Galiba tukendim...Kizima vurdum .

Calismiyorum ama calissam ise gittigim zamanlar tatil gibi olurdu o derecedeyim yani vurdugun icinde pisman olmissin zaten umarim devami gelmez

Hakikaten bir bardak sıcak çay icebilmek için ise girmek istiyorum
He vallah Bende ama canları saolsun yokluklarini göstermesin Allah kuzularımızın büyüyecekler kahvemizi getirecekler sohbet edicez hep bu hayali kuruyorm

Belli ki dolmuşsun ve öfkene hakim olamamışsın. Yanlış bir şey yapmışsın sana muhtaç bir çocuk, el göz koordinasyonu yok, bedenine hakim olamıyor, bazen de sadece oyun için ve annenin tepkisini ölçmek için döküyor vuruyor atıyor kırıyorlar. Tabi ki çok büyük sabır istiyor. Ama kimse büyük konuşmasın kınamasın . Olan olmuş şimdi seni bu duruma getiren şeyleri düşün ve şartlarını iyileştir. Evin dubleks bırak bir katını kullanma temizleme. Kreş yerine bakıcı düşün, çünkü sabah o saatte çocukla yürümek zor. Sabah hazırlamak zor. Kendine de yüklenme merak etme yarın hatırlamayacak sen onun yine annesisin dünyada en güvendiği insansın.

Yha olabilir sinir bosalmasi yorgunluk bitkinlik sanki millet hicmi tokat dayak yememis anasindan bilms bilms konusuyolar siddet yanlisi degilim ama bizde yeri geldi annmdn cogu kez terlik yerdik sanki kadin cocugunu hergunmu tokatliyo 9ay tasidin karninda ne sartlarda dogurdun tabikide senin kdr kimse sevemzde dusunemzde evladini canini skma olur ole arada birazcik dinlen gerekirse annen gelsin kv gelsn nefes alirsin azicik

He vallah Bende ama canları saolsun yokluklarini göstermesin Allah kuzularımızın büyüyecekler kahvemizi getirecekler sohbet edicez hep bu hayali kuruyorm
Aminnn... Zaten tedaviler sonrası kucağıma aldım.tedaviler yüzünden isssiz kaldim.canlari sağolsun.

Hatalısınız.22aylık oglum var.işim cok yorucu ailem uzakta.hala emiyor işten gelince sürekli üzerimde .gece 11de yatıyor.defalarca kalkıyor.yemek yerken cok döker.üst bas sürekli degiştirip yukarım.sabahta cok erken uyanıyor.vs vs.ama evladıma vurmam vuramam.

Aminnn... Zaten tedaviler sonrası kucağıma aldım.tedaviler yüzünden isssiz kaldim.canlari sağolsun.
Aynen kuzu sağlıkları yerinde olsun varsın tepeme şaapsın diyorum az hastanelerde yatmadık ateşler içinde sabahlamadık hele bu sene geçecek sadece bunu biliyorum azcık daha sabir ondan sonra annemin demesiyle bulmusa doncen kiziiiiimmm

bende rahat rahat wc ye gitmek icin ise girmek istiyorum :)))
Yaaa bu cok iyiydi koro halinde tuvalete gidiyoruz bizde 3 kisi birden bi ara klozette kucağımda otururlardı onu unuttular başımı bekliyorlar buna da şükür

Yaaa bu cok iyiydi koro halinde tuvalete gidiyoruz bizde 3 kisi birden bi ara klozette kucağımda otururlardı onu unuttular başımı bekliyorlar buna da şükür
ayy bende suan klozette kucagimda oturan bir minnosla yasiyorum
ben o altina yapinca elimle kokutmussun isareti yapip uff yaparim ben lavaboya gidince elimi yikamaya bile girsem kapiya dikilip yanima gelirken uff yapiyo eliyle üç kagitci

Ev hanımı olmak ayrı bi zor hakikaten ya
Ya cidden calissam aksama kadar hic olmazsa belli bi sinirda isi yerine getiricem ama aksama kadar evde neler yapmiyoruz ki bi oglum var elde avucta durmaz digeri hala emiyor oda suyunu cikardi seste emmez yatarak emer vallahi oda oda geziyorum emsin diye ev isi cabasi vs vs..... calissam da biraz oturup dinlensem keske

ayy bende suan klozette kucagimda oturan bir minnosla yasiyorum
ben o altina yapinca elimle kokutmussun isareti yapip uff yaparim ben lavaboya gidince elimi yikamaya bile girsem kapiya dikilip yanima gelirken uff yapiyo eliyle üç kagitci
Yaaa şebek ağzını yediğim allah bağışlasın canim gerçekten çok komik hareketleri bu bebelerin

Henüz anne değilim ama yengemin yeğenime ses yükseltmesi bile beni derinden üzüp çıldırttıyor. İnsanlık hali ama asla el kaldırmayın lütfen bebek daha o yavru ya ah kuzumm

24 saat acil nöbeti tutup eve gelip ikisi oğlan ve bir kız üç çocuk büyüttüm hiç uykusuz tekrar mesaiye gittim ve evde kayınvalidem var hiç vurmadım ağladığım zamanlar oldu hep kızıma sarıldım şükrettim Allahıma ve dördüncü ye hamileyim çok şükür hayattalar sağlıklılar onlardan kıymetli neyim var şu dünyada herşeyim heleki kızım en kıymetlim

Allah seni inandirsin gün de 5 kez süpürge yapiyom çamaşır desen dağ kurumuyo
Kış günü evde sıkılıyo biraz da çocuklar ondan kuduruyorlar havalar düzelse parka insek dmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…