Galiba sıra bende...

_aTaLaNtE_

AMANNN TIRTT:)
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.483
27.396
428
Uzun uzun yazcak cok sey yok aslında on senelık evlıyım.Yaklasık ıkı aydır babamın evındeyım ıkı cocugmla.Bizi bu noktaya getıren on yıldır hala esımın aılesıyle aynı evde yasıyo olmamız ve bunu yarattıgı etkıler hakaretler küfürler.Ben on senedır hep sustum kım ne derse desın içime attım ve gecen sene bi hastalıga yakalandım hala tedavı görürken bı yandanda yasadıklarım devam etti.Kimse bu kadın hasta ya demedi.Doktorlar heran hazırlıklı ol herseye dıyodu.Hala tedavı goruyorum.hem psıkolojık hem fizyolojık.Ve bu koskaca ıkı ayın sonunda galiba boşanıyorum.Bu cok tuhaf bi boşluk.Doktorum anlatacak kımsen yoksa yaz dedi beni rahatlatırmış.Kendimi cok tuhaf hıssedıyorum.Bu normal mi?

Elbette bu his normal, 10 senelik evlilik. Ortalama 70 senelik insan ömrümün 10a birinden daha fazlası..
Alıştınız, şimdi birden tek başınasınız.
Ama toparlayacaksınız.
Yine zaman gerek, bu sefer daha kısa sürecek inanın..

Cok istedım bı evımız olmasını cok yalvardım ama ıkna edemedım maddıyat degıl sorun annemin olmadıgı evde yasayamam dedi hep.
Tşekkür ederim

10 yıl çekilecek olmayan bir adamı çekmişsiniz. Geri kalan ömrünüzü bari kendinize ayırın o garip insancıkdan kurtulun

Cok istedım bı evımız olmasını cok yalvardım ama ıkna edemedım maddıyat degıl sorun annemin olmadıgı evde yasayamam dedi hep.
Tşekkür ederim

Ozaman evlenmeseydi hayret birşey ya gerçekten bu adamları anlamıyorum
Siz de daha fazla üzülmeyin üstelik rahatsız sınız kendi sizi istiyorsa çözüm arasın yoksa yapılacak belli,
Kolaylıklar dilerim ,inşallah herşey gönlünüzce olur....

10 yıl çekilecek olmayan bir adamı çekmişsiniz. Geri kalan ömrünüzü bari kendinize ayırın o garip insancıkdan kurtulun
Oinsancıklardan neler duydum neler yaşattılar anlatsam dünyada böyle insanlarda mı var dersiniz.Ve hala arayıp bana beddua edıyolar.Vicdan yapmamı istiyolar.Deli olcam.

Tşekkür ederim

Alsın anasını başına çalsın,bu zihniyetteki öküzler lütfen evlenmesinler kızlarımızında başlarını yakmasınlar..

Allah acil şifa versin dilerim hem hastalığınız hemde hayatınız en kısa sürede yoluna girer.
hissettikleriniz normal hiç kolay şeyler yaşamıyorsunuz ama bundan sonra daha mutlu olacaksınız merhametsiz adamla bir ömür geçmez..

Allah ıslah etsin onları..Erkek çocuk oldu mu illaki tepesine binecekler.Gelini de hizmetçi niyetine kullanacaklar senelerce.Bu eski insanlar çok acımasız ya hemde çok....Sizinde eşinizle ayrı evde oturmaya hakkınız var.Neymiş bu erkek çocugun üstüne çöreklenmek...Birde üstüne suçlu olursunuz..Kocanızda da iş yok.Tek bildigim şey eşinizin ailesi sizi eziyorsa kocanın vasatlıgındandır.Eğerki laf söyleyemiyorsa ailesi,kocanın eşinin arkasında olmasındandır..Kocanızdan ne eş olur,ne baba; Ne köy olur ne kasaba..

Tek bildigim şey eşinizin ailesi sizi eziyorsa kocanın vasatlıgındandır.Eğerki laf söyleyemiyorsa ailesi,kocanın eşinin arkasında olmasındandır.

Zaten bunu kendi agzıyla butun aıleme anlattı annem yuzde yuz hatalı dahi olsa benim annem haklıdır kızınızın kendısını oyle bı durumda savunmaya kalkması bıle hata dedi şok olduk

Zaten bunu kendi agzıyla butun aıleme anlattı annem yuzde yuz hatalı dahi olsa benim annem haklıdır kızınızın kendısını oyle bı durumda savunmaya kalkması bıle hata dedi şok olduk

Siz en acilinden bu kocayı boşayın,sizi annesinin karşısında bile koruyamayan bir kocadan size hayır gelmez..

Çok geçmiş olsun.
Eğer hayatta tek başınıza olsaydınız, eşiniz olmasaydı en fazla "ah biri olsaydı benimle ilgilenirdi belki" derdiniz.
Ama evli olup da yalnız olmak canını yakar insanın. Varlık içinde yokluk gibi.
Siz önemlisiniz, değer vermeyen birinin canınızı yakmasına izin vermeyin.

Vallahi o zaman hiç üzülmeyin..Neymiş o güven öyle..Siz kendinize acımazsanız kimse size de acımıyor malesef..Şimdiden sonra kendiniz için,çocuklarınız için birşeyler yapın..Bunların yanında bir ömür çürüyeceğinize çocuklarınızla birlikte,tam tersi hırslanın boyun eğmeyin,çocuklarınızla birlikte siz çiçek açın artık..Ve her insana da derdinizi sıkıntınızı paylaşmayın destek olmak yerine köstek olmak isteyen bayanlar içinde de .Ölçün tartın en dogru karar sizin ve çocuklarınız için hayırlı olan karardır..

Siz en acilinden bu kocayı boşayın,sizi annesinin karşısında bile koruyamayan bir kocadan size hayır gelmez..
Abla koruyamama durumu yokki bildiğin korumuyor.annemin olmadığı evde yaşayamam cümlesi içinde çok güzel şeyler soyleyebilirim ama susuyorum. _aTaLaNtE_ hiç üzülmeyin çocuklarımızla yeni bir hayata başlayın.insallah bir an önce iyilesirsiniz.

İstese yaparda işine gelmiyor herhalde,bu kadarda acizlik olmaz ki..
Adamsan adamlığını bileceksin,eşle aile arasındaki dengeyi kuramıyorsa evlenmeyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…