- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Yapmayın ama ya.küçük o daha ne anlarKizlar biktim biktim biktim biktim
Tukendimmmmm.
Her sabah 6 da kalkip kizimin 3 ogun yemegini hazirlayip cantalayip.
Sabah 7 bucukta 18 aylik kizimla baya yuruyup duraga ordan da krese gidiyoruz.
Kizim benim bukundugum sinifta ve beni cok yoruyor
Laf dinlemiyor kafasina gore siniftan cikiyor vs vs yani cok yoruyor arkadaslarim bile iyi sabir var diyor neyse..
Yani benim icin gün sabah 6 da basliyip gece 10 bitiyo.
5 bucukta eve geliyoruz.
Ustunu degistir yedir oynat .
Velhasil saati 9 bucuk yapamdan asla yatmaz.
O yattiktan sonra hemen ortaligi topluyup bende uyuyorum cunku pert oluyorum.
Ama cok bunaldim artik cok yoruluyorum.
Evimde dublex eve yorgun argin gelio o kosusturmayka kah asagi kah yukari kucagimda bir odaya birakayim da isimi halledeyim luksu yok cunku merdivende duser diye korkuyorum..sirtim ahaklarim agriyor artik.
Sabah aksam durağa kadar zaten tasiyorum.
Bunaldim.
Ve az once cok kotu bir sey yaptim
Tam ustunu degistrdm bezini degstirdi uyku tulumu giydirdim.
Corbasini icirio yatircam uzeeie bir bardak hemde duble bardak su doktu ve o an gozum dondu istemeden tokat attim utaniyorum ama dayanamadim.
.
Otur evinde ne isin var diyeceksiniz belki amam hersey onun icin .
Esimin tayini nedeniyle bulundugumuz sehirde kimsemiz yok.
Dolandirildigimiz icinde evi cok ucra 3 sinif bir mahhalleden aldik.
Kafa dengi kimsuda yok.
Ailem de turkiyenin bir ucunda ben bir ucunda hadi cocuk bir anne baba gormesin yasitlariyla vakit gecirsin dedim amam hata ettim galiba.
Tamam kabul kizim icin.
Harika oluyor cok egelniyor ama ben bitiyorum.
Oglen 1 ile 3 uyku saati ben orda bile kizim uyanmasin diye karanlik odada 3 saat ayagimda saaliyorum
Cunku uykusu o kadar hafif ki.
Cit sesini uyaniyor.
Zaten bosanma nin esiginden dondum esimlede sorunlarim var offff bi ic dokis oldu galiba.
Ben kizima niye vurdum.
Cok mu kotuyum.
Ve suan 1 saatir ayagimda saalliyorum kafam patlamak uzere yorgunluktan ve hala uyumadi
Sunuda belirteyim.
Kizima cok iyi bakarim.
Asigim o ayri.
Hatta arkadaslarim kndini bu kadar yiprat ma der.
Kresde cok sabirliyim ama bugun bilmiyorum dayanmadim.
Nefret ediyorum kndimden
Rabbim inşallah nasip ederBen bir bebeğin tırnağına hasret yaşarken,millet bulmuş o da yetmiyor bide vuruyorlar.Allah'ım sen bilirsin
Malkero benimkiler ikiz yani iki canta iki kat camasir her sey 2 kat..ayni senin gibi okula goturuyorum ikisini de ..Annem yok ve esim uzakta calisiyor hic akraba yok bulundugum sehirde..Bu kadar sikayetci degilim.ben..Annelik boyle bunu kabul etmelisin oncelikle...Suyu bilerek dokmuyorlar ve sen onun ruhunda buyuk yaralar aciyorsun sanirim..Aksam esin ilgilensin biraz baska odada kitap oku..Esyani azalt iş yükün azalsin.. Ayrica kusura bakmayin ama 1 cocuk hiç cocuk tek cocuklular yorulduklarini sanip.abartmasin 3 cocuklular napsin ölsun muEsim saglik ci 24 nobetinde zaten evden cok hastanede.
Ama allh var elinden geleni yapar
Bosuna dememisler kadinin en buyuk düsmani yine kaxin diye.
Tamam biliyorum yaptigim cok yanlis kndimden nefret etme sebebi hicbir gecerliligi yok elestiriye acigim ama bakiyorum isi hakarete vardiranlariniz olmus.
Ne diyeyim kinadiginiz seyi yasamadan olmeyin insallah boyle bir pismanlikla sizde kivranin.
O benim canim o benim herseyim.
Benim anneligimi sorgulamak kimsenin haddi değil.
Herkes haddini bilsin.
Anladim ki su kk ya birdaha konu acmamak gerek
Benim bildifim kk birbirine destek veren uyaran guzel insanlarla doluyudu.
Ama smdi bakiyorumda.
Aman neyse..
Bir kitap okudum da ödül ceza sisteminin koşullu ebeveynlik olduğunu sağlıklı olanın koşulsuz ebeveynlik olduğunu anlatıyordu. Bu sebepten sordumBahsettiğim ceza tek ayak üstünde duvarda değil elbette ama, yaşın gerektirdiği ve işkence boyutunda (psikolojik olarak) olmayan cezalar.
Annemler hala anlatır: Kardeşimle ben yaramazlık yaptığımızda (ki kendisi erkek olmasına rağmen gayet saman altından su yürütür ben kabak gibi suçla ortada kalırdım) odamıza gönderirmiş. Bir zaman sonra biz yaramazlık yaptığımızda "siz göndermeyin biz gidiyoruz odaya" demeye başlamışız
"Sen beni kovamazsın ben istifa ederim" mantığı
Kızımıza da toplasanız 16 senede 6 kere ceza vermişizdir.
Ben biraz eski kafalıyım. Biraz daha kuralcı bir anneyim. Babamız daha mülayim. Evin kötü polisi hep benim. Genelde hep çığlık çığlığa bağırırım. Doğru veya değil bilmiyorum ama şiddetten daha az zararlı olduğunu düşünüyorum.
Aferin size bu güzel kisiliginizle dayak ovuculugu yapmayın buralarda öyleyse. Sizde etki birakmamistir başkasında derin yaralar açar ne diyim yani az dayak yemissin ondan böylesin falan mı?Benim psikolojim kaya gibi sanirim. Cok zor olaylar da atlattim, anne babadan dayak da yedim ama pamuk gibi insanim:) tartismadan kavgadan hoslanmayan pasifist biriyim ve ‘savasma sevis’ mottosuyla yasiyorum:)
Kizlar biktim biktim biktim biktim
Tukendimmmmm.
Her sabah 6 da kalkip kizimin 3 ogun yemegini hazirlayip cantalayip.
Sabah 7 bucukta 18 aylik kizimla baya yuruyup duraga ordan da krese gidiyoruz.
Kizim benim bukundugum sinifta ve beni cok yoruyor
Laf dinlemiyor kafasina gore siniftan cikiyor vs vs yani cok yoruyor arkadaslarim bile iyi sabir var diyor neyse..
Yani benim icin gün sabah 6 da basliyip gece 10 bitiyo.
5 bucukta eve geliyoruz.
Ustunu degistir yedir oynat .
Velhasil saati 9 bucuk yapamdan asla yatmaz.
O yattiktan sonra hemen ortaligi topluyup bende uyuyorum cunku pert oluyorum.
Ama cok bunaldim artik cok yoruluyorum.
Evimde dublex eve yorgun argin gelio o kosusturmayka kah asagi kah yukari kucagimda bir odaya birakayim da isimi halledeyim luksu yok cunku merdivende duser diye korkuyorum..sirtim ahaklarim agriyor artik.
Sabah aksam durağa kadar zaten tasiyorum.
Bunaldim.
Ve az once cok kotu bir sey yaptim
Tam ustunu degistrdm bezini degstirdi uyku tulumu giydirdim.
Corbasini icirio yatircam uzeeie bir bardak hemde duble bardak su doktu ve o an gozum dondu istemeden tokat attim utaniyorum ama dayanamadim.
.
Otur evinde ne isin var diyeceksiniz belki amam hersey onun icin .
Esimin tayini nedeniyle bulundugumuz sehirde kimsemiz yok.
Dolandirildigimiz icinde evi cok ucra 3 sinif bir mahhalleden aldik.
Kafa dengi kimsuda yok.
Ailem de turkiyenin bir ucunda ben bir ucunda hadi cocuk bir anne baba gormesin yasitlariyla vakit gecirsin dedim amam hata ettim galiba.
Tamam kabul kizim icin.
Harika oluyor cok egelniyor ama ben bitiyorum.
Oglen 1 ile 3 uyku saati ben orda bile kizim uyanmasin diye karanlik odada 3 saat ayagimda saaliyorum
Cunku uykusu o kadar hafif ki.
Cit sesini uyaniyor.
Zaten bosanma nin esiginden dondum esimlede sorunlarim var offff bi ic dokis oldu galiba.
Ben kizima niye vurdum.
Cok mu kotuyum.
Ve suan 1 saatir ayagimda saalliyorum kafam patlamak uzere yorgunluktan ve hala uyumadi
Sunuda belirteyim.
Kizima cok iyi bakarim.
Asigim o ayri.
Hatta arkadaslarim kndini bu kadar yiprat ma der.
Kresde cok sabirliyim ama bugun bilmiyorum dayanmadim.
Nefret ediyorum kndimden
Allah razı olsun sağolunRabbim inşallah nasip ederGüzel kalpli insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?