Ay yok artık:)Adam biseksüel mi
ikimiz arasında iç olmaması gereken şeylerYok artık olağanüstü bir durum mu yaşadınız iyice merak ettik.
sorunun nasıl bi kapasiyedeyse artık uzman bile meslek birakacak...sen bu adamla nasıl evli kalabiliyosun anlamıyorum..uzman meslek hayatını bırakır o kadar
Dışkı mı..Valla uyuyamam meraktan...dışkıyla alakalı bisi mi yatakta...(fantazi olarak yani)ne bilem başka neden bıraksın uzman meslek hayatını.igrenc bisi olmali
Corap giymeyince Cocugun olmaz da diyor muahahahaa çok güldüm yok ya yavrucum ustunu giy üşütceksin diyor çorap giy aaaa gene ayaklar çıplak karnın ağrır diyor
monotonlaştık evet buda bir etkenilk sayfayı okudum belli ki 7 sayfa azarlanmışsınız
sizi anlamaya çalışıyorum, belki de hayatınız monotonlaşmış
inşallah bazı şeylerin kıymetini kaybedince anlama durumuna düşmezsiniz güzel vesilelerle aşkınız tazelenir
eşinize baba rolü biçmeniz ilerde sorun yaratabilir, bunu bir şekilde aşmanızı tavsiye ederim.
dışkı mı ahahahaha ne güldüm heDışkı mı..
Konu +18e tasınmalı
Dıskı fantazisi nedir bacım ya:)
Psikolog şart. Ben bi dönem faydasını görmüştüm. Ya da bi müddet uzak kalmak gerekiyo bilmiyorum. Ben de şu an hamilelik hormonlarina bağlıyorum aynı sorunu yaşıyorum. Bazen aynı koltukta oturmak bile zor geliyo. Sürekli yakın davranmak istiyo falan ama ben bazen buz gibi oluyorum. Dışarıdan gözle bakıyorum adamda 1.92 boy var manken gibi takım elbiseyle çalışır. Dikkat çeker. Tipinde itici gelmesi için hiç bi sebep yok ama bazen oll-muu-yooorr. Farketmedigimiz bi problem olmali bi yerde. Doğumdan sonra böyle devam ederse ben yine bi doktora gitmeyi düşünüyorum.
yok onu demiyorCorap giymeyince Cocugun olmaz da diyor mu
yok artık oda değil aa hayal gücünüzle bir grinin elli tonu yazarsınızBir karı koca arasında olmaması gereken şeyler ne olabilir...ahan da patlatiom...cok film izlerim ..hayal gücüm kuvvetli kızma tahmin ediyorum...eşin sübyancı ve senden cocuk kiyafeyleri giymeni istiyo yatakta..bu durim senin mideni bulandiriyo.
ben daha kötüyüm ya valla geyiğe vuran arkadaşlar da iyiki var yüzüm güldüMahvettin bizi Vega gece gece :)
Yani iliski sırasında olmaması gereken iki karaktere mi bürünüyorsunuz?ikimiz arasında iç olmaması gereken şeyler
hayırYani iliski sırasında olmaması gereken iki karaktere mi bürünüyorsunuz?
valla kusura bakma da sen sebepsin bu duruma . Uzman duysa meslek bırakır dedin.. artık kimin aklına ne gelirse okadar ucu açık bi durum bu ...yok artık oda değil aa hayal gücünüzle bir grinin elli tonu yazarsınız
biraz abarttım ama cidden konuşulacak bir şey değilvalla kusura bakma da sen sebepsin bu duruma . Uzman duysa meslek bırakır dedin.. artık kimin aklına ne gelirse okadar ucu açık bi durum bu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?