Galiba terk edildim.

40 dakika oldu cevap yok. Şeytan diyor ara açıkça söyle bitti mi diye sor. Ama bu da gurursuzluk. Önce benim rest çekip bitirmem gerek.. Bitti mi diye ezile büzüle sormak da iş değil.
Bilmiyorum sefil gibiyim kendimi tanıyamıyorum az önce evden ayrılan ev arkadaşım eşya almaya geldi o bile şaşırdı halimi görünce. Banyo yapasım yok, yüzümü yıkayasım yok, çamaşırlar makinede çürüdü asmak istemiyorum.. Yalnızca antidepresan sayesinde yoğun panik, korku, acı hissi yok o kadar. Salaklaştım ben. Kabus gibi. Onca kitap, onca oyun, onca eğitim hiçbirinin şu an faydası yok, her şeyden korkan bir kız çocuğu oldum çıktım.

hala "bitti mi" diye ona mı soruyorsun?senin bitti demen lazım artık bunca şeyden sonra.salma kendini günlük hayatına devam et.hatta evde durma çık dışarı arkadaşlarınla buluş kafanı dağıt evde oturup aramasını bekleme

Dayanamadım aradım. Efendim? diye sıkkın bir sesle açtı. :(
Napıyosun dedim çalışıyorum dedi. Toplantıdan sonra ararım demiştin aramadın merak ettim dedim.
Toplantı iptal oldu işimi yetiştiremedim yarına kaldı dedi.
Ben de hasta olduğumu söyledim sesimden belli zaten boğazım şişti. Hiç sormadı nasılsın diye. :(
Tamam o zaman dedim. Hadi iyi geceler sana da dedi kapattı.

Resmen çekiniyorum ondan. Canını sıkmayayım meşgul şimdi, kariyeri daha önemli diye hiçbir şey sormuyorum. Geçen gece aradığım için bile hadsizlik ettiğimi hissettim. Of... :(

seni değil senin dostluğunu, anaçlığını seviyor. sevgiye muhtaç kadir kıymet bilecek tonlarca vefalı erkek dururken böylesi güzel yürekli kadınların böyle zalim vefasız adamları bağirlarına basmasına çook üzülüyorum.. kendini biraz zorla, başkalarıyla flört et. odağini yavaş yavaş değiştirmeye gayret et. bu kısır döngü seni yiyip bitirecek yoksa.. çok yoğun ve çok güzel bir sevgi besliyorsun ama bu adam suistimal ediyor bunu.. ihanetine rağmen böyle gamsız davranması çok yıpratıcı çok incitici.. biraz bencil olmaya zorla kendini.. biraz "ben" de..

Lorentina senin canına kastın nedir canım?

bunlara gerçekten müsade ediyormusun?

yani sen bu dünyadansın dimi?

hangi kadın çeker ki bunları...hemde yok yere....:19:

seni değil senin dostluğunu, anaçlığını seviyor. sevgiye muhtaç kadir kıymet bilecek tonlarca vefalı erkek dururken böylesi güzel yürekli kadınların böyle zalim vefasız adamları bağirlarına basmasına çook üzülüyorum.. kendini biraz zorla, başkalarıyla flört et. odağini yavaş yavaş değiştirmeye gayret et. bu kısır döngü seni yiyip bitirecek yoksa.. çok yoğun ve çok güzel bir sevgi besliyorsun ama bu adam suistimal ediyor bunu.. ihanetine rağmen böyle gamsız davranması çok yıpratıcı çok incitici.. biraz bencil olmaya zorla kendini.. biraz "ben" de..

Çok haklısın, benimkisi çocuğunu sever gibi sevmek, bu yüzden de her hatasını kabul edip düzelir diye beklemek sanıyorum. O bana bir destek, hayat arkadaşı ya da eş değil sorunlu bir çocuk gibi davranıyor. Çok teşekkür ederim yorumun için. Dikkate alacağım.

Back
X