Galiba sevilmiyorum. ..

YArali32

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
120
7
16
35
Fransa
Herkese iyi pazarlar öncelikle, ben artik o kadar yorgunum ki derdimi paylaşacak bir yere ihtiyacim var...
Benim en büyük derdim eşim...
Biz eşimle severek evlendik ama Hep sorunlu olduk.. Sevgiliylen hersey çok güzeldi ama ne zaman yüzüğü taktik bizim herseyimiz dert oldu .. kisacasi benim ailem onu istemedi , onun ailesi beni. Derken hersey problem oldu, aileler birbirini benimsemedi. Ama en büyük sorun ben oldum ... Hep ailem ve onun arasinda kaldim , ailem Hep zararin neresinden dönersen kar dedi , çok farklisiniz dediler , ki hakli ciktilar. Ô zaman ayrilmak istedim Hep eşim engel oldu .. nisanlandik denedim , evlendik yine denedim .. cünkü olmuyordu, Hep sorun .. Her neyse sonra düzeltik ve simdi 2 aylik bir bebegimiz var . Ama eşim çok farkli . Benimle artik ilgilenmiyor, her konuşmamiz tartişmaya yada kavgaya dönüsüyor, çok yiprandik.. ben derdimi anlatmak için çok konuştum ama o Hep kendini duyuyor. Benim esim işten gelir 5 dk girer hemen benim islerim var der çikar. Ve bu işler 2 - 3 saat sürer. Gelir uyur . Hafta sonu ayni işim var der gider .Bir kere bebeğimizi alip çikmadik. Eşim araba delisi araba sürmek bizden çok daha eğlenceli ona .. cok mesaj attim çok konuştum ama konu Hep ayni yere geliyor.. Bana .. Eşim bana sen Hep gitmek istedin , Hep vazgeçtin, hiç sevmedim, Hep kaçtin ben artik seni sevmekten yoruldum biktim dedi . Ben senin için herseyi yaptim ama sen Hep kaçtin dedi. Artik ben böyleyim istiyorsan kal istemiyorsan git dedi . eşim benim onun icin mücadele ettigimi görmüyor, inanmiyor. Yani artik beni yok sayiyor . Biz annesigilin aşagasinda oturuyoz yukari cikiyor bunu dolduruyorlar iniyor başliyor zaten benim tek annem babam var , onlar ölürse sende ceker gidersin yalniz kalicam pişman olucam babam öyle dedi diyor ... Anliyacağiniz oğlulari cikmakla da hakli, bağirmaklada, beni umursamamaklada. . Ben kadinmişim sabir edecekmişim, o bağirdiğinda susup tmm diyecekmissim! Ama ben böyle görmedim .. bu bile onun elline koz, sen yabancilar gibi yaşam istiyorsun ama bizde öyle degil dedi .. Yani ben şimdi ne yapicam ? onun gibi davraniyorum kiziyor , üstüne düşüyorum oynama diyor , konuşuyorum beynim dondu diyor. . Yani Hep sucluyum Hep sucluyum .. Ne yapicam ben ya ?

Esinizi alıp bi piskologa gitmeyi deneseniz . belki evliliğinizi de kurtarırsiniz. Bu durumdan.

Isiniz zor ben hic sevmiyorum boyle anne doldurusuna gelen adamlari. Iste boyle durumlarda buyuk sozu dinlemek ne kadar onemli. Siz onun icin herseyi yaptiniz ailenizi karsiniza aldiniz ama suclu hep sizsiniz. Boyle bir ortamda ne sizin psikolojiniz dogru duzgun olur ne de bebeginizin. Esinizle aile terapisine gitmeniz gerekiyor ama kabul etmiyo diyosunuz bu durumda esiniz evliliginden vaz gecmis gibi. Once esinizin psikolojisinin duzelmesi lazim bence ve kaynanadan uzak bir yere tasinmak.

Ben olsam bir süre susar mesafeli davranirim .. sonra kim ne yapmis hakliymis görsün

Esim aldatiyor mu bilmiyorum .. Güvenim yok ama şüpem de yok aslinda ... Ayri eve gelince cok istedim eşim istemiyor .. Benim ikimiz yalniz kalinca çok bağardiğimi söylúyor. . ki öyle cünkü yukarda ailesi olunca canim istedigi gibi olmuyor ama gidince onlar canim nasil isterse öyle kiziyorum ..
Eşimi umursamamaya da çalişiyorum, bu kez beni umursamayani ben hic umursamam dedi . Ya ben artik gercekten yoruldum, usandim

Gerçekten işiniz zor. Bari ikinci bebek için acele etmeyin. Eşiniz sizden epeyce uzaklaşmış görünüyor. Iyi olduğunuz zamanlarda nasıl davranır konuşurdunuz peki bunları hatırlamaya ve hatırlatmaya çalışsanız. Tabi bu evlilik sadece sizin çabanızla da yürümez. Sizi kaybetme korkusu yok.

Çok afedersiniz ama bunu bilerek daha sağlıklı yorum yapabilirim.
Cinsel hayatınız nasıl?

Aynen öyle , artik kaybetme korkusu yok . Cünkü o kadar ayrilmak istedim ki artik sen bilirsin diyor. Ve ailesi cok büyük rol oynuyor. Oğulari hatali da olsa Hep afferim paşam oluyor . Ben usandim . Ve artik nasil davranacağimi şaşirdim

Doğrusu bebek olduğundan beri hic bir sey yok . Yani 2 aydir

Bu eşleri birbirinden tamamen uzaklaştırır.

O hiç yaklaşmıyor mu?
Siz yaklaşmayı deneyin.

Başka anlarda sizi dinlemeyen bir erkek severek cinsellik yaşadığı karısını
o an dinler ve sakin bir iletişim kurar diye düşünüyorum.

bunu ilk başlarda çok denedim ama artik olmuyor .. yani zaten dokunma yalandan diyor .. Sen bende heves birakmadin diyor. . iliski aninda konuşsam bile bitikten sonra yine ayni

bunu ilk başlarda çok denedim ama artik olmuyor .. yani zaten dokunma yalandan diyor .. Sen bende heves birakmadin diyor. . iliski aninda konuşsam bile bitikten sonra yine ayni

Adamı ayrılık lafları ile çok bıktırmışsın sanırım.
Yani gidersen git be yeter olmuş.

Şu saatten sonra ayrılık düşünmüyorsan eğer al karşına dürüstçe konuş.
Hatalarımın farkındayım ama senden de bunları bekliyorum.
Bak artık bir yavrumuz var böyle evlilik olmaz.
Mutlu olalım, yeniden başlayalım.

Karşılıklı dikkat edelim, hatalarımızın tekrarı olmasın.
Ben seni hala seviyorum de yani.

Üzgünüm ama gerekli gereksiz en ufak sorunda bırakcam, ayrılmak istiyorum dediğin
için hatalısın. Kendi ellerinle itmişsin onu ailesine.

Sana olan güvenini kaybetmiş.
Bir gün bırakıp gider kolaylıkla nasılsa diye şimdiden vazgeçmiş.

o kadar doğru anlatiniz ki diyecek başka şey bulamiyorum. . aynen öyle hissediyor .. Ama konuştum hattaliyim dedim , düzelelim dedim sende dikkat et dedim .. ama o kendinde hatta görmüyor sorun orda . herseyi bana yüklüyor ama bende kendi kendime delirmiyorum yani . ne yapmam lazim benim ? Kendimi cok yalniz hissediyorum

soğumuş sizden ya onun istediği gibi olursunuz yada bu hayat böyle gider bu kadar ayrılmak istedikten sonra şimdi bu çaba niye anlamadım

Bir süre seni beni bırakacaksın.
Karşılık beklemeden sen kendini değiştireceksin.
Sessiz ol, o kadar uyumlu, hoşgörülü bir kadın ol ki şaşırsın eşin.

Ailen deme hiç mesela ailem de deme.
Sanki dünyada bir tek sen, o ve çocuğunuz varmış gibi yaşa.

Hiç dırdır etme, ufacık surat asma, bakışlarında bile bir sinir görmesin.
Eğer bir öküz değilse senin bu güzel adımına olumlu bir karşılık verecektir.

soğumuş sizden ya onun istediği gibi olursunuz yada bu hayat böyle gider bu kadar ayrılmak istedikten sonra şimdi bu çaba niye anlamadım
cünkü artik bir bebegimiz var , hem o yeri geldi affetmek istemediğim hattalar yapti. Ve aslinda bana istiyorsan git dedigi zaman tmm bitsin diye cvp verdiğimdede kiziyor . Bak hazirim diy
Ya denemek istiyorum aslinda .. Ama mesela bugün cikti isim var diye hala yok . Dişarda arkadaşlariyla. Bense kucagimda bebek ağliyorum

İşte gelince gülümseme ile karşıla.
Nasıl geçti günün diye sor.
Şaşırt onu. Her zamanki gibi davranarak düzeltemezsin.

Önce güvenini kazanmalısın.
Sonra ilgisini kazanacaksın.

İşte gelince gülümseme ile karşıla.
Nasıl geçti günün diye sor.
Şaşırt onu. Her zamanki gibi davranarak düzeltemezsin.

Önce güvenini kazanmalısın.
Sonra ilgisini kazanacaksın.
Ya çok yorgunum .. Bunu yapinca eşim yine bana oynama diyecek . ve bu bebekle daha bir kere dişari çikmadik biz . Bunun ne suçu var . Bunlar aklima gelince iyice deliriyorum. Değmez bu adama diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…