olsun balım,arada olur,önemli olan tekrarlamamk seninde dediğin gibi.süpersin artık kaçamak yapmamaya başlamışsın ama bugun de ben yaptım((
ben de çok öptüm hadi sen yat da bebişle yoruluyorsun ztnolsun balım,arada olur,önemli olan tekrarlamamk seninde dediğin gibi.
öpüyorum seni kocamn
ben de çok öptüm hadi sen yat da bebişle yoruluyorsun ztn
abla ,kardeş farkı bizde de varayyyyyyy ne güzelllllll ah bende bi inebilsem kırsam şu 59lu kiloyu 58lere insem:) en iyisi ben iş çıkışında ablamıda kandırıp eve yürüyim ama o benle yürüyüş yaparsa rüzgarda uçar valla:) çok sevindim verdiğin kilolara cokgüzel vermişsin durma falanda yokkk ayy kendim vermiş kadar sevindim.:118: maşşaaaallahhhh nazarlara gelme inşallah:)
kız takılsana bize,ihmal ediyosun bizi,bak kg almaya başlamışınohh ohh kilolar uçmuşş sizin verdiklerinizi ben alıyorum şekerlerim hiç üzülmeyin verin verin verin :)
bu arada kızlar benim sabah kahvaltı
10-11 den aşağı olmaz.:44:
bugün oruç tutamadım....
inş bugün niyet edip,yarın tutmaya başlıcam tekrar....
allah kabul etsin canım bebişler yoruyor bizii benim oğlumda resmen tuşları sökecekonuniçin uyanıkken girmiyorum hem onla ilgilenmek için
sorma valla,ben bazen çizgi flim izlerken,uyrken fırsat buldugum anda giriyom
akşam ki çorbadan sonra....
1 elma
1 armut yedim....
yemeğin içindende 2 küçük kuşbaşı et yedim
ohh ohhh afiyet olsun
iyi akşamlar çıtırlar
bugünkü menüm
sabah
1 tabak yeşillk
1 yumurta
3 zeytin
1 çayk. pekmez
2 dilim ekmek
ara yok (çok işim vardı bugün)
saat 5 buçuk
1 kase çorba
1 dilim ekmek
10 tane fındık,şimdiçayla beraber içiyorum
eşim gelincede meyva yerim.....
pek manidar olmuş :44:
ben yattım iyi geceler:44:....
dün baya iradeliydim,inş bugünde olurum...menü güzellll:) ne güzel irade küpü arkadaşlarım benim yaa:)
benimki de dün harikaydı di mi gamzeçiğköfte çok yararlıdır di mi neyse artık bugün silkelenip kendime geldim:) bi daha yok öyle şeylerr cıss
aslında çorbadan sonra akşam bezelye yemeğim vardı,birazda ondan yerim demiştim,anam herkes minnoş minnoş yemeğe başlamış bi çorba ya da bi salatayla doymaya başlamış ben kendimi çok yemiş hissettim şimdi ama kaçamak yaparkende herkes aynı anda yapıo sözleşiomusunuz yoksa kızlaaar:)
biliyorum canımyanlış anlama canım oh ohhh afiyet olsun derken aran güzel meyve yemişsin hemde armut çok severimde ondan öle dedimm
anam herkes minnoş minnoş yemeğe başlamış bi çorba ya da bi salatayla doymaya başlamış ben kendimi çok yemiş hissettim şimdi ama kaçamak yaparkende herkes aynı anda yapıo sözleşiomusunuz yoksa kızlaaar:)
genelde haftasonları yapıyor herkes kaçamağı sanırım. pazartesi sıkmaya çalışıyor. salı harikayız zaten :)
gamzeeeee benbugun garip oldum ya. susadım.halim yok hiç. akşam kalkamadım. onda sanırım. telefonu birdaha yanıma almıycam. uzaga koyucaam :) kapatıp sarılıp yatıyorum.
haftasonları anneme gittiğim için mutlaka kaçamk oluyo,olsun.
Canım sen akşamları kalkmayı iyce bıraktın,
enerjin kalmadı tabi halsiz düştün
Benimde saat 2 den sonra ellerim,ayaklarım buzzz gibi oluyo.
Yemek yedikten sonra hemen ısınmaya başlıyo
benim kalkma problemim olmuyo saolsun oğlum,
doğdugundan beri hep uyku problemi var.
Dün saati 5 kurdum.ama 4 buçukta kalktım.
Gece 4 5 kere uyanıyorum
Telefonu uzağa koymak iyi fikir:128:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?