Ya aslinda biz çok tartiştik bu konuda. Ben bunu Hep dile getirdim o bana Hep sen nasil bunu diyorsun dedi . En son dedim ya varsa var de dedim umrunda degil hayret birisin sen dedi . Eşim Hep beni suçluyor. Ben yapmişşim onu böyle. Annesi oğlum sen yavaş yavaş eriyip bitiyorsun demiş . bundan sonra kendime bakicam annem üzülüyor dedi !!Aldatılma çıkarsa burdan, hiç şaşırmayacağım.
o ihtimal yüzde doksan zatenAldatılma çıkarsa burdan, hiç şaşırmayacağım.
ay şunun kıçına çak tekmeyi saçımı başımı yolucam pişkine bak ya o ana evladıda sen nesin pekiYa aslinda biz çok tartiştik bu konuda. Ben bunu Hep dile getirdim o bana Hep sen nasil bunu diyorsun dedi . En son dedim ya varsa var de dedim umrunda degil hayret birisin sen dedi . Eşim Hep beni suçluyor. Ben yapmişşim onu böyle. Annesi oğlum sen yavaş yavaş eriyip bitiyorsun demiş . bundan sonra kendime bakicam annem üzülüyor dedi !!
Ya zaten az kaldi gercekten ama simdi yine ben hatali olucam . Istemedi gitti diyecek . ô kadar kolay değil önce bir ders vermem lazim . Bir pişman etmem lazimay şunun kıçına çak tekmeyi saçımı başımı yolucam pişkine bak ya o ana evladıda sen nesin peki
emin ol o bu pişkinlikle adamı yatakta bassan buda senin yüzünden der, ama yaparım dersini veririm diyosan yapYa zaten az kaldi gercekten ama simdi yine ben hatali olucam . Istemedi gitti diyecek . ô kadar kolay değil önce bir ders vermem lazim . Bir pişman etmem lazim
Ne yapmam lazim bir bilsem ?emin ol o bu pişkinlikle adamı yatakta bassan buda senin yüzünden der, ama yaparım dersini veririm diyosan yap
Eee bu tüm suçu senin üstüne yıkması da bundan kaynaklıdır.Ya aslinda biz çok tartiştik bu konuda. Ben bunu Hep dile getirdim o bana Hep sen nasil bunu diyorsun dedi . En son dedim ya varsa var de dedim umrunda degil hayret birisin sen dedi . Eşim Hep beni suçluyor. Ben yapmişşim onu böyle. Annesi oğlum sen yavaş yavaş eriyip bitiyorsun demiş . bundan sonra kendime bakicam annem üzülüyor dedi !!
canım bu adamın senin yüzünü güldürceğine en ufak bi ihtimal vermiyorum. Boşansan kendine bi hayat kurabilir misin? Kendi ayaklarının üstünde durabilir misin? Yaşında çok genç hiç bişe için geç değil anlatabiliyomuyumUsandim yemin ederim . Resmen beni suclu ilan edip kendi hayat yaşiyor. Bense sinirden bütün gün ağliyorum. Sinirlerim alt üst oldu
Dururum. Ailem burda. Çalişiyorum. ona hic bir muhtaçliğim yok . tam tersi. ama çözüm mü bir bebeklecanım bu adamın senin yüzünü güldürceğine en ufak bi ihtimal vermiyorum. Boşansan kendine bi hayat kurabilir misin? Kendi ayaklarının üstünde durabilir misin? Yaşında çok genç hiç bişe için geç değil anlatabiliyomuyum
vazgeçsem geçerim diyosun yani, canım o zaman denemediğin ne kadar yol varsa dene derim. Yaptıklarının dışında tabi... Bu adama değermi anlarmı bence hayır ama herşeyi yaptım dersin en aznındanDururum. Ailem burda. Çalişiyorum. ona hic bir muhtaçliğim yok . tam tersi. ama çözüm mü bir bebekle
Ya büyük problem ailesi . Zaten ben kendime dokundurtmuyorum. Ô kesin . ama dedikleriniz yaptim. hic umursamadim yukari cikip beni kötüledi. annesi inip böyle olur mu yuvayi dişi kuş yapar dedi . ben bu adama cok kizdim bağardim gidicem yeter dedim cikti ben biktim anne ben ellimden geleni yaptim anlamiyor gidicem diyor dedi anneside ya edebinle otur yada git dedi . ô zmn gidicem dedim ona da delirdi hic mi bebeği düşünmüyon terbiyesiz dediAllah askina 2 aydir cinsel hayatimiz yok diyorsun. Aldatmiyorsa, 2 aydir bu adam ne yapiyor? Hep de masturbasyon yapilmaz yani. Bir yerdwn sonra o kesmiyor malesef. Bal gibi aldatiliyorsunuz. Hadi onu gectim. Bu kadar cins davranan konusan adam, birlikte oldugunuzda ne diyor? Ya da siz boyle cins biriyle nasil birlikte olabiliyorsunuz? Benim esim bana boyle davransa akli basina gelene kadar onunla kesinlikle birlikte olmam. Siz de oyle yapacaksiniz. Kiyafetlerini yikamayacaksiniz, utulemeyeceksiniz. Yemegini yapmayacaksiniz. Hic birseyine elinizi surmeyeceksiniz. Yiyip icip cocugunuzla keyfinize bakin. Acin film izleyin. Yuzune bile bakmayin. Ne hali varsa gorsun. Beyinsiz.
Evet bir işler dönüyor bencede.. onun verdiği tek cevap bende hic bir şey için heves birakmadin . bu . başka lafi yok . kendini çok seven biri o . benim zaten en çok aklimi kurcalayan 2 aydir ellimi bile tutmadi. kiz gibi sokulmuyormuşum. anliyacağiniz evliyken yalnizim.Bütün okuduklarimdan anladigim bu adam bir isler çeviriyor adam evde bile yemek yemiyor sizi takmiyor iliskide yok uzun zamandir bukadr nasil uzak olur gercekten cok üzüldüm adınıza inslaalh biran once huzur gelir evinize şaşkınim gereckten allah sabir versin anne oğul yigip bitirmeye calisiyorlar galiba nasil insanlik bu,sogukluk girmiş araniza belli allah ısla etsin eşinizi siz anladiniz simdi yalnislarinizi onunda caba gostermesi gerek ama adam gittikce uzaklasiyor nedesem daha bilmiyorum ama dua ve sabir diliyorum canim sizi tanimasamda cok üzüldum gercekten
Suan kendimi sizin yerinize koydum allah kimseyi caresiz birakmasin nedesem bilmiyorum tek diyecegim bir büyügünüzle konusmaniz baskada nepabikirsini bilmiyorum neyapsaniz terz teper diye birsey diyemiyorum cok zor bir durum tek başına bir evlilik böyle gitmez yani ayy bilmiyorum ben bile adiniza caresiz kaldi cümlelerimEvet bir işler dönüyor bencede.. onun verdiği tek cevap bende hic bir şey için heves birakmadin . bu . başka lafi yok . kendini çok seven biri o . benim zaten en çok aklimi kurcalayan 2 aydir ellimi bile tutmadi. kiz gibi sokulmuyormuşum. anliyacağiniz evliyken yalnizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?