Hem neyse bu konu boyle uzaar gider tartismaya hic gerek yok herkesin kendi dusuncesi ben boyle dusunuyorum sen farkli dusunuyosundur hem konu sahibini rahatlatmak acisindan kendi yasadiklarimi anlatayim dedim ben yatiyorum iyi gecelerr
İnşallah birşey yapmıyordur.cok haklisiniz her kelimenize katiliyorum biz onlari dunyaya neden getiriyoruz acaba terbiye etmek döverekmi oluyor sadece..
o an karsinda agladiginda ne hissediyor insan cok merak ediyorum pisman olsa bile 2.yide yapiyor bikere yapti sonucda..
ayrica dövende goruyorum cocuk iyce arsizlasiyo cocugunu dovmeyen dizini dover lafini cok yanlis buluyorum dovmek cözum degil ve konu sahibi sanirim kresde gorevli kendi cocuguna bunu yapan baskasinin cocuguna ne yapar orasida muamma..
Umarım sizi delirten kayınvalidenize de annenize de çakı çakı veriyorsunuzdur..Oho hemde nasil elime ne gecerse firlatiyorum suratina yeterki damarima basmasin
evet pisman olmus bidaha yapmaz umarim..İnşallah birşey yapmıyordur.
Baksana ilk kez vurmuş nasıl pişman inşallah bir daha vurmaz. Varsa burada tavsiye veren dinler umarım..
Olaya çok iyi niyetle bakmak istiyorum ki çok hassas bir konu.
O atasözünü bilirim.
Annem de şey der, kızını dövmeyen saçını okşar..
İnşallah konu sahibine iç açıcı akıl verici bişeyler yazmışızdır...evet pisman olmus bidaha yapmaz umarim..
Annenizin lafi cok cok guzelmis..:)))
ya simdi cocuk 5 6 yasinda olsa hani derim vurdun anladi yaptignin yanlis oldugnu ki yaptigindada bisey yok bnce alt trafi su doktu.. dha 18 aylik ya minicik yavrucak..(İnşallah konu sahibine iç açıcı akıl verici bişeyler yazmışızdır...
sizin savunulcak hicbitarafiniz yok bide destekmi bekliyorsunuz konuyu yazinca bile bitane istemeyerek vurdum yazsaniz bukdar tepki toplamazdiniz bitane yapistirdim demeniz hic hoss degil..Bosuna dememisler kadinin en buyuk düsmani yine kaxin diye.
Tamam biliyorum yaptigim cok yanlis kndimden nefret etme sebebi hicbir gecerliligi yok elestiriye acigim ama bakiyorum isi hakarete vardiranlariniz olmus.
Ne diyeyim kinadiginiz seyi yasamadan olmeyin insallah boyle bir pismanlikla sizde kivranin.
O benim canim o benim herseyim.
Benim anneligimi sorgulamak kimsenin haddi değil.
Herkes haddini bilsin.
Anladim ki su kk ya birdaha konu acmamak gerek
Benim bildifim kk birbirine destek veren uyaran guzel insanlarla doluyudu.
Ama smdi bakiyorumda.
Aman neyse..
sizin savunulcak hicbitarafiniz yok bide destekmi bekliyorsunuz konuyu yazinca bile bitane istemeyerek vurdum yazsaniz bukdar tepki toplamazdiniz bitane yapistirdim demeniz hic hoss degil..
bizde dogal olarak tepki gosteriyoruz iy yaptiniz aferinmi deseydik.
sizide anlamaya calisyorun bazen insanin gercekten sabri tukeniyor ama anne olmak sabir demek lutfen daha dikatli olun lutfen.. ayrica suanda yasamadan ölmeyin vicdan azabiyla kivranin diye bedua ederek kendinizi daha cok tanitiyorsunuz..
acikcasi bn en cok bu lafa sinir oldum istemeyerek o anki refleksle vurdum deseniz bukadar tepki vermezdik.. bnmde kizim 2 gundur uyumuyor bende hastayim ayakta durcak halim yok bu saat oldu hala uyutmaya calisyorum napalim mecbur anne olmak bu sizide daha fazla uzmek istemem zaten sizde uzgunsunuz bundan sonra dikat edersiniz onlar bize verilmis bir nimet..Oylemi yazmisim......
Donup konuya bakmadim bile gerceekten agliyarak yazdim.ve ne yazdigimin farkinda degildim.
Hmn bakiyorum
Bence her annenim yaptigi seydir o an cok sinirlenirsin hakim olamazsin kendine benim.kizimda 18 aylik bugun su doktu bende vurdum hafiften bazen delirdigim gunlerde oluyo bide ogluk var kedi kopek gibiler bagirmaktan sesim kisiliyo her cocyk anne dayagi veya terligi yemistir burda sizi yargilayanlar once kendilerine baksinlar ne demek 18 aylik bebek cocuk anlamiyo oyle bi anliyolarki islerine geldigi zaman vallah simdikiler bizden kurnaz daha cok kafalari calisiyo bosuna vicdan azabi cekmeyin ben hergun kackere bagirip vurdugumu hatirlamiyorum kafayi yiyorum insaninda bi patlama noktasi var bosuna dert etme
Hem neyse bu konu boyle uzaar gider tartismaya hic gerek yok herkesin kendi dusuncesi ben boyle dusunuyorum sen farkli dusunuyosundur hem konu sahibini rahatlatmak acisindan kendi yasadiklarimi anlatayim dedim ben yatiyorum iyi gecelerr
Bosuna dememisler kadinin en buyuk düsmani yine kaxin diye.
Tamam biliyorum yaptigim cok yanlis kndimden nefret etme sebebi hicbir gecerliligi yok elestiriye acigim ama bakiyorum isi hakarete vardiranlariniz olmus.
Ne diyeyim kinadiginiz seyi yasamadan olmeyin insallah boyle bir pismanlikla sizde kivranin.
O benim canim o benim herseyim.
Benim anneligimi sorgulamak kimsenin haddi değil.
Herkes haddini bilsin.
Anladim ki su kk ya birdaha konu acmamak gerek
Benim bildifim kk birbirine destek veren uyaran guzel insanlarla doluyudu.
Ama smdi bakiyorumda.
Aman neyse..
17 aylik kizim var .Her aksam 9 bubucukta uyurdu .
Dun gece 9:17 de uykuya hectik 11 bucuga kadar uyumadi .
Ayakta salliyarak uyutuyorum.
Regl olmustum zaten agrim vardi (bu asla bahane değil) uyumadigini gorunce sinirlendim ve bagirdim uyu artik diye ve biraz sarstim çok korktu uawrum ic ceke ceke ağladi .
Sonra 1 saat kadar sonra uyudu nefret ediyorum kndimden sonra bende oturdum onunla birlikte agladim.
Kotu bir anneyim dimi minicik bebek o ne anlar ki.
Offfff gceden bberi kotuyum
Resmen insanları dayağa teşvik ediyorsunuz ve dayağı normallestiriyorsunuz. Dayakla terbiye olmaz dayak yemeyen çocuk da sandığınız gibi ukala olmaz. Açın iki tane çocuk psikolojisi kitabı okuyun o çocukların ruhunda nasıl yara actiginizi anlarsınız belki.Sen hicmi yemedin anne terligi acaba ayrica ben sokak ortasnda cocuk dovmuyorum aglamasinada karsiyim cunku bende sokakta aglayan bagiran cocuk gordumu rahatsiz oluyorum vuruyorum sizin vurmaktam kastiniz ne acaba sakat birakmak falanmi asil bagirmayan vurmayan anne anormal anne benim icin herseye hosgorulu olmiycaksin dok evladim kir evladim yap evladim buyuncede kendini begenmis simarik ukala cocuklar yetisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?