Terlikkkkkk favoriBir de hic annesinden dayak yememis gibi davraniyor burdaki cogu kadin ona sasiyorum hakkaten. 18 aylik cok ufak evet zaten anlamaz da ondan bisey. Ama 80ler ve 90lar cocuklari durust olun hic mi anne tokadi yemediniz?
İyi biseymis gibi aktarmak degildi niyetim ama Misafirlikte azdi kudurdu diye annesinden ufak bi samar yedi diye kimse psikopat olmaz bence benim sahsi gorusum. Sistematik hale getirmek ve vucut butunlugune zarar verecek derecelere getirmek hatta yedigi dayagi neden yedigini anlamayacak cocuklara zaten boyle bi muamele olamaz.Yedik yedik ondan toplumca çigirindan çıktık adam karısını döver kardes küçüğünu döver kim kime gücü yeterse. İyi bişey mi bizim dayak yememiz bakın sağlıklı toplum olsaydık dayak mayak olmazdı sanki iyibiseymis gibi aktarmayın
Katiliyorum.çocuk sahibi olamamakla ne alaka ayrı konular bunlar
Bebekken dövdüğünü sanmam hiç bir anneninBir de hic annesinden dayak yememis gibi davraniyor burdaki cogu kadin ona sasiyorum hakkaten. 18 aylik cok ufak evet zaten anlamaz da ondan bisey. Ama 80ler ve 90lar cocuklari durust olun hic mi anne tokadi yemediniz?
“Vurulur “ hıhı evet kelime olarak yazmamışsınızNerde vurulur yazmışım?
@Malkero Allah yardımcınız olsun içinize ferahlık versin.bir daha vurmayın nolur.icim sizladi.17 aylık oğlum var benim de.yukunuzu yorgunluğunuzu anlıyorum.yargilamak ne haddime.zaten siz fazlasıyla yargiliyorsunuz kendinizi.esiniz yardımcı olsun size.bir süre rapor izin vs alsanız olmaz miSeni asla yargilamiycam vay neden vurdun vay cani vay soyle vay böyle demiycem
Çünkü bende senin durumundayım hatta belki daha zor benim isim 2 kucuk çocuk sürekli kavga ediyolar pasaklilar yorgunluk stres sosyal hayat sıfır benimde patlama noktam olmadi mi oldu bende vurdum bin kere pisma n oldum bizim asıl sıkıntımız ne biliyomusun sırtımıza yüklenen ağır yük tavsiyem yardim edecek anne baba vs birileri nefes alman lazım yoksa daha çok dayak yer çocuk once senin nefes alman lazım ki kafanı toplaman lazım ki sağlıklı bi anne olasın bana ara sıra annem geliyo o sırada uzun uzun banyo yapıyorum çıkıyorum geziyorum hani biraz stresli ortamdan kaçmak lazım allah sabır versin yardim etsin cok iyi anliyorum. Seni
O zaman ayni fikirdeyiz:) . Ama herkes de hakkaten ayni sabir seviyesinde degil. Konu sahibi yapmis bir hata ve cok uzgun zaten. Belli ki cevresinden de destek gormuyor. Yol gostermek daha yerinde olur azarlamaktansa.Bebekken dövdüğünü sanmam hiç bir annenin
Ama hani şu yerinde duramadığımız çağ oluyor ya
Çileden çıkardığımız çağlar ozamanlar tüketiyorduk annemi
Üç kardeştik
Ama ortaokul lise asla terliğini yemedim
Hep haydut zamanlarımızda 36 numara terliğin tadını iyi biliriz üç kardeş
Fırlatırdı terliği
Eline alıp bir temiz dinlene dinlene dayak atmaktan bahsetmiyorum elbette
Sizinle aynı görüşte değilim psikopat olmaz belki insan ufak bir samar yediği için ama özgüvensiz olur insanlara güvensiz olur vs vs ufak bir Şamar diyip küçümsemek de yanlış. Hepimiz problemliyiz ki demek ki internet ortamında dertlerimızi anlatacak konuma gelmişizİyi biseymis gibi aktarmak degildi niyetim ama Misafirlikte azdi kudurdu diye annesinden ufak bi samar yedi diye kimse psikopat olmaz bence benim sahsi gorusum. Sistematik hale getirmek ve vucut butunlugune zarar verecek derecelere getirmek hatta yedigi dayagi neden yedigini anlamayacak cocuklara zaten boyle bi muamele olamaz.
Yazdiklariniza katiliyorum.. ogretmenlerin kendi yavrularına tahammulleri azaliyor maalesef ki.mesele su dökmek değil bence de.birikim bardağı taşıran son damla vs.kendi içinde.ne yaşadı ne kadar doldu yorgun hissetti ki yaptı.insallah bir daha olmaz.Öğretmen misiniz? Kızınızın sizin sınıfınızda olması hata.
Ama en büyük hata 18 aylık minik su döktü diye vurmak. Aklınızı toplamanız lazım.
Oğlum 16 aylık. Dilimi ısırdım da vurmadım yapmayın etmeyin. Her türlüsü kötü zaten de bir de su döktü diye... Benimki eliyle yiyor yemeğini. Balığı, salatayı, yoğurdu, labneyi.. Saç baş rezil oluyor. Su dökmek en temiz şey bizde. Portakal suyu içer kendisi yarısı üstünde... Bir hal çaresini bulun sizi bu hale getiren şeyi ortadan kaldırın.
Allahım burdakı kadınlar ne kadar mükemmel. Hayat boyu hiç hata, yanlış yapmazlar. Dünyanın en mükemmel kadını, eşi, annesi sizlersiniz anladık.
Kıyamam bende çok zor tutuyorum bazen kendimi ama tutuyorum geçen gün 1 saatin içinde 3 kıyafet değiştirdim ihtiyacın yoksa çalışma bence aldığın paraya degiyormu bu sıkıntıKizlar biktim biktim biktim biktim
Tukendimmmmm.
Her sabah 6 da kalkip kizimin 3 ogun yemegini hazirlayip cantalayip.
Sabah 7 bucukta 18 aylik kizimla baya yuruyup duraga ordan da krese gidiyoruz.
Kizim benim bukundugum sinifta ve beni cok yoruyor
Laf dinlemiyor kafasina gore siniftan cikiyor vs vs yani cok yoruyor arkadaslarim bile iyi sabir var diyor neyse..
Yani benim icin gün sabah 6 da basliyip gece 10 bitiyo.
5 bucukta eve geliyoruz.
Ustunu degistir yedir oynat .
Velhasil saati 9 bucuk yapamdan asla yatmaz.
O yattiktan sonra hemen ortaligi topluyup bende uyuyorum cunku pert oluyorum.
Ama cok bunaldim artik cok yoruluyorum.
Evimde dublex eve yorgun argin gelio o kosusturmayka kah asagi kah yukari kucagimda bir odaya birakayim da isimi halledeyim luksu yok cunku merdivende duser diye korkuyorum..sirtim ahaklarim agriyor artik.
Sabah aksam durağa kadar zaten tasiyorum.
Bunaldim.
Ve az once cok kotu bir sey yaptim
Tam ustunu degistrdm bezini degstirdi uyku tulumu giydirdim.
Corbasini icirio yatircam uzeeie bir bardak hemde duble bardak su doktu ve o an gozum dondu yapistirdim tokadi.utaniyorum ama dayanamadim.
.
Otur evinde ne isin var diyeceksiniz belki amam hersey onun icin .
Esimin tayini nedeniyle bulundugumuz sehirde kimsemiz yok.
Dolandirildigimiz icinde evi cok ucra 3 sinif bir mahhalleden aldik.
Kafa dengi kimsuda yok.
Ailem de turkiyenin bir ucunda ben bir ucunda hadi cocuk bir anne baba gormesin yasitlariyla vakit gecirsin dedim amam hata ettim galiba.
Tamam kabul kizim icin.
Harika oluyor cok egelniyor ama ben bitiyorum.
Oglen 1 ile 3 uyku saati ben orda bile kizim uyanmasin diye karanlik odada 3 saat ayagimda saaliyorum
Cunku uykusu o kadar hafif ki.
Cit sesini uyaniyor.
Zaten bosanma nin esiginden dondum esimlede sorunlarim var offff bi ic dokis oldu galiba.
Ben kizima niye vurdum.
Cok mu kotuyum.
Ve suan 1 saatir ayagimda saalliyorum kafam patlamak uzere yorgunluktan ve hala uyumadi
Sunuda belirteyim.
Kizima cok iyi bakarim.
Asigim o ayri.
Hatta arkadaslarim kndini bu kadar yiprat ma der.
Kresde cok sabirliyim ama bugun bilmiyorum dayanmadim.
Nefret ediyorum kndimden
Evet sorun bir bardak su değil zatenO zaman ayni fikirdeyiz:) . Ama herkes de hakkaten ayni sabir seviyesinde degil. Konu sahibi yapmis bir hata ve cok uzgun zaten. Belli ki cevresinden de destek gormuyor. Yol gostermek daha yerinde olur azarlamaktansa.
Benim psikolojim kaya gibi sanirim. Cok zor olaylar da atlattim, anne babadan dayak da yedim ama pamuk gibi insanim:) tartismadan kavgadan hoslanmayan pasifist biriyim ve ‘savasma sevis’ mottosuyla yasiyorum:)Sizinle aynı görüşte değilim psikopat olmaz belki insan ufak bir samar yediği için ama özgüvensiz olur insanlara güvensiz olur vs vs ufak bir Şamar diyip küçümsemek de yanlış. Hepimiz problemliyiz ki demek ki internet ortamında dertlerimızi anlatacak konuma gelmişiz
Keske yapmasaymissiniz ama olmuş lutfen bir daha yapmayin gercekten daha aşırı kucuk. Benim de 1.5 yasinda cok hareketli bir oglum var. Evim dubleks sirf o rahat hareket etsin diye su kapilardan taktik tavsiye ederim. Biraz sakinlesin sonra vicdaninizin hesabini veremezsiniz.Kizlar biktim biktim biktim biktim
Tukendimmmmm.
Her sabah 6 da kalkip kizimin 3 ogun yemegini hazirlayip cantalayip.
Sabah 7 bucukta 18 aylik kizimla baya yuruyup duraga ordan da krese gidiyoruz.
Kizim benim bukundugum sinifta ve beni cok yoruyor
Laf dinlemiyor kafasina gore siniftan cikiyor vs vs yani cok yoruyor arkadaslarim bile iyi sabir var diyor neyse..
Yani benim icin gün sabah 6 da basliyip gece 10 bitiyo.
5 bucukta eve geliyoruz.
Ustunu degistir yedir oynat .
Velhasil saati 9 bucuk yapamdan asla yatmaz.
O yattiktan sonra hemen ortaligi topluyup bende uyuyorum cunku pert oluyorum.
Ama cok bunaldim artik cok yoruluyorum.
Evimde dublex eve yorgun argin gelio o kosusturmayka kah asagi kah yukari kucagimda bir odaya birakayim da isimi halledeyim luksu yok cunku merdivende duser diye korkuyorum..sirtim ahaklarim agriyor artik.
Sabah aksam durağa kadar zaten tasiyorum.
Bunaldim.
Ve az once cok kotu bir sey yaptim
Tam ustunu degistrdm bezini degstirdi uyku tulumu giydirdim.
Corbasini icirio yatircam uzeeie bir bardak hemde duble bardak su doktu ve o an gozum dondu yapistirdim tokadi.utaniyorum ama dayanamadim.
.
Otur evinde ne isin var diyeceksiniz belki amam hersey onun icin .
Esimin tayini nedeniyle bulundugumuz sehirde kimsemiz yok.
Dolandirildigimiz icinde evi cok ucra 3 sinif bir mahhalleden aldik.
Kafa dengi kimsuda yok.
Ailem de turkiyenin bir ucunda ben bir ucunda hadi cocuk bir anne baba gormesin yasitlariyla vakit gecirsin dedim amam hata ettim galiba.
Tamam kabul kizim icin.
Harika oluyor cok egelniyor ama ben bitiyorum.
Oglen 1 ile 3 uyku saati ben orda bile kizim uyanmasin diye karanlik odada 3 saat ayagimda saaliyorum
Cunku uykusu o kadar hafif ki.
Cit sesini uyaniyor.
Zaten bosanma nin esiginden dondum esimlede sorunlarim var offff bi ic dokis oldu galiba.
Ben kizima niye vurdum.
Cok mu kotuyum.
Ve suan 1 saatir ayagimda saalliyorum kafam patlamak uzere yorgunluktan ve hala uyumadi
Sunuda belirteyim.
Kizima cok iyi bakarim.
Asigim o ayri.
Hatta arkadaslarim kndini bu kadar yiprat ma der.
Kresde cok sabirliyim ama bugun bilmiyorum dayanmadim.
Nefret ediyorum kndimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?