- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.649
- 598
aynen bazen kiziyorum sinirlenince konuyu okuyunca aklima geldi benimde sabaha kadar icimden uyansada yalakalik yapsam derim bayanin halini tahmin edemiyorum suanYaaa şebek ağzını yediğimallah bağışlasın canim gerçekten çok komik hareketleri bu bebelerin
ah bilmezmiyim dona kacira kacira kalkmanin verdigi o berbat hissiAynennnnnn)))) bazen bi ses geliyor nasil cikacagimi bilmiyorum
aynen bazen kiziyorum sinirlenince konuyu okuyunca aklima geldi benimde sabaha kadar icimden uyansada yalakalik yapsam derim bayanin halini tahmin edemiyorum suan
bizimki 8 de yatar sabaha kadar kalkmaz ama sabah perisan ediyo birde bööyt diye bagirarak kalkiyo kanli nigar hergun aha bisey oldu diye firlayarak kalkiyorum uykudanhic deme kuzu benim büyük uyuyor kucuk oturuyo
Ya kızlar gece gece güldürdünüz beni çok tatlısınız valla analık iste napcan duşa girer girmez kapıda aneeaaaaaaa cisim geldi diye bağıran mi dersin ağlayan mi dersin kardeşinin üzerine oturup pes mi diyen mi anacığım imdada yetişti benim yoksa huni tak gez moduah bilmezmiyim dona kacira kacira kalkmanin verdigi o berbat hissi
Lafim burda yardimci olmak, tavsiye vermek yerine sadece kendini ovenlereydi. Sadece bu konuda degil her konuda boyleler. Yoksa 18 aylik cocuga vurmak normal bir sey diyecek kadar manyak degilim. Siz beni yanlis anladiniz)Tamam da burası 1000 lerce üyesi olan bir platform ..
Ilkokul mezunu da var
Okumayı sonradan ogrenen de var.
Eşinden dayak yiyen de
Anne babasından sevgi gormeyen de ..
Ne yapalım ahhhh canım tuh çok bunalmışsın mi diyelim .
Madalya mi takalim?
Burayı okuyup akıl alan ,hayatını sekillendiren insanlar var ..
Siz neyi savunuyorsunuz ?
Arada bir dövülür kısmını mi ?
Bakin daha önce de yazdım buralarda defalarca ..
Ben annemden hortumla ,soba demiriyle etlerim kabarana kadar
Üzerine oturamayana kadar dayak yedim .
Yüzümde hala annemin tırnak izi var.
Orta parmagim annem yüzünden şişirilen babam tarafından ters çevrildi ve su an yamuk ..
Çorap giyemezdim ben morluklarimin acisından ..
Sebepler ne anlatayım okulda ceketimi kaybetmek .
Sınavdan düşük alıp söyleyememek
Dışarı arkadaşlarla çıkmak istemek
Bir tane bira içmek
Sigara kullanmak gibi gibi ...
Her neyse bunlar benim şimdiki ozguvensizligime sebep oldu .
Her yüzüme gülen insanı beni seviyor falan sanıyordum .
Ilgi açlığına,yalnız kalmama,anksiyetelere ,geçmeyen depresyonlarıma sebep oldu .
Kimse mükemmel anne baba olmasın evet
Ama sevişerek bile isteye dünyaya getirdiği çocuğa da vurmasın bi zahmet .
18 aylık demiş
Okumanız mi yok !!!
Sen sor diye duygusuz insancikO çocuğu niye doğurdun
Aaa napsın annesi acikiyo çocuğum kahvaltı istiyobizimki 8 de yatar sabaha kadar kalkmaz ama sabah perisan ediyo birde bööyt diye bagirarak kalkiyo kanli nigar hergun aha bisey oldu diye firlayarak kalkiyorum uykudan
ben dusa bile giremiyorum :))Ya kızlar gece gece güldürdünüz beni çok tatlısınız valla analık iste napcan duşa girer girmez kapıda aneeaaaaaaa cisim geldi diye bağıran mi dersin ağlayan mi dersin kardeşinin üzerine oturup pes mi diyen mi anacığım imdada yetişti benim yoksa huni tak gez modu
hakkikatten ya cok guzel olurduAaa napsın annesi acikiyo çocuğum kahvaltı istiyoyanliz kızın konusunu fena dağıttık biz başka konu mu acsak annelerin dramı basliginda
Pardon insancık derkenSen sor diye duygusuz insancik
Lohusa topuzu çıkmış kaslar bıyıklar mahmut abi modu of cok tanıdıkben dusa bile giremiyorum :))
hakkikatten ya cok guzel olurdu
Gercekten ise gitmek insanin kafasini dinlendiriyor, cocuksuz markete gitmek bile iyi geliyor. Vurmasi yanlis ama keske annelere kadinlar olarak bu kadar yuklenmesek. Hem ev, hem cocuk, hem is sorumlulugu belli ki annede. Kadin kendine vakit ayiramiyor uyumaya ancak vakit buluyor. Tek basina 1 bardak cay bile icemiyor belki. Babanin umrunda degil. Burada bile annelik fedakarliktir cefakarliktir vs yorumlari yapiliyor. Velhasil anneleri kimse anlamiyorCalismiyorum ama calissam ise gittigim zamanlar tatil gibi olurdu o derecedeyim yani vurdugun icinde pisman olmissin zaten umarim devami gelmez
yuzumun yarisini alip diger yarisini oteki hafta aldigimi bbiliyorum before and after chamallows gibi gezdimLohusa topuzu çıkmış kaslar bıyıklar mahmut abi modu of cok tanıdık
Yaaayuzumun yarisini alip diger yarisini oteki hafta aldigimi bbiliyorum before and after chamallows gibi gezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?