Galiba tukendim...Kizima vurdum .

Esiniz etkisiz eleman herhalde. 24 saat evde iste bir cocugun butun sorumlulugunu almak insanin sinirlerini yipratir cok normal. Gece uykusuna yatirma isini bari babasi yapsa olmaz mi?

Bir de hic annesinden dayak yememis gibi davraniyor burdaki cogu kadin ona sasiyorum hakkaten. 18 aylik cok ufak evet zaten anlamaz da ondan bisey. Ama 80ler ve 90lar cocuklari durust olun hic mi anne tokadi yemediniz?
Terlikkkkkk favori
Getir geriiiiii terliğimiiiii
Getirsen yakın mesefa atışı olacak
Getirmesen ötekini isabetleyecek
Hey gidi günler hey

İyi biseymis gibi aktarmak degildi niyetim ama Misafirlikte azdi kudurdu diye annesinden ufak bi samar yedi diye kimse psikopat olmaz bence benim sahsi gorusum. Sistematik hale getirmek ve vucut butunlugune zarar verecek derecelere getirmek hatta yedigi dayagi neden yedigini anlamayacak cocuklara zaten boyle bi muamele olamaz.

Konu sahibi bebise vuracaginiza baska odaya gecip kendinize vursaydiniz keske Oyle de atardınız sinirinizi
Veya esinize vursaydiniz eve gelince..

Vurmak için bahane aramıssınız, kendi çocuguna bile böyle davranan biri başkalarının çoğuna nasıl davranır kim bilir..!

Bu kelimelerde annemi gördüm. O da zor yıllar geçirdi. Öfke patlaması yaşardı, zavallı bedenimize vurmuşluğu vardır. Ama bu sizi savunduğum anlamına gelmesin, lütfen. Sakinleşmeye ihtiyacınız var. Psikolojik destek alabilirsiniz ayrıca kızınız içinde pedagoji kitapları öneririm.

Bir de hic annesinden dayak yememis gibi davraniyor burdaki cogu kadin ona sasiyorum hakkaten. 18 aylik cok ufak evet zaten anlamaz da ondan bisey. Ama 80ler ve 90lar cocuklari durust olun hic mi anne tokadi yemediniz?
Bebekken dövdüğünü sanmam hiç bir annenin
Ama hani şu yerinde duramadığımız çağ oluyor ya
Çileden çıkardığımız çağlar ozamanlar tüketiyorduk annemi
Üç kardeştik
Ama ortaokul lise asla terliğini yemedim
Hep haydut zamanlarımızda 36 numara terliğin tadını iyi biliriz üç kardeş
Fırlatırdı terliği
Eline alıp bir temiz dinlene dinlene dayak atmaktan bahsetmiyorum elbette

@Malkero Allah yardımcınız olsun içinize ferahlık versin.bir daha vurmayın nolur.icim sizladi.17 aylık oğlum var benim de.yukunuzu yorgunluğunuzu anlıyorum.yargilamak ne haddime.zaten siz fazlasıyla yargiliyorsunuz kendinizi.esiniz yardımcı olsun size.bir süre rapor izin vs alsanız olmaz mi

O zaman ayni fikirdeyiz:) . Ama herkes de hakkaten ayni sabir seviyesinde degil. Konu sahibi yapmis bir hata ve cok uzgun zaten. Belli ki cevresinden de destek gormuyor. Yol gostermek daha yerinde olur azarlamaktansa.

Sizinle aynı görüşte değilim psikopat olmaz belki insan ufak bir samar yediği için ama özgüvensiz olur insanlara güvensiz olur vs vs ufak bir Şamar diyip küçümsemek de yanlış. Hepimiz problemliyiz ki demek ki internet ortamında dertlerimızi anlatacak konuma gelmişiz

Yazdiklariniza katiliyorum.. ogretmenlerin kendi yavrularına tahammulleri azaliyor maalesef ki.mesele su dökmek değil bence de.birikim bardağı taşıran son damla vs.kendi içinde.ne yaşadı ne kadar doldu yorgun hissetti ki yaptı.insallah bir daha olmaz.

Allahım burdakı kadınlar ne kadar mükemmel. Hayat boyu hiç hata, yanlış yapmazlar. Dünyanın en mükemmel kadını, eşi, annesi sizlersiniz anladık.

Tamam da burası 1000 lerce üyesi olan bir platform ..
Ilkokul mezunu da var
Okumayı sonradan ogrenen de var.
Eşinden dayak yiyen de
Anne babasından sevgi gormeyen de ..
Ne yapalım ahhhh canım tuh çok bunalmışsın mi diyelim .
Madalya mi takalim?
Burayı okuyup akıl alan ,hayatını sekillendiren insanlar var ..
Siz neyi savunuyorsunuz ?
Arada bir dövülür kısmını mi ?

Bakin daha önce de yazdım buralarda defalarca ..
Ben annemden hortumla ,soba demiriyle etlerim kabarana kadar
Üzerine oturamayana kadar dayak yedim .
Yüzümde hala annemin tırnak izi var.
Orta parmagim annem yüzünden şişirilen babam tarafından ters çevrildi ve su an yamuk ..
Çorap giyemezdim ben morluklarimin acisından ..
Sebepler ne anlatayım okulda ceketimi kaybetmek .
Sınavdan düşük alıp söyleyememek
Dışarı arkadaşlarla çıkmak istemek
Bir tane bira içmek
Sigara kullanmak gibi gibi ...

Her neyse bunlar benim şimdiki ozguvensizligime sebep oldu .
Her yüzüme gülen insanı beni seviyor falan sanıyordum .
Ilgi açlığına,yalnız kalmama,anksiyetelere ,geçmeyen depresyonlarıma sebep oldu .
Kimse mükemmel anne baba olmasın evet
Ama sevişerek bile isteye dünyaya getirdiği çocuğa da vurmasın bi zahmet .
18 aylık demiş
Okumanız mi yok !!!

Kıyamam bende çok zor tutuyorum bazen kendimi ama tutuyorum geçen gün 1 saatin içinde 3 kıyafet değiştirdim ihtiyacın yoksa çalışma bence aldığın paraya degiyormu bu sıkıntı

Emin ol çalışan anne sadece sen degilsin. Hicbir sey yaptigini hakli cikarmaz. Senden kat be kat zorlu sartlarda olan anneler var. Annelik yürek ister, fedakarlik ister. Anaysan her koşulda anasin sadece bir gun degil ömür boyu anasın. Cok uzuldum yavruya neler hissetti kim bilir

O zaman ayni fikirdeyiz:) . Ama herkes de hakkaten ayni sabir seviyesinde degil. Konu sahibi yapmis bir hata ve cok uzgun zaten. Belli ki cevresinden de destek gormuyor. Yol gostermek daha yerinde olur azarlamaktansa.
Evet sorun bir bardak su değil zaten
Başka sorunlar var aslında
Yardım çağrısı yapıyor
Fakat çoğumuz yüklendik
Daha da ittik onu sorunun içine

Benim psikolojim kaya gibi sanirim. Cok zor olaylar da atlattim, anne babadan dayak da yedim ama pamuk gibi insanim:) tartismadan kavgadan hoslanmayan pasifist biriyim ve ‘savasma sevis’ mottosuyla yasiyorum:)

Eşin yardım etmiyor heralde yoksa bu kadar tükenmezdin inan benim oğlan 7 aylık o bile sabrımı zorluyor tabiki de vurmuyorum ama genelde Estağfirullah çekiyorum elimden geldiğince eşim de bu çocuk niye ağlıyor diye oyunun başından gelir bakar gider sadece

Keske yapmasaymissiniz ama olmuş lutfen bir daha yapmayin gercekten daha aşırı kucuk. Benim de 1.5 yasinda cok hareketli bir oglum var. Evim dubleks sirf o rahat hareket etsin diye su kapilardan taktik tavsiye ederim. Biraz sakinlesin sonra vicdaninizin hesabini veremezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…