tatlım üzülme düzeltirsinbu akşam ki
berbat menüm şöyle ki...
3 yemek k. etli kemik yemeği sebzeli
5 dolma (lahana sarması bu baya kalın)
1 dilim ekmek
2 saat sonra ara ara
4 dolma daha yedim...
2 bardak kayısılı ,kuşburnulu çay içtim
tatlım üzülme düzeltirsin
akşam ekmek arada da dolma fazla olmuş ama yarın yeni bir gün sen de yeni bir güne yeni bir gamze olarak başlayacaksın inanıyorum
sen yaz yeter ki bn takip edeceğim elimden geldiğince eğer unutursam gel bnm topiğe yaz ben sana gelir bakarım...
o zaman yarın kesin düzeltiyorsun bak eleştirilerimin dozunu biraz arttırcam ona göre daha sert olabilir yorumlarım sen de o zaman belki kendini düzeltirsin ha?zaten yiyip yiyip,yarın yeni bi gün diyorum.
cılkını çıkardım
biri bana yumruk atsın,tokat az gelir...
genede saol lily'cim desteğin için.
o zaman yarın kesin düzeltiyorsun bak eleştirilerimin dozunu biraz arttırcam ona göre daha sert olabilir yorumlarım sen de o zaman belki kendini düzeltirsin ha?
zaten yiyip yiyip,yarın yeni bi gün diyorum.
cılkını çıkardım
biri bana yumruk atsın,tokat az gelir...
genede saol lily'cim desteğin için.
ne o kız benim dolmanın boyutunamı getirmeye çalışıyorsun. :)) valla ben anlamam bugun kaçamak falan yok sana.. Sen bugun ve yarın oruclu musun? Ben pazarları tutmayı düşünmüyorum. Beyazbulutunda dediği gibi biz çıtır olcaaaaz,sen de keşkee dicen. O nedenle kaçamaklara son veriyorsun, silkelenip kendine geliyorsun küçük hanım :) hahahahahahbu akşam ki
berbat menüm şöyle ki...
3 yemek k. Etli kemik yemeği sebzeli
5 dolma (lahana sarması bu baya kalın)
1 dilim ekmek
2 saat sonra ara ara
4 dolma daha yedim...
2 bardak kayısılı ,kuşburnulu çay içtim
bir daha kaçamak yaparsan :99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:bunun gibi hiç susmam başının etini yerim
ben eleştirmeyeceğim kıskandırıcam seni:130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::130::76:
biz çıtır hatunlar olucaz sen böyle kaçamak yaparsan bize yetişemiyeceksin hadi ama toprlan artık
bak zayıflayınca aldığımız kıyafetleri giyip fotolarımızı ekler seni çatlatırız heee
tamam canım sözzz bugün kaçamk yok yok yok.....:128:bir daha kaçamak yaparsan :99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:bunun gibi hiç susmam başının etini yerim
ne o kız benim dolmanın boyutunamı getirmeye çalışıyorsun. :)) valla ben anlamam bugun kaçamak falan yok sana.. Sen bugun ve yarın oruclu musun? Ben pazarları tutmayı düşünmüyorum. Beyazbulutunda dediği gibi biz çıtır olcaaaaz,sen de keşkee dicen. O nedenle kaçamaklara son veriyorsun, silkelenip kendine geliyorsun küçük hanım :) hahahahahah
valla mink im pek beceremedim herhalde sarmayı...
nerdeyse senin dolma boyutundaydı....
löp löp de gidiyo mideye...
hiç doyurmuyo...
yada ben doymuyorum...
hhahahhah süpermiş valla. Evet susmayız bak ama ben döverimde :99:
1 aydan fazla oldu diyetteyim ...
bakalım ne yapmışım...
64.400 kg ile başladım kilo verme serüvenine
1. hafta =2 kg verdim
2. hafta=1 kg verdim
3.hafta=0 kg verdim
4. hafta=800 gr verdim:44:
5.hafta=900 gr verdim:18:
ve kızlar bu sabh tartıldım...59.7
5 hafta da 4.700 gr vermişim...
kızlar çok mutluyum
tartıldım az evvel....
6.hafta=58.2
ilk tartıldım 58.4 çıktı.sonra 2 kez daha tartıldım.58.2 çıktı
ben kemikli bi yapıya sahip deyilim,
annem löp etsin derdi...
ay çok mutluyum
nası verdim 1.5 kg anlamdımm.
tartı bozulmuş olamaz demi...
ben ikisini de yaparım hem eleştiri bombardımına tutarım hem döverim hiç susmam haberin ola....ne o kız benim dolmanın boyutunamı getirmeye çalışıyorsun. :)) valla ben anlamam bugun kaçamak falan yok sana.. Sen bugun ve yarın oruclu musun? Ben pazarları tutmayı düşünmüyorum. Beyazbulutunda dediği gibi biz çıtır olcaaaaz,sen de keşkee dicen. O nedenle kaçamaklara son veriyorsun, silkelenip kendine geliyorsun küçük hanım :) hahahahahah
hhahahhah süpermiş valla. Evet susmayız bak ama ben döverimde :99:
aferin sanakızlar çok mutluyum
tartıldım az evvel....
6.hafta=58.2
ilk tartıldım 58.4 çıktı.sonra 2 kez daha tartıldım.58.2 çıktı
ben kemikli bi yapıya sahip deyilim,
annem löp etsin derdi...
ay çok mutluyum
nası verdim 1.5 kg anlamdımm.
tartı bozulmuş olamaz demi...
saol canım...hepimiz süper olcaz inş.oooooooo süpersin tatlım. tabrık ederiiiim :)
bak şimdide ben seni kızkandım :18::18::18: senin zaten fazla kilo yomuşki hayatım
ben ikisini de yaparım hem eleştiri bombardımına tutarım hem döverim hiç susmam haberin ola....
bu arada sürpriz neymiş bakalım????????
tamam canım,bugün yapmadım.sözümü tuttum.aferin sanatebrik ediyorum
ama şımarıp da kaçamak yapma olur mu???
nerdesin kız sen,senide bekliyoz.vaovvvv harikasınnnn kilolar uçuyor uçuyorrr :) tebriklerrr darısı başımaa:)
canımsın yaa...harikasın yaaaaaaaa
senin şuanki kilona ulaşmaya çalışıyorumm
bende bende kıskandımm ağlamak istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?