Gıızzzzzz gamyoncuuuuuuuummmmmmmm senin topiğinmiiiiii yarın benimde kurbanlık günümmm gelemmi bendeeee
hoşbuldummmm bebeğimmmmmm yarından sonra bende arnaızdayım zayıflama maratonunda pant. Belleri olmuyo yaaa sinir oluyorum 3-4 gundur ne giysem kapanmıyo düğmesi[sıze=3]fulyammmmm sorman bile hata[/sıze][sıze=3] gel tabi hoşgeldin tatlımmmmm[/sıze]
evet tatlım beraber miyiz?:26::26::26:
hoşbuldummmm bebeğimmmmmm yarından sonra bende arnaızdayım zayıflama maratonunda pant. Belleri olmuyo yaaa sinir oluyorum 3-4 gundur ne giysem kapanmıyo düğmesi
Tabiside ve hemen bildirimleri yapıyorum bize
Sabah kallkar kalkmaz 2 bardak ılıktan sıcağa su (limnonlu)=Organlar çalışsın diye ve tokluk hissi veriyo öneririm.
İşe gelince 08.30 1 kupa ÇAy- Kepekli sandviç Yarısı
10.15 Sandviçin yarısı - 1 kupa Ihlamur
Hadi bakalımmmm
[sıze=3]
çok sevindim fulyam aramızda olacağına benimde öyle oldu bebeğe yoğunlaştım burayı unuttum ama şimdi burdayım inşallah en azından kafam dağılır burda...[/sıze]
[sıze=3]
benim kahvaltımda
1 haşlanmış yumurta
biraz beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates
salatalıkk[/sıze]
evet kuzummm bebeğe yoğunluştık yarasın die ne bulduysam yedimm yarın kırmızılar gelir hem dr giderim hem diete başlarım kafamız dağılır bebişlerimiz de vakti saatinde gelir artık bekleyince olmuyo
Kahvaltın güzelmiş canım beğendimm
çok sevindim fulyam aramızda olacağına benimde öyle oldu bebeğe yoğunlaştım burayı unuttum ama şimdi burdayım inşallah en azından kafam dağılır burda...
benim kahvaltımda
1 haşlanmış yumurta
biraz beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates
salatalıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?