Galiba tukendim...Kizima vurdum .

Bu ne yaa.kadini taşlamissiniz resmen.kadin zaten pisman.elinde olmadan sinirine yenik dusmus.nasil kolay yargiliyosunuz oyle.buraya sizden azar yemek icin konu acnadiya.azicik destek olsaniz nolur.yaptigi seye destek demiyorum yanlis anlasilmasin ama biraz anlamaya calisin.cocugu olmayan yorum dahi yapmasin zaten cunku zorlugunu bilemez.destek lazim size diyosunuzda hemcinsinize birakin destegi yerden yere vuruyosunuz.nekadar acimasizsiniz

Hem neyse bu konu boyle uzaar gider tartismaya hic gerek yok herkesin kendi dusuncesi ben boyle dusunuyorum sen farkli dusunuyosundur hem konu sahibini rahatlatmak acisindan kendi yasadiklarimi anlatayim dedim ben yatiyorum iyi gecelerr

Cocuga şiddet de internet uzerinden siddete ozendirici ve oven yayin yapmak da yasal olarak suctur.
Sosyal medya paylasimlari da bu konuda delil sayilir, tum uyeler hep birlikte yarin sabah sizi ihbar ederse boyle rahat rahat atip tutabilecek misiniz bakalim.

İnşallah birşey yapmıyordur.
Baksana ilk kez vurmuş nasıl pişman inşallah bir daha vurmaz. Varsa burada tavsiye veren dinler umarım..
Olaya çok iyi niyetle bakmak istiyorum ki çok hassas bir konu.
O atasözünü bilirim.
Annem de şey der, kızını dövmeyen saçını okşar..

evet pisman olmus bidaha yapmaz umarim..
Annenizin lafi cok cok guzelmis..:)))

İnşallah konu sahibine iç açıcı akıl verici bişeyler yazmışızdır...
ya simdi cocuk 5 6 yasinda olsa hani derim vurdun anladi yaptignin yanlis oldugnu ki yaptigindada bisey yok bnce alt trafi su doktu.. dha 18 aylik ya minicik yavrucak..(
vala benim kiz kacdefa koltuklari suladi işeyerek 2 yasindada yapsa bunu kizmam bile temizlerim nolcak..

Bosuna dememisler kadinin en buyuk düsmani yine kaxin diye.
Tamam biliyorum yaptigim cok yanlis kndimden nefret etme sebebi hicbir gecerliligi yok elestiriye acigim ama bakiyorum isi hakarete vardiranlariniz olmus.
Ne diyeyim kinadiginiz seyi yasamadan olmeyin insallah boyle bir pismanlikla sizde kivranin.

O benim canim o benim herseyim.
Benim anneligimi sorgulamak kimsenin haddi değil.
Herkes haddini bilsin.
Anladim ki su kk ya birdaha konu acmamak gerek

Benim bildifim kk birbirine destek veren uyaran guzel insanlarla doluyudu.
Ama smdi bakiyorumda.
Aman neyse..

Benim de kızım var 21 aylık aşırı derecede hareketli ve sakardır günün sonuna doğru sabrı iyice tükeniyor insanın ben de kızdım az önce yat diye çünkü saat ikiyi geçti ve hala koşuyor evin içinde o da ağladı sonra da üzüldüm annelik hep bir vicdan azabı
Ama demişsiniz ya 18 aylık hiç dinlemiyor diye anlamıyor ki neyi dinlesin çocuk
Vurmanın hiçbir savunması olamaz bunu biliyorsunuz bir daha yapmayın
Ben de mesela kızıyorum daha az kızmaya çalışıyorum siz de daha az sinirlenmeye çalışın daha sabırlı olmaya
Ve en azından sizinkinin belli uyku saatleri var benim kızımın yoktur ne zaman uyur ne zaman uyanır hiç belli olmaz ve gece çok geç yatar üstelik ben de çalışıyorum

sizin savunulcak hicbitarafiniz yok bide destekmi bekliyorsunuz konuyu yazinca bile bitane istemeyerek vurdum yazsaniz bukdar tepki toplamazdiniz bitane yapistirdim demeniz hic hoss degil..
bizde dogal olarak tepki gosteriyoruz iy yaptiniz aferinmi deseydik.
sizide anlamaya calisyorun bazen insanin gercekten sabri tukeniyor ama anne olmak sabir demek lutfen daha dikatli olun lutfen.. ayrica suanda yasamadan ölmeyin vicdan azabiyla kivranin diye bedua ederek kendinizi daha cok tanitiyorsunuz..

Oylemi yazmisim......

Donup konuya bakmadim bile gerceekten agliyarak yazdim.ve ne yazdigimin farkinda degildim.
Hmn bakiyorum

Oylemi yazmisim......

Donup konuya bakmadim bile gerceekten agliyarak yazdim.ve ne yazdigimin farkinda degildim.
Hmn bakiyorum
acikcasi bn en cok bu lafa sinir oldum istemeyerek o anki refleksle vurdum deseniz bukadar tepki vermezdik.. bnmde kizim 2 gundur uyumuyor bende hastayim ayakta durcak halim yok bu saat oldu hala uyutmaya calisyorum napalim mecbur anne olmak bu sizide daha fazla uzmek istemem zaten sizde uzgunsunuz bundan sonra dikat edersiniz onlar bize verilmis bir nimet..
okdar insan varki anne olmak isteyen sukur edelimki bizler anne oldukk olmayanlarda olur insallah..

Pessss

Hem neyse bu konu boyle uzaar gider tartismaya hic gerek yok herkesin kendi dusuncesi ben boyle dusunuyorum sen farkli dusunuyosundur hem konu sahibini rahatlatmak acisindan kendi yasadiklarimi anlatayim dedim ben yatiyorum iyi gecelerr

Inşallah biri farkeder de şikayet eder seni.
Gece gece tek duam bu emin ol .

Ee noldu kendine gelmişsin.
Geçti mi pişmanlığın ?
Ne çabuk :)
Niye konu açtın buraya pardon ?

25 sayfa boyunca şiddeti kınamışlar o konuya girmeyeceğim tekrar. Ben şunu söyleyeyim daha organize olursanız hayattan daha az bezersiniz bence. Mesela tam çocuğun bezini uyku tulumunu giydirmişsiniz. Çorbasını da içireyim sonra uyutucam oh rahatım diyorsunuz ama çocuk üstüne su dökünce tekrar üst değişme faslı çıkıyor. Tabi tam işler bitti sanırken yeni iş çıkınca bunalıyorsunuz normal. Ama siz çocuğu çorba içirmeden önce gece tulumunun içine sokarsanız çok doğal o tulumun batması. Eşyanın tabiatı resmen. Aynı şekilde 18 aylık çocuğa rahat tutabileceği kapaklı sippy cup ile su vermezseniz döker.

Okul konusunu hiç anlamadım. 3 saat boyunca bebek uyutmak için ortadan kaybolabildiğinize göre yardımcı öğretmen misiniz? Bence maddi zorluğunuz yoksa işten çıkın ya da part time çalışmayı teklif edin müdürünüze. Yaş grubunuz kreş grubu sanırım sizin kızınız o grup için de küçük daha. Elbette diğer çocuklar gibi sınıf düzenine uyamaz. Eğer işten çıkma imkanınız yoksa enazından serbest oyun saatlerinde anaokulu grubuna paslamayı deneyin çocuğu öğretmenleri kabul ederse. Bence anaokulu grubunda varlığı daha çok takdir edilebilir evciliğe bayılan abla abileri arasında.

!!!

Iki kucuk cocuk hem is hem ev.esiniz nerde o cocuklari tek yapmadiniz ki..ben calismiyorum ama iki kicuk kizimla yetisemiyorum yine.esim aksamlari yardim ediyor isten gelince.birde calissam herhalde bakirkoy de bulurdim kendimi kesin.yardimci alin yada isten ayrilin.robotdegilsiniz insansiniz.mutsuz yorgun anne arti mutsuz cocuk demek.yazik size kendinize aciyin.biraz kisitli yasayin hersey para degil sonucta.olansize oluyor keske vurdum yazmasaydiniz.kk da hep super mukemmel anneler!!! Var sizi linc etmisler bosverin onlari ama kendinizi dinlendirin tavsiye ederimve sizi cok iyi anliyorum..

Benim minik kuş da uyumazgillerden ama çok minik daha tabi. Ben babadan ve alabileceğim herkesten yardım alıyorum şimdiden, tek başıma mümkün değil.
Bir de herkes yazmıştır eminim ama çocuğunuzla aynı sınıfta olmak bence büyük bir hata. Evet sizi dinlemez, siz yıpranırsınız orası ayrı ama çocuğunuzdan da öğretmenini çalmış oluyorsunuz.

Resmen insanları dayağa teşvik ediyorsunuz ve dayağı normallestiriyorsunuz. Dayakla terbiye olmaz dayak yemeyen çocuk da sandığınız gibi ukala olmaz. Açın iki tane çocuk psikolojisi kitabı okuyun o çocukların ruhunda nasıl yara actiginizi anlarsınız belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…