Galiba tukendim...Kizima vurdum .

benim ablamin cocugu 4 yasinda okdar simarik bi cocukki ne laftan anlar ne bisey ama bikere bile vurmadi kendine vurur sinirinden ama ona vurmaz 18 aylik cocuga vurmak nedir ya simdi sen vurdun ya oda anladi bidaha suyu dokmez annesi tebriklerrr...

Ciddimisin bu yazdıkların gerçek yani

Yaslandiginizda ayni mumameleyi cocuklarinizdan goreceginizi ve onlarin vicdan azabi cekmemek icin son derece hakli nedenleri olacagini biliyorsunuz degil mi
Tabi cocuklariniz sizin yasliliginizi gorecek kadar uzun sure sizinle iletisime devam ederse...

kusura bakmayinda her annenin yaptigi sey degildirr..!! bide iiy halt yiyormus gibi akil veriyorsunuz boylee sizin gbi insanlara ozellikle sokak ortasinda cocugunu doven insanlara sinir oluyorum.. su doktu diye bnde vurdum hafiften ahahaa ne komikkk ya

Yani daha bilgili anneler belki tavsiye vermiştir ama,
Belki benim tavsiyemde yanlıştır bilemeyeceğim..
2 bebeğim var benim de kızım 8 aylık doğduğu günden beri kesintisiz hep ağlar.
Valla yıprandım felan oraları geçeceğim yani.
Yurtdışındayım 1 Allah’ın kulu yok ki arada yarım saatçik bile bıraksam..

Neyse, çok mu sinirlendim çok mu dayanamayacak oldum tam da gözümün döndüğü saniye mi?
Allahhh hemen şöyle bir arkamı dönüp kendi suratıma bir yapıştırıyorum!
Yanağım ağrıyor mu? Hemde nasıllll ani bir şok birden bir pattttt.
Ay diyorum çocuğuma böyle vursam?
Ki bide allah bilir kendime hafif bile vuruyorumdur canım acıyacak ya???
Ve eh kendime de vurunca hoppp sinir gidiyor
Çocuğuma dönünce bişeyim kalmamış oluyor

İşte ben kendime vurup canımın nasıl acıdığını biliyorum ya, o yüzden çocuğuma vurmuyorum vursam anlayacak mı sanki..
Ve şiddet alışkanlıktır bence. Mesela kendime vurmam alışkanlık oldu galiba

İlk kez vurup hatalı olduğunuzu anlamışsınız.
Bundan sonrasına bakın.
Yazık bazı anneler pat küt sürekli offf...

Sen hicmi yemedin anne terligi acaba ayrica ben sokak ortasnda cocuk dovmuyorum aglamasinada karsiyim cunku bende sokakta aglayan bagiran cocuk gordumu rahatsiz oluyorum vuruyorum sizin vurmaktam kastiniz ne acaba sakat birakmak falanmi asil bagirmayan vurmayan anne anormal anne benim icin herseye hosgorulu olmiycaksin dok evladim kir evladim yap evladim buyuncede kendini begenmis simarik ukala cocuklar yetisiyor

Ahhh keşke görmeseydim bu yazıyı ahhh..
Bişi dicem evet insanın delirme noktası felan oluyor doğru bu lafa katılıyorum.
Ama bu delirme sadece çocuklarımıza olmuyor diyi mi? Mesela bazen kocaya,kayınvalideye,anneye,baba’yada deliriyoruz.

Peki siz kocanızdan dolayı delirince şöyle çakı çakı veriyor musunuz suratına?
Benim diyeceğim bu kadar..

tebrik ediyorum sizi gercekten.. ablamda boyle bzen sacini flanda yolar benimki 7 aylik bnde azdan basladim kendime vurmaya annelik boyle cunkuu herkes bizim gbi olsa keske ve dediginiz gibi aliskanlik olur 6 yasindaki mertcanin doverek olduruldugunu biliyoruz oda 1 tokatla baslamisdir..

Ben annemden bir yüksek ses bile duymadım.
Çok şükür ukala v.s de olmadım.
Bunlar hep kendini avutma politikaları..
yani annem de hiç anormal kadına da benzemiyor ama

Oho hemde nasil elime ne gecerse firlatiyorum suratina yeterki damarima basmasin

Sanmiyorum madem 18 aylik minik bisey anlamaz vurduysa bile anlamamissinizdir unutmussunuzdur buyunce

gunde kacdefa vurdugumu hatirlamiyorum dmek nedir acaba?? emin olun 18 aylikken anne terligi yada tokati yemedim hani o yasta bisey anlamiyorya cocuk ondan dolayii.. ve ayrica dovülmeden büyuyen cokta akilli cocuklar var etrafimda hersey egitmekten gecerr

Hem neyse bu konu boyle uzaar gider tartismaya hic gerek yok herkesin kendi dusuncesi ben boyle dusunuyorum sen farkli dusunuyosundur hem konu sahibini rahatlatmak acisindan kendi yasadiklarimi anlatayim dedim ben yatiyorum iyi gecelerr

Bu kız deli mi ne demesinler diye söylemedim ama
Evet bende saçımı az yolmadım

Ah o yavrucak ahh.
Dediğim gibi işte hiçbişey tek seferde olmuyor.
Önce bağırırsın,sonra bir vurursun sonra 2 derken..
Alışkanlık..
Ne kötü.
Bir kadın kocasından 1 tokat yese ah vah gururum kadınlığım bilmem ne olur.
Ama doğurduğun çocuğa 1 tokat..
Çünkü o çocuklar dili yok,olsa da onların gözünde biz vazgeçilmez,sığınak,aç karnını doyuran,oynatan insanlarız. Biz bebelerin gözünden çokuz be çok..

Hem neyse bu konu boyle uzaar gider tartismaya hic gerek yok herkesin kendi dusuncesi ben boyle dusunuyorum sen farkli dusunuyosundur hem konu sahibini rahatlatmak acisindan kendi yasadiklarimi anlatayim dedim ben yatiyorum iyi gecelerr
rahatlatmak adina yaptiginiz guzelliyimi anlatiyorsunuz neguzellll.. sizede ii geceler tatli ruyalarrr Hey Allahimm.

Arkadaşlar aranızda dayak savunanlar olduğunu görüp dehşete kapıldım. Dayakla eşek terbiye edersiniz, çocuk değil. Kendi öfke kontrolsüzlüğünüzü ya da hayatın size attığı sillelerin ızdırabını çocuklarınızdan çıkarmayın, gidin psikolojik yardım alın kendinize hakim olamıyorsanız. O çocuklara sırf 18 aylıkken vursanız hadi neyse (hatırlamıyorlar ya hani), alışkanlık olduğu için ileride de vurmaya devam ediyorsunuz, edeceksiniz. O çocuklar bu dayaklarınızı hiç unutmayacak ve sizden nefret edecekler. Bunu çaktırmasalar bile, sevgisiz bir şekilde, şiddet göstererek çocuk büyütmenin meyvesini ileride çocuğunuzdan gram saygı görmeyerek, en fazla çıkarları için sizi kullandığını fark ederek toplayacaksınız üzgünüm. Anne terliği ile de çocuğun suratının ortasına geçirmeyi bir tutmayın.

cok haklisiniz her kelimenize katiliyorum biz onlari dunyaya neden getiriyoruz acaba terbiye etmek döverekmi oluyor sadece..
o an karsinda agladiginda ne hissediyor insan cok merak ediyorum pisman olsa bile 2.yide yapiyor bikere yapti sonucda..
ayrica dövende goruyorum cocuk iyce arsizlasiyo cocugunu dovmeyen dizini dover lafini cok yanlis buluyorum dovmek cözum degil ve konu sahibi sanirim kresde gorevli kendi cocuguna bunu yapan baskasinin cocuguna ne yapar orasida muamma..

Sanmiyorum madem 18 aylik minik bisey anlamaz vurduysa bile anlamamissinizdir unutmussunuzdur buyunce
Babaannem halalarım annem aynı evde yaşadıkları için, annemin sabrını şevkatini onu nasıl delirtirken bir sürü hikayeleri halalarım ve babaannemden çok dinlerken annem sadece ağlarmış diye anlatırlar.
Bunu anlatırlarken bile annem kızarır bi suratını eğer felan ..
He bide kendi çocuklarımdan biliyorum.
Ne gördüysem onu yapıyorumdur belki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…