Galiba sıra bende...

İstese yaparda işine gelmiyor herhalde,bu kadarda acizlik olmaz ki..
Adamsan adamlığını bileceksin,eşle aile arasındaki dengeyi kuramıyorsa evlenmeyecek..
İşte onu diyorum.adam evlenmemiski.nikahina birini almış çocuk yapsın ne bilim evde hizmet etsin falan diye.

Oinsancıklardan neler duydum neler yaşattılar anlatsam dünyada böyle insanlarda mı var dersiniz.Ve hala arayıp bana beddua edıyolar.Vicdan yapmamı istiyolar.Deli olcam.
Siz de aradıklarında beddua edin.
Deli deliyi görünce sopasını saklar.
Böyle delilerden uzak etsin Rabbim hepimizi.
boşluk çok kısa sürecek inan.
Kurtulunca hastalıkların da çok çabuk iyileşecek emin ol.
Tez zamanda kurtulursun inşallah.

Cok istedım bı evımız olmasını cok yalvardım ama ıkna edemedım maddıyat degıl sorun annemin olmadıgı evde yasayamam dedi hep.
Tşekkür ederim
Sinirlerim zıpladı o Zaman niye evlenmiş kalsaymış anasının dizi dibinde. Ahhh konu sahibi ömrünüze yıllarınıza yazık bu bencil Adama yeterince harcamışsınız varlığınızı. BoşAnma kararını aldıysanız alışmak için kendinize Zaman verin, sadece bu. Allah yardımcınız olsun

Cok istedım bı evımız olmasını cok yalvardım ama ıkna edemedım maddıyat degıl sorun annemin olmadıgı evde yasayamam dedi hep.
Tşekkür ederim
nasıl uyuz oluyorum bu tip adamlara ne biçim insanlar büyütüyoruz analarından kopamıyorlar. evlenme o zaman kardeşim sanki anasıyla evlenmiş töbe töbe. nasıl 10 sene dayandınız kuzum?

Doğumda doktor kordonu kesmeyi unutmuş vah yazık.madem anasına böyle tapıyomuş niye evlenmiş.anaoğul yaşayıp gitselermiş.

hay anneler götürsün bunları.. annensiz başka evde yaşayamıyorsan ne demeye evleniyorsun be adam..
Bunları nasıl yetiştiriyorlar, neyle besliyorlar bu adamlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.

Allah şifa versin size.. İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz ve çok mutlu yaşarsınız bundan sonra umarım. Bence bundan sonra siz onlarla tamamen iletişimi kesin.. Bana okurken bile fenalıklar geldi sizde
bunlarla çocuklar babalarıyla görüşse dahi siz muhattap olmayın.

İşte onu diyorum.adam evlenmemiski.nikahina birini almış çocuk yapsın ne bilim evde hizmet etsin falan diye.
Belkı sıze tuhaf gelcek ama bunuda acıkca defalarca soyledı zaten senın gorevın bana ve aıleme hızmet etmek cocuklarıma bakmak sankı cocuklar sadece onunmus gibi.Ben senelerce sadece cocuklarım için tahammul ettım.İnanın evlenmeden önce bı sosyal cevrem vardı arkadaslarım sosyal aktıvıtelerım.Evlendıkten sonra bırakın sosyal cevreyı medyaya aılemle gorusmemi istemedıgı için telefon bıle kullanmadım(aılem baska sehırdeydı)Üstelık aılemın aldıgı telefonları hatları defalarca kırdılar.Bahanesi annenden hoşlanmıyorum oldu hep pekı senınkı anne benımkı ne dedıgım zamansa benım annemle senınkı bırmı cevabını aldım annemde ne varsa.

Hay yere batasıca anası alsın koynunda yatsın beraberce..
Daha söylerdimde terbiyem müsade etmez..

yine soruyorum 10 sene bu işkenceye nasıl dayandın? sanki korku filmi gibi.

Nasıl katlandınız. Neden katılandınız.
Terbiyesize bak ne münasebetle annenle annem bir mi diyor

İnşallah tez vakitte iyileşirsin. Geçmiş olsun. Yaşadıkların elbette kolay şeyler değil. Anneciğinin dizinin dibinde çocuk olarak kalmış biri için hiç üzülme bile.

On senelik alismis oldugun bir hayat vardi canım bu yuzden kendini tuhaf hissetmen cok normal. Dusunmemeye calis kendini mesgul tut alışma evresi biraz sancili olur ama cocuklarini düşün guclu dur. Cocuklarinla birlikte olacagin cok guzel gunler bekliyor seni sirtindan su kamburu atinca ve dimdik durmaya alisinca rahatlayacaksin eminim.
Bundan sonra susma aklindan ne geciyorsa soyle cunku daha fazla icine atip kendi kendini uzme sınırını aşmışsın. Kendini düşün birak sen uzulecegine karsindaki uzulsun

nasıl uyuz oluyorum bu tip adamlara ne biçim insanlar büyütüyoruz analarından kopamıyorlar. evlenme o zaman kardeşim sanki anasıyla evlenmiş töbe töbe. nasıl 10 sene dayandınız kuzum?
Nasıl
yine soruyorum 10 sene bu işkenceye nasıl dayandın? sanki korku filmi gibi.

Çok saçma gelcek size ama ben hep boşansam mıllet ne der dıye dusundum hep yani anlıcagınız hep baskaları için baskalarının dogruları için yaşadım hayatımı.Şimdi ise mıllet ne derse desin hayat benim dicem kendime.Artık kimse içn üzülmicem.Kimse benden önemli degıl.Oh be alışıyorum galiba yeniden kendımı sevmeye

Zaman'la ondan ayrıldığın günler kendine aşık olacaksın. Milleti düşünüp o eziyeti çektiğin için hatırladıkça kendine kızıp nefret edeceksin. Hastalığına gelince bende miğde kanseri teşhisi konulmuştu 4 sene çektim ama nedense huzurun mutluluğun olduğu yerde hastalık gidiyor inşallahhh. Rabbim dermanınıda yanında versin çocuklarına ve yeni güzel hayata seni bağışlasın. Unutma her yeni doğan güneş Birgün seninde pencerene doğacak inşallah . Bunun için bir yerden başlamak lazım....

İnşallah öyle olcaktır teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…