- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi _aTaLaNtE_
-
İşte onu diyorum.adam evlenmemiski.nikahina birini almış çocuk yapsın ne bilim evde hizmet etsin falan diye.İstese yaparda işine gelmiyor herhalde,bu kadarda acizlik olmaz ki..
Adamsan adamlığını bileceksin,eşle aile arasındaki dengeyi kuramıyorsa evlenmeyecek..
İşte onu diyorum.adam evlenmemiski.nikahina birini almış çocuk yapsın ne bilim evde hizmet etsin falan diye.
Siz de aradıklarında beddua edin.Oinsancıklardan neler duydum neler yaşattılar anlatsam dünyada böyle insanlarda mı var dersiniz.Ve hala arayıp bana beddua edıyolar.Vicdan yapmamı istiyolar.Deli olcam.
Sakin ol abla.valla bende zor tutuyorum kendimi.Bide sevişmek için zaten,tövbe yarabbim ağzımı bozacam şimdi..
Sakin ol abla.valla bende zor tutuyorum kendimi.
Cok istedım bı evımız olmasını cok yalvardım ama ıkna edemedım maddıyat degıl sorun annemin olmadıgı evde yasayamam dedi hep.
Tşekkür ederim
nasıl uyuz oluyorum bu tip adamlara ne biçim insanlar büyütüyoruz analarından kopamıyorlar. evlenme o zaman kardeşim sanki anasıyla evlenmiş töbe töbe. nasıl 10 sene dayandınız kuzum?Cok istedım bı evımız olmasını cok yalvardım ama ıkna edemedım maddıyat degıl sorun annemin olmadıgı evde yasayamam dedi hep.
Tşekkür ederim
Belkı sıze tuhaf gelcek ama bunuda acıkca defalarca soyledı zaten senın gorevın bana ve aıleme hızmet etmek cocuklarıma bakmak sankı cocuklar sadece onunmus gibi.Ben senelerce sadece cocuklarım için tahammul ettım.İnanın evlenmeden önce bı sosyal cevrem vardı arkadaslarım sosyal aktıvıtelerım.Evlendıkten sonra bırakın sosyal cevreyı medyaya aılemle gorusmemi istemedıgı için telefon bıle kullanmadım(aılem baska sehırdeydı)Üstelık aılemın aldıgı telefonları hatları defalarca kırdılar.Bahanesi annenden hoşlanmıyorum oldu hep pekı senınkı anne benımkı ne dedıgım zamansa benım annemle senınkı bırmı cevabını aldım annemde ne varsa.İşte onu diyorum.adam evlenmemiski.nikahina birini almış çocuk yapsın ne bilim evde hizmet etsin falan diye.
Belkı sıze tuhaf gelcek ama bunuda acıkca defalarca soyledı zaten senın gorevın bana ve aıleme hızmet etmek cocuklarıma bakmak sankı cocuklar sadece onunmus gibi.Ben senelerce sadece cocuklarım için tahammul ettım.İnanın evlenmeden önce bı sosyal cevrem vardı arkadaslarım sosyal aktıvıtelerım.Evlendıkten sonra bırakın sosyal cevreyı medyaya aılemle gorusmemi istemedıgı için telefon bıle kullanmadım(aılem baska sehırdeydı)Üstelık aılemın aldıgı telefonları hatları defalarca kırdılar.Bahanesi annenden hoşlanmıyorum oldu hep pekı senınkı anne benımkı ne dedıgım zamansa benım annemle senınkı bırmı cevabını aldım annemde ne varsa.
yine soruyorum 10 sene bu işkenceye nasıl dayandın? sanki korku filmi gibi.Belkı sıze tuhaf gelcek ama bunuda acıkca defalarca soyledı zaten senın gorevın bana ve aıleme hızmet etmek cocuklarıma bakmak sankı cocuklar sadece onunmus gibi.Ben senelerce sadece cocuklarım için tahammul ettım.İnanın evlenmeden önce bı sosyal cevrem vardı arkadaslarım sosyal aktıvıtelerım.Evlendıkten sonra bırakın sosyal cevreyı medyaya aılemle gorusmemi istemedıgı için telefon bıle kullanmadım(aılem baska sehırdeydı)Üstelık aılemın aldıgı telefonları hatları defalarca kırdılar.Bahanesi annenden hoşlanmıyorum oldu hep pekı senınkı anne benımkı ne dedıgım zamansa benım annemle senınkı bırmı cevabını aldım annemde ne varsa.
Nasıl katlandınız. Neden katılandınız.Belkı sıze tuhaf gelcek ama bunuda acıkca defalarca soyledı zaten senın gorevın bana ve aıleme hızmet etmek cocuklarıma bakmak sankı cocuklar sadece onunmus gibi.Ben senelerce sadece cocuklarım için tahammul ettım.İnanın evlenmeden önce bı sosyal cevrem vardı arkadaslarım sosyal aktıvıtelerım.Evlendıkten sonra bırakın sosyal cevreyı medyaya aılemle gorusmemi istemedıgı için telefon bıle kullanmadım(aılem baska sehırdeydı)Üstelık aılemın aldıgı telefonları hatları defalarca kırdılar.Bahanesi annenden hoşlanmıyorum oldu hep pekı senınkı anne benımkı ne dedıgım zamansa benım annemle senınkı bırmı cevabını aldım annemde ne varsa.
On senelik alismis oldugun bir hayat vardi canım bu yuzden kendini tuhaf hissetmen cok normal. Dusunmemeye calis kendini mesgul tut alışma evresi biraz sancili olur ama cocuklarini düşün guclu dur. Cocuklarinla birlikte olacagin cok guzel gunler bekliyor seni sirtindan su kamburu atinca ve dimdik durmaya alisinca rahatlayacaksin eminim.Uzun uzun yazcak cok sey yok aslında on senelık evlıyım.Yaklasık ıkı aydır babamın evındeyım ıkı cocugmla.Bizi bu noktaya getıren on yıldır hala esımın aılesıyle aynı evde yasıyo olmamız ve bunu yarattıgı etkıler hakaretler küfürler.Ben on senedır hep sustum kım ne derse desın içime attım ve gecen sene bi hastalıga yakalandım hala tedavı görürken bı yandanda yasadıklarım devam etti.Kimse bu kadın hasta ya demedi.Doktorlar heran hazırlıklı ol herseye dıyodu.Hala tedavı goruyorum.hem psıkolojık hem fizyolojık.Ve bu koskaca ıkı ayın sonunda galiba boşanıyorum.Bu cok tuhaf bi boşluk.Doktorum anlatacak kımsen yoksa yaz dedi beni rahatlatırmış.Kendimi cok tuhaf hıssedıyorum.Bu normal mi?
Nasılnasıl uyuz oluyorum bu tip adamlara ne biçim insanlar büyütüyoruz analarından kopamıyorlar. evlenme o zaman kardeşim sanki anasıyla evlenmiş töbe töbe. nasıl 10 sene dayandınız kuzum?
yine soruyorum 10 sene bu işkenceye nasıl dayandın? sanki korku filmi gibi.
Zaman'la ondan ayrıldığın günler kendine aşık olacaksın. Milleti düşünüp o eziyeti çektiğin için hatırladıkça kendine kızıp nefret edeceksin. Hastalığına gelince bende miğde kanseri teşhisi konulmuştu 4 sene çektim ama nedense huzurun mutluluğun olduğu yerde hastalık gidiyor inşallahhh. Rabbim dermanınıda yanında versin çocuklarına ve yeni güzel hayata seni bağışlasın. Unutma her yeni doğan güneş Birgün seninde pencerene doğacak inşallah . Bunun için bir yerden başlamak lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?