- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Eğer siz hala mutsuz iseniz üstelik rahatsızsınız sizi mutlu edecek ne ise onu yapın
Belliki yıpranmışlıklarınız var
Eşinizin başka eve çıkma durumu maddden var mı peki ?
Hastalığınız içinde rabbim şifa versin inşallah...
Cok istedım bı evımız olmasını cok yalvardım ama ıkna edemedım maddıyat degıl sorun annemin olmadıgı evde yasayamam dedi hep.
Tşekkür ederim
Oinsancıklardan neler duydum neler yaşattılar anlatsam dünyada böyle insanlarda mı var dersiniz.Ve hala arayıp bana beddua edıyolar.Vicdan yapmamı istiyolar.Deli olcam.10 yıl çekilecek olmayan bir adamı çekmişsiniz. Geri kalan ömrünüzü bari kendinize ayırın o garip insancıkdan kurtulun
Cok istedım bı evımız olmasını cok yalvardım ama ıkna edemedım maddıyat degıl sorun annemin olmadıgı evde yasayamam dedi hep.
Tşekkür ederim
Oinsancıklardan neler duydum neler yaşattılar anlatsam dünyada böyle insanlarda mı var dersiniz.Ve hala arayıp bana beddua edıyolar.Vicdan yapmamı istiyolar.Deli olcam.
Tek bildigim şey eşinizin ailesi sizi eziyorsa kocanın vasatlıgındandır.Eğerki laf söyleyemiyorsa ailesi,kocanın eşinin arkasında olmasındandır.
Zaten bunu kendi agzıyla butun aıleme anlattı annem yuzde yuz hatalı dahi olsa benim annem haklıdır kızınızın kendısını oyle bı durumda savunmaya kalkması bıle hata dedi şok olduk
Vallahi o zaman hiç üzülmeyin..Neymiş o güven öyle..Siz kendinize acımazsanız kimse size de acımıyor malesef..Şimdiden sonra kendiniz için,çocuklarınız için birşeyler yapın..Bunların yanında bir ömür çürüyeceğinize çocuklarınızla birlikte,tam tersi hırslanın boyun eğmeyin,çocuklarınızla birlikte siz çiçek açın artık..Ve her insana da derdinizi sıkıntınızı paylaşmayın destek olmak yerine köstek olmak isteyen bayanlar içinde de .Ölçün tartın en dogru karar sizin ve çocuklarınız için hayırlı olan karardır..Zaten bunu kendi agzıyla butun aıleme anlattı annem yuzde yuz hatalı dahi olsa benim annem haklıdır kızınızın kendısını oyle bı durumda savunmaya kalkması bıle hata dedi şok olduk
Abla koruyamama durumu yokki bildiğin korumuyor.annemin olmadığı evde yaşayamam cümlesi içinde çok güzel şeyler soyleyebilirim ama susuyorum.Siz en acilinden bu kocayı boşayın,sizi annesinin karşısında bile koruyamayan bir kocadan size hayır gelmez..
Abla koruyamama durumu yokki bildiğin korumuyor.annemin olmadığı evde yaşayamam cümlesi içinde çok güzel şeyler soyleyebilirim ama susuyorum._aTaLaNtE_ hiç üzülmeyin çocuklarımızla yeni bir hayata başlayın.insallah bir an önce iyilesirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?