Bu pek mümkün değil. . Eşim bütün sorunun bende olduğuna inaniyor. . Kesinlikle red ederEsinizi alıp bi piskologa gitmeyi deneseniz . belki evliliğinizi de kurtarırsiniz. Bu durumdan.
Erkeklerin genel bakış açısı .uzuldum adınıza .güvenir misiniz esinize aldatiyo olabilir mi ?ailesini tampon yapıp .Bu pek mümkün değil. . Eşim bütün sorunun bende olduğuna inaniyor. . Kesinlikle red eder
Aynen öyle , artik kaybetme korkusu yok . Cünkü o kadar ayrilmak istedim ki artik sen bilirsin diyor. Ve ailesi cok büyük rol oynuyor. Oğulari hatali da olsa Hep afferim paşam oluyor . Ben usandim . Ve artik nasil davranacağimi şaşirdimGerçekten işiniz zor. Bari ikinci bebek için acele etmeyin. Eşiniz sizden epeyce uzaklaşmış görünüyor. Iyi olduğunuz zamanlarda nasıl davranır konuşurdunuz peki bunları hatırlamaya ve hatırlatmaya çalışsanız. Tabi bu evlilik sadece sizin çabanızla da yürümez. Sizi kaybetme korkusu yok.
Doğrusu bebek olduğundan beri hic bir sey yok . Yani 2 aydirÇok afedersiniz ama bunu bilerek daha sağlıklı yorum yapabilirim.
Cinsel hayatınız nasıl?
Doğrusu bebek olduğundan beri hic bir sey yok . Yani 2 aydir
bunu ilk başlarda çok denedim ama artik olmuyor .. yani zaten dokunma yalandan diyor .. Sen bende heves birakmadin diyor. . iliski aninda konuşsam bile bitikten sonra yine ayniBu eşleri birbirinden tamamen uzaklaştırır.
O hiç yaklaşmıyor mu?
Siz yaklaşmayı deneyin.
Başka anlarda sizi dinlemeyen bir erkek severek cinsellik yaşadığı karısını
o an dinler ve sakin bir iletişim kurar diye düşünüyorum.
bunu ilk başlarda çok denedim ama artik olmuyor .. yani zaten dokunma yalandan diyor .. Sen bende heves birakmadin diyor. . iliski aninda konuşsam bile bitikten sonra yine ayni
o kadar doğru anlatiniz ki diyecek başka şey bulamiyorum. . aynen öyle hissediyor .. Ama konuştum hattaliyim dedim , düzelelim dedim sende dikkat et dedim .. ama o kendinde hatta görmüyor sorun orda . herseyi bana yüklüyor ama bende kendi kendime delirmiyorum yani . ne yapmam lazim benim ? Kendimi cok yalniz hissediyorumAdamı ayrılık lafları ile çok bıktırmışsın sanırım.
Yani gidersen git be yeter olmuş.
Şu saatten sonra ayrılık düşünmüyorsan eğer al karşına dürüstçe konuş.
Hatalarımın farkındayım ama senden de bunları bekliyorum.
Bak artık bir yavrumuz var böyle evlilik olmaz.
Mutlu olalım, yeniden başlayalım.
Karşılıklı dikkat edelim, hatalarımızın tekrarı olmasın.
Ben seni hala seviyorum de yani.
Üzgünüm ama gerekli gereksiz en ufak sorunda bırakcam, ayrılmak istiyorum dediğin
için hatalısın. Kendi ellerinle itmişsin onu ailesine.
Sana olan güvenini kaybetmiş.
Bir gün bırakıp gider kolaylıkla nasılsa diye şimdiden vazgeçmiş.
o kadar doğru anlatiniz ki diyecek başka şey bulamiyorum. . aynen öyle hissediyor .. Ama konuştum hattaliyim dedim , düzelelim dedim sende dikkat et dedim .. ama o kendinde hatta görmüyor sorun orda . herseyi bana yüklüyor ama bende kendi kendime delirmiyorum yani . ne yapmam lazim benim ? Kendimi cok yalniz hissediyorum
cünkü artik bir bebegimiz var , hem o yeri geldi affetmek istemediğim hattalar yapti. Ve aslinda bana istiyorsan git dedigi zaman tmm bitsin diye cvp verdiğimdede kiziyor . Bak hazirim diysoğumuş sizden ya onun istediği gibi olursunuz yada bu hayat böyle gider bu kadar ayrılmak istedikten sonra şimdi bu çaba niye anlamadım
Ya denemek istiyorum aslinda .. Ama mesela bugün cikti isim var diye hala yok . Dişarda arkadaşlariyla. Bense kucagimda bebek ağliyorumBir süre seni beni bırakacaksın.
Karşılık beklemeden sen kendini değiştireceksin.
Sessiz ol, o kadar uyumlu, hoşgörülü bir kadın ol ki şaşırsın eşin.
Ailen deme hiç mesela ailem de deme.
Sanki dünyada bir tek sen, o ve çocuğunuz varmış gibi yaşa.
Hiç dırdır etme, ufacık surat asma, bakışlarında bile bir sinir görmesin.
Eğer bir öküz değilse senin bu güzel adımına olumlu bir karşılık verecektir.
cünkü artik bir bebegimiz var , hem o yeri geldi affetmek istemediğim hattalar yapti. Ve aslinda bana istiyorsan git dedigi zaman tmm bitsin diye cvp verdiğimdede kiziyor . Bak hazirim diy
Ya denemek istiyorum aslinda .. Ama mesela bugün cikti isim var diye hala yok . Dişarda arkadaşlariyla. Bense kucagimda bebek ağliyorum
Ya çok yorgunum .. Bunu yapinca eşim yine bana oynama diyecek . ve bu bebekle daha bir kere dişari çikmadik biz . Bunun ne suçu var . Bunlar aklima gelince iyice deliriyorum. Değmez bu adama diyorumİşte gelince gülümseme ile karşıla.
Nasıl geçti günün diye sor.
Şaşırt onu. Her zamanki gibi davranarak düzeltemezsin.
Önce güvenini kazanmalısın.
Sonra ilgisini kazanacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?