- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.690
- 133
- 34
Ev hanımı olmak ayrı bi zor hakikaten yaCalismiyorum ama calissam ise gittigim zamanlar tatil gibi olurdu o derecedeyim yani vurdugun icinde pisman olmissin zaten umarim devami gelmez
Hakikaten bir bardak sıcak çay icebilmek için ise girmek istiyorumCalismiyorum ama calissam ise gittigim zamanlar tatil gibi olurdu o derecedeyim yani vurdugun icinde pisman olmissin zaten umarim devami gelmez
He vallah Bende ama canları saolsun yokluklarini göstermesin Allah kuzularımızın büyüyecekler kahvemizi getirecekler sohbet edicez hep bu hayali kuruyormHakikaten bir bardak sıcak çay icebilmek için ise girmek istiyorum
Yha olabilir sinir bosalmasi yorgunluk bitkinlik sanki millet hicmi tokat dayak yememis anasindan bilms bilms konusuyolar siddet yanlisi degilim ama bizde yeri geldi annmdn cogu kez terlik yerdik sanki kadin cocugunu hergunmu tokatliyo 9ay tasidin karninda ne sartlarda dogurdun tabikide senin kdr kimse sevemzde dusunemzde evladini canini skma olur ole arada birazcik dinlen gerekirse annen gelsin kv gelsn nefes alirsin azicikKizlar biktim biktim biktim biktim
Tukendimmmmm.
Her sabah 6 da kalkip kizimin 3 ogun yemegini hazirlayip cantalayip.
Sabah 7 bucukta 18 aylik kizimla baya yuruyup duraga ordan da krese gidiyoruz.
Kizim benim bukundugum sinifta ve beni cok yoruyor
Laf dinlemiyor kafasina gore siniftan cikiyor vs vs yani cok yoruyor arkadaslarim bile iyi sabir var diyor neyse..
Yani benim icin gün sabah 6 da basliyip gece 10 bitiyo.
5 bucukta eve geliyoruz.
Ustunu degistir yedir oynat .
Velhasil saati 9 bucuk yapamdan asla yatmaz.
O yattiktan sonra hemen ortaligi topluyup bende uyuyorum cunku pert oluyorum.
Ama cok bunaldim artik cok yoruluyorum.
Evimde dublex eve yorgun argin gelio o kosusturmayka kah asagi kah yukari kucagimda bir odaya birakayim da isimi halledeyim luksu yok cunku merdivende duser diye korkuyorum..sirtim ahaklarim agriyor artik.
Sabah aksam durağa kadar zaten tasiyorum.
Bunaldim.
Ve az once cok kotu bir sey yaptim
Tam ustunu degistrdm bezini degstirdi uyku tulumu giydirdim.
Corbasini icirio yatircam uzeeie bir bardak hemde duble bardak su doktu ve o an gozum dondu yapistirdim tokadi.utaniyorum ama dayanamadim.
.
Otur evinde ne isin var diyeceksiniz belki amam hersey onun icin .
Esimin tayini nedeniyle bulundugumuz sehirde kimsemiz yok.
Dolandirildigimiz icinde evi cok ucra 3 sinif bir mahhalleden aldik.
Kafa dengi kimsuda yok.
Ailem de turkiyenin bir ucunda ben bir ucunda hadi cocuk bir anne baba gormesin yasitlariyla vakit gecirsin dedim amam hata ettim galiba.
Tamam kabul kizim icin.
Harika oluyor cok egelniyor ama ben bitiyorum.
Oglen 1 ile 3 uyku saati ben orda bile kizim uyanmasin diye karanlik odada 3 saat ayagimda saaliyorum
Cunku uykusu o kadar hafif ki.
Cit sesini uyaniyor.
Zaten bosanma nin esiginden dondum esimlede sorunlarim var offff bi ic dokis oldu galiba.
Ben kizima niye vurdum.
Cok mu kotuyum.
Ve suan 1 saatir ayagimda saalliyorum kafam patlamak uzere yorgunluktan ve hala uyumadi
Sunuda belirteyim.
Kizima cok iyi bakarim.
Asigim o ayri.
Hatta arkadaslarim kndini bu kadar yiprat ma der.
Kresde cok sabirliyim ama bugun bilmiyorum dayanmadim.
Nefret ediyorum kndimden
Aminnn... Zaten tedaviler sonrası kucağıma aldım.tedaviler yüzünden isssiz kaldim.canlari sağolsun.He vallah Bende ama canları saolsun yokluklarini göstermesin Allah kuzularımızın büyüyecekler kahvemizi getirecekler sohbet edicez hep bu hayali kuruyorm
Aynen kuzu sağlıkları yerinde olsun varsın tepeme şaapsın diyorum az hastanelerde yatmadık ateşler içinde sabahlamadık hele bu sene geçecek sadece bunu biliyorum azcık daha sabir ondan sonra annemin demesiyle bulmusa doncen kiziiiiimmmAminnn... Zaten tedaviler sonrası kucağıma aldım.tedaviler yüzünden isssiz kaldim.canlari sağolsun.
Kelime olarak ilk yorumumda 18 aylik cocuga tokat atilmaz yazmisim) okumadiniz galiba)“Vurulur “ hıhı evet kelime olarak yazmamışsınız
bende rahat rahat wc ye gitmek icin ise girmek istiyorum :)))Hakikaten bir bardak sıcak çay icebilmek için ise girmek istiyorum
Yaaa bu cok iyiydi koro halinde tuvalete gidiyoruz bizde 3 kisi birden bi ara klozette kucağımda otururlardı onu unuttular başımı bekliyorlar buna da şükürbende rahat rahat wc ye gitmek icin ise girmek istiyorum :)))
ayy bende suan klozette kucagimda oturan bir minnosla yasiyorumYaaa bu cok iyiydi koro halinde tuvalete gidiyoruz bizde 3 kisi birden bi ara klozette kucağımda otururlardı onu unuttular başımı bekliyorlar buna da şükür
Ya cidden calissam aksama kadar hic olmazsa belli bi sinirda isi yerine getiricem ama aksama kadar evde neler yapmiyoruz ki bi oglum var elde avucta durmaz digeri hala emiyor oda suyunu cikardi seste emmez yatarak emer vallahi oda oda geziyorum emsin diye ev isi cabasi vs vs.....Ev hanımı olmak ayrı bi zor hakikaten ya
Yaaa şebek ağzını yediğimayy bende suan klozette kucagimda oturan bir minnosla yasiyorum
ben o altina yapinca elimle kokutmussun isareti yapip uff yaparim ben lavaboya gidince elimi yikamaya bile girsem kapiya dikilip yanima gelirken uff yapiyo eliyle üç kagitci
Tek ben degilim sicak cay icemeyen galibaHakikaten bir bardak sıcak çay icebilmek için ise girmek istiyorum
Aynennnnnnbende rahat rahat wc ye gitmek icin ise girmek istiyorum :)))
Allah seni inandirsin gün de 5 kez süpürge yapiyom çamaşır desen dağ kurumuyoYa cidden calissam aksama kadar hic olmazsa belli bi sinirda isi yerine getiricem ama aksama kadar evde neler yapmiyoruz ki bi oglum var elde avucta durmaz digeri hala emiyor oda suyunu cikardi seste emmez yatarak emer vallahi oda oda geziyorum emsin diye ev isi cabasi vs vs.....calissam da biraz oturup dinlensem keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?