yarın hiç içme olurmuu sıgarayı.. gerci belkı akşam goruceksın mesajı bılmıyorum. ben sana ınanıyorum, hem ıncecık olucaksın hemde sigara hayatından çıkıcak. köklü bir değişim olucak yani.
yoklamaya geldim :)
nasıl gidiyor?
spor çok faydalı canım ya ne sporu yapıyorsun?kendimi kontrol edemiyorum bütün cinler tepemde üstüme gelmeyin a dostlar bugün biraz var bende diye bi şarkı var bilir misin skinny:) daha gelmediler henüz ama yoldalar. O kadar yoğunum kiiiii deminden beri dün ne yediğimi düşünüyorum kafam o kadar dolu ne olcam böyle bilmiyorum valla. Nöbetim falan da var kasımdaaaaa gamze pert olur:d ama bu arada elimden geldiğince dikkat ediyorum yediklerime ve sporumu kesinlikle aksatmıyorummm
canımmmm kusura bakma bu ara işler falan çok yoğun valla giremiyorum pek ne yediğimi yazayım dedim dün yediğimi unuttum o dereceyim yani:d sigara da içmedim henüz bakalım umarım böyle gider
dün***********************
*sabah
2 dilim kepekli ekmek, peynir ve 5 adet zeytin
*ara
1 grissini, 1 şekersiz türk kahvesi
*öğlen
haşlanmış kabak, yoğurt, 1 dilim tuzsuz diyet ekmeği ( yeni keşfettim bu ekmeği:))
*ara
2 grissini, 1 küçük salkım üzüm
*akşam
tavuk ızgara, 1-2 yemek kaşığı közlenmiş yoğurtlu patlıcan
***bir eşşeklik yaptım ve akşam arkadaşlarla buluştuğumuzda 1 bardak alkolsüz bira içtim, yanında yer fıstığı yedim
Olur öyle arada, arkası gelmesin yeter fıstığım.
Bugün***********************
*sabah
tipik işte 2 dilim kepekli ekmek, peynir ve 5 adet zeytin
*ara
1 grissini, 1 şekersiz türk kahvesi
*öğlen
tavuk ızgara, 2-3 kaşık sebze, salata, yoğurt
*ara
1 ayran, 2 grissini
18:00-19:30 arası pilates ve hemen ardından kardiyo
*akşam
5 yemek kaşığı mantar, 2-3 adet közlenmiş biber, 2 dilim çavdar ekmeği
spor çok faydalı canım ya ne sporu yapıyorsun?
afferim sigaraya hayır. Ne kadar zararlı.
hım plates ve kardıo bı ben beceremedım şu işi.
Gamzecım dun nette dolasırken gunde 17 tane çiğ badem zayıflamaya yardımcı dıye duydum. 50 tane çiğ bademde bir öğün yerine geçermiş. Işte yicek bişey bulamadın dısardasın falan filan. Acaba dogru olabilirmi ya. Ama kavrulmamıs işlem gormemış, tuzsuz olacak.çok tok tutacağı bir gerçek. çokda severim badem.
Kalp vakfı diyetine bugün başladım.. (Yoğurt, zeytin ekleme)
*Sabah
1 dilik tuzsuz diyet ekmeği, 2 kibrit kutusu kadar dil peyniri, 5 tane zeytin
*Öğlen
5-6 kaşık kabak yemeği, 1 dilim tuzsuz diyet ekmeği,çok az yoğurt
*Ara
1 kepekli grissini, 1 orta boy elma
1 saat pilates, 20 dakika kardiyo
*Akşam
1 kase çorba, 1 dilim yulaf ekmeği, dayanamayıp çeyrek ıspanaklı peynirli pide yedim
*Ara
1 küçük boy elma
Üşenmediğim ve evde olduğum zamanlarda da leslie'ye başlamayı düşünüyorum. Tabi önce iyileşmem lazım. Pilateste hoca bile kıyamadı bana hem hastayım hem inatla yapmaya uğraşıyorum diye:):2::2::2:
kıyamam ben sana hastamı oldun sen? yorma tatlım kendini. vucudu fazla zorlama. atlatamazsın hastalıgı. toparlan öyle yap. kac gun sürücek bu kalp vakfı diyeti?
3 günlük kalp vakfı diyeti buldum ama nette. seninki bu değil dimi?
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2. GÜN
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
3. GÜN
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnabahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma
birde 30 gunluk olan var snaıırm seninki bud eğil mi canım?
AMERİKAN KALP VAKFI DİYETİ - 2
Hedef kilo : 1 ayda ortalama 10 kilo
Hedef kalori : 1300 Kcal
30 gün boyunca
Sabah: Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle: 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi: 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam: 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece: 2 porsiyon meyve.
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
hayatım bence sen hıssetmeye başladıysan verdin demektir. benim babamda dıyor mesela aman neyın var ben karısmam dıye. nişanlım desen verdın cok guzel oldun dıyor ama bır yandanda babanı arıycam bukadar az yenmez dıye devamlı söyleniyor. ağzıma sürekli bişeyler tıkma durumunda. kardeşimin dünya umrunda değil, tek annem verdin diyor. ama oda bana destek cıkıp benle beraber yapmıyor. yanı aileler hep yıyelım doyalım istiyorlar.
eger miden kazınıyorsa 1 elma yıyebılırsın, hatta senın dıyette gece 2 posrıyon meyve hakkın var. yada mesela biraz yogurt ye, içine salatalık falan koy. ben geçen gün çok acıktım 1 kk peynir yedim mesela. ama umutsuzluga kapılmak yok. hem sen bugun bozlamıssın kı. kori soslu tavuk salatasından hafıf ne olcak. bence bugun cok ıyı menun. yanı 2 tane patates kızartması ınsana hıcbırsey yapmaz. ha oturuo bır tabak dolusu yersın tamam olmaz derım ama sıkma bukadar kendını tatlım.
Meyvem olduğu biraz geç aklıma malesef ve canım o kadar salatalık çekti ki anlatamam bu hafta unutmuşlar almayı ben de biraz üzüm yedim o doyurdu. Kimse destek cikmiyo ya ondan çok takmış durumdayım canım birisi de çıkıp kilo verdin demiyo
Meyvem olduğu biraz geç aklıma malesef ve canım o kadar salatalık çekti ki anlatamam bu hafta unutmuşlar almayı ben de biraz üzüm yedim o doyurdu. Kimse destek cikmiyo ya ondan çok takmış durumdayım canım birisi de çıkıp kilo verdin demiyo
süt sever misin? süt de içebilirsin. hatta yağlı süt insanı daha uzun süre tok tutar.
hayatım sen hıc tartılmıyorsun dımı? bence haftada 1 tartıl canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?