- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
Belkı sıze tuhaf gelcek ama bunuda acıkca defalarca soyledı zaten senın gorevın bana ve aıleme hızmet etmek cocuklarıma bakmak sankı cocuklar sadece onunmus gibi.Ben senelerce sadece cocuklarım için tahammul ettım.İnanın evlenmeden önce bı sosyal cevrem vardı arkadaslarım sosyal aktıvıtelerım.Evlendıkten sonra bırakın sosyal cevreyı medyaya aılemle gorusmemi istemedıgı için telefon bıle kullanmadım(aılem baska sehırdeydı)Üstelık aılemın aldıgı telefonları hatları defalarca kırdılar.Bahanesi annenden hoşlanmıyorum oldu hep pekı senınkı anne benımkı ne dedıgım zamansa benım annemle senınkı bırmı cevabını aldım annemde ne varsa.
Allah yardımcınız olsun, Rabbim şifa versin, çok mutlu olun inşallah.. Ben dertlendim burada. Hiç düşünmeyin ayrılın lütfen. Hiçbirşey için geç değil. Allah onları ıslah etsin!
annesi oldugunde odami gidecekmisCok istedım bı evımız olmasını cok yalvardım ama ıkna edemedım maddıyat degıl sorun annemin olmadıgı evde yasayamam dedi hep.
Tşekkür ederim
Onu bilmiyorum ama aksam işten geldıgınde gıder annesıni öper sever benim cok tuhafıma gıderdı koca adam dıye.Bi gun sordum ben işe gıdınce annemi çok özluyorum yanıtını aldımannesi oldugunde odami gidecekmis
bak ben simdi cok sinirlendim ne demek aileyle gorusturmemek simdi keyfini sur 10 yilin acisini cikar ailenle..Belkı sıze tuhaf gelcek ama bunuda acıkca defalarca soyledı zaten senın gorevın bana ve aıleme hızmet etmek cocuklarıma bakmak sankı cocuklar sadece onunmus gibi.Ben senelerce sadece cocuklarım için tahammul ettım.İnanın evlenmeden önce bı sosyal cevrem vardı arkadaslarım sosyal aktıvıtelerım.Evlendıkten sonra bırakın sosyal cevreyı medyaya aılemle gorusmemi istemedıgı için telefon bıle kullanmadım(aılem baska sehırdeydı)Üstelık aılemın aldıgı telefonları hatları defalarca kırdılar.Bahanesi annenden hoşlanmıyorum oldu hep pekı senınkı anne benımkı ne dedıgım zamansa benım annemle senınkı bırmı cevabını aldım annemde ne varsa.
bak ben simdi cok sinirlendim ne demek aileyle gorusturmemek simdi keyfini sur 10 yilin acisini cikar ailenle..
Teşekkur ederim.Yapabılecegım baska bişi yok zaten.Artık kendım ve cocukarım için bi hayat kurmak ayakta durmak zorundayım.Tek üzüldugum olan bıten herseye ragmen onca senenın hatrı bı kenara eşimin bana bu yuvayı sen yıkıyosun demesi insanlar cok nankör..
Cok istedım bı evımız olmasını cok yalvardım ama ıkna edemedım maddıyat degıl sorun annemin olmadıgı evde yasayamam dedi hep.
Tşekkür ederim
TEŞEKKÜR EDERİM GALİBA DEDİĞİNİZ DOGRU YENİ BI HAYAT İYİ GELCEK BANA.Bu arada çok geçmiş olsun. Bence sizin ilacınız bu adamdan boşanıp yepyeni bir hayata başlamak! Allah tez zamanda şifa versin size inşallah.
Sanki küçük çocuk.Koca adamın böyle demesi çok tuhaf.Ayrilmaniz en hayırlısı gibi duruyor.Cok istedım bı evımız olmasını cok yalvardım ama ıkna edemedım maddıyat degıl sorun annemin olmadıgı evde yasayamam dedi hep.
Tşekkür ederim
tamam anasıyla yaşasın o zaman 2 aydır sizin olmadıgınız evde demek yaşayabiliyorCok istedım bı evımız olmasını cok yalvardım ama ıkna edemedım maddıyat degıl sorun annemin olmadıgı evde yasayamam dedi hep.
Tşekkür ederim
bu ne insanlığa sığar ne de müslümanlığa sığarZaten bunu kendi agzıyla butun aıleme anlattı annem yuzde yuz hatalı dahi olsa benim annem haklıdır kızınızın kendısını oyle bı durumda savunmaya kalkması bıle hata dedi şok olduk
Dava açtım fakat kabullenemiyor. Sürekli arayıp ya tehdit ediyor yda beddua.offdurumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?