Bir ilişkiyi üçüncü kişiler herzaman daha fazla yıpratır zaten kulak asmamaya çalışın.
Dediğin gibi biraz zaman verin birbirinize.
Teşekkür ediyorum canım...
Şöyle özetleyim,bende "erken menapoz" teşhisi var. Ne yazık ki geri dönüşü mucize diye tabir ediliyor.Bunu elbette ki eşim evlenmeden önce biliyordu.Bu konu aramızda en ufak bir pürüz bile yaratmadı.
Eşimin ailesi epey bir farklılar,küçük bir kasabada yaşıyorlar ve çok tahsilli insanlar değiller.
Buna rağmen kendilerini bazı konularda aşamamışlar;haliyle vizyonları dar,bazı konularda çok daha bencilce ve düşüncesizce davranabiliyorlar.
Örnekte ki olduğu gibi işte...
Eltim ise sormayın gitsin,şu güne kadar hiçbir samimiyetimiz olmadan nasıl böyle birşeyi kendisine münasebet gördü,eşim ve ben bu konuda çıldırma noktasındayız.O apayrı bir vaka zaten...
Eşim ; ailesinin bu konuda anlayışsız olabileceğini,bu yüzden bir süre çocuk düşünmek istemediğimizi (hoş,imkanımız olsa işimiz dolayısıyla zaten düşünmezdik) ,daha ilerde ise sorunun benden değil,eşimden kaynaklandığını söylememizi uygun görmüştü.
Sağolsun,kilometrelerce ötede yaşayan ve onunla hiçbir paylaşımımızın olmadığı nam-ı değer biricik eltim, haddine olmadan gidip artık her nasıl öğrendiyse, bunları anlatmış.
Akıl,terbiye,görgü noksanlığı...Başka birşey değil.
Umuyorum hakkımızda hayırlısı olur. İyi dileklerin için sağol canım.
Bir "hiç" öyle mi?
Siz okumadan yorum yapıyorsunuz galiba. Arkadaşın sağlık problemi var, ne olduğunu ben anladım ama arkadaş adına söylemem doğru olmaz, önemli ve hassas bir konu, eşinin ailesinin karşı geldiği bir durum var, ama diyorsanız iki insan dışındakiler "hiç" tir onu bilemem tabi, bu arada direkt üzerinize alınıp "çemkirir gibi" yazmışsınız
Sağol krizalitcim...
Ama sanıyorum anladığın sanal sex olayı :) değil...inan keşke o olsaydı da bu olmasaydı.
Anlattım işte yine detaylara girmeden. Öpüyorum...
Canım nasılsın? Kendini nasıl hissediyorsun? İyi ol.... Kadın olmak güçlü olmaktır inanki en zayıf anlarımızda bile erkeklerden daha güçlüyüz.... Kendine dikkat etCanım; ben dün bu ilk yazdıklarımı yazarken açıkcası derdimi anlatmak yada yorum almak için falan yazmamıştım.
Nitekim,sorununda ne olduğunu o yüzden anlatmadım,hiç bahsetmedim.Detaylara falanda girmedim. İçimi dökmek istedim sadece.
Bu bile bazıları için sorun oldu :1closedeyes:
Gel gelelim bugüne, laf lafı açtı,sorunu anlattım...
sanıyorum biraz daha rahatladım :)
Canım nasılsın? Kendini nasıl hissediyorsun? İyi ol.... Kadın olmak güçlü olmaktır inanki en zayıf anlarımızda bile erkeklerden daha güçlüyüz.... Kendine dikkat et
Sağol canım,gayet iyiyim bir süre ayrı kalmak iyi oldu. kaydirigubbakcemile2
Bakalım,bir süre daha böyle....Sonra elbet herşey yoluna girecektir.
Bu arada yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... opuyorumnanaktan
Herşey gönlümüzce olsun opuyorumnanaktan
Helenic cim telefonla felan görüştünüz mü peki..
Nasıl geçiyor konuşmalarınız
Evet canım görüşüyoruz akşamları.
O da sinirden ettiği laflar için üzgün.
Bende ona ettiğim laflar için pişmanım.
Açıkcası iyi geldi bir süre ayrılık.
İnsan daha iyi görebiliyor kendi pürüzlüklerini
Ama olanlardan cidden yıpranmışım.
Zaten soğumaya çeyrek kalmıştı.
Yeni yeni kendime geliyorum.
Hatta geliyoruz.
Ne zaman geleceksin diyor...
Ya açıkcası ailesine karşı nasıl tavır takınmalıyım bilmiyorum eğer biz normale dönersek...
Böyle bunları düşündükçe daral geliyor.
Canım yorumlara fazla takılma.. agzı olan konusuyor.. sen hakkındaki dogru düzgün yorumları kagale al bence..
zamanında bende konu actım bir sovulmedigimiz kalmıştı.. hasbinallah..
konuya gelince evliliğini bitirme canım..ayrı kalmak degerinizi bildirecektir biribirinize ama yuvanızı dagıtmayın..
eşinin ailesiyle de konusursun dökersin derdini.. eşin kabullendiyse elaleme susmak düşer..
en baştaki yorumunu okudugumda sebepsiz biten bir evlilik diye evlilikten sogudum bir an ,içim buz kesti. ama olayın içini okuyunca sevgi yatan bir evlilik oldugunu anlayınca icim rahatladı..
Allah hidayet etsin o eltinide..
herkese inat mutlu ol.. kimse kimsenin iyiliğini istemez bu dünyada.. bunu bilir bunu söylerim..
Ayrılık birbirinizin kıymetini daha iyi anlamanıza yardımcı olmuş bak ne güzel.
İnşallah düzelirsiniz :1hug:
Umarım canım..İnşallah :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?