gamyoncu'nun zayıflama günlüğü

Süpersin canım maaşallah Kısa sürede bitireceksin sen bu işi

Ben güzelce yiyorum ama abur cubur kesinlikle yok, eşimle dün konuştuk bizde yemekten kısmanı istemiyorum sadece abur cubur yeme göreceksin nası zayıflıyosun dedi bana

Ben yemekten kısınca kan şekerim neyin düşüyo bi tuhaf oluyom ama 4 gündür abur cubur tatlı namına hiç bişi yemedim kutluyom kendimi

evet tatlım sadece abur cubur
ben alıyordum kekleri kolaları cipsleri
bazen öğün yerine yiyordum onları
çok sağlıksızdı yani bencede yemeği fazla kısma
biraz porsiyonları küçültsen o bile farkeder yani
diyet yapıyor diye ölcek değiliz ya sonuçta

AL bendende o kadar eşim akşam vardiyasına geçtim mi gidiyom markete ALLAH ne verdiyse kekler çikolar herşey alıyodum yemek yemiyodum onları yiyodum Ondan zaten şiştik

AL bendende o kadar eşim akşam vardiyasına geçtim mi gidiyom markete ALLAH ne verdiyse kekler çikolar herşey alıyodum yemek yemiyodum onları yiyodum Ondan zaten şiştik

aynen öyle canım ne kadar ortak noktamız varr
gidiyordum önce kola cips cikolata bisküvi çekirdek tatlı..................
öyle uzar gider yani
ama şimdi canım bile istemiyor niye çünkü ben zayıflıycam
onları yedim tadını biliyorum bir daha yiyip kendimi şişirmiycem
hem onlar bir yere de kaçmıyor duruyorlar yani
ama benim yaşım ilerliyor
ve en güzel çağlarımı kilolarımla mahvetmiycem bennn

1 bardak ılık veya soğuk sütü sabah ki ara da tüketmeliyiz.
Çünkü süt bu saatte alındığında öğlen ki açlığı çok güzel dengeler.
Yani öğlene daha tok girersiniz ve daha az yeme ihtiyacınız olur.
Özellikle içerisine bir çay kaşığı kadar da türk kahvesi koyarsanız çok fazla değil ama
O da içerdiği kafeinden dolayı metobolizmanızın hızlanmasını sağlar.
Bunu bu şekilde içebilirsiniz ya da sadece süt ve yoğurt olarak tüketebilirsiniz!!!!!!!

arzuu ordamısın?

Burdayım canım ya nereye gitcem

AAa bunu okuduğum iyi oldu bunu kesinlikle yapıcam

evet günlüğüm ben şimdi çıkıyorum
bugün sağlıklı beslenmeye sanki biraz daha alıştım gibi
abur cubur eve almadığım için ve önemlisi canımın çekmediği için daha bir kararlıyım artık
herşey güzel olucak inşallah
bu arzu yine çıkıp gitmiş yaa hafta sonu fazla gelemeyebilirim
net kocişte olduğundan ama asla sana ve sağlıklı beslenmeme ihanet etmiycemm
birde arzuya tabi ki

Merhaba günlük

Şükür gelebildim hafta sonu şehir dışına çıktım aile ziyaretine ee dünde malum doğum günümde gezdik durduk saat bu oldu anca girebiliyorum

Yalnız yeliz nerelerde acep hiç kimsecikler gitmemişki buraya ama yelizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

merhaba günlüğüm
bir kaç gün gelememiştim arzu da yoktu gelmiş çok sevindimmm

Kış deyince aklımıza gelen ilk yemek, dumanı tüten, kokusu eve yayılan, dışarısı buz keserken evde içimizi ısıtan o mis gibi çorbalar olur. Ya bir kase çorbayla birlikte yediğimiz o yumuşacık ekmek dilimleri..?Ekmek gibi karbonhidrat grubunda olan çorbaları tüketirken ekmekten vazgeçmelisiniz. Yemekten önce çorba içildiğinde, mide çorba ile şişer ve bu nedenle sıradaki yemek daha az tüketilir. Ve daha uzun sure tok hissedersiniz. Bu yüzden, düşük kalorili çorba tercihi zayıflamaya yardımcı olur.

Yiyecek ikramlarından ve hayır diyememekten sıkıldınız mı?
Yemezsem ikram eden kırılır, ayıp olur mu diyorsunuz?
Yemenizde ısrarcı olunan yiyeceği düşünün ve o yiyeceğin size uzun vadede çok ciddi rahatsızlık verdiğini hayal edin. Ayda en az 4 kez böyle bir teklifi reddetmediğinizde ve her bir ekstra yiyecekten 1000 kcal aldığınızda ayda 4000 kcal ve yılda 48000 kcal ve bu da 6 kg alımına neden olur. Resme geniş açıdan bakmaya çalışın ve kararlılıkla yiyecek için ısrar eden kişilere hayır diyin..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…