Galiba sevilmiyorum. ..

Ya çok yorgunum .. Bunu yapinca eşim yine bana oynama diyecek . ve bu bebekle daha bir kere dişari çikmadik biz . Bunun ne suçu var . Bunlar aklima gelince iyice deliriyorum. Değmez bu adama diyorum

Ama evliliğini bu noktaya getiren sensin.
Kendi adına düşen hatalar adına yorgunum demeye hakkın yok.
Önce sen başlattın o bu hale geldi.
Yine sen başlatacaksın ki düzelecek.

Gücüm yok diyorsan şimdi çık git, lafta kalmasın ayrıl.
Aynı evde yabancı olarak gençliğin tükensin mi istiyorsun?

Hayir istemiyorum . Onun icin gercekten gitmelimiyim diye düsünüyorum. Daha yaşimiz 25 bizim . Ben yaptim farkindayim ama düzelmiyor. iyikende dişarda kötüykende. Ben çok hataliyim farkindayim ama bu hatalari o yaptirtirdi. Artik düzelme gibi bir şans var mi sizce ?

valla canım eşin hiç sana suç atmasın. Onun basbaya işine böyle geliyor, karısı çocuğu evde nasılsa. Onun sizden başka bi hayatı var resmen. Maşşallah sürekli işi var sürekli dışarda keyfide yerinde. Bişilerin düzelmesini isteseydi senin-sizin üzerinize düşerdi. O bütün suçu sana atarak işin içinden sıyrılmış,çünkü uğraşmak istemiyor. İnsan evdeki karısını çocuğunuda mı görmez canım.,

Aldatılma ihtimalinde yüksek bu durumda biraz kurcuklasan mutlaka bişey bulursun gibime geliyor, ama emin ol yine sen suçlu olursun. Senin yerinde olsam bi sefer net şekilde baştan sona konuşur,sonra bavulumu alır giderdim. Ne hali varsa görsün nasılsa evde elimin altında diye bu rahatlık bence. Ama o zamanda ailesinin doldurmasıyla kendini iyice bişey sanıp boşanmaya gider işin sonu.

Bence var.
Ama yorgunum yine öyle diyecek, yine bunu yapacak gibi düşünceleri sil at kafandan önce.
Sen inadına iyi ol inadına gülümse.
Oynama diyorsa da desin.

Ben artık iyi olalım istiyorum.
Bunun için bir süre kendi payıma düşen hatalar adına sabırlı olacağım.
Ama bu süre bittiğinde sen hala oynuyorsun, oynama diye sızlanıp evinden, bizden
kaçarsan bitsin bile demeden sessizce gideceğim. Dönüşü de olmayacak.

Bil ve bizim için nasıl bir son istiyorsan ona göre davran de.
Al bebeğini çık yanından, alsın başını ellerinin arasına düşünsün.

Sen üstüne düşeni yap.
Giderken içinde acaba kalmasın.

Aynen bu fikirdeyim bende .. Hattalarim oldu evet biliyorum , bende sorumluyum ama oda pek mutsuz değil bu durumdan . Her gün her an dişari gitmek istiyen bir adam . Sordum acik acik aldatiyorsan delikanli gibi söyle dedim . Dişarda hava aliyorum iyi geliyor dedi . Hep mi ya ? Hep mi ?

icimde keşke kalmasin evet ..

icimde keşke kalmasin evet ..

Mesela yerinde olsam ararım yemek hazır seni bekliyorum derim.
Dediniz mi böyle şeyler? Hep olumsuz mu oldu karşılığı?
Kuru laf mı buldu? Yoksa eve gelip ona özel hazırlanmış sofra buldu mu gerçekten?

Yani ne bileyim sen tüm bunları yaptıysan ve onun sevgisi bu kadar bittiyse zaten uğraşma.

Benim eşim pek ev yemeği yemez. Ben onu tanidiğimdada çoğu zaman dişarda yerdi. Gel yemek hazir dedim demez olur muyum cvp tmm geliyom zaten geç gelir üstünede aç değilim ki der. Yani biz oturup beraber yemek yemeyiz pek . Ô Hep dişarda

Ya mesela bir sürü mesaj atiyorum anlasin diye bana verdiği ce val beynim donuyor artik okumuyorum zaten mesajlarini dedi . Karşilikli da konuşulmuyor cünkü ben biliyorum seni , senin diyeceğin belli , sen ne hakla konuşuyorsun ki ? cvp bunlar Hep

Ya alacaksin karsina ciddi sekilde konusacaksin...
Evliligine son bir sans vereceksin , yada yol vereceksin..

Esin bayagi havalara girmis ..
Seni umursamiyor , kaybetme korkusu yasamiyor..
Ona kaybetme korkusunu ögretmelisin , ciddi oldugunu bilmeli...
Annesinin babasinin lafiyla hareket ediyorsa isin cokk zor bacim...

eşin bana hiç masum gelmiyo,ben kesinlikle bi haltlar yediğini düşünüyorum,
bu böyle gitmez sanada yazık, seninde mutlu olmak hakkın!! Herşeyi senin üstüne atıp dışarda olmak ne güzel gerçekten. Evet seninde hataların olmuştur aama bunun tek taraflı olduğuna inanmıyorum yoksa bu şekilde üzülmezdin bence. Ama bu adamın iyi bir derse ihtiyacı var. Zaten zorla yanında tutamazsın sevgisi bittiyse. Aranızda cinsellik olmamasıda büyük sorun.En güzeli ne canım biliyor musun o nasıl kendini düşünüyorsa sende kendini düşün... Bu adamın bi haltı düzelteceği yok şu anda.

Yazdığın mesajlar erkeklere göre kafa şişirmek tarzında mesajlarsa okumuyordur evet.
Bir de sorunlarınız mesajla çözülecek gibi değil.
Göz göze, yüz yüze suçlamadan ama çözüm ister bir dille konuşmalısınız.
Yine de dinlemiyorsa gerçekten bitsin deme bile al çocuğunu git bir mektup bırak geride onu eşek gibi okur o zaman.

Ya ben bu kaybetme korkusunu nasil öğreticem ? o kadar denedik ki ayrilmayi artik umursamiyom havalarinda. Birde annesi gidemez babasi gelip almaz merak etme demiş

hayır bide sen bununla böle konuşuyosun mesaj falan atıyosun ya beyni donmuş bide beyfendinin havalara bakar mısın!!! Madem sen bu kadar kötüydün ne die senden çocuk yapmış. Sizin ki şu an evlilik değil zaten farkındaysan. Şu adama sağlam bi tokat indir ve sakın karşısında ezdirme kendini. Olmasan bile kararlı gözük dimdik dur

Aynen.. Masum durmuyor , zaten umrunda da değil. Ben ona güzel bir ders vermek istiyorum ama

Aynen .. Hep hakli .. Resmen beni pohpohla ben hakliyim diyor . 25 yaşinda hala annesi paşam diyor . Hala haklisin oğlum kizma diyor . Hep altan aliyor . Yordu beni

böyle insanlarla uğraşmakk çok zorrr, çocuk için erken karar vermişsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…