Galiba tukendim...Kizima vurdum .

Yaaa şebek ağzını yediğim allah bağışlasın canim gerçekten çok komik hareketleri bu bebelerin
aynen bazen kiziyorum sinirlenince konuyu okuyunca aklima geldi benimde sabaha kadar icimden uyansada yalakalik yapsam derim bayanin halini tahmin edemiyorum suan

ah bilmezmiyim dona kacira kacira kalkmanin verdigi o berbat hissi
Ya kızlar gece gece güldürdünüz beni çok tatlısınız valla analık iste napcan duşa girer girmez kapıda aneeaaaaaaa cisim geldi diye bağıran mi dersin ağlayan mi dersin kardeşinin üzerine oturup pes mi diyen mi anacığım imdada yetişti benim yoksa huni tak gez modu

Lafim burda yardimci olmak, tavsiye vermek yerine sadece kendini ovenlereydi. Sadece bu konuda degil her konuda boyleler. Yoksa 18 aylik cocuga vurmak normal bir sey diyecek kadar manyak degilim. Siz beni yanlis anladiniz)

bizimki 8 de yatar sabaha kadar kalkmaz ama sabah perisan ediyo birde bööyt diye bagirarak kalkiyo kanli nigar hergun aha bisey oldu diye firlayarak kalkiyorum uykudan
Aaa napsın annesi acikiyo çocuğum kahvaltı istiyo yanliz kızın konusunu fena dağıttık biz başka konu mu acsak annelerin dramı basliginda

ben dusa bile giremiyorum :))

Calismiyorum ama calissam ise gittigim zamanlar tatil gibi olurdu o derecedeyim yani vurdugun icinde pisman olmissin zaten umarim devami gelmez
Gercekten ise gitmek insanin kafasini dinlendiriyor, cocuksuz markete gitmek bile iyi geliyor. Vurmasi yanlis ama keske annelere kadinlar olarak bu kadar yuklenmesek. Hem ev, hem cocuk, hem is sorumlulugu belli ki annede. Kadin kendine vakit ayiramiyor uyumaya ancak vakit buluyor. Tek basina 1 bardak cay bile icemiyor belki. Babanin umrunda degil. Burada bile annelik fedakarliktir cefakarliktir vs yorumlari yapiliyor. Velhasil anneleri kimse anlamiyor

Sizi kesinlikle yargılamıyorum pişman olduğunuz belli zaten.Sadece merak ediyorum neden bu kadar kendinize yükleniyorsunuz 18 aylık bir bebek sürekli annesine yakın olmak ister yani kızınızın kreşte size itaat etmesini beklemeyin eleştirenlerede bakmayın.Birde benim Dee ilk çocuğum da 2 yaşında kreşe vermiştim sabah beraber arabayla çıkıyorduk akşam beraber dönüyorduk 3 öğün orda yiyordu fakat o evden çıkış olayı aşırı stresti bende bağırıyordum şimdi çok pişmanım o günleri düşündüğüm de içim burkuluyor.Çünkü o yaşta çocuklar anneleri yle koşuştırma olmadan evde olmak istiyorlar.Şimdi 21 aylık oğlum var evdeyiz sürekli dibimde ama ikimizde şükür mutluyuz.Lütfen ikinizide yıpratmayacak bir çözüm bulun sonra benim gibi çol pişman olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…