gamzedd'nin diyet günlüğü..

Canımmmm kusura bakma bu ara işler falan çok yoğun valla giremiyorum pek ne yediğimi yazayım dedim dün yediğimi unuttum o dereceyim yani Sigara da içmedim henüz bakalım umarım böyle gider

yoklamaya geldim :)

nasıl gidiyor?

Kendimi kontrol edemiyorum bütün cinler tepemde üstüme gelmeyin a dostlar bugün biraz var bende diye bi şarkı var bilir misin skinny:) Daha gelmediler henüz ama yoldalar. O kadar yoğunum kiiiii deminden beri dün ne yediğimi düşünüyorum kafam o kadar dolu ne olcam böyle bilmiyorum valla. Nöbetim falan da var kasımdaaaaa Gamze pert olur Ama bu arada elimden geldiğince dikkat ediyorum yediklerime ve sporumu kesinlikle aksatmıyorummm

Dün***********************
*Sabah
2 dilim kepekli ekmek, peynir ve 5 adet zeytin
*Ara
1 grissini, 1 şekersiz türk kahvesi
*Öğlen
Haşlanmış kabak, yoğurt, 1 dilim tuzsuz diyet ekmeği ( Yeni keşfettim bu ekmeği:))
*Ara
2 grissini, 1 küçük salkım üzüm
*Akşam
Tavuk ızgara, 1-2 yemek kaşığı közlenmiş yoğurtlu patlıcan
***Bir eşşeklik yaptım ve akşam arkadaşlarla buluştuğumuzda 1 bardak alkolsüz bira içtim, yanında yer fıstığı yedim

Bugün***********************
*Sabah
Tipik işte 2 dilim kepekli ekmek, peynir ve 5 adet zeytin
*Ara
1 grissini, 1 şekersiz türk kahvesi
*Öğlen
Tavuk ızgara, 2-3 kaşık sebze, salata, yoğurt
*Ara
1 ayran, 2 grissini
18:00-19:30 arası pilates ve hemen ardından kardiyo
*Akşam
5 yemek kaşığı mantar, 2-3 adet közlenmiş biber, 2 dilim çavdar ekmeği

spor çok faydalı canım ya ne sporu yapıyorsun?

canımmmm kusura bakma bu ara işler falan çok yoğun valla giremiyorum pek ne yediğimi yazayım dedim dün yediğimi unuttum o dereceyim yani:d sigara da içmedim henüz bakalım umarım böyle gider

afferim sigaraya hayır. Ne kadar zararlı.

hım plates ve kardıo bı ben beceremedım şu işi.

Gamzecım dun nette dolasırken gunde 17 tane çiğ badem zayıflamaya yardımcı dıye duydum. 50 tane çiğ bademde bir öğün yerine geçermiş. Işte yicek bişey bulamadın dısardasın falan filan. Acaba dogru olabilirmi ya. Ama kavrulmamıs işlem gormemış, tuzsuz olacak.çok tok tutacağı bir gerçek. çokda severim badem.

Araşıralım o zaman tatlım şu çiğ badem işini valla ben de çok severim kendilerini çünkü:):)

*Sabah aynı

*Ara şekersiz türk kahvesi

*Öğlen
3 yemek kaşığı falan mantar ( Ama ne yazık ki tereyağında kavrulmuş ), yoğurt, iki dilim kepekli ekmek
Kızlarla çay içmeye çıktık ve yanında 2 tanecik hoşbeş yedim malesef ve en kötüsü 2 tane sigara içtim bugün

*Ara
1,5 grissini

*Akşam
6-7 tane kızarmış hamsi, bol salata

2 gündür iş yoğunluğu ve biraz da gezme kaçamaklarım yüzünden giremiyordum nete:) Öğünlerimden hiç bahsetmiyorum çünkü saatlere falan uyamıyorum ne yazık ki. Ara öğünler falan hak getire malesef Ama sporumu ihmal etmiyorum hiiiç:)

Yarından itibaren biraz daha kısarak yemeye başlıcam bakalım ne olacak. Bu arada inatla tartılmıyorum. 1 ay tartılmak yok banaaaa:):)

Eveeeet bugün tam olarak uymasam da diyetime kendi çapımda dikkat etmeye çalıştım. Yarından itibaren kalp vakfı diyetine başlıyorum. Allah sonumu hayretsin:)

Kalp vakfı dıyetı de saglıklı yanlıs hatırlamıyorsam, hasretimle nazka nın yaptıgı dıyettı dımı o. Yanlıssam duzeltin :)

valla ben oruc tutmaya başladım. Ama gece kalkamadım. Yanı bugun tek öğün yemiş olucam.

Kalp vakfı diyetine bugün başladım.. (Yoğurt, zeytin ekleme )
*Sabah
1 dilik tuzsuz diyet ekmeği, 2 kibrit kutusu kadar dil peyniri, 5 tane zeytin
*Öğlen
5-6 kaşık kabak yemeği, 1 dilim tuzsuz diyet ekmeği,çok az yoğurt
*Ara
1 kepekli grissini, 1 orta boy elma
1 saat pilates, 20 dakika kardiyo
*Akşam
1 kase çorba, 1 dilim yulaf ekmeği, dayanamayıp çeyrek ıspanaklı peynirli pide yedim
*Ara
1 küçük boy elma

Üşenmediğim ve evde olduğum zamanlarda da leslie'ye başlamayı düşünüyorum. Tabi önce iyileşmem lazım. Pilateste hoca bile kıyamadı bana hem hastayım hem inatla yapmaya uğraşıyorum diye:):2::2::2:

kıyamam ben sana hastamı oldun sen? yorma tatlım kendini. vucudu fazla zorlama. atlatamazsın hastalıgı. toparlan öyle yap. kac gun sürücek bu kalp vakfı diyeti?

3 günlük kalp vakfı diyeti buldum ama nette. seninki bu değil dimi?
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN

Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma

2. GÜN

Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma

3. GÜN

Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnabahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma

birde 30 gunluk olan var snaıırm seninki bud eğil mi canım?

AMERİKAN KALP VAKFI DİYETİ - 2

Hedef kilo : 1 ayda ortalama 10 kilo
Hedef kalori : 1300 Kcal

30 gün boyunca

Sabah: Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.

Öğle: 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)

İkindi: 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

Akşam: 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek

Gece: 2 porsiyon meyve.

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.

tatlım ben 30 günlüğe başladım. 30'a korktum açıkçası ne kadar çabuk kilo verirsem o kadar çabuk alırım diye. Bir de dondurma var ya onda zaten faranjitim. Her geçen gün daha kötü oluyorum.

*Sabah
2 kibrit kutusu kadar dil peyniri, 1 dilim yulaf ekmeği, 5 zeytin, 1 fincan şekersiz çay
*Diyette ara yok ama her gün sabah şekersiz türk kahvemi içmezsem ölürüm. Şekeri zaten diyetten önce de kullanmıyordum hiç.
*Öğlen
Yemeğimi kapının ağzında unutmuşum. Ama allahtan tost seçeneğim de vardı. 1 kepekli yağsız kaşarlı domatesli tost, 1 bardak karışık havuç ve portakal suyu (Hasta olduğum için içmek zorundaydım ), bir arkadaş da sağolsun ağzıma zorla küçük bi parça havuçlu tarçınlı kek tıktı
*Ara
Yarım kepekli grissini
*Akşam
İş çıkışı yemeği gittik müdürümüzün doğum günü diye ve gittiğimiz yerde en yenilebilecek şey kori soslu tavuklu salataydı ne yazık ki. Yine kaçamak yaptım arkadaşın tabağından 1-2 tane patates kızartması aldım

Şu kaçamaklardan hiç kurtulamıyorum. Yemek konusunda iradem sıfır. Ne yapıcam ben kızlar ne olur yardım edin bana yaa.Yine bunalıma girmeye başladım sanırım. Annem, kardeşim, babam, nişanlım da sağolsunlar destek almak için azıcık da olsa kilo verdim ama di mi diyorum. Pantolonlarımdan çok az fark etmeye başladı çünkü. Babam ben karışmam diyo, kardeşim yoo diyip geçiştiriyo, nişanlım ben bilmem fark yok gibi diyo, annem hayır hiç de vermedin aynısın diyo. Tartılmaya da korkuyorum ne yapcam ben?:84::84::84:

Birileri bana yardım etsin çünkü ilk defa bu saatte midem kaziniyooooo

hayatım bence sen hıssetmeye başladıysan verdin demektir. benim babamda dıyor mesela aman neyın var ben karısmam dıye. nişanlım desen verdın cok guzel oldun dıyor ama bır yandanda babanı arıycam bukadar az yenmez dıye devamlı söyleniyor. ağzıma sürekli bişeyler tıkma durumunda. kardeşimin dünya umrunda değil, tek annem verdin diyor. ama oda bana destek cıkıp benle beraber yapmıyor. yanı aileler hep yıyelım doyalım istiyorlar.

eger miden kazınıyorsa 1 elma yıyebılırsın, hatta senın dıyette gece 2 posrıyon meyve hakkın var. yada mesela biraz yogurt ye, içine salatalık falan koy. ben geçen gün çok acıktım 1 kk peynir yedim mesela. ama umutsuzluga kapılmak yok. hem sen bugun bozlamıssın kı. kori soslu tavuk salatasından hafıf ne olcak. bence bugun cok ıyı menun. yanı 2 tane patates kızartması ınsana hıcbırsey yapmaz. ha oturuo bır tabak dolusu yersın tamam olmaz derım ama sıkma bukadar kendını tatlım.

Meyvem olduğu biraz geç aklıma malesef ve canım o kadar salatalık çekti ki anlatamam bu hafta unutmuşlar almayı ben de biraz üzüm yedim o doyurdu. Kimse destek cikmiyo ya ondan çok takmış durumdayım canım birisi de çıkıp kilo verdin demiyo

süt sever misin? süt de içebilirsin. hatta yağlı süt insanı daha uzun süre tok tutar.

hayatım sen hıc tartılmıyorsun dımı? bence haftada 1 tartıl canım.

süt sever misin? süt de içebilirsin. hatta yağlı süt insanı daha uzun süre tok tutar.

hayatım sen hıc tartılmıyorsun dımı? bence haftada 1 tartıl canım.

Valla canım sütü kakaolu olmadığı sürece ağzıma sürmem ne yazık ki. Sabah kaldırabilirsem kendimi tartılmayı düşünüyorum her sabah geç kalıyorum çünkü:)

*Sabah
1 dilim yulaf ekmeği, 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 fincan şekersiz çay
*Öğlen
5-6 tane kızarmış sardalya , salata ( Balığı yemek zorunda kaldım ne yazık ki )
*Ara
Ne yazık ki yok zaman bulup bişey yiyemedim
*Akşam
Annem fırın makarna yapmış beşemel soslu ve mantarlı. Onu yesem mi yemesem mi bilemedim. Ama başka da yiyecek bişey yok. Birazcık yesem ne olur ki? Karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…